herkese günaydınnnn
Kazandan çıktım tarçın kokumla geldim
Sabah sabah güldürdünüz beni hatun kişiler
dün sabah 6 da kalktım 7 de koydum kazanı ocağa annem kayınvalidem gelene kadar pişirdim aşuremi
sonra çoluk çocuk yemek aşure dağıtım telaşı derken akşam da kardeşim yeğenim de vardı 10 a doğru gittiler ben de ortalığı toplayıp aldım elime laptopu ama ne yorgun ve uykusuzdum o nedenle vurdum kafayı yattım bugün de diğer kardeşime gideceğim aşure götüreceğim o gelemedi bebiş var 3.5 aylık hava da yağmurlu
büyük kızım gitti küçük de gitsin ben de küçük kardeşimle büyük kardeşime doğru vıınnn
he bu arada daha bir kase aşure bile yemedim nedense bikaç kaşık yedim ayaküstü tadına bakmak için o kadar
herkesler beğendi aşuremi ben de bu akşam yerim belki
Tavsiyene uyucam canim:) teşekkür ederim.. Şimdiden derdimi paylaşmak iyi geldi.. Iyi ki varsınız hepiniz.
Asuman bu ara aşure yapmak niyetindeydi;Allah korusun kazana düşmüş olmasın....
Şaka bir yana ;inşallah iyidir.Belki misafirleri vardır...
ayyyyy çok sevindimteşekkür ederm böle düşündüğün için canım
evett çok kararlıyım.. şimdilik diyorumki hazirana kadar böle yaşıcam sonra istediğiimi giyeceğim diyorum ama sadece kendimi kandırıyorum
çünkü tam düzene girmem 1 yılı bulur,ne yapsamda olmaz bu yaza kadar.
ama bıkmak,vazgeçmek yokkk 2012 benim yılım olcakkkkkkkkkk
YENACIĞIMMMMM;
Şu anda mutfakta neler oluyor biliyormusun????????????????
Sütlü,cevizli yulaf ekmeği pişiyor....Sabah için....Allah yardımcım olsun....
ceco sana maşallah. Ama emin olki eşinde sende bu sabrın karşılığını görecektir. O kızlar nasıl babalrına karsı bole sorumsuz davranırlar. Insanlarda sevgi kalmamış.hoşgeldin canım sende
Yok güzelim ama ailenin tek erkek evladı. Bir tane ablası bir tanede kızkardeşi var. Ablası eşiyle birlikte 7 ay evvel yurtdışına gitti ve ancak msnden bağlanıp babasıyla görüşüyor. Küçüğününde bebeği oldu oda onu bahane ediyor.
Babası 3 ay evvel fenalaşıp hastaneye yattığında biz resmen ölüyor sandık ve herkese haber verdik. Büyük kızı iyi olucak inşallah siz şimdi heycanlandınız o yüzden abartıyorsunuz dedi ki gerçektende gitti geldi desek yeridir. Ben çok şaşırdım çünkü baba ne olursa olsun insan dünyanın diğer ucunda da olsa son kez babasını görmek ister. Maddi durumları çok çok iyi eşinin düşün her sene bir ev alıyor geldiğinde. Küçüğü geldi hastanede 5 dakka babasının yanında durup odadan cıktı neymiş babasını görmek istemiyormuş o şekilde. Hatta eşim babamın rahatı için gerekirse 3 kardeş ortaklaşa kadın tutucağız sonuçta ben çalışıyorum ablamda yurt dışında eee seninde bebiş var dedi ama anında sinirlendi ve ben babamı kendi evime alırım eğer onunla ilgilenmek zor geliyor diyorsan dedi kvyi kapıda görür görmez. Tabi kv fit oldu ama aslında işine gelecek bir teklifti onun için. Biz babasını düşünüyor sandık meğer payına düşebilecek parayı vermemek için öyle demiş. Bir dahada zaten hastaneye gelmedi o 10 gün içinde yeni doğurdum ben hesabı.
Ablası gelmektense hastaneye laptop götür babamı son kez görim dedi.
Heee adamcağız ölmedi ( yine allah uzun ömür versin ) sonradan kv devamlı eşime sardırdı zaten onunda eline geçen süper bir fırsattı ona göre çünkü özel hayatımızı yok etti o sayede. Kardeşi desen şimdi haftada bir en fazla yarım saatliğine uğrar çay kahve içer misafirlik gibi sonra gider.
