allahtan dikkat etmişsin canım ya demek yapıyorlar bunu ne yazık insanla sağlığıyla oynuyorlar...çok teşekürler arkadaşlar sonuçlar biraz daha iyi ama daha tam geçmemiş ama 1o gündür antibiyotik içiyor artık yeter dedi dr.
gerçi bizim dr. hasta olduğundan erken çıkmış başkasına gösterdik
boğazıda kızarmış dedi ama antibiyotik vermesek iyi olur sonuçta baya içti dedi kötüleşirse bakalım dedi
bugün sabbh verdim tahlili 3 te gittim alayım deiye unutmuşlar tahlili unuttuk demediler tabi bilgisayara işlemedik deiler siz oturun dediler ama ben bakıyorum hemen yaptılar ,ben dedimki sonuç bu olamamz beklemiş idrarı işlediniz şu sonuca bakın dedim ben inanmıyorum dedim bilgisayara işlemek 20 dakkamı sürer dedim tatam isterseniz yenileyelim dedi benim kız hastanede yapmaz eve döndük yaptı tekrar gittik sonucu aldık daha iyiydi tabi toplamda 3 kez hastaneye gittim bugün
valla nazara geldik sanırım ailede herkez hasta
komikmiş
ayy evet uyuz canım
sevindim iyi çıkmasına
maşşallah çok iyi gitmiş süper
aslında evde dinlensen çok daha iyi olur....işe gitmek zor geliyorda evde kalmakta sıkıcı tek başına:26: eşimde gec gelıcek mesaısı varmıs.ateşim çıktı yüzüm yanıyor vücudum üşüyor.
seninki çok zor be güzelim valla aldır herşeyi ona hiç uğraşma :)Hepinize teşekkür ederim kızlar hemen hemen herkes elbisemin çok yakıştığını söylemiş
Erkek kısmı anlamıyor demek ya da benimki çok spor sadeliği seviyor ki elbisem gayet sadeydiama işte benimki çok dobra yalan söyleyemem ben dedi güzel mi dedin ben de değil dedim dedi kestirdi attı daha öncesinde pullu tuniğimi parfümümün kokusunu taşlı küpelerimi ve topuz saçı sevmediğini de açık açık söylemişti zaten ben herşeyimi onun için özenle seçiyorum ama o beğenmiyor çok üzülüyorum beni nasıl beğendi şaştım
Sonuç olarak elbisemi götürmeyi bile düşünmüyorum. Sadece kot pantolon ve eşofman aldım yanıma yeter lazım olursa aldırırım kendime elbise seç beğen al derimParfümde aldırcam 2 farklı parfüm kullandım onun için ikisinide beğenemedi beyfendi uyuz işte
şükür canım ya...ben leslie 1ve 2 mil.yapıyorum bazen 2 lt.yi içiyorum ama her zaman değil tabi senin yöntem de iymiş denemek lazım
evet ilbotum doktordan geldim geçmiş kistim çok rahatladım
vallahi mecbur kaldım canım hazırda mantı vardı difrizde en pratik o geldi ben az soslu yoğurtlu aldım salata ile birlikte ...çok şükürki LESLİE sayesinde artı çıkmadım bugün....
yaşasın leslie ben spor yapmadan kilo veremiyorum şimdiden eksilerdeyim sabah 113 çıktım (-1.5)inşallah dahada düşerim yılbaşı gecesine kadar.....
yaşasın leslieeeee
allahtan dikkat etmişsin canım ya demek yapıyorlar bunu ne yazık insanla sağlığıyla oynuyorlar...
aslında evde dinlensen çok daha iyi olur....
seninki çok zor be güzelim valla aldır herşeyi ona hiç uğraşma :)
şükür canım ya...
