Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın asuman aşure çok severim bende yapıcam ama heralde hiç dagıtmadan bütün kazanı ben bittiririm
Allah kabul etsin yiyenlere afiyet olsun ellerine saglık

Gunaydiiiiiiin erken yattim uykumu aldim simdi yumurtalarimi yiyorum bir yandan da anca okudum geceden beri birikmisleri

Tavsiyene uyucam canim:) teşekkür ederim.. Şimdiden derdimi paylaşmak iyi geldi.. Iyi ki varsınız hepiniz.

hosgeldin canim aramiza kilo cizelgesi yaparak baslayabilirsin insan onu gordukce daha cok hirslaniyor kilo azaldikca hedefine adim adim yaklastigini goruyorsun iyi oluyor, hem de bizim takibimiz acisindan

Asuman bu ara aşure yapmak niyetindeydi;Allah korusun kazana düşmüş olmasın....

Şaka bir yana ;inşallah iyidir.Belki misafirleri vardır...

hahahha valla o kazan burada olsa ben asureyle beraber Asu'yu da yerim. yemek secmem ben

olsun canim yazin belki hedefine ulasmasan da buyuk bolumu vermis olacaksin bu azimle gidersen o da buyuk bir basari.. son kalanlari da yavas yavas sporla vereceksin zaten degil mi

YENACIĞIMMMMM;

Şu anda mutfakta neler oluyor biliyormusun????????????????

Sütlü,cevizli yulaf ekmeği pişiyor....Sabah için....Allah yardımcım olsun....

ooof of, isin zor beyzuscugum cok zor :26:

günaydın kızlar bir haftadır sizlerlle olamadım dedim geçmişi okuyayım 111 sayfa gitmiş cesaret edemedim bu hafta doktora gittim boynum çok ağrıyordu ellerimde uyuşmaya başlamıştı doktor film çektirdi boyun fıtığı olduğumu söyledi elişini yasakladı bilgisayarı yasakladı patlarım herhalde el işi yok bilgisayar yok ama arada takılırım bu hafta diyetime dikkat etdiğim halde sabah tartıldığım da kilo verememiş olduğumu gördüm adetim yaklaşıyor herhalde ondan kendimi zayıflamış hissediyorum ama anlamadım

ceco sana maşallah. Ama emin olki eşinde sende bu sabrın karşılığını görecektir. O kızlar nasıl babalrına karsı bole sorumsuz davranırlar. Insanlarda sevgi kalmamış.
[ı]yenacığımmmmm;

şu anda mutfakta neler oluyor biliyormusun????????????????

Sütlü,cevizli yulaf ekmeği pişiyor....sabah için....allah yardımcım olsun....
[/ı]

beyzuş ablam makinadamı pişiriyorsun. Ben de de var makina bir kez denedim bir daha yapamadım. Tarif isterim

ayşecim sanada günaydın canım. Artılardayım şarkısı söylüyorum yine ama kaçamak yapmadım çok az yani akşam hiç yapmadım hatta çorba ve salata yedim sadece. Lesli de yaptım bende bişey anlamdım. Valla artı olursak bildirim yapmıcaktık kendımızı ole cezalandırcaktık eee napıcaz biz şimdi. Ben ayrılamam burdan ama

günaydın ablam ellerine sağlık nede güzel olmuştur. Alt kattaki teyze getirdi bizede dün akşam ama 2 tatlı kaşığı aldım tadına baktım yemedımyaa sastım kendıme çok severim. Bende yapıcam hafta sonuna evde aşure pişmeden olmaz kocişin sülale kalabalık nasılsa dağıtırız biter.

nevinimmm asummm günaydınnnnnnnnn

bugün daha iyimisin canım öyle hissediyorum. Ağlamak iyidirde ben bir başlayınca saatler sürüyorya sonra 2 gün baş ağrım geçmiyor.

günaydın kızlar

veeeeeee beklenen geldi nihayet ama karnım çooooooook ağrıyor (((

günaydın ya gözün aydında. Hani doğum yapınca geçer diyorlardı bu ağrılar tüm umudumu kaybettim şimdi ben. Zaten evlenince geçer diyede kandırmışlardı.canım benim en etkili yöntemim biraz kaba tabir olcak ama (!) su lastiğine sıcak su koyup iki bacak arana koymak..kusuruma bakma bu ağrıdan çok cektıgım ıcın en etkılı yontemımı soyledım.her ay acillerdeyiz