Inan eşim okadar çok yoruluyor ki eve geldikten sonra ağzını açacak hal kalmıyor. Bak bir saat evvel geldi şimdi uyuyorAdamın posasını gönderiyor bana resmen
[ı]yenacığımmmmm;
şu anda mutfakta neler oluyor biliyormusun????????????????
Sütlü,cevizli yulaf ekmeği pişiyor....sabah için....allah yardımcım olsun....[/ı]
günaydınlar kucak dolusu sevgiler herkese
tartı oynayıp duruyo ama sebebi ödem o yüzden hiç moralimi bozmuyorum
ellerimin ayaklarımın şişliğinden anlıyorum çünkü
umarım sizler en azından gzl bildirim yaparsınız yrn
hepinizi çok öpüyrum ve gününüzün gzl geçmesini diliyorum
aynen cnm aynen bende öyleyin dün 98di bugun 99 bucuk düşün yani yarın ne olacak bakalım
cnm malesef kapandı tam gün yasasından dolayı hoca gitti çünkü
yoksa ben ilk gördüğüm an keşke dedim yardımcı olabilsem cnm üzgünüm
3 ay sonra açılma ihtimali var keisn değil ancak ama daha çok var yaa
hoşgeldin aramıza umarım hedefine en sağlıklı şekilde ve en kısa sürede ulaşırsın
günaydın cnm naptın bittimi işlerin
herkese günaydınnnn
Kazandan çıktım tarçın kokumla geldim
Sabah sabah güldürdünüz beni hatun kişiler
dün sabah 6 da kalktım 7 de koydum kazanı ocağa annem kayınvalidem gelene kadar pişirdim aşuremi
sonra çoluk çocuk yemek aşure dağıtım telaşı derken akşam da kardeşim yeğenim de vardı 10 a doğru gittiler ben de ortalığı toplayıp aldım elime laptopu ama ne yorgun ve uykusuzdum o nedenle vurdum kafayı yattım bugün de diğer kardeşime gideceğim aşure götüreceğim o gelemedi bebiş var 3.5 aylık hava da yağmurlu
büyük kızım gitti küçük de gitsin ben de küçük kardeşimle büyük kardeşime doğru vıınnn
he bu arada daha bir kase aşure bile yemedim nedense bikaç kaşık yedim ayaküstü tadına bakmak için o kadar
insallah dedigin gibi olur... Azim problemi var bende.. Hemen zayıflamak istiyorumm sabırsızım
sırf bu yuzden kaybediyorum.. Ama biliyorum sabretsem zayıflıcam
bu sefer sabretmeyi planlıyorum:) bu forum bana iyi gelcek..
Cok destekci insanlar var aramızda bu cok güzel bişey
nevinimmm asummm günaydınnnnnnnnn
günaydın kızlar
veeeeeee beklenen geldi nihayet ama karnım çooooooook ağrıyor(((
karanfilin öyle etkileride mi varmış?hayirli aksamlar kizlar
dün karanfilli cay ictim ondanmi neydendi bilmem ama 4,30kadar uyuyamadim bende topigi okudum ve cevap yazdim gönderdim ama topikte cikmadi sinir oldummm sonrADA uyumusum ve sahur icin kalkamadim bu gün oruc tutamadim ay oruclu olmayinca öyle herseye saldirmiyormusum
saferan cnm gecmis olsun rabbi evlat acisini göstermesin aminnn evlat acisi ne ben bilyiorum
yenacim oglunun testi temiz cikmis cok sevindim
daha yazmistim ama unuttum simdi
aklima geldi orucluyken patlayana kadar yiyordum kendimi durduramiyorum ve kilo aldim bu gün saglikli beslendim insallah vermisimdir birde neden kilo aldigimizi düsündüm benim fikrim ben öyle düsünüyorum verdikya yine veririz diye güveniyoruz 1kilo 2-3-4-5-derken 90 kiloyu almisiz ben verebilecegime cok guveniyorum ama insan her zaman motive olamiyor bir morel bozuklugu hic bisey umrumda olmuyor birde yas 39 artik metopolizmam yavasliyor ondan kendimi SIKI saglikli beslenme baslicagim 01.01.2012de o zamana kadarda dikkat edecegim ve borclarimi bitirecegim
her zaman yazmama benim canavar kizim izin vermiyor
ibatum bende regl zamaninda cok sinirleniyorum kizda hic durmuyor cocuk büyütmek cok zormus cnm