aaa bak bendede var mantı ve içli köfte :) hala stoktalar ama ben yemiyorum şimdilik şu hedefe ulaşayımda önce sonrasına bakarız :)
çok iyi canım ya şimdiden 1,5 gitti demek , bende 77.8i gördüm valla bugün 700 gramda benden gitmiş :)
lesliyi yapamıyorum belimden dolayı ama çok kötü hissediyorum kendimi, ütü yapayım dedim onuda beceremedim
inanamıyorum gerçekten 1 günde bu kadarmı yiyorsunarkadaşlarr nasılsınızzz....geçmişi okuyamadım ama bu safada gördüğüme göre rahatsız ve hasta olanlar var....hepinizeee GEÇMİŞŞŞŞŞ OLSUNNN....hafta sonundan sonra bugün toparlamaya çalıştımm yediklerimi yazayımm...
SABAH
1 dilim tam buğday ekmek...
1kaşık yoğurtlu havuç...
ARA
çeyrek elma...çeyrek ayva..
ARA
1 mandalina...yarım elma....
AKŞAM
5 kaşık bulgur pilavı..
1 kase cacık...
acıkda salata...
yatarkende ya meyve yada çay ve ceviz yiyebilirimm....
cuma gününü merak ediyorumm kendimi tartıda...hepinize başarılarr diyorumm..
bu arada spor yok bugünn temizlikk yaptımm ve ütü..yorgunluktan parmagım bile kalkmıyorrr....
inanamıyorum gerçekten 1 günde bu kadarmı yiyorsun
ben bu listeyi hayatta uygulayamazdım allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsunIyi geceler kızlar..Bu sabah 4.30 da oğlum ateşlendi yüksektide ateşi 39 a geliyodu hemen fitil verdim ağrısıni aldı 6 gibi uyuduk gün içinde yine ateşlendi 39.5 tu ateşi yine fitil verdim gecede aynıydı acile gittik boğazı kızarmis dedi doktor..Antibiyotik ağrı kesici iğne vurdular..Halbuki perşembe doktora gittik hiç bi şeyi yoktu..Cumartesi dışarı çıkarkende sarıp sarmaladim o kadar..Üst disi geliyo yakındır demişti ilk doktor..Dis bu kadar yüksek ateş yaparmiki anlamadim gitti...Hergün 3mil yürüyüş yapıyordum bu hafta hiç spor yapamadim..Diyetede orta halli devam ediyorum..Ara verirsem bir daha kararlı olamam yarın sıkı bi plan yapmalıyım..Inşallah oğlum yarın biraz daha iyi olur..
Bak, balını hiç bilmiyordum. Bir de fiyatlarının makul olmasını seviyorum ben, bir daha gelişte buraya getirmek için stok yapayım bari :)) Bu arada nasıl oldun? İnşallah daha iyisindir canım....umut ben de severim aoç ürünlerini güveniyorum da balını severim özellikle
annemlerin evi yakın aoç ye hep giderdik dondurma yemeye
Haber alabildin mi Ayşecim? Senin mesajını gördüğümde(gündüz) ben de Beyza'ya mesaj attım, geçen hafta da aklımdaydı unutmuşum. Cevap gelemdi bana da... Umarım iyilerdir...günaydınlar herkese
hep birlikte güzel bir hafta geçirmeyi umuyorum
ayrıca mutttluuuuuuuuuuuuuunun da aramıza dönmesini çook istiyorum
geçmişe bakınıcam öğlene ancak biter 70 sayfa kadarcık birikmiş
Bugün acısını çıkardım canım. Aslında bana diyetisyenim bir gün fazla kaçırdığında ertesi gün aşırı kısma demişti, vücut sevmiyor böyle dengesizlikleri diye. Sadece daha dikkatli listeye uy yeter demişti, ama yememeyi de abarttım. Zaten geç uyanmıştım kahvaltı güme gitti; iki öğünü de az yedim, ekmek sıfır, şeker sıfır, gece de önemli tabii, yemeden atlatırsam iyi olur :).. Evet umutttçum nasıl seviyorum yalnız olmayı..En çok gece uyuduklarında hem daha rahat oluyorum..Diğer türlü azıcıkta olsa dışarıdalar diye aklım kalıyor yine..:)
Yediklerin afiyet olsun diyeceğim çünkü her zaman yaptığın şey değil.:)
Dün akşam yorgunluktan heralde benimde nasıl canım şerbetli tatlı vs. istedi dolanıp duruyordum evde üşenmeseydim yapacaktım bişeyler en pratiğinden..