karanfilin öyle etkileride mi varmış?
canım ya aynen bu dönem bende gerginlik yaratıyor ,çok zor çok...
yok canım hemen bulalım dedi bende yok artık dedim ben bakarım. canım tek çocuk ama 5 çocuğa bedel ,tamda daraltacak halde bazen inan komşularım bile dedi sen bununla ne yapıyorsun diye düşün yani
evet canım çalışan insanın eve tıkılması zor gerçekten...
evet canım yalnızlık ,gurbet bunalttı beni ,arkadaşım var ama onunda bebeği oğlumdan 2 ay küçük onada gitsem ne konuştuğumuzdan anlıyorum ne başka birşeyden ,diğerlerinide içli dışlı olacak kadar samimi bulmuyorum.
ah bu hassa dönemler aynen dediğin gibi kaç yıl gidiyor kimbilir?
emeklese istediği yere gitse tamam hep beni gezdir diyor oturmayı bırak yemek yapmaya zaman bulamıyorum, mama sandalyesine oturtuyorum ama nafile...

öyle canım katlanmak durumundayız tabi aslında ben çok sabırlıyımdır ama bu dönem gecikince oldu ne olduysa... kokusunu içime çekmek gibisi yok zaten :) herşeyi unutturuyor

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir minik prenses...
evet canım gerçekten çocuk büyütmek zor hele böyle afacansa dahada zor... bizde diş çıkarıyoruz onun huysuzluğu var işte. hep ilgi onda olsun istiyor asla başka birşeye izin vermiyor. kimi ayakta görse ağlıyor beni alın diye :) bende böyle giderse panik atak olurum yani az kaldı az.
reglden dolayıdır diyorsun cuma göreceğiz bakalım :)))
canım kardeşim 1 tane var o da üniversitede okuyor ve erkek yani fayda yok ,2 kardeşiz biz...
günaydın:) merhaba yeniyim bende...
heyecanlı ve umutlu basladım günee insallah hep böle gider
hoşgeldin inşallah verirsin ve hedefine ulaşırsın, keyifli paylaşımlar....
ellerine sağlık kokusu taaaa buralara kadar geldi bak :)

benim doğumdan önce hiç ağrım olmazdı bilmezdim yani ne olduysa doğumdan sonra oldu :) bende geçecek diye bekliyorum bakalım. ilk olduğum ay ve 2. ay daha çok ağrımıştı ağlamıştım valla ama 3. ve bu 4. o kadar değil, ağrı var ama ilkleri kadar değil
tamam canım sağol denerim geçmezse, benim görümcemde her ay hastaneye gider iğneye ,senin gibi yani çok zor allah kolaylık versin, o da bana bir karışık çay yapmıştı iyi geldi tarifini alayımda yazayım sana iyi gelir inşallah sanada....

Herkese günaydın :) Gribi atlatmak üzereyim bugün daha iyi hissediyorum kendimi

Tşk ederimm sanırım gitmem gerekiyor... Bu kiloları tek basıma asla veremicem... Bide polikistk over var bende ( kadın dogum doktorum kilo vermen şart diyor

Aslıhan hoşgeldin öncelikle.Arkadaşların da dediği gibi burada ne kadar çok bulunursan o kadar iyi kilo verir,bu topiğe gelmeyi boşladığın anda da alırsın geri.Bunun örneklerinden biri de benim çünkü Yazın sürekli topiği okurdum fazla paylaşımda bulunamasam da paylaşımları okumak da motive ediyordu.92 kilodan 85lere düşmüştüm kısa sürede.yürüyüş ve diyetle.Ama bazı nedenlerden dolayı giremedim uzun bir süre ve şuan yeniden 93 kiloya çıktım Şimdi zararın neresinden dönersem kardır diyerek yeniden başladım takibe.Sende umudunu yitirme.Bende pko luyum.Çok iyi anlıyorum o yüzden seni.Pko dan kurtulmak için kilonun en az %10 unu vermek gerekiyormuş.Allah yardımcımız olsun

Ayşe_c52

Canım başladın mı insülin direnci hapına?Merak ettim sende bendeki gibi yan etki yaptı mı ?

1-2 haftadır yazamıyorum yogunluktan ama okumaya calısıyorum. Ne güzel bir sürü arkadas katılmıs aramıza cok sevindim. Gittikçe kalabalık olmaya baslıyoruz. Umarım devamlı olur herkes. Hoşgeldiniz arkadaşlar :)

Benim diyet fena degil iyi gidiyor. Pek bişey yiyemiyorum diyebilirim.

Ayşe_c52

Canım başladın mı insülin direnci hapına?Merak ettim sende bendeki gibi yan etki yaptı mı ?