yok canım hemen bulalım dedi bende yok artık dedim ben bakarım. canım tek çocuk ama 5 çocuğa bedel ,tamda daraltacak halde bazen inan komşularım bile dedi sen bununla ne yapıyorsun diye düşün yanicanim ozleminde dedigi gibi sut yada yogurt tercih etmelisin
bari bukadar çektigine degecek bi rakam gorursun insallah
canim esin bakici alalim derken ise basladigin zamanimi kasdetti (boyle yaziliyordu dimi)? yani bilmiyorum tek çocukla bukadar zorlaniyormusunki? daralacak bunalacak kadar degildir heralde :44::44::44:
valla ben aylarca çikmasam disari hiç sIKILmam (esim ister genelde ben çikmak istemiyorum) hafta içi hafta sonu hep evdeyim bundanda çok memnunum yanlis anlama canim lutfen ama çok sasirdim sana
gerçi sen çalisan meslegi elinde olan birisin belki evde oturmak oyuzden sIKIci geliyordur bilemedim simdi
evet leslie bacim çok konusuyor car car car valla bende onun sesini kesip muzik esliginde yapiyorumdaha tempolu oluyor hem
ALLAH kolaylik versin canim sana geçicek insallah sabretmek gerek sabrin sonu selamettir
evet canım yalnızlık ,gurbet bunalttı beni ,arkadaşım var ama onunda bebeği oğlumdan 2 ay küçük onada gitsem ne konuştuğumuzdan anlıyorum ne başka birşeyden ,diğerlerinide içli dışlı olacak kadar samimi bulmuyorum.Çaya misafirim vardı onlar kapıdan ben bacadan buraya geldim..
----
Umutttt,kitabın sonlarında sıkılıp bırakmıştım keşke yakın olsaydık alman gerekmezdi..
Fakat değişik bir kitap klişe diyet kitaplarından daha farklı..Herşeyin beyinde bittiğini anlatıyor..
Bu sıralar tekrar okuyabilirim onu fırsat bulup..Kitap okuma moduna girmem lazım bu ara hiç birşeye adapte olamıyorum...
Ceco,işiniz zor sizin öyle bir anne ve sorumsuz,kaygısız kızkardeşler..Çok şaşırdım açıkçası insan nasıl babasını merak etmez,düşünmez..
Tüm yük sizin üzerinizde şu an. haliyle çocuklarda çok etkileniyor tabiii..bu gibi durumlarda yardımlaşma şart..
Allah güç ve sabır versin..
MElis'çiğim sen ne kada pozitif bakıyorsun hayata..Süper bir özellik..Dikkat ediyorum her mesajın öyle.. ne güzel bir özelliğin var..
Hem senin hemde çevren için büyük şans..
İlbatum,sürekli yalnız olman seni iyice bunaltmıştır birde üstüne hassas dönemin eklenince tuzu biberi olmuştur..
Ben hep şunu düşünürüm kadının gebelik dahil hayatından 2-3 yılı gidiyordur, feda ediyorsun ömrünü geceli gündüzlü..
Geçecek bu günlerde birde bu dönemler bebek yürümüyor hep kucak istiyor onun zorluğu var değilmi.?
canim benim seni cok iyi anliyorum ama yapacak bisi yok malesef kuzularimiz icin katlanmak zorundayiz sende cok takma kafaya ne kadar stres yaparsan o kadar hersey üstüne gelir bebisine iyi bak ve tadini cikar
ay cok güldüm yaaaaaasen cok yasa emiiii
hosbuldum beyzus ablam iyiyim cok sükür sen nasilsin ??? yalniz gelir gelmez itiraf ediyim dün bi yaramazlik yapmistim ya yemin ediyorum burnumdan geldi öglene kadar kendime gelemedim :18::18::18:midem bozuldu cok kötü oldum aksama kadar hafif seylerle gecistirdim bi daha kebapmi tövbeler tövbesi
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir minik prenses...iyi geceler kızlar epeyce kalabalık topik bu gece...
bugün sabah bfite gitim yarım saat sporumu yaptım ,akşamüzeride yürüyüşe çıktım annem bana gelmişti yemeğe hemen nazı ona bıraktım .kipayı pehlivanoğlunu gezdim geldim hızlı hızlı yarım saatde öyle yetmezmiş gibi akşam yemeğinden sonrada leslieye başladım yarım saat iki mille yaptım açtım düm tek teki oynaya oynaya yaptım .çünki sıkılıyorum leslienin konuşmalarından, zevkli gelmiyor spor...
