Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saferan,
sen iyileştinmi.?
Mİden bulanıyordu bir ara...

Afiyet osun beyzuşuma..
Hiiç yaramasın..

Regl olunca biraz rahatlamışsındır umarım canım. Ben de kızımda çok çektim o yüzden iyi anlıyorum seni. Özellikle uyku konusunda çok zor bir bebekti, devamlı kucak istiyordu, nefes alıp verişten bile uyanırdı. Bir de işi bıraktım o 10-11 aylıkken, tıkıldım eve, başka semte taşındık, eş yok dost yok-yardımcı yok derken kafayı yememe ramak kaldı.

Bir de ilk çocukta eşşekten düşmüş karpuza dönüyorsun, o derece değişiyor ki hayatın, dumura uğruyorsun. Bir gün öyle isyan ettim ki "yeter ulan" dedim. "nerede o reklamlarda huzurla uyuyan çocuğunu seyredip mutlu mutlu gülümseyen anneler?". Bir de mükemmeliyetçiik var bende, çok yıprandım o dönem. İkinci olunca daha kolay geldi inanır mısın? Bir kere hazırlıklıydım başıma geleceklere, daha kolay bebekti çoğu bakımdan, ailem geldi, yardımcım oldu, ben de mükemmeliyetçiliği azıcık yendim. Ama ne oldu? Obez oldum o arada. Bana en kolay yoldan haz veren abur cubura gömüldüm. Hepimiz benzer yollardan geçtik-geçiyoruz özetle :)
Banucuğum sen de daha iyi hissediyorsundur bugün umarım. Senin yerinde başkası olsaydı ne bu derece anlayışlı ne bu derece sağlıklı düşünemezdi bence. Maşallah ve bravo sana. Hem aklı selim hem pozitif düşünebiliyorsun. Tabii bu hiç etkilenmediğin, bunalmadığın anlamına da gelmiyordur. Çok zor. Yakın oturuyor olmanın eziyeti biraz da. Başka semtte otursaydınız bu derece olmazdı bence.
Hariçten gazel okumak gibi olmasın ama; eşin gelir gelmez çocukları ile ilgilense, biraz beraber vakit geçirseniz ve sonra yukarı çıksa, böyle bir düzen kursanız olmaz mı? Çocuklar için babaları ile vakit geçirmek, ailece sofraya oturmak önemli, tabii senin için de. Eşin de bin parçaya bölünüyor, bir düzen kurulsa ona da fayda etmez mi? Örneğin 19.00'da geliyrsa 1 saat sizinle olur sonra 20.00-22.00 arası yukarı çıkar, böylece herkesin düzeni belli olur? O haftada bir zahmet eden kardeşi de belli bir günde gelse, örneğin her çarşamba, einin de boş bir günü olur? Dediğim gibi kusuruma bakma, uzaktan ahkam kesmek niyetiyle değil, senin yazdıklarını okuyunca yazmadan edemedim. En kısa zamanda bir düzene, huzura kavuşmanızı diliyorum, kayınpederine de şifa diliyorum.
Canım ya, ben yazacaktım Yena benden önce yazmış. sen ne kadar pozitif bir insansın. Önceleri yaşın genç ondandır diye düşünüyordum ama kesinlikle hayata bakışla, kişilikle ilgili bir şey bu. Sanırım çocukların da sana çekmiş, selim tabiatlı, uslu çocuklar. Çizgi film kahramanı Calliou (Kayyu)'nun hayata gelmiş hali gibi aileniz vallahi :))) Şaka bir yana hep böyle gitmesini dilerim, 41 kere maşallah
Ben de bugün 20-25 sayfa okudum. Hayatımı değiştirecek bir kitap gibi değil, ama ilgimi çekti yine de. Okumaya değer :) İlk izlenimim; meşhur çekim yasasını (secret, gerçi onu da okumadım ama..) andırıyor. Kilo alıp vermeyi bilinçaltının kontrol ettiği biliniyor ama anlattığı örneklere henüz tam ikna olmadım. Dur bakalım biraz daha okuyayım :))
**Keşke yakın olsaydık evet
.....Güzel diyosunda artık o azim gitti benden bir gelse ahhh...
Gelir canım, gelir. Sen istedikten sonra geleceğine eminim.

Asuman neden yok,
umuttt çok az geliyor,tatile gidince unuttu bizi zaar.:)
Yok canımın içi unutur muyum? Az da gelmiyorum aslında ama okuyup okuyup toplu yazıyorum. Bir de sen gece kuşusun, denk gelemiyorum ki sana. Dün gece oğlanı uyutup gelmeye niyetliydim, onu uyuturken ben de yanında uyuyakalmışım :)))

Eline koluna sağlık Asumancığım. :))

Son düzenleme:

İkiniz de hoşgeldiniz arkadaşlar. Umarım sağlıla verirsiniz kilolarınızı. Devamlı olur, paylaşımda bulunursanız destek göreceğinize emin olabilirsinizzzzz

gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....

Çok geçmiş olsun Ne etkiledi? Aklıma ilk balık geldi... Yavru kuş nasıl bu arada? Umarım iyidir...

-------

Kızlarrrrrrr nihayet denk geldik ohhhh beee.

Umutt'çuğum,demek başladın kitaba..bende öyle mucize bekleyerek okumaya başlamıştım hatta onu o kadar zor bulmuştumki..
Her kitapçıda yoktu..Zar zor edindim ama.:))
İnşallah sende çok işe yarar..
Dediğim gibi bende başlayacağım okumaya yeniden..

ben çok tahıllı almıştım ilk denememde güzeldi baay yavndı tabi birde tarifi yarım ölçek uyguladım küçük bir somuncuk oldu çok şirind. Tama süt varsa 50 ml de su katıyorum. Ceviz güzel olmazmı kalorisini arttırıyor olsada...

