çok sağol ablacım bugün düne göre daha iyi kızım...ben artık etmiyorum ablacım çok yıprattım kendimi bu konuda çok ağladım ama bıraktım artık yakasını ama bu sefer çevre rahat vermiyor kızına kötülük yapıyorsun verme bu sütü kansız kalack yemek yesin vermezsen yemek yer gibi laflar ...tabii bende üzülüyorum uğraşayım diyorum ama inadından yemiyor dediğin çok doğru...İyi geceler Derinciğim;
Naz'a çok geçmiş olsun.İnşallah yarın iyileşmiş kalkar uykusundan...
Yemek için ısrar etme kızına canım....Israr ettikçe yemiyorlar;gerçi sen de biliyorsun...
Benim eşim tek çocuk.Şimdi anlatıyor annesi daha çok ısrar etsin ve daha çok peşinde dolaşsın diye açken bile yemez nazlanırmış çocukken...Aynı şeyi ablamın torunu yapıyordu;aç bile olsa annesini delirtene kadar yemiyordu.Şimdi annesi yemekten çok derslerine yoğunlaşınca ;kendi gidip dolaptan bir şeyler çıkarmaya çalışıyor yemek için ve bu aralar maaşallah harp harp yiyormuş..
Çok zor biliyorum ama biraz sabret ve yemediği zaman üzüldüğünü belli etme ve ısrarcı olma.Bir süre yemez sonra yer.Merak etme en güçlü duygumuz hayatta kalabilmek adına beslenme duygumuz.Mutlaka yemek isteyecektir.Allah yardımcın olsun...
gittim canım ilaç verdi tabii daha iyiyim en azından iştahlı biriydim zaten değişen bişey olmadı, sadece ayaklarımdai karıncalanmalar geçmiyor benimdeNetten izlet cecoooooo.
Geçmiş olsun derincim çocuklarda çiçek gibiler hemen haata oluyolar.
Sana bişey sorucam panik atak için gittinmi dr ilaç verdimi iştahını açtımı ben şimdi içyorum bir tane ama işe yaramadı pek yarın dr gidicem randevu aldım ama tedirginim.
Saol ablacim guzel sozlerin için
Ben ozellikle çocuklar konusunda çok sabirliyim(gerçi herkonuda sabirliymisim esim hepder)çok seviyorum ilgilenmeyi bakmayi inanirmisin hamilelik donemine bile bayiliyorum her gunu her ani ALLAH in bi mucuzesi biz 7 kardesiz henuz 4 kiz evliyiz içlerinden en çok çocuk isteyen(doguran)benim kuçugumun 2tane zorder durur(yasarida yakin deil buyuk 12 kuçuk 2) digerinin 1tane dahada istemiyomus zor abla durmuyor gezemiyorum der durur digeride zaten tup bebekle hamile kaldi ikiz heralde ondan çok ben sevindim ikiz olduguna simdiden nasil bakicam diyor :18::18:
ALLAH imdan hep istemisimdir ikiz ama kismet olmadi heralde oyuzden çok sevindim ikiz yegenlerime bakmak ilgilenmek korkutmuyor beni yorulmuyorum ama tabiki ilerisini dusunup korkmuyor degilim herseyin bilincindeyim oyuzden en iyi sekile yetistirmeye çalisiyorum(çalisiyoruz esimle) burada yasamanin zorluklari var ama iNSALLAH ALLAH imin izniyle DINIMIZE ve TURK ailesine uygun sekilde yetistirecegiz
yani benim demek istedigim karnini doyurmak,altini degistirmek,uyku saatlerini ayarlamak bunlar zor degil benim için çok zevkli meleklerimle ilgilenmek beni mutlu ediyor inanin gezmek,yada daha farkli seyler yapmak benim gozumde degil onlar olsada olur olmasada amaaa evlatlarim ve esimsiz yapamam
ALLAH im yavrularimizi korusun olmayanlarada nsip etsin insallah ( Amiiiiiinnnnn)
Kendimi herzaman çok sansli gorurum ve hep sukrederim esimle tanistigim için ve meleklerim dogdugu için
ALLAH im bana ilk melegimi anneler gununde verdi (11 mayis pazar gunu) ANNELER gunu hediyem onlar benim
ben yazarken melegimde yanimda telefonu eline almis ayo ayo diyor (alo) ne tatlilar kurban olurum ben onlari YARADANA pasalarimin saatide geliyor demin buyuk oglumu gordum dans etmeye geliyorlardi sinifça (evimin yaninda muzik okuluda var) bak ozledim hemende
geçmis olsun canim naz prensesimize insallah çabuk atlatir
hos geldin aramiza insallah sende saglikli bi sekilde hedefine ulasirsin
oyle seyler dusunme basaricaksin insallah hem ben senden daha fazlaydim ilk basladigimda yani istedikten sonra olmuyacak sey degil ALLAH in izniyle
Bende dogma buyume SIVASLIYIM 19 sene yasadim guzel sehrimde (Fransa ya gelene kadar) Annemler hala SIVAS ta oturuyor izine oraya giderim hep
Ellerine saglik guzel oldugunda eminim ohhhh afiyet olsun valla iyi dayanmissin ben olsam hupletirdim nekadar hupletecegimi bilmem artik
Geçmis olsun canim insallah çabuk atlatirsin ilerlemeden
kilona takma derim genelde regl oncesi oluyor
pasalarimin saati geliyor sonra gelirim siz kaynatin çitir adaylari54:
çok sağol canım inşallah...
saferan çok geçmiş olsun canım...