bugün kızımı dra götürdüm bronşit olmuş yavrum benim nefes zor alıyor bir sürü şurup verdi inş biran önce düzelir...hiçbirşey yemiyor sadece süt içiyor yemek sorunu mahvediyor beni bitirdi artık beni yoruldum..iki gündür vermemeye çalışıyorum ama bu seferde aç kalıyor yinede yemiyor ...
ilbatum allah yardımcın olsun canım kendi yaşadıklarım geldi birden gözümün önüne doğdu kolik oldu naz 5 ay onu çektim çığlık çığlığa ağlıyordu bütün gün tek iyi yanı benim kızımın gece uykusu güzeldi 9 yada 10 gibi uyur sabah kalkardı sadece geceleri mama için uyanır içer uyurdu .5 aydan sonra diş başladı 1 yaşına kadarda o ağlamalarını çektim tavana çingene beşiği kurmuştuk başka türlü uyutamıyordum deli danalar gibi duvardan duvara çarparak o beşiği öyle uyuyordu,saatlerce salloıyordum, birde kv ile oturuyordum onunlada anlaşamıyordum ..yani sinirlerim çok yıpranmıştı şu an çıktı işte panik atak oldum.1.5 yaşına kadar çığlık çığlığa ağladı yaniiii şu an epeyce uslandı artık yoruldu oda tabiii inan 12 senede kavuşmasam daha önce hastalanırdım .allah yardımcın olsun çok zor çocuk büyütmek geçicek inşallah...
reglden dolayıdır diyorsun cuma göreceğiz bakalım :)))çok güzell bir söz.
Sende benim gibisin bende çok üzülürüm böyle durumlarda ama takmamak lazım ayşecim.
Regl olamadığındandır ilbatum yoksa hemen dönmez.
Bazı insanlar çok tuhaf oluyolar kendin konuşma am çocuklardan ne istersin.
Bravo valla canım en iyisini yapıyosun kalabalık ve yenen ortamlar bana görede değil.
Hayır olsun canım bende geçen akşam kabus gördüm hemde uyandım devam etti defalarca.
Seninde rüyan hayır olsun canım.
Geçmiş olsun limonlu ballı zencefil çayı iç iyi gelir.
Saferan o doktor ordan ayrılmış kardeşim dediki tam saat 00.01 de girsin alsın o zaman oluyomuş.
Dayan bence bayadır yapıyosun bari boşa gitmesin.
Canım ya bunaldın tabi sana yardım edicek kardeşin annen falan yokmu yakında azcık onlar ilgilense sen biraz gezsen.
Güzel diyosunda artık o azim gitti benden bir gelse ahhh...
Efsunlu bana kızma ama sen neden böyle bir diet yaptın canım zatyen belirli rahatsızlıkların var herşeyden ye az az bence meyva zaten resmen hele açken mideyi haşlar valla...
bana bir arkadaş tavsiye etti akşam küçük bir kase kuru meyvalardan ve badem fındık ama abartmadan 2 3 parça hepsinden çok tok tutuyor sende den e istersen beyzuş abla özellikle badem.
Aman bizimde vardı bizde yat geber derdik gece yarısı yemeden yatmazdık halimizdende belli malum...
Hepimizde bir depresif hal var bu aralar sein işinde zor canım eşin ve aşlesi arasında zor Allah kolaylık versin.
Bitmiyor yaaabir günde amma konuşulmuş::)))
hoşgeldin inşallah verirsin ve hedefine ulaşırsın, keyifli paylaşımlar....günaydın:) merhaba yeniyim bende...