Sizlerin bu insülin muhabbetinize dahil olmak istiyorum izninizle. Sayfalar cok hızlı ilerlediği için görmemişsinizdir bende 3 hafta kadar oldu glucophage ilacına başlayalı. Diyetisyenim kilo vermem cok yavas oldugu için özellikle iyi bir doktora yönlendirdi beni gittim ölçtürdüm. Temmuz ayında 2.7 çıkan insülin direncim 3 hafta önce 4.95 cıktı ve doktor bahsettiğim ilacın 850 mg olanına basladı sabah ve aksam olmak üzere. ilk 2 hafta feci derecede midem bulandı hala ara ara oluyor ama ben genelde dayanıklı bir tipimdir lazer epilasyon yaptırdım mesela gıkım cıkmadı cok sasırmıstı gittiğim yerdeki kızlar :) bunda da öyle oldu dayanabildim yani yan etkilerine. artık iyice azaldıgı için iyice önemsizleşti benim için. Tatlı olmadan duramayan ben suanda hiç ama hiç canım istemeden hatta görsem bile canım istemeden yaşayabiliyorum. Bu gercekten müthiş bişey!!! İnanamıyorum kendime. Umarım bu ilaç sayesinde 1 seneye kadar 20 kilo daha verip kurtulacagım bu kilolardan. Yardımcı olabileceğim başka ne varsa bu konuda burdayım arkadaslar...

Hepinizi öpüyorum umarım yarına cok iyi bir kilo bildirimi ile burda olacagım :)

Merhaba canım,
ben en son yazın giriyordum topiğe şimdi yeniden başladım diyetime çok şükür.Bana pko için verdi doktorum glukofeni.Aslında insülin direncini hiç ölçtürmedim.Bende ishal ve böbrek ağrısı yapınca bıraktım ilacı içmeyi.Pişmanım çünkü ilacı ve diyeti bıraktıktan sonra yazın verdiğim 7 kiloyu geri aldım.Bi arkadaşın yazdıklarını okumuştum.diyeti bıraktığı halde insülin direnci hapı içtiğinden dolayı kilo vermemiş ama korumuş kilosunu.Hap sayesinde almamış hiç dengede tutmuş demekki.Çalıştığım için ilk bir iki gün ishal yapıyor e haliyle sıkıntı oluyor iş yerinde.Ama başlasam iyi olcak.Cidden fazla acıktırmıyor.Elim ayağım titremiyordu acıkınca.Üstelik dediğin gibi tatlı çikolata vb.canım istemiyordu.En kısa zamanda doktoruma gidip yazdırmayı düşünüyorum

ablacim yaw simcih senin mutfak mis gibi kokuyordur of of sen simdi yemicenmi sicacik ekmekten yanindada peynir offf

Günaydın canım;

Masajını görmeden çıkmışım dün gece....

Mis gibi ekmek kokusu tüm evi sardı canım haklısın...Sabah 1 dilim yedim.Kağıt gibi incecikti dersem sakın inanmayın;normal bir dilimdi...

slm kızlar benıde ar4anıza alır mısınız bende mayıs ayından berı zayıflamaya calısıyorum hem pko hem hıpotıroıd hemde ınsulın dırencım var ne yzaıkkı cok zor kılo verıyorum basladıgımda 112 kıloydum suan da 102 mayısdan berı on kıloyu cok zor verdım anlıcanız ben de pes etmek uzereyım bana da destek olursanız sevınırım

Makinada pişiriyorum canım...

Tarif çok kolay.Hem elde hem makinada ekmek pişirmek için hazırlanmış çeşit çeşit unlar var biliyorsun;yulaf ununun 500 gr ı ile yapıyorum...Makina karıştırıp mayalamaya geçerken sinyal veriyor ya ilave edilecek bir şey varsa diye o zaman 1 avuç hafif iri çekilmiş cevizi katıyorum işte bu kadar canım.Bir de su yerine çoğunu süt koyuyorum sadece yaklaşık 50 ml kadar su koyuyorum.Alet işler;el öğünür misali.Ben de ekmek yapmış oluyorum işte...

