yağmurgözlüüüm çıtır kaynana ol bak oğlun akerden geldi 2 gün sona evlenecem der düğününde 7 li rakamlarla abiye giydiğini düşünsene bide seni kaybedenlerin ne kadar pişman olacanı bu kadın okadınmı diye imrenerek baktıklarını yeme arkadaşım
sabah siimit fiyaskosundan sonra öğlene kapı çaldı komşuu aşure göndermişş offf yani 5 kaşık yedim valla öğlen yemedim bişey tabii
gezmeye gittim ordada ne mmamalar vardı anlatamam zaten aşure ve simidin şokundaydım sade yarım dlm bisküvili pasta yedim incecik dlm çokmu yedim yaaa akşama bezelye var yemek yemesemmiki sade yoğurtla galetamı yesem akşama
canım ya ne kaldı zaten bitti azcık sabret çoğunu atlattın şükür...kizlar bugun meyve gunum, oglen yemegimi simdi yedim daha aksam olmadan 10 meyve olmus bile. tey tey. yapamiyorum ben bu diyeti
sabah tartildim 1.5 kilo verebilmisim toplam. o da simdi regl siskinligi ile geri gelirse hic sasirmam. bi daha yok bana sok diyet falan. su diyeti yapmasam daha az kalori yemis olcaktim bugun kahvalti+ogle yemeginde, ama daha tok olcaktim. hic protein yok insanin midesi kaziniyor yedikten kisa bir sure sonra. ben bu gidisle bozacagim bunu bellineyse en azindan son aldigim kiloyu vermisim o da bir basari.
sabah siimit fiyaskosundan sonra öğlene kapı çaldı komşuu aşure göndermişş offf yani 5 kaşık yedim valla öğlen yemedim bişey tabii
gezmeye gittim ordada ne mmamalar vardı anlatamam zaten aşure ve simidin şokundaydım sade yarım dlm bisküvili pasta yedim incecik dlm çokmu yedim yaaa akşama bezelye var yemek yemesemmiki sade yoğurtla galetamı yesem akşama
hos geldin aramiza insallah hep beraber kurtulacagiz fazlaliklarimizdanbir ayda 7 kilo verdim ama daha çok yolum var bende zayıflamak istiyorum özgüven sorunu yaşıyorum
canim ya sakin ol biraz neden bukadar stres yapiyorsunki bugun yarin olur rahatlarsin umarimbugün hiç iyi değilim ama hiçççççç... oğlum beni çileden çıkardı resmen kalbim sıkıştı, sol kolum uyuştu ,hiç durmadı, akşam eşim geldi nasıl geçti gününüz diye sordu ,bende anlattım o da ya ne var deyince açtım muslukları ,inanılmaz çaresiz ve depresif bir haldeyim, ben bu çocuğa şayet bakıcı bulursam kadın 2 gün sonra istifa eder((( ne yapacağım ben ya
Tesadüfe bak canım yaabu kadar olur yani.Bu arada albümün çok güzel çok hoş çıkmışsın ama tanıyamadım maalesef.Belki karşılaştık ama sen 2003 te girmişsin.Ben o zaman 3. sınıftaydım.Ondandır.Ben bitki koruma mezunuyum.Şimdi zirai ilaç bayisinde çalışıyorum.Sen yapıyor musun mesleğini?Erzurum'da neden ikamet?Önceki mesajında pek memnun değilmişsin gibi birşey hissettim de...
Bu arada söylemeden geçemicem Tortum şelalesi mükemmellll
Endişenle canım.Uçak,kara taşıtı gibi tutmaz diye biliyorum...
Zaten;kalkışı ve inişi bile hissetmezsin merak etme.İnişte sadece tekerleklerin yere temasında çok hafif bir sarsıntı hissedeceksin o kadar bunun dışında sarsıntı ve hareket hissetmeyeceksin.
Korkacak ve sakinleştirici alacak bir şey değil merak etme....
tombulkelebek uçak mide bulantısı yapmıyor yani bende hiç olmadı , yukarıdan aşağıyı izlemek o kadar zevkliki miden aklına bile gelmiyor, zaten dağıttıklarını yiyene kadar iniyorsun :) sen nereye gidecektin ?
:))) Sağol canım. Bu arada hoşgeldin (yeniden)umuttt
Yorumun çok hoş.Şu beğen butonunu neden kaldırdılar anlamadım valla :)
Buralardayım canım, tüm gün bilgisayar açık oluyor gidip gelip okuyorum, yazmaya gelince hep bir şey çıkıyor sinir oluyorum. :) Geldim ama hem de uzun süre buralardayımmmm :)yena nerede gerçekten bende merak ediyorum?
ayrıca umutt senide merak ediyorum tamam gezdin geldin buraya gel artık aaaaaaa
Canım, gözün aydın. Başkaca bir şey çıkmadan, tavsiye ve destek şurupları ile atlatacaksınız inşallah :)MErhaba ,
Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..