heyecanlı ve umutlu basladım günee insallah hep böle gider
ellerine sağlık kokusu taaaa buralara kadar geldi bak :)herkese günaydınnnn
kazandan çıktım tarçın kokumla geldim
sabah sabah güldürdünüz beni hatun kişiler
günaydın kızlar bir haftadır sizlerlle olamadım dedim geçmişi okuyayım 111 sayfa gitmiş cesaret edemedim bu hafta doktora gittim boynum çok ağrıyordu ellerimde uyuşmaya başlamıştı doktor film çektirdi boyun fıtığı olduğumu söyledi elişini yasakladı bilgisayarı yasakladı patlarım herhalde el işi yok bilgisayar yok ama arada takılırım bu hafta diyetime dikkat etdiğim halde sabah tartıldığım da kilo verememiş olduğumu gördüm adetim yaklaşıyor herhalde ondan kendimi zayıflamış hissediyorum ama anlamadım
günaydın ya gözün aydında. Hani doğum yapınca geçer diyorlardı bu ağrılar tüm umudumu kaybettim şimdi ben. Zaten evlenince geçer diyede kandırmışlardı.canım benim en etkili yöntemim biraz kaba tabir olcak ama (!) su lastiğine sıcak su koyup iki bacak arana koymak..kusuruma bakma bu ağrıdan çok cektıgım ıcın en etkılı yontemımı soyledım.her ay acillerdeyiz
Tşk ederimm sanırım gitmem gerekiyor... Bu kiloları tek basıma asla veremicem... Bide polikistk over var bende( kadın dogum doktorum kilo vermen şart diyor
Ayşe_c52
Canım başladın mı insülin direnci hapına?Merak ettim sende bendeki gibi yan etki yaptı mı ?
1-2 haftadır yazamıyorum yogunluktan ama okumaya calısıyorum. Ne güzel bir sürü arkadas katılmıs aramıza cok sevindim. Gittikçe kalabalık olmaya baslıyoruz. Umarım devamlı olur herkes. Hoşgeldiniz arkadaşlar :)
Benim diyet fena degil iyi gidiyor. Pek bişey yiyemiyorum diyebilirim.
Sizlerin bu insülin muhabbetinize dahil olmak istiyorum izninizle. Sayfalar cok hızlı ilerlediği için görmemişsinizdir bende 3 hafta kadar oldu glucophage ilacına başlayalı. Diyetisyenim kilo vermem cok yavas oldugu için özellikle iyi bir doktora yönlendirdi beni gittim ölçtürdüm. Temmuz ayında 2.7 çıkan insülin direncim 3 hafta önce 4.95 cıktı ve doktor bahsettiğim ilacın 850 mg olanına basladı sabah ve aksam olmak üzere. ilk 2 hafta feci derecede midem bulandı hala ara ara oluyor ama ben genelde dayanıklı bir tipimdir lazer epilasyon yaptırdım mesela gıkım cıkmadı cok sasırmıstı gittiğim yerdeki kızlar :) bunda da öyle oldu dayanabildim yani yan etkilerine. artık iyice azaldıgı için iyice önemsizleşti benim için. Tatlı olmadan duramayan ben suanda hiç ama hiç canım istemeden hatta görsem bile canım istemeden yaşayabiliyorum. Bu gercekten müthiş bişey!!! İnanamıyorum kendime. Umarım bu ilaç sayesinde 1 seneye kadar 20 kilo daha verip kurtulacagım bu kilolardan. Yardımcı olabileceğim başka ne varsa bu konuda burdayım arkadaslar...
Hepinizi öpüyorum umarım yarına cok iyi bir kilo bildirimi ile burda olacagım :)
ablacim yaw simcih senin mutfak mis gibi kokuyordur of of sen simdi yemicenmi sicacik ekmekten yanindada peynir offf
ceco sana maşallah. Ama emin olki eşinde sende bu sabrın karşılığını görecektir. O kızlar nasıl babalrına karsı bole sorumsuz davranırlar. Insanlarda sevgi kalmamış.
beyzuş ablam makinadamı pişiriyorsun. Ben de de var makina bir kez denedim bir daha yapamadım. Tarif isterim
Saol ablacim guzel sozlerin içinÇaya misafirim vardı onlar kapıdan ben bacadan buraya geldim..
----
Umutttt,kitabın sonlarında sıkılıp bırakmıştım keşke yakın olsaydık alman gerekmezdi..
Fakat değişik bir kitap klişe diyet kitaplarından daha farklı..Herşeyin beyinde bittiğini anlatıyor..
Bu sıralar tekrar okuyabilirim onu fırsat bulup..Kitap okuma moduna girmem lazım bu ara hiç birşeye adapte olamıyorum...
Ceco,işiniz zor sizin öyle bir anne ve sorumsuz,kaygısız kızkardeşler..Çok şaşırdım açıkçası insan nasıl babasını merak etmez,düşünmez..
Tüm yük sizin üzerinizde şu an. haliyle çocuklarda çok etkileniyor tabiii..bu gibi durumlarda yardımlaşma şart..
Allah güç ve sabır versin..