MAalesef kolumu kaldıramıyordum halley vardı evde onu yedim.:))
biraz geçti gibi..Sonrasında uyudum zaten..
Çok geçmiş olsun. Bugün de ateşin çıktığına göre hiç düşünme bence yarın işe gitmeyi. Yarın da güzelce dinlen, inşallah iyi olursun, öbür gün gidersin.herkese günaydın canlarım iyisinizdir inşallah.2 gündür yazamadım.çok hastayımçok evdeyim şuan.
cumartesi akşamı eve geldim ayyy hiçbişeyim yoktu. çok afedersiniz ama ishal kusma gecye kadar devam etti ishal önleyici toz içtim.sabaha kadar yandım içimde ateş var döndüm durdum. havalar birden soğudu midemi üşüttüm sanırım. sonra bütün vücudum ağrımaya başladı özellikle belim.iştahım yok halimyok.acile gittim tahliller yapıldı. soğuk algınlığı+ idrar yolu iltihabı. acayip moralim bozuldu hiç sorunum yoktu birdenbiremi üşüttüm daha öncede hiç karışılaşmadım bu rahatsızlıkla. evdeyim bugun iyi olursam belki yarn gidicem. kv gelicek bugun yanıma saolsun. eşimde beli hala düzelmedi yerde yatıyor garibim uff nazarmı değdi bize 1aydır hastalıklarla boğusuyoruz. yinede hamd olsun bu gunumuze ısyan etmem.
geçmişi okuyayım nasl olsa ayağa kalkamıyorum. hepinizi öpüyorum
Haklısın canım çok merakta kaldım, son seferde 2 lt kan kaybı ile (atoni olmuş) neredeyse ölümden dönmüş, bana sonradan anlattı. O yüzden öyle panik yaptım; ama bulantı dönemleri de hastaneye yatacak kadar zor geçiyor, kafasını bile kaldıramıyormuş zavallıcık. Yanındakiler Fransızca biliyor canım, eşi de yokmuş, eşinin akrabaları, anlaşamıyoruz o yüzden :)...
umut arkadışını kötü bişey olmamasına sevindim yanındakilerde telefonu no basan aç böyle böyle de nolucak sanki haber alamayınca daha kötü oluyor insan
Daha iyi olduğuna sevindim canım, tamamen iyileşse daha da iyi olurdu tabikızımın idrar tahlilini vedim yine umarım artık temiz çıkar kurtulur antibiyotikten
kızlar yaa bişi sorucammmm...şimdi günlük menüyü doldurdunuzz yedinizz..ama akşam oldu açsınızzz..napıyorsunuz ozamann????? masum bişilerr yokmu mideyii dolduracakkk....yedim yemeklerimii ama açımmm bennnn
kızlar yaa bişi sorucammmm...şimdi günlük menüyü doldurdunuzz yedinizz..ama akşam oldu açsınızzz..napıyorsunuz ozamann????? masum bişilerr yokmu mideyii dolduracakkk....yedim yemeklerimii ama açımmm bennnn
:)) bu tem benlikmiş yafff...Eki Görüntüle 314352 canınızı sıkan kaynanalara görümcelere kanape siparişi alınır:)oturduğu yerden kalkamayanlara iyi gelir
leblebi olabilir ayran olabilir bence
umutcum daha iyiyim şükür ağrım geçti ama biraz yıpratıyor işte azcık da üşütmüşüm hapşurup duruyorum
aoç nin balını severim ben çiçek balı dün aldım hatta satış yeri var aoç de orada fiyatlar daha uygun oluyor marketlerde diğer ballardan pahalıydı bile ama güvenilir geliyor bana sütü yoğurdu vs ürünleri inşallah öyledir
