Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol ablacım bugün düne göre daha iyi kızım...ben artık etmiyorum ablacım çok yıprattım kendimi bu konuda çok ağladım ama bıraktım artık yakasını ama bu sefer çevre rahat vermiyor kızına kötülük yapıyorsun verme bu sütü kansız kalack yemek yesin vermezsen yemek yer gibi laflar ...tabii bende üzülüyorum uğraşayım diyorum ama inadından yemiyor dediğin çok doğru...
gittim canım ilaç verdi tabii daha iyiyim en azından iştahlı biriydim zaten değişen bişey olmadı, sadece ayaklarımdai karıncalanmalar geçmiyor benimde

çok sağol canım inşallah...

saferan çok geçmiş olsun canım...

bugün b-fitte son günümdü epeyce incelme olmuş ama kilo vermemişim özellikle karından 6 cm gitmiş...oradan pazara indim çarşıda taksitlerimi yatırdım yürüyerek eve döndüm yarım saatde yürümüş oldum .çarşıdada bir sıcak simit yedim şimdi öğle yemeği yemiyorum artık

Birazdan yürüyüşe çıkacağım, nihayet cicilerimi giyip yürümek nasip olacak. Çok komik insanım ben; yürüyüş için giysi-ekipman aldım ya; sırf onların hevesi ile yürüyüş yapacağım. Var mı böyle bir cins? Aldığım da 2 tayt, 2 üst bir de bel çantası.
Pazartesi yürümeye çok hevesliydim; hava da çok iyiydi, ama eve montaja gelecek ekibi bekledim 13.00 deyip 18.00'de geldiler çıkamadım. Salı sadece yarım saat yürüyebildim, dün sağanak yağmur vardı. Bugün çıkıp güzeeel bir yürümeyi planlıyorum.

Yürürken kitaptaki gibi zayıf ve mutlu hayal edeceğim kendimi. İlginçtir zihnimde beyaz t-shirt, dar kot pantolonla canlanıyor zayıf halim. Yani öyle bikinili ya da gece kıyafetli, bakımlı bir şekil yok hayalimde. Halbuki hayal bu, olabildiğince güzel düşün kendini değil mi? Yok gene paspal olacağım ben :))))

bol bol yürü cnm
valla bende senin gibi
kendimi ya jean üstü beyaz yada siyah t-shirt le hayal ediyorum
spor giyinmeyi seviyorum çünkü:))

hos geldin aramiza

ben hala şişkoyum yaaa
yaa bende bende

saol umutcum ama okadarda degil benim anlatmak istedigim çocuktur yani illaki olur hareketli olucaklar tabiii yerinde oturan hiç kalkmayan çocukta normal gelmez bana ( genelde uslular babalarin dan çok beni dinlerler bana çok duskunler bide)
benimkilerde beraber oynarken bazan çok gurultulu oluyorlar simdi dort dortluk mum gibiler diyemem ama ben sabrediyorum guzellikle hallediyorum daha degisik yonlerden anlatiyorum yanlislarini falan dedimya ben aslinda ana okulu ogretmeni olmak iserdim ahhh ahhh çocuklarla ilgilenmeyi onlarla vakit geçirmeyi seviyorum
Esim benim gibi dusunmeye bilir o daha sabirsiz anii çikislari olur sonrada pisman olur bencede benim bakis açimla alakali galiba çunki bekarkende kuçuk kardeslerime ben bakmistim son ikisine sadece emzirmek için verirdim anneme oyle bi çocuk bakma,ilgilenme sevadasi var içimde
okadarda degil yafff yanlis anlasildim tamam yani benimkiler sakinler gurultu,kavgaci degiller ama çocuklar sonuçta arada olmuyor degil yanliz yemek ve yatma konusunda masallah lari var yani ustune soyleyecek laf bulamiyorum helede 4.ayi geçtikten sonra çok duzenli geçiyor uyku saatlerimiz

yanlis anlasildim gibim neyse bidaha yazmiiim

ne guzel ablacim tartida da gorursun insallah eksiler incelmede super bence o daha onemli sen rakamlara takilma bisey sorucaktm nekadar zamandir gidiyordun bende duzenli olarak yapmak istiyorum aslinda leslie yaptim biarahalada arada yapiyorum ama yuruyusu birakip sadece incelmek için leslie yapmayi dusunuyorum acaba nekadar zaman gerekir?