MElis'çiğim sen ne kada pozitif bakıyorsun hayata..Süper bir özellik..Dikkat ediyorum her mesajın öyle.. ne güzel bir özelliğin var..
Hem senin hemde çevren için büyük şans..
İlbatum,sürekli yalnız olman seni iyice bunaltmıştır birde üstüne hassas dönemin eklenince tuzu biberi olmuştur..
Ben hep şunu düşünürüm kadının gebelik dahil hayatından 2-3 yılı gidiyordur, feda ediyorsun ömrünü geceli gündüzlü..
Geçecek bu günlerde birde bu dönemler bebek yürümüyor hep kucak istiyor onun zorluğu var değilmi.?
geçmis olsun canim naz prensesimize insallah çabuk atlatiriyi geceler kızlar epeyce kalabalık topik bu gece...
bugün sabah bfite gitim yarım saat sporumu yaptım ,akşamüzeride yürüyüşe çıktım annem bana gelmişti yemeğe hemen nazı ona bıraktım .kipayı pehlivanoğlunu gezdim geldim hızlı hızlı yarım saatde öyle yetmezmiş gibi akşam yemeğinden sonrada leslieye başladım yarım saat iki mille yaptım açtım düm tek teki oynaya oynaya yaptım .çünki sıkılıyorum leslienin konuşmalarından, zevkli gelmiyor spor...
bugün kızımı dra götürdüm bronşit olmuş yavrum benim nefes zor alıyor bir sürü şurup verdi inş biran önce düzelir...hiçbirşey yemiyor sadece süt içiyor yemek sorunu mahvediyor beni bitirdi artık beni yoruldum..iki gündür vermemeye çalışıyorum ama bu seferde aç kalıyor yinede yemiyor ...
ilbatum allah yardımcın olsun canım kendi yaşadıklarım geldi birden gözümün önüne doğdu kolik oldu naz 5 ay onu çektim çığlık çığlığa ağlıyordu bütün gün tek iyi yanı benim kızımın gece uykusu güzeldi 9 yada 10 gibi uyur sabah kalkardı sadece geceleri mama için uyanır içer uyurdu .5 aydan sonra diş başladı 1 yaşına kadarda o ağlamalarını çektim tavana çingene beşiği kurmuştuk başka türlü uyutamıyordum deli danalar gibi duvardan duvara çarparak o beşiği öyle uyuyordu,saatlerce salloıyordum, birde kv ile oturuyordum onunlada anlaşamıyordum ..yani sinirlerim çok yıpranmıştı şu an çıktı işte panik atak oldum.1.5 yaşına kadar çığlık çığlığa ağladı yaniiii şu an epeyce uslandı artık yoruldu oda tabiii inan 12 senede kavuşmasam daha önce hastalanırdım .allah yardımcın olsun çok zor çocuk büyütmek geçicek inşallah...
hos geldin aramiza insallah sende saglikli bi sekilde hedefine ulasirsinbenide araniza alır misinizcoook mutsuzum şuan hüngür hüngür ağlıyorum.. Asla o azimli arkadaşlarınız gibi zayıflayamicam biliyorum tam tamına 103 kiloyum Allahım yardım et bana çok mutsuzum bana yardım edecek birileri var mi aranızda ? o kadar aciz zavallı biriyim ki anlatamam... Azim denen birşey yok.. Halime üzüldükce daha çok yiyorum
Bende dogma buyume SIVASLIYIM 19 sene yasadim guzel sehrimde (Fransa ya gelene kadar) Annemler hala SIVAS ta oturuyor izine oraya giderim hepEvet canım İstanbul'lu;doğma büyüme.Aslı Rumeli tabii....Şu sarışın uzun boylu olanlardan.....
Evet evet Sıvaslılar da öyle.Aslında tüm şehirlerimizin insanları çok iyi de bizim tanıma imkanı bulduklarımız bunlar.....
Ellerine saglik guzel oldugunda eminim ohhhh afiyet olsun valla iyi dayanmissin ben olsam hupletirdim nekadar hupletecegimi bilmem artikherkese günaydınnnn
Geçmis olsun canim insallah çabuk atlatirsin ilerlemedengünaydın kızlar bir haftadır sizlerlle olamadım dedim geçmişi okuyayım 111 sayfa gitmiş cesaret edemedim bu hafta doktora gittim boynum çok ağrıyordu ellerimde uyuşmaya başlamıştı doktor film çektirdi boyun fıtığı olduğumu söyledi elişini yasakladı bilgisayarı yasakladı patlarım herhalde el işi yok bilgisayar yok ama arada takılırım bu hafta diyetime dikkat etdiğim halde sabah tartıldığım da kilo verememiş olduğumu gördüm adetim yaklaşıyor herhalde ondan kendimi zayıflamış hissediyorum ama anlamadım
[ı]makinada pişiriyorum canım...