Saol ablacim guzel sozlerin için
Ben ozellikle çocuklar konusunda çok sabirliyim(gerçi herkonuda sabirliymisim esim hepder)çok seviyorum ilgilenmeyi bakmayi inanirmisin hamilelik donemine bile bayiliyorum her gunu her ani ALLAH in bi mucuzesi biz 7 kardesiz henuz 4 kiz evliyiz içlerinden en çok çocuk isteyen(doguran)benim kuçugumun 2tane zorder durur(yasarida yakin deil buyuk 12 kuçuk 2) digerinin 1tane dahada istemiyomus zor abla durmuyor gezemiyorum der durur digeride zaten tup bebekle hamile kaldi ikiz heralde ondan çok ben sevindim ikiz olduguna simdiden nasil bakicam diyor :18::18:
ALLAH imdan hep istemisimdir ikiz ama kismet olmadi heralde oyuzden çok sevindim ikiz yegenlerime bakmak ilgilenmek korkutmuyor beni yorulmuyorum ama tabiki ilerisini dusunup korkmuyor degilim herseyin bilincindeyim oyuzden en iyi sekile yetistirmeye çalisiyorum(çalisiyoruz esimle) burada yasamanin zorluklari var ama iNSALLAH ALLAH imin izniyle DINIMIZE ve TURK ailesine uygun sekilde yetistirecegiz
yani benim demek istedigim karnini doyurmak,altini degistirmek,uyku saatlerini ayarlamak bunlar zor degil benim için çok zevkli meleklerimle ilgilenmek beni mutlu ediyor inanin gezmek,yada daha farkli seyler yapmak benim gozumde degil onlar olsada olur olmasada amaaa evlatlarim ve esimsiz yapamam
ALLAH im yavrularimizi korusun olmayanlarada nsip etsin insallah ( Amiiiiiinnnnn)
Kendimi herzaman çok sansli gorurum ve hep sukrederim esimle tanistigim için ve meleklerim dogdugu için
ALLAH im bana ilk melegimi anneler gununde verdi (11 mayis pazar gunu) ANNELER gunu hediyem onlar benim
ben yazarken melegimde yanimda telefonu eline almis ayo ayo diyor (alo) ne tatlilar kurban olurum ben onlari YARADANA pasalarimin saatide geliyor demin buyuk oglumu gordum dans etmeye geliyorlardi sinifça (evimin yaninda muzik okuluda var) bak ozledim hemende

geçmis olsun canim naz prensesimize insallah çabuk atlatir

hos geldin aramiza insallah sende saglikli bi sekilde hedefine ulasirsin
oyle seyler dusunme basaricaksin insallah hem ben senden daha fazlaydim ilk basladigimda yani istedikten sonra olmuyacak sey degil ALLAH in izniyle

Bende dogma buyume SIVASLIYIM 19 sene yasadim guzel sehrimde (Fransa ya gelene kadar) Annemler hala SIVAS ta oturuyor izine oraya giderim hep

Ellerine saglik guzel oldugunda eminim ohhhh afiyet olsun valla iyi dayanmissin ben olsam hupletirdim nekadar hupletecegimi bilmem artik

Geçmis olsun canim insallah çabuk atlatirsin ilerlemeden
kilona takma derim genelde regl oncesi oluyor

pasalarimin saati geliyor sonra gelirim siz kaynatin çitir adaylari 54:

selam benıde alırmısınız aranıza...

ben bütün gün oturarak çalışan + haşimotosu olan 95,2 kg ağarlığında evli-mutlu-çocuklu bir bayanım....

en az 20 kg vermem gerekiyorki artık biyerden başlamak lazım değilmi?

en güseli akşam yemeğini bırakmak diyorum diyet başarı öykülerini okudukça,,,,

banada destek olurmusunuz*

ellerine sağlık. Evet bende karışımlı unlardan almıştım denemiştim güzelde oluyor. Ama cevizi ve sütü deneyeceğim.teşekkür ederim ablacım.

randevu alana kadar uğraşıcam artık..............

İlginç gerçekten ama ;Suriye kökenli arap iseler Suriye'lilerin bir çoğu çok beyaz,sarışın ve renkli gözlü.....

gece sohbetine daliim şöyleee......benim annemlede suriye göçmeni kilise gelmişler sarışın renkli sülalade çok var ben de onlara çekmişim..maviş olaraktan........

tahmin ettim o gece bakırköy devlette carrahpaşa dağıldı dediler doğruymuş...yine de sağol canım......

allah kabul etsin dün annem yapmış yollamıştı ilk aşureyi yedim ..kendim yapamaaaam en çok ben yeriiim...............

ellerine sağlık sen o düğmelere basan ellerin marifeti azmı sanıyorsun beyzus ablam...

ellerine sağlık. Evet bende karışımlı unlardan almıştım denemiştim güzelde oluyor. Ama cevizi ve sütü deneyeceğim.teşekkür ederim ablacım.

Bir şey değil canım...

Eğer yulaf unuyla yapmaya karar verirsen ve süt ile yapacaksan,mutlaka 50 ml fazladan su ilave et.Hamur kuru oluyor.Sanırım yulaf ununun özelliğinden veya tamamını süt koyunca un yeteri kadar ıslanmıyor.Ben karıştırma sırasında fark edip 50 ml suyu sonradan ilave ettim.Çok güzel oldu;çok güzel kabardı;tavsiye ederim..Ceviz çok güzel bir koku ve tad vermişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…