Aynı şeyleri önermişiz :)) Tarçınlı süt de olabilir değil mi? Taze sütle güzel de oluyor. Bir de sıcak içecekleri seviyorum ben, yudum yudum içildiği için insanı oyalıyor, kesiyor, uykumu etkilemese hemen bir sütlü kahve yapardım ben. Erikli tarçınlı çay da olabilir aslında :))
Soğuklarda arkadaşlarınla gezer misin, öyle üşütürsün işteŞaka elbette, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Kendim burnumu evden çıkaramıyorum ya bu ara, gezenlere taş atayım bari :))
dinlen canım sen ihtiyacın var . evet bendede bel fıtığı başlangıcı vardı doğumdan sonra gittimde öğrendim ,aldığım kilolar ve hamilelilten olduyok canımişe gitmicem zaten ateşim var şimdide dün yediğim serumun etkisi geçti sanırım...canım seninde belin rahatsız demk geçmiş olsun. bende cok ıyı bılırım bel fıtıgım var ileri derecedeydi üni. son sınıfta oturamıyordum uzanarak ders calışmaktandirseklerim soyulmustu.ütüyü ayakta yapma sakın canım. ben hep oturarak yapıyorum.
bayağı az yemişsin ama haftasonunu toparlıyorum demişsin ,zaten insan kendi vücudunu tanır çok acıkırsan yersinarkadaşlarr nasılsınızzz....geçmişi okuyamadım ama bu safada gördüğüme göre rahatsız ve hasta olanlar var....hepinizeee GEÇMİŞŞŞŞŞ OLSUNNN....hafta sonundan sonra bugün toparlamaya çalıştımm yediklerimi yazayımm...
SABAH
1kaşık yoğurtlu havuç...
ARA
ARA
AKŞAM
5 kaşık bulgur pilavı..
1 kase cacık...
acıkda salata...
bu arada spor yok bugünn temizlikk yaptımm ve ütü..yorgunluktan parmagım bile kalkmıyorrr....
gçmiş olsun dileklerine teşekkürler. yalnız yediklerin çok az kilona göre.birazarttır bence sonrasında kilo vermen durunca ne yaparsın motivasyonun daha çok düşer.arkadaşlarr nasılsınızzz....geçmişi okuyamadım ama bu safada gördüğüme göre rahatsız ve hasta olanlar var....hepinizeee GEÇMİŞŞŞŞŞ OLSUNNN....hafta sonundan sonra bugün toparlamaya çalıştımm yediklerimi yazayımm...
SABAH
1kaşık yoğurtlu havuç...
ARA
ARA
AKŞAM
5 kaşık bulgur pilavı..
1 kase cacık...
acıkda salata...
saol canım benim.yok gitmeyi düşünmüyorum işe soğuk havayı yemiyim.arkadana çok geçmiş olsun bu arada.Çok geçmiş olsunUmarım daha iyidir şimdi. Antibiyotik alıyor galiba, virütik değilse boğaz enfeksiyonu, geçmiştir herhalde. Arkadaşların da yazdığı gibi diş bu kadar yüksek ateş yapmaz canım, hatta sanılanın aksine çoğu bebekte ateş yapmazmış. Ama özellikle azı dişleri vücut direncini etkileyebiliyor. Tekrar geçmiş olsun...
Bak, balını hiç bilmiyordum. Bir de fiyatlarının makul olmasını seviyorum ben, bir daha gelişte buraya getirmek için stok yapayım bari :)) Bu arada nasıl oldun? İnşallah daha iyisindir canım.
Haber alabildin mi Ayşecim? Senin mesajını gördüğümde(gündüz) ben de Beyza'ya mesaj attım, geçen hafta da aklımdaydı unutmuşum. Cevap gelemdi bana da... Umarım iyilerdir...