Tarif çok kolay.hem elde hem makinada ekmek pişirmek için hazırlanmış çeşit çeşit unlar var biliyorsun;yulaf ununun 500 gr ı ile yapıyorum...makina karıştırıp mayalamaya geçerken sinyal veriyor ya ilave edilecek bir şey varsa diye o zaman 1 avuç hafif iri çekilmiş cevizi katıyorum işte bu kadar canım.bir de su yerine çoğunu süt koyuyorum sadece yaklaşık 50 ml kadar su koyuyorum.alet işler;el öğünür misali.ben de ekmek yapmış oluyorum işte...[/ı]
çok güzell bir söz.
Sende benim gibisin bende çok üzülürüm böyle durumlarda ama takmamak lazım ayşecim.
Regl olamadığındandır ilbatum yoksa hemen dönmez.
Bazı insanlar çok tuhaf oluyolar kendin konuşma am çocuklardan ne istersin.
Bravo valla canım en iyisini yapıyosun kalabalık ve yenen ortamlar bana görede değil.
Hayır olsun canım bende geçen akşam kabus gördüm hemde uyandım devam etti defalarca.
Seninde rüyan hayır olsun canım.
Geçmiş olsun limonlu ballı zencefil çayı iç iyi gelir.
Saferan o doktor ordan ayrılmış kardeşim dediki tam saat 00.01 de girsin alsın o zaman oluyomuş.
Dayan bence bayadır yapıyosun bari boşa gitmesin.
Canım ya bunaldın tabi sana yardım edicek kardeşin annen falan yokmu yakında azcık onlar ilgilense sen biraz gezsen.
Güzel diyosunda artık o azim gitti benden bir gelse ahhh...
Efsunlu bana kızma ama sen neden böyle bir diet yaptın canım zatyen belirli rahatsızlıkların var herşeyden ye az az bence meyva zaten resmen hele açken mideyi haşlar valla...
bana bir arkadaş tavsiye etti akşam küçük bir kase kuru meyvalardan ve badem fındık ama abartmadan 2 3 parça hepsinden çok tok tutuyor sende den e istersen beyzuş abla özellikle badem.
Aman bizimde vardı bizde yat geber derdik gece yarısı yemeden yatmazdık halimizdende belli malum...
Hepimizde bir depresif hal var bu aralar sein işinde zor canım eşin ve aşlesi arasında zor Allah kolaylık versin.
Bitmiyor yaaabir günde amma konuşulmuş::)))
İlginç gerçekten ama ;Suriye kökenli arap iseler Suriye'lilerin bir çoğu çok beyaz,sarışın ve renkli gözlü.....
aynen cnm aynen bende öyleyin dün 98di bugun 99 bucuk düşün yani yarın ne olacak bakalım
cnm malesef kapandı tam gün yasasından dolayı hoca gitti çünkü
yoksa ben ilk gördüğüm an keşke dedim yardımcı olabilsem cnm üzgünüm
3 ay sonra açılma ihtimali var keisn değil ancak ama daha çok var yaa
hoşgeldin aramıza umarım hedefine en sağlıklı şekilde ve en kısa sürede ulaşırsın
günaydın cnm naptın bittimi işlerin
herkese günaydınnnn
Makinada pişiriyorum canım...
Tarif çok kolay.Hem elde hem makinada ekmek pişirmek için hazırlanmış çeşit çeşit unlar var biliyorsun;yulaf ununun 500 gr ı ile yapıyorum...Makina karıştırıp mayalamaya geçerken sinyal veriyor ya ilave edilecek bir şey varsa diye o zaman 1 avuç hafif iri çekilmiş cevizi katıyorum işte bu kadar canım.Bir de su yerine çoğunu süt koyuyorum sadece yaklaşık 50 ml kadar su koyuyorum.Alet işler;el öğünür misali.Ben de ekmek yapmış oluyorum işte...
ellerine sağlık. Evet bende karışımlı unlardan almıştım denemiştim güzelde oluyor. Ama cevizi ve sütü deneyeceğim.teşekkür ederim ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?