Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allahtan dikkat etmişsin canım ya demek yapıyorlar bunu ne yazık insanla sağlığıyla oynuyorlar...
işe gitmek zor geliyorda evde kalmakta sıkıcı tek başına:26: eşimde gec gelıcek mesaısı varmıs.ateşim çıktı yüzüm yanıyor vücudum üşüyor.
aslında evde dinlensen çok daha iyi olur....
seninki çok zor be güzelim valla aldır herşeyi ona hiç uğraşma :)
ben leslie 1ve 2 mil.yapıyorum bazen 2 lt.yi içiyorum ama her zaman değil tabi senin yöntem de iymiş denemek lazım

evet ilbotum doktordan geldim geçmiş kistim çok rahatladım
şükür canım ya...

aaa bak bendede var mantı ve içli köfte :) hala stoktalar ama ben yemiyorum şimdilik şu hedefe ulaşayımda önce sonrasına bakarız :)
çok iyi canım ya şimdiden 1,5 gitti demek , bende 77.8i gördüm valla bugün 700 gramda benden gitmiş :)
lesliyi yapamıyorum belimden dolayı ama çok kötü hissediyorum kendimi, ütü yapayım dedim onuda beceremedim

yok canımişe gitmicem zaten ateşim var şimdide dün yediğim serumun etkisi geçti sanırım...canım seninde belin rahatsız demk geçmiş olsun. bende cok ıyı bılırım bel fıtıgım var ileri derecedeydi üni. son sınıfta oturamıyordum uzanarak ders calışmaktandirseklerim soyulmustu.ütüyü ayakta yapma sakın canım. ben hep oturarak yapıyorum.

arkadaşlarr nasılsınızzz....geçmişi okuyamadım ama bu safada gördüğüme göre rahatsız ve hasta olanlar var....hepinizeee GEÇMİŞŞŞŞŞ OLSUNNN....hafta sonundan sonra bugün toparlamaya çalıştımm yediklerimi yazayımm...

SABAH
1 dilim tam buğday ekmek...
1kaşık yoğurtlu havuç...

ARA
çeyrek elma...çeyrek ayva..

ARA
1 mandalina...yarım elma....

AKŞAM
5 kaşık bulgur pilavı..
1 kase cacık...
acıkda salata...

yatarkende ya meyve yada çay ve ceviz yiyebilirimm....

cuma gününü merak ediyorumm kendimi tartıda...hepinize başarılarr diyorumm..

bu arada spor yok bugünn temizlikk yaptımm ve ütü..yorgunluktan parmagım bile kalkmıyorrr....

inanamıyorum gerçekten 1 günde bu kadarmı yiyorsun
ben bu listeyi hayatta uygulayamazdım allah yardımcın olsun

inanamıyorum gerçekten 1 günde bu kadarmı yiyorsun
ben bu listeyi hayatta uygulayamazdım allah yardımcın olsun

yok bu kadar değill listemmm hafta sonu biras kaçırdımmm..onu toplamaya çalışıyorummm...bende dayanamam daa..bugün iş güçle uğraştım anlamadımm....yinede akşam yediğim bulgur pilavı psikolojik olarakk etkiledi beniiiii....

ama sana bişi diyimmi şuan uyguladığım listede bundan çokk farklı değill..bu menüye....öğle yemeğine çorba..yada et vardı yemedim ..inş toparlarım haftasonu krizini....

kızlar yaa bişi sorucammmm...şimdi günlük menüyü doldurdunuzz yedinizz..ama akşam oldu açsınızzz..napıyorsunuz ozamann????? masum bişilerr yokmu mideyii dolduracakkk....yedim yemeklerimii ama açımmm bennnn