[ı]
gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
[/ı]
çok geçmiş olsun...

ben hala şişkoyum yaaa

aaa ne tesadüf bende...

Bir yandan burayı takip ediyorum diğer yandan telefonla konuşuyorum..en sevdiğim iki arkadaş buluşmuş kahve içiyorlarmış..
Ne gereği varsa arayıp beni haberdar ediyorlar..
Nilüüüü hahaha browni ve nesss ayyy ne güzel bir ikili..
E barışıda al gell,olsuuun....
Görüşmeyeceğim bir daha onlarla..

Ben oğlumun karnını doyurayım gelirim yine..
acıktığını söylüyor ilginçç..
Artık öğlen uyumak istemiyor bende dinlen diyorum,yada uzanarak tv.izle diyorum öyle dalıp gidiyor..
Şimdi geldi anne ben dinlenecekmiyim.?.Evet dedim..
Ben acıktım dedi.:))

Son düzenleme:
Bendeeee..

Aaaa çok geçmiş olsun canım..Dikkat et kendine..
İyi çocuklarda yok bişey olmadı değilmi.?

bi tek beni vurdu nasıl işsee....

kızım iyi şükür ....tavukl olabilir....

sağol canıım.....

Bende kayuu nun annesine sinir oluyorum be kadın hiçmi insan sinirlenmez.. sürekli tatlım tatlım diye dolaşıyor..
birde nasıl sekreterse çoğunluk evde arada toplantısı oluyor...
KAhvaltıda hep mısır gevreği yemeleri kötü örnek oluyor..
Yapın şöyle ballı,yumurtalı,peynirli kahvaltı..Ondan sonrada ama kayuu mısır gevreği yiyoooo oluyor...:))
Kayuuda robot gibi hiçbirşeye itiraz etmez hııım anladım, tamam o zaman der..
Bende ne kinlenmişim kayu ve ailesine..
Umutt, açığa çıkardın..:))))

İnşallah canım. Zor bulunuyor demek? Benim aldığım yerde de bir adet vardı sadece. Dediğim gibi bir ışık gibi dünyamı aydınlatacak bir şey değil ama gene de faydası dokunabilir. Telkin bence de çok önemli, buna katkısı olacaksa neden okumayalım? Senin de yeniden okuyacak olmana sevindim. Hem faydasını görürüz hem de tartışırız beraber :))
Bugün tartıyı yasaklayan kısma gelince şaşırdım, mantıksız değil aslında, okumayan arkadaşlar için açıklayayım;
Kitap herşeyin bilinçaltında bittiğini, kilo almanın da kilo vermenin de bilinçaltı mesajlarla gerçekleştiğini savunuyor ve açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalardan birinde tartılmanın yanlış olduğunu, bilincin tartıda gördüğü rakamlardan etkilendiğini anlatıyor. Herkesin takılacağını düşündüğü bir kilo olduğuna inandığını, bu inançla o kilolara geldiğinde mutlaka takılacağını belirtiyor. Ve "en azından takılacağınızı düşündüğünüz kilolara 5-6 kilo yaklaştığınızda tartılmayı bırakın, göreceksiniz takılmadan o kiloları geçeceksiniz" fikrini savunuyor.
Benim takılma kilolarım 78-75, tabii kafamda böyle, neden böyle setler koyarız kki kendimize, şartlanma mı desem, önyargı mı? Bu kilolara yaklaşınca tartılmayı kesebilirim gerçekten, aklıma yattı gibi. :))

cnm kaçamak yapmadıysan ödem vardır ondandır belki cezanı kendin belirle tatlım
buraya girmezsen hep dağıtırsın tabi o da var
bende +1500 gözüküyorum düne göre
ama ödem var biliyorum sabaha ne olcak bakalım

Ayşe_c52

Canım başladın mı insülin direnci hapına?Merak ettim sende bendeki gibi yan etki yaptı mı ?

cnm başlamadım henüz akşam başlasam iyi olcak

tamam cnm saol bilgilendirdiğin için
1000 mg içicem ben
pek bi fark yoktur sanırım

Ahahaha iyi güldüm vallahi :)))) Hiç sesleri yükselmeyen, mutlu ve ideal aile profili çizdikleri için öyle demiştim ama ben Melis'e. Azıcık da tatlı tatlı takılayım diye. :)
biraz daha yatiim..dökülüyoruum......
Tekrar geçmiş olsun, tavuk zehirlenmesi çok kötüdür; yıllar önce olmuştu bana da, sıtma-ateş, kusma çok kötüydü çok. Bir an önce iyi olursun umarım.

Tabiiiii canımmmmmm;kesinlikle iş parmaklarda....
Demek Suriye kökenlisin sen...Şimdi gözümde,pembe beyaz,maviş güzel bir hanım canlandı...Of of of.....

Afiyet osun beyzuşuma..
Hiiç yaramasın..

Sağol canım...

Umarım yaramamıştır..

Barış iyi değilmi tatlım....Kara gözleri gülüyormu?

Bence de görüşme canım..Ne gereği var...
Ben tüm normal kilolu ve zayıf arkadaşlarımla görüşmeyi kestim.Şu an yalnızım.....

Yavruların acıktım demesi ne sevindirici bir olay değil mi anneler için..Daim olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…