sağol canım öyle yapacam bakalım
iyikidoğdun
seneye doğumgününde incecik olursun umarım
bence gayet güzel menün
evt bir düzene sokamadın am geç kalkıyorsan 2 ögün normal
Merry,
mutlu,sağlıklı,huzurlu vee zayıf seneler görmeni dilerim...
Sana doğum günü hediyemi takdim ediyorum.:).Fransızca şarkılarını ve lisanını çook severim..
Zaz - "Je Veux" - Dailymotion videosu
ahh nası şımarsam bilmemki..Gayette özene bezene yaptim canim yani pisirmekten degil citir citir oldularAma böle hamsi hamsi degildi nasi anlatsam yavan derler ya öyleydi Italyanlardan balik alinmazmis onuda ögrendik
Dogum günü cocugu simarabilirsin bugün serbest
Merry,
mutlu,sağlıklı,huzurlu vee zayıf seneler görmeni dilerim...
Sana doğum günü hediyemi takdim ediyorum.:).Fransızca şarkılarını ve lisanını çook severim..
Zaz - "Je Veux" - Dailymotion videosu
Hayırlısı olsun canım. Eğer uzun zaman sonra ikinci çizgi belirdiyse hatalı pozitif olabilir, arkadaşımın başına gelmişti, doktoru açıklamıştı o zaman sebeplerini, hormonal etkiler vb. Ama sende iki testte de aynısı olmuş?? İnşallah sizin için en iyisi olur ne diyelim :).... kafam başka yerde..konu açtım ordada yazıyo..gebelik testi yaptım 2 kere pozitif çıktı ama sonradan çıktı silik olan ikinci çizgi..adetlerimde düzensiz zaten..2 aydırda hastalanmadım..p.tesi yada salı dr.a gideceğim kan tahliline..şuan için 2.yi düşünmüyoruz ama olursada aldırmam tabi..kafam çok karışık hem maddi hem manevi kaldıramam...
oğlumada 95-97 falandı galiba o kiloda hamile kalmıştım..
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı, incecik yaşlara :))kızlarrr bugün benim dogumgünümmmm
ve kendime bir armağan vermek istedim..
evet canim genelde 10 11 gibi kalkiyorum :18::18::18: Aslinda cocuklar okula gittikten sonra geri yatmasam süper olucakta yatak gel bana gel bana diye cagiriyo sanki
Simdi 2 hafta evdeler yilbasi tatilindeler iyicene gec kalkarim oooooffff offffffffff gercekten topikte benim gibi düzensiz tembel kimse yok bunun kararina vardim
bayılırım bu şarkıya sözleri ne diyor bilgin varmı
bana çok iyi geldi
Hakettim haha 1 kilo verdim ya şımardım::))Bence gayet güzel ödülü hakettim diyosun demekkk. Eh afiyet bal seker olsun o zaman
Hosgeldin canimcimmm....
Sana düzen şart ilknur.Bugünki menümü bende yaziyim .
SABAH:
2-3 dilim tam tahilli ekmek
1 kk beyaz peynir
Domates
Salatalik
1 dilim salam
1tk cilek marmelati
2 bardak cay
ÖGLEN: YOK
AKSAM:
1 kase corba
Balik ( abartmis olabilrim bogazima kadar yedim)
Salata
ÜSTÜNE:
2 bardak cay
Avuc ici kadar badem
Yine 2 ögün yemis oldum bi düzene sokamadim gittiBu hafta spora yüklenicem ve de menülerimi degistiricem bakalim nolcak :26::26::26:
Ben varım canım eşimi yolladıktan sonra tekrar yatıyorum 10 a kadar tv bakıyorum sonra tekrar dalıyorum uykucu köye bazen 13.00 bile oluyor düşün yani ama bugün erken kalktım işlerimi yaptım yemeğimi yaptım 11 de işim bitmişt.evet canim genelde 10 11 gibi kalkiyorum :18::18::18: Aslinda cocuklar okula gittikten sonra geri yatmasam süper olucakta yatak gel bana gel bana diye cagiriyo sanki
Simdi 2 hafta evdeler yilbasi tatilindeler iyicene gec kalkarim oooooffff offffffffff gercekten topikte benim gibi düzensiz tembel kimse yok bunun kararina vardim
Hayırlısı olsun canım. Eğer uzun zaman sonra ikinci çizgi belirdiyse hatalı pozitif olabilir, arkadaşımın başına gelmişti, doktoru açıklamıştı o zaman sebeplerini, hormonal etkiler vb. Ama sende iki testte de aynısı olmuş?? İnşallah sizin için en iyisi olur ne diyelim :)
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı, incecik yaşlara :))
Hepinize iyi geceler, iyi sohbetler :)) Bir mail yazıp oğlanla ilgileneceğim ben de. Baykuş cinsinden çıktı bu evlat. Şimdi yapbozla oynuyor, 5 dakika oyalar o onu :)
...................
İki gündür çok yakın arkadaşıma ulaşamıyorum çok merak ediyorum, (No'ya basıyor) Kızkardeşini aradım bugün ona da ulamadım, şimdi kızkardeşine mail yazacağım.
