öyle valla dikkatli olmak lazımyavruna geçmiş olsun canım sen dikkatli olmazsan doktorda yanlış sonuca GÖRE YORUM YAPICAK ÇOKdikkatli olmaklazım
evet valla sağlıkla oynuyorlar resmenallahtan dikkat etmişsin canım ya demek yapıyorlar bunu ne yazık insanla sağlığıyla oynuyorlar...
aslında evde dinlensen çok daha iyi olur....
seninki çok zor be güzelim valla aldır herşeyi ona hiç uğraşma :)
şükür canım ya...
aaa bak bendede var mantı ve içli köfte :) hala stoktalar ama ben yemiyorum şimdilik şu hedefe ulaşayımda önce sonrasına bakarız :)
çok iyi canım ya şimdiden 1,5 gitti demek , bende 77.8i gördüm valla bugün 700 gramda benden gitmiş :)
lesliyi yapamıyorum belimden dolayı ama çok kötü hissediyorum kendimi, ütü yapayım dedim onuda beceremedim
daha şimdiden 700 gram çok iyi
arkadaşlarr nasılsınızzz....geçmişi okuyamadım ama bu safada gördüğüme göre rahatsız ve hasta olanlar var....hepinizeee GEÇMİŞŞŞŞŞ OLSUNNN....hafta sonundan sonra bugün toparlamaya çalıştımm yediklerimi yazayımm...
SABAH
1 dilim tam buğday ekmek...
1kaşık yoğurtlu havuç...
ARA
çeyrek elma...çeyrek ayva..
ARA
1 mandalina...yarım elma....
AKŞAM
5 kaşık bulgur pilavı..
1 kase cacık...
acıkda salata...
yatarkende ya meyve yada çay ve ceviz yiyebilirimm....
cuma gününü merak ediyorumm kendimi tartıda...hepinize başarılarr diyorumm..
bu arada spor yok bugünn temizlikk yaptımm ve ütü..yorgunluktan parmagım bile kalkmıyorrr....
bu kadar az yersen acıkman normalkızlar yaa bişi sorucammmm...şimdi günlük menüyü doldurdunuzz yedinizz..ama akşam oldu açsınızzz..napıyorsunuz ozamann????? masum bişilerr yokmu mideyii dolduracakkk....yedim yemeklerimii ama açımmm bennnn
beyaz leblebi yada süt yada ayran tok tutar
evet keşke yaz gelsede kurtulsak benim kız sürekli hastadır kışın yazında olur ama dah az tabiÇok geçmiş olsunUmarım daha iyidir şimdi. Antibiyotik alıyor galiba, virütik değilse boğaz enfeksiyonu, geçmiştir herhalde. Arkadaşların da yazdığı gibi diş bu kadar yüksek ateş yapmaz canım, hatta sanılanın aksine çoğu bebekte ateş yapmazmış. Ama özellikle azı dişleri vücut direncini etkileyebiliyor. Tekrar geçmiş olsun...
Bak, balını hiç bilmiyordum. Bir de fiyatlarının makul olmasını seviyorum ben, bir daha gelişte buraya getirmek için stok yapayım bari :)) Bu arada nasıl oldun? İnşallah daha iyisindir canım.
Haber alabildin mi Ayşecim? Senin mesajını gördüğümde(gündüz) ben de Beyza'ya mesaj attım, geçen hafta da aklımdaydı unutmuşum. Cevap gelemdi bana da... Umarım iyilerdir...
Bugün acısını çıkardım canım. Aslında bana diyetisyenim bir gün fazla kaçırdığında ertesi gün aşırı kısma demişti, vücut sevmiyor böyle dengesizlikleri diye. Sadece daha dikkatli listeye uy yeter demişti, ama yememeyi de abarttım. Zaten geç uyanmıştım kahvaltı güme gitti; iki öğünü de az yedim, ekmek sıfır, şeker sıfır, gece de önemli tabii, yemeden atlatırsam iyi olur :)
Güya listeye uymayı deneyecektim bu hafta. Listelerimi bulamadım, dün evde tamiratla uğraştık bugün de çocukların odasını yeniden yerleştirmek-mobilyaların yerini değiştirmek beni oyaladı. Öyle işte.
