Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah verebilirim diyetisyene basladim :s

3 senede 30 kilo almisim

cok zorlaniyorum diet yaparken

seker hastasiyim cok cabuk acikiyorum cok zor isim ..

zor ama olmayacak bişey değil diyetisyeninin önerilerine uyarsan daha az acıkırsın önemli olan şok değil doğru beslenmek çünkü

Sen misin laf atan, bak yarın da gidiyoruz diyorsun demekkk Yarına kadar iyice dinlen ama, tam sınırdayken koru kendini

Özlem, yazacaktım unuttum, demek Elazığ'a gideceksiniz? Kesinleşti mi, niyetiniz mi öyle?

Eşim işi ile ilgili yazışmalarını bitirdi (erken gelip evden yaptı bugün), ben çıkıp onlarla ilgileneyim biraz. Geç vakitte uğrarım gene :)

bu arada kızlarr teşekkürlerr mide şişirme tavsiyeleri içinn..sıcaktarçınlı süt kulaga hos geliyorr...güya az yedimm çekmeceleri kurcalıyorum fare gibi...yulaflı kepekli bi bisküvi buldum ondan yiyorum şimdii birkaç tanecik sadecee....

benim listeyi soran arkadaşlar olmuşş...benim liste iç hastalıkları uzamnı dr. verdiğibi liste artı ilaçlarda var ama ilaç kullanmıyorum listeyi yapıyorumm elimden geldiğince...HAKİKİ LİSTEM bu kızlarrr......

GÜNE BAŞLARKEN: 2 bardak su + 2 kuru kayısı + 1 ceviz

KAHVALTI
* Haftada 2 gün: 2 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısı ile yapılmış sebzeli omlet/ menemen
1 dilim tam buğday ekmek (kepek/çavdar/çok tahıllı)
Söğüş sebzeler
Haftada 3 gün: 1 dilim tam buğday ekmek+ 2 kaşık lor peynir + Söğüş sebzeler
1 yumurta beyazı
*Haftada 2 gün: 1 kase yoğurt + 1 meyve + 2 ceviz

ARA: 1 meyve + 8 fındık/badem

ÖĞLE: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
*Haftada 4 gün
1 kase çorba
1 kase yoğurt/cacık
Salata
Haftada 3 gün
Izgara et/ köfte / tavuk/ ton balık / balık
Salata (elma sirkesi, limon tercih edebilirsiniz)

1. ARA: 1 fincan kahve (sütlü ve tatlandırıcılı olabilir)
2. ARA: 2 adet grisini veya ½ paket diyet bisküvi + 1 bardak ayran

AKŞAM: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
Haftada 4 gün: Sebze yemeği + yoğurt/cacık + salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Yeşil mercimek + cacık + salata
Haftada 1 gün: Izgara/buğulama/fırın balık (Ton balık)+salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Izgara/ sote/ haşlama tavuk + salata

ARA
1 meyve + 1 su bardağı tarçınlı light veya az yağlı süt

evet aynen öyle diyorum canımbugün dinlendim zaten ama haklsıın dikkat etmem lazım
güle güle görüşürüz geç vakitte
ben simdi 1 ay oldu baslayali 4,5 kilo vermisim

sen nekadr verdin

ne güzel ayda 5 kilo civarı ideal ben başlayalı 10 ay oldu sayılır ilk aylarda iyi gidiyordu da bikaç aydır takıldım 80 de

asuman olsun az olsun ama oz olsun kilo kaybi

tabii ki öyle az olsun kalıcı olsun inşallah
sen bahset kendinden yaş boy vs
ben asuman 170 boyum ve şu an 79.7 kiloyum:) gramlar önemli
biz her cuma kilo ve spor bildirimi yapıp liste oluşturuyoruz sen de 2 hafta paylaşımda bulunur ve bildirim yaparsan listeye alınırsın

ben de 1.77 ama 113.5 idim simdi 4.5 verdim

ben bebek istedigim icin kilo vermegi kafaya koymus durumdayim yoksa kendi bilimum rejimlerimle devam ederdim :)

ben de 1.77 ama 113.5 idim simdi 4.5 verdim

ben bebek istedigim icin kilo vermegi kafaya koymus durumdayim yoksa kendi bilimum rejimlerimle devam ederdim :)

hoşgeldin aramıza... bende senin gibiyim evlendgmden bu yana 20 25 kg almısım nasıl oldu anlamadan..almısımdır ama 3-5 derken diyetsyene gtmeye karar verip ögrendim.. 1ayda mı verdin 4.5 kg..
listeni paylaşırmısın benmle.. karsılastırma yapayım bakayım bir.. bende 25 gün oldu bugün ayın 1.de baslamıstım bende su an 4.5 vermiş görünüyorum..ve bende bebek için zayıflayacagım..
ama senn boyun maaşallah çok güzel avantajın var..kaç yıllık evlisin canım?

Çok sağol canım zahmet oldu sana bunca işinin arasında.
Sağol asumancım pek lezzetliye benziyor.
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım.
Senin işin zor valla baharcım.

3 yillik evliyim.

benim liste su sekilde sabah 1 paket etiform 2 yada 3 ucgen light peynir.(bu ucgen peynirler cok az kaloriliymis!) yada yarim kepekli simit domts salatalik falan var
arada ben mandalin yiyiorum.oglen 6 kasik sebze ,1 kase yogurt ,1 dilim ekmek corba var sonra arada yine meyve sonra aksamda yine benzer seyler sonra yine ara ogun

ben seker hassstasi oldugum icin bazen meyveleri fazlalastiriyorum cunku dayanamiyorum acikiyorum cok

bana aciktiginda salatalik yiyebilrsin dedi.bende onu yogurtun icine dogruyorum sulandirmadan yiyiorum aralarda bazen.

ne guzel sende sonunda guzel bisey icin kilo veriyosun insallah hedefine ulasirsin canim

Yeniden merhabalar baya uzun süre takıldım bayada işe yaradı sonra araya uzaklık gırdı bayadır gırmıyordum yerım hala varsa burdayım ınsallah

Bugün yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 1tk reçel
Ara 2 tane ince gofret
Öğlen çorba 2 galeta
Ara 2 parça kabaklı tatlısı
Akşam kurufasulye 1 dilim ekmek azcık turşu
İki gofreti yedim o kadar pişman oldumki anlatamam size bütün günüm sinirle geçti ama olan oldu birkere.

olsun canım ya üzülme stres yapma bak gitmez sonra cumaya kadar halledersin sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…