Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende Okan cığımı izliyorum bir yandan..

Oookan biizi diskoyaa götür..:)))

geçmiş olsun bulaşmış olabilir bikaç ay önce biz de aynı olmuştuk ben başladım mide bulantısı ve halsizlikle sonra kızlar ve eşimde de oldu

evet bu salgın bulaşmış olabilir
bir süre dah az eğilsen diyecem ama zor işler ne olacak
ama bir iki gün yapma eğilme neolurki boşver pis kalsın

Aman canim dikkat et genelde bulasici oluyor . Bizede bir gelirse ailecek oluyoruz

ben de severim okanı teee liseden beri izliyorum
gece geç saatte olurdu hemde hafta içi kahve ve çikolata eşliğinde annemden gizli izlerdim
şimdi de okan ve beşer beşer var atv de ikisini karışık izliyoruz kahvemi de içtim valla bu saatte

geçmiş olsun bulaşmış olabilir bikaç ay önce biz de aynı olmuştuk ben başladım mide bulantısı ve halsizlikle sonra kızlar ve eşimde de oldu

evet bu salgın bulaşmış olabilir
bir süre dah az eğilsen diyecem ama zor işler ne olacak
ama bir iki gün yapma eğilme neolurki boşver pis kalsın

Oğlana bulaşmasında ben razıyım herşeye..

Aslında evet rahat olsak keşke..O zaman bu kadar hastalıkta olmaz bence..

Bizimki de gündüz uyumadığı günler bile 23.00'e kadar dayanıyor, gayet rahat hem de Sabahları erken uyandırdım bir kaç defa dünyayı dar etti bana. Neyse ikinci olunca dert etmiyorum, biliyorum ki 1 sene içinde düzelecek. Çekiyorum arıtk :)) Aslında sebat edip devamlı erken kaldırsam düzene girer belki ama kıyamıyorum işte :))

Bu arada bayıldımmmm şarkıya. Çok severim ve epeydir dinlememiştim. Ben de Leonard Cohen'in en bilinen şarkısı ile karşılık vereyim o zaman Leonard Cohen - Dance Me to the End Of Love - YouTube
Sevmeyen var mıdır acaba??? :)))

Haber alamamak çok kötü Biz yıllardık kopmadık. Üniversite ilk hafta tanışmış ve o kadar yakın arkadaş olmuştuk ki, onlarda kaldığım geceler (ben yurttaydım o evinde) sayısızdır. Yaklaşık 20 sene oldu :))) 1992 yılının Eylül ayıydı. Hey gidi günler, gece gece nostalji yaptım bak :))

Haber alamadığım için panik oldum biraz da; çünkü, telefonları, ipad'leri facebook'ları, twitter'ları eksik değildir. Acayip de faaldir, sürekli yazışırız vb. Böyle bıçakla kesilir gibi oldu, toplamda 20 kere aramışımdır Neyse olumlu düşünmeye, iyiye yormaya çalışacağım.

Hepinizi öperim, tekrar iyi geceler :))))

Bende televiyon çocuğu döneminden beri izliyorum..
Çok farklı bakış açısı,çok kültürlü ve çok yi fransıza konuşuyor..

Birde hatırlarmısın ilk talk showlardan cem özer'in laf lafı açıyor u vardı..Orda muzaffer diye bir tiplemesi yastık altı hikayeler anlatırdı. program bitiminde..
Ne güzeldi ağzım açık izlerdim..

ay evet hatırladım
ama bu okan hiç yaşalnmıyo ya ben geldim 40 ıma o sanki aynı

Ooooooooohhhhhhhh afiyet olsun asucuguma Bende su iciyorum. Özlemin tabiriyle resmen yüzüyolar Hala eritemedim.

Haklisin cnm. iyi geceler... Allah rahatlik versin

evet çok hoştu o zamanlar dahamı hoştu banamı öyle geliyor

canım çıkmadı ama geceleri huzursuz.gündüz daha iyi maşallah

şimdi bebişerin hepsi uyuyorken biraz okudum ama kaçıyorm.sabah 7,30 da kalkar hepsi.biri uyanınca diğerlerinin de uyandırıyor

kolaylıkla çıkarır inşallah erkenci seninkiler demek yarın bizim okul yok ya kalkan da olmaz küçük kız erkencidir birtek o da tv felan izliyor sessizce

ayy bende okanı izliyorum.. tamda medya arkası bölümdeya gül gül öldüm
Emilia - Big Big World - Vidéo Dailymotion
Kizlar buda benden olsun hepinizeeee
Taaaaaaaaaa lise yillarima gittim arkadaslarla ne söylerdik
ayhh teşekkürler tatlım... çok hoşşş

bende aynen senin gibi düşünüyorum yena cım..bana çok zeki geliyor ve de..
ben de hatırlıyorum yastık altı hikayeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…