Saferan ablacim çok geçmis olsun insallah daha iyisindir

Son düzenleme:
günaydın asuman aşure çok severim bende yapıcam ama heralde hiç dagıtmadan bütün kazanı ben bittiririm
Allah kabul etsin yiyenlere afiyet olsun ellerine saglık
amin teşekkür ederim fadime ben nerdeyse hepsini dağıttım
afiyet bal şeker olsun
allah kabul etsin cnm
amin ayşem sağol
ye canım benden de 10 kilo kadar seve seve veririm
sağol canım
sen de ne güzel sahip olmuşsun iradene senin de ellerine sağlık şimdiden
ellerine sağlık kokusu taaaa buralara kadar geldi bak :)
tarçın kokusudur gelen
sağol meliscim

Eline koluna sağlık Asumancığım. :))

sağol canım
ben de yürüyemedim iki gündür dün yorgundum zaten fırsat da yoktu bugün de yağmur var zaten kardeşimdeydim leslie bari yapabilsem ama zor gibi
ben de acıkınca yerim artık bir kase aşure zaten kahvaltıda ne yediğimi sormayın bile
safersn geçmiş olsun canım
beyzuş abala ne güzel olmuştur o ekmek yanında da tulum peyniri

Son düzenleme:
selam tombik hatunlar

arada buraya takılan bi arkadaş vardı

elma kıtlayan ismini hatırlayamadım acaba kaç kilo verdi haberiniz var mı

veya aldı

Slm kızlar

Jinekologdan geliyorum Pco tedavisi gördüğüm için 7 aydır yasmin kullanıyorum o da ben de ara kanama yapıyordu kadın doğum hastanesinin en iyi hekiminden randevu aldım taaaa 20 gün önce adam çok iyimiş 20 gün 1 ay sonrasına ancak randevu veriyorlar. Daha öncesinde 4 cm lik kistim vardı o erimişti bugün bu doktor bakarken bir kistin var dedi çikolata kisti olabilir dedi tahlil istedi sonucu yarın belli olacak. Çikolata kisti hakkında bilgisi olan var mı ? Neden olur nasıl iyileşir :44: Beni aydınlatırsanız çok sevinirim :26:

doğum kontrol hapının yan etkisi olarak çıktığını söylemişti bir arkadaşım, zararlı bir şey değilmiş atılamayan kan pıhtısı gibi bir şeymiş sanırım.

slm bayanlar..bişey sormak istiyorum fazla kilo veren arkadaşlar kilo verince vücudunuz sarktımı kremlerden falan sürdünüzmü ne yaptınız bu konuda..

bu arada hanımlar bugünlerde evdeki internetim çalışmıyor o yüzden çok takip edemiyorum.

nasılsınız? nasıl gidiyor diyetler sporlar?

ben bu haftayı iyi götürüyorum, salı günü akşam spora gittim, bugün akşam yine gitmeyi planlıyorum. pazartesiden beri de diyetime düzenli devam ediyorum. çok kaçamak yaptığımı söyleyemem. bir tek pazartesi 1 pakete yakın eti form etimek ile 1 kutu light labneyi bir oturuşta yedim. onun dışında iyiyim. bir de dün çay içtim, doktorum yasaklamıştı oysa.

bugün de geç kalktım 10:30'da, farkettim ki erken kalkmak çok çooook önemli. ilaçlarımı da düzenli alamıyorum böyle olunca. diyet de sallanmaya başlıyor düzgün kahvaltı yapmadığım için. şu an oldukça açım, okuldayım, yemekhanede yiyicem yine 1 saat sonra.
genelde öğle yemeklerini okulda yiyorum, salata ayran çorba ve yemek alıyorum, yemeğin suyunu ve patateslerini yemiyorum varsa.
sabahları ve akşamları da kahvaltı şeklinde etimek, beyaz peynir, domates, salatalık yiyorum. pazartesi kocaman bir ton balıklı salata yaptım gerçi ve harikaydı. bazen bir şey hazırlamak istemiyor canım akşamları. kendi kendine yemek yemek çok sıkıcı.

daha önce bahsettiğim kitaplar vardı. netten sipariş verdim ve gelenlerden Metin Özata'nın Kişiye Özel Kalıcı Zayıflama Rehberi kitabını okudum, gerçekten çok yararlı bir kitap hepinize tavsiye ederim.

bir not daha: çay kahve çok seviyoruz hepimiz bunu biliyorum ama çay, kahve, light olsun olmasın kola, ve sigara diyet yaparken kullanılmamalı imiş çünkü bunlar kan şekerini düşürüp açlığa sebebiyet veriyor imiş. aklınızda bulunsun.

hepinize selamlar...

slm bayanlar..bişey sormak istiyorum fazla kilo veren arkadaşlar kilo verince vücudunuz sarktımı kremlerden falan sürdünüzmü ne yaptınız bu konuda..