Çok geçmiş olsun Umarım daha iyidir şimdi. Antibiyotik alıyor galiba, virütik değilse boğaz enfeksiyonu, geçmiştir herhalde. Arkadaşların da yazdığı gibi diş bu kadar yüksek ateş yapmaz canım, hatta sanılanın aksine çoğu bebekte ateş yapmazmış. Ama özellikle azı dişleri vücut direncini etkileyebiliyor. Tekrar geçmiş olsun...
...umut ben de severim aoç ürünlerini güveniyorum da balını severim özellikle
annemlerin evi yakın aoç ye hep giderdik dondurma yemeye
Bak, balını hiç bilmiyordum. Bir de fiyatlarının makul olmasını seviyorum ben, bir daha gelişte buraya getirmek için stok yapayım bari :)) Bu arada nasıl oldun? İnşallah daha iyisindir canım.
Haber alabildin mi Ayşecim? Senin mesajını gördüğümde(gündüz) ben de Beyza'ya mesaj attım, geçen hafta da aklımdaydı unutmuşum. Cevap gelemdi bana da... Umarım iyilerdir...
Bugün acısını çıkardım canım. Aslında bana diyetisyenim bir gün fazla kaçırdığında ertesi gün aşırı kısma demişti, vücut sevmiyor böyle dengesizlikleri diye. Sadece daha dikkatli listeye uy yeter demişti, ama yememeyi de abarttım. Zaten geç uyanmıştım kahvaltı güme gitti; iki öğünü de az yedim, ekmek sıfır, şeker sıfır, gece de önemli tabii, yemeden atlatırsam iyi olur :)
Güya listeye uymayı deneyecektim bu hafta. Listelerimi bulamadım, dün evde tamiratla uğraştık bugün de çocukların odasını yeniden yerleştirmek-mobilyaların yerini değiştirmek beni oyaladı. Öyle işte.
Sen Beyzuş'un önerdiği yoğurtlardan almamışdın? Daha masum geldi bana tatlı isteyince, Hallay'e nazaran (Yani "onu yeme de, öbüründen ye bir dahaki sefere" demek istiyorum kibarca )
Çok geçmiş olsun. Bugün de ateşin çıktığına göre hiç düşünme bence yarın işe gitmeyi. Yarın da güzelce dinlen, inşallah iyi olursun, öbür gün gidersin.
...
umut arkadışını kötü bişey olmamasına sevindim yanındakilerde telefonu no basan aç böyle böyle de nolucak sanki haber alamayınca daha kötü oluyor insan
Haklısın canım çok merakta kaldım, son seferde 2 lt kan kaybı ile (atoni olmuş) neredeyse ölümden dönmüş, bana sonradan anlattı. O yüzden öyle panik yaptım; ama bulantı dönemleri de hastaneye yatacak kadar zor geçiyor, kafasını bile kaldıramıyormuş zavallıcık. Yanındakiler Fransızca biliyor canım, eşi de yokmuş, eşinin akrabaları, anlaşamıyoruz o yüzden :)

kızımın idrar tahlilini vedim yine umarım artık temiz çıkar kurtulur antibiyotikten
Daha iyi olduğuna sevindim canım, tamamen iyileşse daha da iyi olurdu tabi ( İnşallah bu hafta tamamen kurtulur. Kış ayları böyle geçiyor bizim çocuklar için Her gün geçiriyorum içimden; "yaz gelse de kurtulsaaak".

leblebi olabilir ayran olabilir bence
umutcum daha iyiyim şükür ağrım geçti ama biraz yıpratıyor işte azcık da üşütmüşüm hapşurup duruyorum
aoç nin balını severim ben çiçek balı dün aldım hatta satış yeri var aoç de orada fiyatlar daha uygun oluyor marketlerde diğer ballardan pahalıydı bile ama güvenilir geliyor bana sütü yoğurdu vs ürünleri inşallah öyledir

Cacık iyi bir alternatif olabilir. Hem düşük kalorili hem şişirir. Ben bazen yoğurdu biraz süzdürüyorum, kuru nane, sarımsak ve pul biber katarak (varsa dereotu da) haydari hazırlıyorum kendime, salatalığı da içine doğramayıp ince dilimliyorum, katık yapıyorum yanına :))

Yeşil biber, salatalık, yer elması (bol limonlu), beyaz leblebi, bir dilim ayva beni tok tutan şeyler. Ne yazık ki çok cazip değiller, bazen sırf bu tip şeyler bulunduruyorum evde, mecbur oluyorum istesem de başka şey bulup yiyemiyorum :)) Ama çoğu zaman yanına peynir vb. yağlı-kalorili bir şeyler ekliyorum gece gece (

Bu arada listen gerçekten çok zayıf (çok az) diyetisyen mi verdi sana bu listeyi??

bu gün ki yediklerim
sabah
1kk peynir
1 çay tabağı yumurtalı kıyma
4 zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay

öğlen 1 küçük pizza

akşam
6 tane lahana sarması
20 dk. leslie

çok saolun arkadaşlar..oğlum bugün daha iyi çok şükür..gece acilde yediği iğneden sonra daha iyi..şuan antibiyotikle calpol veriyorum..sabah akşam..
alt iki dişi war,,hiç anlamamıştım ilk dişi çıktığı zaman..ağzını açmasa yine anlamazdım..
oğlum uyurken 3 milde leslieyle yürüdüm..şimdide huysuz biraz çıkayımda netten ilgileneyim oğlumla..herkese iyi akşamlar kızlar..

