Bir şey değil canım...
Eğer yulaf unuyla yapmaya karar verirsen ve süt ile yapacaksan,mutlaka 50 ml fazladan su ilave et.Hamur kuru oluyor.Sanırım yulaf ununun özelliğinden veya tamamını süt koyunca un yeteri kadar ıslanmıyor.Ben karıştırma sırasında fark edip 50 ml suyu sonradan ilave ettim.Çok güzel oldu;çok güzel kabardı;tavsiye ederim..Ceviz çok güzel bir koku ve tad vermişti....
Saferan,
sen iyileştinmi.?
Mİden bulanıyordu bir ara...
Regl olunca biraz rahatlamışsındır umarım canım. Ben de kızımda çok çektim o yüzden iyi anlıyorum seni. Özellikle uyku konusunda çok zor bir bebekti, devamlı kucak istiyordu, nefes alıp verişten bile uyanırdı. Bir de işi bıraktım o 10-11 aylıkken, tıkıldım eve, başka semte taşındık, eş yok dost yok-yardımcı yok derken kafayı yememe ramak kaldı.....evet canım sanırım hormonlarım doruk noktasına ulaştı çok sıkıldım çok bildiğin gibi değil. amin başka dert vermesin rabbim. sadece haftasonları dışarı çıkıyoruz havalar soğudu diye bende eve alışkın olmayınca zorluyor ,duvarlar üstüme geliyor üstüne bebişte eklenince offf ki offf... yanımda kimsenin olmaması yardım alamamam çok kötü . eşimde dedi dışarı çıkalım avmye gidelim diye ama akşam soğuğunda bebeği çıkarmak istemedim.
uykusu problem, yemesi zaten başlı başlına problem üstüne yalnızlık işleri dahada arapsaçına çeviriyor. tahammülüm azaldı işte beni özetleyen sözcük bu. inşallah rahat edeceğim . sabahtan beri ıııı ııııııhhh dan başka birşey demedi başım çatlıyor ya...
Banucuğum sen de daha iyi hissediyorsundur bugün umarım. Senin yerinde başkası olsaydı ne bu derece anlayışlı ne bu derece sağlıklı düşünemezdi bence. Maşallah ve bravo sana. Hem aklı selim hem pozitif düşünebiliyorsun. Tabii bu hiç etkilenmediğin, bunalmadığın anlamına da gelmiyordur. Çok zor. Yakın oturuyor olmanın eziyeti biraz da. Başka semtte otursaydınız bu derece olmazdı bence.Ben geldimmmmmmmmmmm
Ya bu ara ne oluyor bize anlamıyorum bugün bende nedense sabahtan beri kendimi çok tuhaf hissediyorum :26:
Sabahtan beri dokunsalar ağlayacak gibiydim ve en sonunda eşim gelince çeşmeleri açtımOda beni çok nadiren böyle gördüğü için uzun zamandır şaşırdı tabiki ama ortada bir sebepte yok :44:
Ondan sonra birde haberler başladı ve ben daha yeni susmuşken yine başladım ağlamaya ve gerginliğim az da olsa geçti çok şükür. Herhalde uzun zamandır kendimi çok fazla kastım birde bu ara ufaklık beni çok fazla yoruyor. Gece ille babasıyla uyumak istiyor mecbur aramıza alıyoruz bu seferde sabaha kadar defalarca uyanıp babacık diyor babasını dürtüklüyor uyandıramayıncada öpüp tekrar uyuyorbende bu durumda sabaha kadar doğru dürüst uyuyamıyorum :26:
...
Canım ya, ben yazacaktım Yena benden önce yazmış. sen ne kadar pozitif bir insansın. Önceleri yaşın genç ondandır diye düşünüyordum ama kesinlikle hayata bakışla, kişilikle ilgili bir şey bu. Sanırım çocukların da sana çekmiş, selim tabiatlı, uslu çocuklar. Çizgi film kahramanı Calliou (Kayyu)'nun hayata gelmiş hali gibi aileniz vallahi :))) Şaka bir yana hep böyle gitmesini dilerim, 41 kere maşallah...valla ben aylarca çikmasam disari hiç sIKILmam (esim ister genelde ben çikmak istemiyorum) hafta içi hafta sonu hep evdeyim bundanda çok memnunum yanlis anlama canim lutfen ama çok sasirdim sana
gerçi sen çalisan meslegi elinde olan birisin belki evde oturmak oyuzden sIKIci geliyordur bilemedim simdi
Ben de bugün 20-25 sayfa okudum. Hayatımı değiştirecek bir kitap gibi değil, ama ilgimi çekti yine de. Okumaya değer :) İlk izlenimim; meşhur çekim yasasını (secret, gerçi onu da okumadım ama..) andırıyor. Kilo alıp vermeyi bilinçaltının kontrol ettiği biliniyor ama anlattığı örneklere henüz tam ikna olmadım. Dur bakalım biraz daha okuyayım :))Çaya misafirim vardı onlar kapıdan ben bacadan buraya geldim..
----
Umutttt,kitabın sonlarında sıkılıp bırakmıştım keşke yakın olsaydık alman gerekmezdi..