Canım benim verdiğim kilo ortada spor yapsam sarkmazdım belki ama şuanda kollarım ve bacaklarımın arası sarkıyor açıkçası

olmaz olur mu süper bir iş yapmışsın, yeni spor kıyafetleri yeni ayakkabılar insana ayrı bir şevk veriyor.

hangi kitap bu?

bence hayalin daha güzel, çünkü günlük halinde ve zayıf sağlıklı hayal ediyorsun kendini. bu da özel bir zaman için değil genel sağlık için zayıflamayı istediğini gösteriyor.

benim hayalim de benzer: keten uzun şort, dökümlü güzel bir gömlek, doğal saçlar, düz ayakkabılar. hayalim bu :)

gerçi kendimi zayıflamış ve güzel giyinmiş şekilde hayal edemiyorum, buna inanamıyorum. bu büyük problem olacak benim için sanırım.

bir de bence beyaz tişört ve kot çok şık. 2006 dan beri adam gibi yakışan hemen erimeyen güzel bir kot giyemeyen biri olarak söylüyorum bunu. 2012'de giyicem inşallah.

doğum kontrol hapının yan etkisi olarak çıktığını söylemişti bir arkadaşım, zararlı bir şey değilmiş atılamayan kan pıhtısı gibi bir şeymiş sanırım.

Hmmm ondan olmuş olabilir demekki :44: zaten doktor gerekirse ilacını değiştiririz demişti. Ama maşallah gerçekten çok ilgili bir doktor ver sorulan her soruya kıvırmadan cevap veriyor. Yarın sonuçları bildiririm kızlar :100:

Canım benim verdiğim kilo ortada spor yapsam sarkmazdım belki ama şuanda kollarım ve bacaklarımın arası sarkıyor açıkçası

maşallah canım baya iyi kilo vermişsin..bende 2 hafta oldu 4,5 kilo verdim..kremler falan var sıkılaştırıcı onlardan kullanmaya başlasammı acaba..akşamları leslie yapıyorum 2 yada 3 mil..yeterli olurmuki..yanında ot çöp bitkisel şeylerde denesemmi bilemedim susam yağı kekik yağı vsss gibilerden

Son düzenleme:

gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
çok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir
ben havalar soğuyunca yürüyüşü bıraktım ama yaz boyunca yürüdüm canım kollarımda ve iç bacaklarımda sarkma var özelillkle kollarım çok rahatsız ediyor ne yapsam toparlanır acaba:26::26::26::26:
derincim sana prensesine çok geçmiş olsun bronşit iyileşme tedavi sürecinde çok dikkat isteyen bir hastalık acil şifalar dilerim

bende aşırı bir sarkma yok verdiğim kiloya göre yumuşak kıvamdayım ama kötü değil yani spor olarak bol yürüyüş arada leslie yaptı şimdiye kadar başka bişey yapmadım

bende aşırı bir sarkma yok verdiğim kiloya göre yumuşak kıvamdayım ama kötü değil yani spor olarak bol yürüyüş arada leslie yaptı şimdiye kadar başka bişey yapmadım

sende baya kilo vermişsin cnm sanada maşallah diyim...spor yapsam yeter o zaman..peki kilo verince gögüs le ayak ölçüsü küçülüyomu..ayağım 40 numaraydı şimdi 41 numara olmuş inanamadım evde giymek için spor ayakkabı aldım 41 numara:18::18::18::18:

evet canım küçülüyor özellikle göğüsler ben 100 bedenden 90 indim
bide göğüslerde oluyor problem yani sarkma açısından oraya da ne yapılır bilemedim

canim bende senin gibi çok arastirip sormustum
eger spor yaparsan sarkma olmaz gayet de guzel toparlanma olur
Bende oyle oldu çunki bol bol yuruyus yaptim +leslie yaptim
geçenlerde arkadasim gelmisti yine soyledi
gerçi her gordugunde soyler saolsun hiç sarkma olmis masallah diyor
hatta bikeresinde korsemi takiyorsun yoksa diye takildi baktida
yani oyle yumusama yok karnimda falan(sadece eccuk buyuk)daha kuçulunce neolur bilmem benim kilo problemin çoguu gobuste kollarim bacaklarim incecikti zaten en fazla yag gobekte ve sirtimda birikmis yani ust tarafta bacaklarimi gorsen komik yani ben kendimi tavuga benzetiyorum hihihih oyuzden kollardan bacaklardan sorun yok sirtimda baya gitti leslie sayesinde ama gobek zor onuda mekikle eritmem lazim yoksa 58 kiloya dusuncede bunlari yazabilirmiyim bilmem daha çok yolum var ilerisi için bisey diyemem ama simdilik halimden memnunum
vucut sporla toparlaniyor gerçekten gozle gorulur derecede degisiklik var bende çok sukur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…