Evlendiğinden beri (12 yıldır) yurtdışında yaşıyor, ama hiç kopmadık birbirimizden. Her sene bir aylığına gelir, o ayı yapışık ikiz gibi beraber geçiririz. Geçen sene isteyerek 4. çocuğuna hamile kaldı, düşük oldu ne yazık ki, ama içeride parça kalmış, aşırı kan kaybettiği operasyonlar filan oldu. Sonrasında tekrar artık bebek düşünmüyorum demişti. Geçen mesaj atmıştı bana kötüyüm, çok kusuyorum diye, hasta sandım, telefon açtım ulaşamadım, mesaj atmış hamileyim diye... Hayırlısı olsun elbette ama çok endişelendim. İnşallah herşey yolunda gider.(
Bir iyi geceler diyeyim diye uğradım, uzattıkça uzattım gene :)) Tekrar iyi geceler :)
İnşallah iyidir arkadaşın umutcum telaş yapma.Hayırlısı olsun canım. Eğer uzun zaman sonra ikinci çizgi belirdiyse hatalı pozitif olabilir, arkadaşımın başına gelmişti, doktoru açıklamıştı o zaman sebeplerini, hormonal etkiler vb. Ama sende iki testte de aynısı olmuş?? İnşallah sizin için en iyisi olur ne diyelim :)
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı, incecik yaşlara :))
Hepinize iyi geceler, iyi sohbetler :)) Bir mail yazıp oğlanla ilgileneceğim ben de. Baykuş cinsinden çıktı bu evlat. Şimdi yapbozla oynuyor, 5 dakika oyalar o onu :)
...................
İki gündür çok yakın arkadaşıma ulaşamıyorum çok merak ediyorum, (No'ya basıyor) Kızkardeşini aradım bugün ona da ulamadım, şimdi kızkardeşine mail yazacağım.
Evlendiğinden beri (12 yıldır) yurtdışında yaşıyor, ama hiç kopmadık birbirimizden. Her sene bir aylığına gelir, o ayı yapışık ikiz gibi beraber geçiririz. Geçen sene isteyerek 4. çocuğuna hamile kaldı, düşük oldu ne yazık ki, ama içeride parça kalmış, aşırı kan kaybettiği operasyonlar filan oldu. Sonrasında tekrar artık bebek düşünmüyorum demişti. Geçen mesaj atmıştı bana kötüyüm, çok kusuyorum diye, hasta sandım, telefon açtım ulaşamadım, mesaj atmış hamileyim diye... Hayırlısı olsun elbette ama çok endişelendim. İnşallah herşey yolunda gider.(
Bir iyi geceler diyeyim diye uğradım, uzattıkça uzattım gene :)) Tekrar iyi geceler :)
Bilmiyorum anlamını ama tek isteğim fransızca öğrenmek o kadar çok istiyorumki..
Buda sana gelsin o zaman çok seversin eminim...
Adele - Someone Like You - YouTube
canımm çok teşekkür ederim...iyi geceler sizleri çok özledim
MERYEM doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında evlat müjdesi almak nasip etsin
cisssssssssssss kacamak yok ama simarmak serbestahh nası şımarsam bilmemki..
ayyyy iyiiki varsınız ve sizleri tanımısım..
şımarmaktan anladıgım da kaçamak yapmak oldu nedense
ahhh çok incesin yena cım..
benimde çok sevdigim bir şarkıydı..duymak güzel geldii
teşekkür ederim bu güzel dileklerin ve hediyen için
Ciddenmi yalniz degilmisim sevindim valla ne biliyim genelde herkes erken kalkiyor gibi gelmisti banayoo yanlız değilsin benim kız 12 de uyudu o uyuyunca biraz kendime vakit ayırmak için oturuyorum sabahta kızım 10 gibi kalkar o kalkana kadar bende uyurum öyle olunca günde 2 ögünoluyor bazen
Aaaaaaa cok kiskandim yenacim bende istiorum banane bananeBilmiyorum anlamını ama tek isteğim fransızca öğrenmek o kadar çok istiyorumki..
Buda sana gelsin o zaman çok seversin eminim...
Adele - Someone Like You - YouTube
Evette iste nasi becerirsem zzaten vericem kilolari bakalim elimden geleni yapiyorum daha dogrusu eski düzenimi bozamiyorum bi türlüHakettim haha 1 kilo verdim ya şımardım::))
Sana düzen şart ilknur.
Ben varım canım eşimi yolladıktan sonra tekrar yatıyorum 10 a kadar tv bakıyorum sonra tekrar dalıyorum uykucu köye bazen 13.00 bile oluyor düşün yani ama bugün erken kalktım işlerimi yaptım yemeğimi yaptım 11 de işim bitmişt.
ilknur ben de kızlar okula gidince yatıyorum bazen eğer işim yoksa
bu ara ben de 2 öğün yiyorum
Aaaaaaa cok kiskandim yenacim bende istiorum banane banane
birşey anlatayım size hamile iken kızıma edith piaf dinletirdim dinlerken basardı tekmeleri sonra geçen sene yine dinledi tesadüfen anne ben bu şarkıyı biliyorum dedi
öylesinemi söyledi anlamadım
bu arada duyması imkansız çünkü kayıtlı olan mp3 üm kayıptı evde yeni bulmuştum
canımm çok teşekkür ederim...
ne güzel bir dilekti bu...gözlerimden yaşlar indi görür görmez..
çünkü benmde 2012 den en büyük istegim bu...
inşallah ikimizde alırız bu müjdeyi ve Allah isteyen herkese verir..
tebessüm teşekkür ederim canım... çok incesin
alıntı yaparken bi hata olustu sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?