Bugün acısını çıkardım canım. Aslında bana diyetisyenim bir gün fazla kaçırdığında ertesi gün aşırı kısma demişti, vücut sevmiyor böyle dengesizlikleri diye. Sadece daha dikkatli listeye uy yeter demişti, ama yememeyi de abarttım. Zaten geç uyanmıştım kahvaltı güme gitti; iki öğünü de az yedim, ekmek sıfır, şeker sıfır, gece de önemli tabii, yemeden atlatırsam iyi olur :)
Güya listeye uymayı deneyecektim bu hafta. Listelerimi bulamadım, dün evde tamiratla uğraştık bugün de çocukların odasını yeniden yerleştirmek-mobilyaların yerini değiştirmek beni oyaladı. Öyle işte.
Sen Beyzuş'un önerdiği yoğurtlardan almamışdın? Daha masum geldi bana tatlı isteyince, Hallay'e nazaran (Yani "onu yeme de, öbüründen ye bir dahaki sefere" demek istiyorum kibarca)
Çok geçmiş olsun. Bugün de ateşin çıktığına göre hiç düşünme bence yarın işe gitmeyi. Yarın da güzelce dinlen, inşallah iyi olursun, öbür gün gidersin.
Haklısın canım çok merakta kaldım, son seferde 2 lt kan kaybı ile (atoni olmuş) neredeyse ölümden dönmüş, bana sonradan anlattı. O yüzden öyle panik yaptım; ama bulantı dönemleri de hastaneye yatacak kadar zor geçiyor, kafasını bile kaldıramıyormuş zavallıcık. Yanındakiler Fransızca biliyor canım, eşi de yokmuş, eşinin akrabaları, anlaşamıyoruz o yüzden :)
Daha iyi olduğuna sevindim canım, tamamen iyileşse daha da iyi olurdu tabi( İnşallah bu hafta tamamen kurtulur. Kış ayları böyle geçiyor bizim çocuklar için Her gün geçiriyorum içimden; "yaz gelse de kurtulsaaak".
sanada geçmiş olsun ablacım..ani soğuklar böyle yaptı.leblebi olabilir ayran olabilir bence
umutcum daha iyiyim şükür ağrım geçti ama biraz yıpratıyor işte azcık da üşütmüşüm hapşurup duruyorum
aoç nin balını severim ben çiçek balı dün aldım hatta satış yeri var aoç de orada fiyatlar daha uygun oluyor marketlerde diğer ballardan pahalıydı bile ama güvenilir geliyor bana sütü yoğurdu vs ürünleri inşallah öyledir
canım menün güzelde protein açısından zayıf bence yoğurt ekleyebilirsin.bu gün ki yediklerim
sabah
1kk peynir
1 çay tabağı yumurtalı kıyma
4 zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay
öğlen 1 küçük pizza
akşam
6 tane lahana sarması
20 dk. leslie
90 kilo ve uzeri derken ?
113 kabul oluuuyomu
Cacık iyi bir alternatif olabilir. Hem düşük kalorili hem şişirir. Ben bazen yoğurdu biraz süzdürüyorum, kuru nane, sarımsak ve pul biber katarak (varsa dereotu da) haydari hazırlıyorum kendime, salatalığı da içine doğramayıp ince dilimliyorum, katık yapıyorum yanına :))
Yeşil biber, salatalık, yer elması (bol limonlu), beyaz leblebi, bir dilim ayva beni tok tutan şeyler. Ne yazık ki çok cazip değiller, bazen sırf bu tip şeyler bulunduruyorum evde, mecbur oluyorum istesem de başka şey bulup yiyemiyorum :)) Ama çoğu zaman yanına peynir vb. yağlı-kalorili bir şeyler ekliyorum gece gece(
Bu arada listen gerçekten çok zayıf (çok az) diyetisyen mi verdi sana bu listeyi??
hoşgeldin neden olmasın o da 90 üstü sonuçta benim de başlangıç kilom aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?