Eki Görüntüle 314352 canınızı sıkan kaynanalara görümcelere kanape siparişi alınır:)oturduğu yerden kalkamayanlara iyi gelir
:)) bu tem benlikmiş yafff...
hele bi oturayım ya da uzanayım koltuga resmen bütünleşiyorum..
agaçla dal,dal ile yaprak gibi
hatta suyum bitti kalkıp almam gerek ama öle halsizimki eşim işten çıkmıs eve geliyomus onu bekliyorum gelince suyumu verir die

canım ben öle olunca 2 kepekli grissini 1 bardak ayran ya da 1 etimekle yogurt karıstırıp üzerine de azıcık ceviz atıyorum hem doyurucu hem de besleyici oluyor
ya da seni tutarsa ayva ye bol su iç şişiriyor.. daha da erken aman boşlama kendini..

Aynı şeyleri önermişiz :)) Tarçınlı süt de olabilir değil mi? Taze sütle güzel de oluyor. Bir de sıcak içecekleri seviyorum ben, yudum yudum içildiği için insanı oyalıyor, kesiyor, uykumu etkilemese hemen bir sütlü kahve yapardım ben. Erikli tarçınlı çay da olabilir aslında :))

Soğuklarda arkadaşlarınla gezer misin, öyle üşütürsün işte Şaka elbette, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Kendim burnumu evden çıkaramıyorum ya bu ara, gezenlere taş atayım bari :))

eve t beni sütlü nescafe de tok tutuyor sanki birde müsli ve yoğurt da iyi hem tatlı isteğine iyi geliyor hem tok tutuyor
doğa marka müsli alıyorum ben şeker oranı diğerlerine göre epey düşük içine ekstra yulaf ezmesi ekliyorum öyle yoğurt yiyince tok tutuyor
laf aramızda haklısın hafta sonu da kızlarla çıktık hep yarın da sabah kızılaya gitmem gerekiyor 9 gibi yürüyeceğiz arkadaşla

dinlen canım sen ihtiyacın var . evet bendede bel fıtığı başlangıcı vardı doğumdan sonra gittimde öğrendim ,aldığım kilolar ve hamilelilten oldu
bende yarın yaparım oturarak artık...
bayağı az yemişsin ama haftasonunu toparlıyorum demişsin ,zaten insan kendi vücudunu tanır çok acıkırsan yersin

canım sıcak bir süt yap içine tarçın ohhhhh salep gibi yavaş yavaş iç :) ya da yoğurt, meyve,leblebi olabilir... yeşilçayda keser beni istersen onu dene...

gçmiş olsun dileklerine teşekkürler. yalnız yediklerin çok az kilona göre.birazarttır bence sonrasında kilo vermen durunca ne yaparsın motivasyonun daha çok düşer.

saol canım benim.yok gitmeyi düşünmüyorum işe soğuk havayı yemiyim.arkadana çok geçmiş olsun bu arada.

sanada geçmiş olsun ablacım..ani soğuklar böyle yaptı.

bu gün ki yediklerim
sabah
1kk peynir
1 çay tabağı yumurtalı kıyma
4 zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay

öğlen 1 küçük pizza

akşam
6 tane lahana sarması
20 dk. leslie
canım menün güzelde protein açısından zayıf bence yoğurt ekleyebilirsin.

bu hakiki listem değill güyaa hafta sonunu toplıcam diye yemedimmşimdi krize girdimm çekmecekurcalıyorum ne bulup yerimm diyyeee:26: şaka mı bu yaaaa kepekli yulaflı bi bisküvi vardı ondan yiyorum şimdi..yani listeyi tam yapsamm daha az zararı olurdu heraldee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…