Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım öyle yapacam bakalım

iyikidoğdun
seneye doğumgününde incecik olursun umarım

bence gayet güzel menün

evt bir düzene sokamadın am geç kalkıyorsan 2 ögün normal

evet canim genelde 10 11 gibi kalkiyorum :18::18::18: Aslinda cocuklar okula gittikten sonra geri yatmasam süper olucakta yatak gel bana gel bana diye cagiriyo sanki
Simdi 2 hafta evdeler yilbasi tatilindeler iyicene gec kalkarim oooooffff offffffffff gercekten topikte benim gibi düzensiz tembel kimse yok bunun kararina vardim

ahh nası şımarsam bilmemki..
ayyyy iyiiki varsınız ve sizleri tanımısım..
şımarmaktan anladıgım da kaçamak yapmak oldu nedense

ahhh çok incesin yena cım..
benimde çok sevdigim bir şarkıydı..duymak güzel geldii
teşekkür ederim bu güzel dileklerin ve hediyen için

Hayırlısı olsun canım. Eğer uzun zaman sonra ikinci çizgi belirdiyse hatalı pozitif olabilir, arkadaşımın başına gelmişti, doktoru açıklamıştı o zaman sebeplerini, hormonal etkiler vb. Ama sende iki testte de aynısı olmuş?? İnşallah sizin için en iyisi olur ne diyelim :)
kızlarrr bugün benim dogumgünümmmm
ve kendime bir armağan vermek istedim..
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı, incecik yaşlara :))

Hepinize iyi geceler, iyi sohbetler :)) Bir mail yazıp oğlanla ilgileneceğim ben de. Baykuş cinsinden çıktı bu evlat. Şimdi yapbozla oynuyor, 5 dakika oyalar o onu :)

...................

İki gündür çok yakın arkadaşıma ulaşamıyorum çok merak ediyorum, (No'ya basıyor ) Kızkardeşini aradım bugün ona da ulamadım, şimdi kızkardeşine mail yazacağım.

Evlendiğinden beri (12 yıldır) yurtdışında yaşıyor, ama hiç kopmadık birbirimizden. Her sene bir aylığına gelir, o ayı yapışık ikiz gibi beraber geçiririz. Geçen sene isteyerek 4. çocuğuna hamile kaldı, düşük oldu ne yazık ki, ama içeride parça kalmış, aşırı kan kaybettiği operasyonlar filan oldu. Sonrasında tekrar artık bebek düşünmüyorum demişti. Geçen mesaj atmıştı bana kötüyüm, çok kusuyorum diye, hasta sandım, telefon açtım ulaşamadım, mesaj atmış hamileyim diye... Hayırlısı olsun elbette ama çok endişelendim. İnşallah herşey yolunda gider. (

Bir iyi geceler diyeyim diye uğradım, uzattıkça uzattım gene :)) Tekrar iyi geceler :)

yoo yanlız değilsin benim kız 12 de uyudu o uyuyunca biraz kendime vakit ayırmak için oturuyorum sabahta kızım 10 gibi kalkar o kalkana kadar bende uyurum öyle olunca günde 2 ögünoluyor bazen

Bence gayet güzel ödülü hakettim diyosun demekkk. Eh afiyet bal seker olsun o zaman

Hosgeldin canimcimmm....
Hakettim haha 1 kilo verdim ya şımardım::))
Sana düzen şart ilknur.
Ben varım canım eşimi yolladıktan sonra tekrar yatıyorum 10 a kadar tv bakıyorum sonra tekrar dalıyorum uykucu köye bazen 13.00 bile oluyor düşün yani ama bugün erken kalktım işlerimi yaptım yemeğimi yaptım 11 de işim bitmişt.

iyi geceler canım umarım arkadaşın iyidir
gündüz çokmu uyor acaba

Umutt çum geçmiş olsun arkadaşına. inşallah endişelerin boşa çıkar. bizide bilgilendir lütfen..

Son düzenleme:
İnşallah iyidir arkadaşın umutcum telaş yapma.

iyi geceler sizleri çok özledim
MERYEM doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında evlat müjdesi almak nasip etsin
canımm çok teşekkür ederim...
ne güzel bir dilekti bu...gözlerimden yaşlar indi görür görmez..
çünkü benmde 2012 den en büyük istegim bu...
inşallah ikimizde alırız bu müjdeyi ve Allah isteyen herkese verir..

tebessüm teşekkür ederim canım... çok incesin
alıntı yaparken bi hata olustu sende.

cisssssssssssss kacamak yok ama simarmak serbest
yoo yanlız değilsin benim kız 12 de uyudu o uyuyunca biraz kendime vakit ayırmak için oturuyorum sabahta kızım 10 gibi kalkar o kalkana kadar bende uyurum öyle olunca günde 2 ögünoluyor bazen
Ciddenmi yalniz degilmisim sevindim valla ne biliyim genelde herkes erken kalkiyor gibi gelmisti bana
Bilmiyorum anlamını ama tek isteğim fransızca öğrenmek o kadar çok istiyorumki..

Buda sana gelsin o zaman çok seversin eminim...

Adele - Someone Like You - YouTube
Aaaaaaa cok kiskandim yenacim bende istiorum banane banane
Evette iste nasi becerirsem zzaten vericem kilolari bakalim elimden geleni yapiyorum daha dogrusu eski düzenimi bozamiyorum bi türlü Oh oh baya artti benim gibiler demek sende
ilknur ben de kızlar okula gidince yatıyorum bazen eğer işim yoksa
bu ara ben de 2 öğün yiyorum

Öyle oluyo dimi asucum ay ben yalniz degilmisim yahu ne cok varmis benim düzenimde olanlar

birşey anlatayım size hamile iken kızıma edith piaf dinletirdim dinlerken basardı tekmeleri sonra geçen sene yine dinledi tesadüfen anne ben bu şarkıyı biliyorum dedi
öylesinemi söyledi anlamadım

bu arada duyması imkansız çünkü kayıtlı olan mp3 üm kayıptı evde yeni bulmuştum

Ne ilginç değilmi.?
Hatırlıyor yada tanıdık gelmiştir..

umarım çok beklemeden alırsın bebişini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…