Sen zaten o kategoridesin :) Belki bir de "duraklayanlar" kategorisi açmak lazım, azimliler ile yerinde sayanların arasında yer alan :) 15 ve fazlasını verince duraklama da çok normaldir herhalde. "Azimli olup azimli olduğunun farkında olmayan" kategorisi olsa, sen o kategoride olursun bence :)Ne güzel anlatmışsın inşallah bende azimlilerin arasına girerim umarım.
bugün hiç iyi değilim ama hiçççççç... oğlum beni çileden çıkardı resmen kalbim sıkıştı, sol kolum uyuştu ,hiç durmadı, akşam eşim geldi nasıl geçti gününüz diye sordu ,bende anlattım o da ya ne var deyince açtım muslukları ,inanılmaz çaresiz ve depresif bir haldeyim, ben bu çocuğa şayet bakıcı bulursam kadın 2 gün sonra istifa eder((( ne yapacağım ben ya
beyzuş ablacım benide deşebilirsin bu aralar gece yemelerim başladı yatmadan önce illa bişeyler tıkınıcam yoksa uyku tutmuyor ilaçların etkisimi yoksa ruhsalmı bilemiyorum ikili rakamları görmüşken kendime bunu neden yapıyorumgeçenlerde artık bol gelen eteklerimi daralttırmak için terziye gittim 8 cm daralttı ve bana abla sen bu kadar kilolu değilsinki neden büyük aldın dedi
Midemmmmm çok kötüüüüümeyva gününde portakal,mandalina yemekte nesi ya cidden çok akılsızım.Midem de yok yok eflü,gastrit,mide fıtığı ne ararsan mevcut.Ama diyet boyunca ağrı sızı olmadı ya sağlam sandım herhalde şu an gaz sancısından ölüyorum 2. gaviscon tablet ağzımda umarım azalır ağrım Bi de kalkıp bu halde sofra hzırlıycam salata vs yapcam offf offf Rabbim yardım etsin bana ben yandım ((((
Melis,Özlem 5.gün yumurtanın yerine neler yenebiliyordu biliyorsanız söylermisiniz rica etsem.
Kızlar görüşürüz sanırım pazar akşamı ya da cuma akşamı gidiyor misafirlerim,sizleri özledim çok dikkat edin kendinize,öpüyorum hepiniz kocaman.
benimde dondurucudaki son bezelyemdi bu yıl erken tükettik bundan sonra konserve ye devam yapıcaz çocuklar çok seviyooocanım galeta yeme bezelyenin yanına bol salata yap doymam dersen bir kase yoğurt ohhh misss afiyet olsun bak benimde canım bezelye çekti....:)) iyiki yazdan dondurucuya atmışım akşam eve gidince iki tıkırdatırım pişer....:)) tek kötü yanı bende acaip gaz yapıyor...:)))
neyse kalorili bişey çekmemiş en güzelii onuda paketini açınca hepsini yiyesi geliyo insanın yanındada çaylaa offfcanım ya ne kaldı zaten bitti azcık sabret çoğunu atlattın şükür...
bugün nedense benimde canım galeta istedi :)
Ah Yağmurgözlüm ahhhhh...Biri de beni deşse ne güzel olacak...
Gece gözüm dönüyor adeta...Bazen kendimi tutabiliyorum bazen fiyasko maalesef....
Önceden de dediğim gibi meyvalı küçük yoğurtlarla halletmeye çalışıyorum...Seni ilaçlar da etkiliyordur haklısın...
Daha çoookkkk etekler elbiseler daraltırsın inşallah....
Sakın ola ki malum nedenden dolayı stres yapıp yemeğe saldırma canım sonuçta olan bize oluyor.
Ah canım ya...Üzüldüm bak şimdi....Mide diyet yaparken çok iyi oluyor gerçekten de işin içine meyva girince (özellikle asitli olanlar) dert başlıyor...Çok geçmiş olsun..Mide ilacın var senin öyle hatırlıyorum şu asit dengeleyenler.İçmişsin zaten... İnşallah iyi gelir...
UMUTTT;
Sana bir türlü hoş geldin deme fırsatım olmadı...Hoş geldin;kısa ama güzel bir tatil olmuş maaşallah.Senin adına sevindim.Moral ve motivasyon artışı da olmuştur inşallah...
benimde dondurucudaki son bezelyemdi bu yıl erken tükettik bundan sonra konserve ye devam yapıcaz çocuklar çok seviyooo
neyse kalorili bişey çekmemiş en güzelii onuda paketini açınca hepsini yiyesi geliyo insanın yanındada çaylaa offf
beyzus ablacımm yediklerini yazmadığından anlıyoruz zatennn:))))))))))))))))
slm beyzuş ne zamandır diyettesin kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun emeginin karşılıgını görüyosundur umarım......
Haziran 2011 den beri diyetteyim...Kilo çizelgemden de görebilirsin 102 kilo ile başladım,geçen cuma 87 kilo idim; ve evet karşılığını görüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?