Sen Beyzuş'un önerdiği yoğurtlardan almamışdın? Daha masum geldi bana tatlı isteyince, Hallay'e nazaran (Yani "onu yeme de, öbüründen ye bir dahaki sefere" demek istiyorum kibarca)
Çok geçmiş olsun. Bugün de ateşin çıktığına göre hiç düşünme bence yarın işe gitmeyi. Yarın da güzelce dinlen, inşallah iyi olursun, öbür gün gidersin.
Haklısın canım çok merakta kaldım, son seferde 2 lt kan kaybı ile (atoni olmuş) neredeyse ölümden dönmüş, bana sonradan anlattı. O yüzden öyle panik yaptım; ama bulantı dönemleri de hastaneye yatacak kadar zor geçiyor, kafasını bile kaldıramıyormuş zavallıcık. Yanındakiler Fransızca biliyor canım, eşi de yokmuş, eşinin akrabaları, anlaşamıyoruz o yüzden :)
Daha iyi olduğuna sevindim canım, tamamen iyileşse daha da iyi olurdu tabi( İnşallah bu hafta tamamen kurtulur. Kış ayları böyle geçiyor bizim çocuklar için Her gün geçiriyorum içimden; "yaz gelse de kurtulsaaak".
dikkat et ilerlemesinin hastalıkleblebi olabilir ayran olabilir bence
umutcum daha iyiyim şükür ağrım geçti ama biraz yıpratıyor işte azcık da üşütmüşüm hapşurup duruyorum
aoç nin balını severim ben çiçek balı dün aldım hatta satış yeri var aoç de orada fiyatlar daha uygun oluyor marketlerde diğer ballardan pahalıydı bile ama güvenilir geliyor bana sütü yoğurdu vs ürünleri inşallah öyledir
geçmiş olsun oğluşuna yeni dişleride hayırlı olsunçok saolun arkadaşlar..oğlum bugün daha iyi çok şükür..gece acilde yediği iğneden sonra daha iyi..şuan antibiyotikle calpol veriyorum..sabah akşam..
alt iki dişi war,,hiç anlamamıştım ilk dişi çıktığı zaman..ağzını açmasa yine anlamazdım..
oğlum uyurken 3 milde leslieyle yürüdüm..şimdide huysuz biraz çıkayımda netten ilgileneyim oğlumla..herkese iyi akşamlar kızlar..
tabi kabul hoşgeldin90 kilo ve uzeri derken ?
113 kabul oluuuyomu
gofret ve tatlı aman dikkat et ama yinede verecem diye düşün bence herşey beyinde bitiyorBugün yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 1tk reçel
Ara 2 tane ince gofret
Öğlen çorba 2 galeta
Ara 2 parça kabaklı tatlısı
Akşam kurufasulye 1 dilim ekmek azcık turşu
İki gofreti yedim o kadar pişman oldumki anlatamam size bütün günüm sinirle geçti ama olan oldu birkere.
olsun canım ya üzülme stres yapma bak gitmez sonra cumaya kadar halledersin sen...
evet elazığ güzel gerçekten bende seviyorum. doğuda olan ya elazığ ya malatya der zaten :) ya da antep :)
çok azaltma bence daha yolun çok başındasın çünkü, öyle düşünme daha zorlamaz metabolizman sen devam et .....
canım eşim oralı ya tatillerde aile ziyareti için gidiyoruz ama sanırım sne tayin işini soruyorsun değil mi? yok orayı düşünmüyorum canım 2-3 yıllığına bebek için gitmeye gerek yok her defasında yeniden düzen kurmak,arkadaş edinmek pekte kolay olmuyor malesef. biz nasipse eskişehir düşünüyoruz ,yaza belli olacak bakalım...
gece kuşu seni :)
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı neresi ise orası olsun