Fakat değişik bir kitap klişe diyet kitaplarından daha farklı..Herşeyin beyinde bittiğini anlatıyor..
Bu sıralar tekrar okuyabilirim onu fırsat bulup..Kitap okuma moduna girmem lazım bu ara hiç birşeye adapte olamıyorum...
Gelir canım, gelir. Sen istedikten sonra geleceğine eminim......Güzel diyosunda artık o azim gitti benden bir gelse ahhh...
Yok canımın içi unutur muyum? Az da gelmiyorum aslında ama okuyup okuyup toplu yazıyorum. Bir de sen gece kuşusun, denk gelemiyorum ki sana. Dün gece oğlanı uyutup gelmeye niyetliydim, onu uyuturken ben de yanında uyuyakalmışım :)))Asuman neden yok,
umuttt çok az geliyor,tatile gidince unuttu bizi zaar.:)
herkese günaydınnnn
kazandan çıktım tarçın kokumla geldim
sabah sabah güldürdünüz beni hatun kişiler
dün sabah 6 da kalktım 7 de koydum kazanı ocağa annem kayınvalidem gelene kadar pişirdim aşuremi
sonra çoluk çocuk yemek aşure dağıtım telaşı derken akşam da kardeşim yeğenim de vardı 10 a doğru gittiler ben de ortalığı toplayıp aldım elime laptopu ama ne yorgun ve uykusuzdum o nedenle vurdum kafayı yattım bugün de diğer kardeşime gideceğim aşure götüreceğim o gelemedi bebiş var 3.5 aylık hava da yağmurlu
büyük kızım gitti küçük de gitsin ben de küçük kardeşimle büyük kardeşime doğru vıınnn
he bu arada daha bir kase aşure bile yemedim nedense bikaç kaşık yedim ayaküstü tadına bakmak için o kadar
herkesler beğendi aşuremi ben de bu akşam yerim belki
ben hala şişkoyum yaaa
gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
slm kızlar benıde ar4anıza alır mısınız bende mayıs ayından berı zayıflamaya calısıyorum hem pko hem hıpotıroıd hemde ınsulın dırencım var ne yzaıkkı cok zor kılo verıyorum basladıgımda 112 kıloydum suan da 102 mayısdan berı on kıloyu cok zor verdım anlıcanız ben de pes etmek uzereyım bana da destek olursanız sevınırım
selam benıde alırmısınız aranıza...
ben bütün gün oturarak çalışan + haşimotosu olan 95,2 kg ağarlığında evli-mutlu-çocuklu bir bayanım....
en az 20 kg vermem gerekiyorki artık biyerden başlamak lazım değilmi?
en güseli akşam yemeğini bırakmak diyorum diyet başarı öykülerini okudukça,,,,
banada destek olurmusunuz*
gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
ben çok tahıllı almıştım ilk denememde güzeldi baay yavndı tabi birde tarifi yarım ölçek uyguladım küçük bir somuncuk oldu çok şirind. Tama süt varsa 50 ml de su katıyorum. Ceviz güzel olmazmı kalorisini arttırıyor olsada...[ı]bir şey değil canım...
Eğer yulaf unuyla yapmaya karar verirsen ve süt ile yapacaksan,mutlaka 50 ml fazladan su ilave et.hamur kuru oluyor.sanırım yulaf ununun özelliğinden veya tamamını süt koyunca un yeteri kadar ıslanmıyor.ben karıştırma sırasında fark edip 50 ml suyu sonradan ilave ettim.çok güzel oldu;çok güzel kabardı;tavsiye ederim..ceviz çok güzel bir koku ve tad vermişti....[/ı]
çok geçmiş olsun...[ı]
gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....[/ı]
ben hala şişkoyum yaaa
Bendeeee..
Aaaa çok geçmiş olsun canım..Dikkat et kendine..
İyi çocuklarda yok bişey olmadı değilmi.?
İkiniz de hoşgeldiniz arkadaşlar. Umarım sağlıla verirsiniz kilolarınızı. Devamlı olur, paylaşımda bulunursanız destek göreceğinize emin olabilirsinizzzzz
Çok geçmiş olsunNe etkiledi? Aklıma ilk balık geldi... Yavru kuş nasıl bu arada? Umarım iyidir...
-------
Kızlarrrrrrr nihayet denk geldik ohhhh beee.
ben çok tahıllı almıştım ilk denememde güzeldi baay yavndı tabi birde tarifi yarım ölçek uyguladım küçük bir somuncuk oldu çok şirind. Tama süt varsa 50 ml de su katıyorum. Ceviz güzel olmazmı kalorisini arttırıyor olsada...
çok geçmiş olsun...
aaa ne tesadüf bende...
Umutt'çuğum,demek başladın kitaba..bende öyle mucize bekleyerek okumaya başlamıştım hatta onu o kadar zor bulmuştumki..
Her kitapçıda yoktu..Zar zor edindim ama.:))
İnşallah sende çok işe yarar..
Dediğim gibi bende başlayacağım okumaya yeniden..
ayşecim sanada günaydın canım. Artılardayım şarkısı söylüyorum yine ama kaçamak yapmadım çok az yani akşam hiç yapmadım hatta çorba ve salata yedim sadece. Lesli de yaptım bende bişey anlamdım. Valla artı olursak bildirim yapmıcaktık kendımızı ole cezalandırcaktık eee napıcaz biz şimdi. Ben ayrılamam burdan ama
Ayşe_c52
Canım başladın mı insülin direnci hapına?Merak ettim sende bendeki gibi yan etki yaptı mı ?
1-2 haftadır yazamıyorum yogunluktan ama okumaya calısıyorum. Ne güzel bir sürü arkadas katılmıs aramıza cok sevindim. Gittikçe kalabalık olmaya baslıyoruz. Umarım devamlı olur herkes. Hoşgeldiniz arkadaşlar :)
Benim diyet fena degil iyi gidiyor. Pek bişey yiyemiyorum diyebilirim.
Sizlerin bu insülin muhabbetinize dahil olmak istiyorum izninizle. Sayfalar cok hızlı ilerlediği için görmemişsinizdir bende 3 hafta kadar oldu glucophage ilacına başlayalı. Diyetisyenim kilo vermem cok yavas oldugu için özellikle iyi bir doktora yönlendirdi beni gittim ölçtürdüm. Temmuz ayında 2.7 çıkan insülin direncim 3 hafta önce 4.95 cıktı ve doktor bahsettiğim ilacın 850 mg olanına basladı sabah ve aksam olmak üzere. ilk 2 hafta feci derecede midem bulandı hala ara ara oluyor ama ben genelde dayanıklı bir tipimdir lazer epilasyon yaptırdım mesela gıkım cıkmadı cok sasırmıstı gittiğim yerdeki kızlar :) bunda da öyle oldu dayanabildim yani yan etkilerine. artık iyice azaldıgı için iyice önemsizleşti benim için. Tatlı olmadan duramayan ben suanda hiç ama hiç canım istemeden hatta görsem bile canım istemeden yaşayabiliyorum. Bu gercekten müthiş bişey!!! İnanamıyorum kendime. Umarım bu ilaç sayesinde 1 seneye kadar 20 kilo daha verip kurtulacagım bu kilolardan. Yardımcı olabileceğim başka ne varsa bu konuda burdayım arkadaslar...
Hepinizi öpüyorum umarım yarına cok iyi bir kilo bildirimi ile burda olacagım :)
Ahahaha iyi güldüm vallahi :)))) Hiç sesleri yükselmeyen, mutlu ve ideal aile profili çizdikleri için öyle demiştim ama ben Melis'e. Azıcık da tatlı tatlı takılayım diye. :)Bende kayuu nun annesine sinir oluyorum be kadın hiçmi insan sinirlenmez.. sürekli tatlım tatlım diye dolaşıyor..
birde nasıl sekreterse çoğunluk evde arada toplantısı oluyor...
KAhvaltıda hep mısır gevreği yemeleri kötü örnek oluyor..
Yapın şöyle ballı,yumurtalı,peynirli kahvaltı..Ondan sonrada ama kayuu mısır gevreği yiyoooo oluyor...:))
Kayuuda robot gibi hiçbirşeye itiraz etmez hııım anladım, tamam o zaman der..
Bende ne kinlenmişim kayu ve ailesine..
Umutt, açığa çıkardın..:))))
Tekrar geçmiş olsun, tavuk zehirlenmesi çok kötüdür; yıllar önce olmuştu bana da, sıtma-ateş, kusma çok kötüydü çok. Bir an önce iyi olursun umarım.biraz daha yatiim..dökülüyoruum......
biraz daha yatiim..dökülüyoruum......
Tabiiiii canımmmmmm;kesinlikle iş parmaklarda....
randevu alana kadar uğraşıcam artık..............
gece sohbetine daliim şöyleee......benim annemlede suriye göçmeni kilise gelmişler sarışın renkli sülalade çok var ben de onlara çekmişim..maviş olaraktan........
tahmin ettim o gece bakırköy devlette carrahpaşa dağıldı dediler doğruymuş...yine de sağol canım......
allah kabul etsin dün annem yapmış yollamıştı ilk aşureyi yedim ..kendim yapamaaaam en çok ben yeriiim...............
ellerine sağlık sen o düğmelere basan ellerin marifeti azmı sanıyorsun beyzus ablam...
Afiyet osun beyzuşuma..
Hiiç yaramasın..
Bir yandan burayı takip ediyorum diğer yandan telefonla konuşuyorum..en sevdiğim iki arkadaş buluşmuş kahve içiyorlarmış..
Ne gereği varsa arayıp beni haberdar ediyorlar..
Nilüüüü hahaha browni ve nesss ayyy ne güzel bir ikili..
E barışıda al gell,olsuuun....
Görüşmeyeceğim bir daha onlarla..
Ben oğlumun karnını doyurayım gelirim yine..
acıktığını söylüyor ilginçç..
Artık öğlen uyumak istemiyor bende dinlen diyorum,yada uzanarak tv.izle diyorum öyle dalıp gidiyor..
Şimdi geldi anne ben dinlenecekmiyim.?.Evet dedim..
Ben acıktım dedi.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?