neden olmasın hoşgeldin.aktif katılım ve paylaşım yaparsan daha çabuk yol alırsın.90 kilo ve uzeri derken ?
113 kabul oluuuyomu
insallah verebilirim diyetisyene basladim :s
3 senede 30 kilo almisim
cok zorlaniyorum diet yaparken
seker hastasiyim cok cabuk acikiyorumcok zor isim ..
eve t beni sütlü nescafe de tok tutuyor sanki birde müsli ve yoğurt da iyi hem tatlı isteğine iyi geliyor hem tok tutuyor
doğa marka müsli alıyorum ben şeker oranı diğerlerine göre epey düşük içine ekstra yulaf ezmesi ekliyorum öyle yoğurt yiyince tok tutuyor
laf aramızda haklısın hafta sonu da kızlarla çıktık hep yarın da sabah kızılaya gitmem gerekiyor 9 gibi yürüyeceğiz arkadaşla
neden olmasın hoşgeldin.aktif katılım ve paylaşım yaparsan daha çabuk yol alırsın.
zor ama olmayacak bişey değil diyetisyeninin önerilerine uyarsan daha az acıkırsın önemli olan şok değil doğru beslenmek çünkü
Özleeeeeeeeemmmmmmmmm kiz bana döv dürtükle beniHani o artan pogacalar var yaaaaaaaaaaaaaa artik yoklar
Canim benim senin gibisi az bulunan gelinlerdensin helal olsun valla sanaSende benim gibisin degerimizi kaynana bilmezse Allah bilir bosver sen vazifeni yapmissin yapmiyorsada kendi ayibidir Yalniz yaptigida ayiplanmiycak gibi degil millet yedi kat yabanciya bu kadar cok üzülürken o kendi esine hayat arkadasina bunu yapabiliyorsa pekte söylenecek bisi yok gercekten Iyiki senin gibi arkadasimiz var cok özledik seni
ilknur inanmıyorum sana ama ya hani sne onları buzluğa atıp misafir geldiğinde onlara ikram edecektin, bundan sonra hiçbir şey yapma evde eğer çocuklarına yapacaksan malzemeyi yarıya indirip yap hem daha az çıkar hem sana kalmadan biter...
bir daha olmasın ne olur bak yeniyıla ne kaldı lütfen
o kadar yürüyüş yaptın yoruldun değdi mi yani halbuki 1 tanede yesen 10 tanede yesen aynı tat ,off ilknur offf bir daha duymayayım ne olur valla üzüldüm ya .
ben yeniyıla 76yı hedefledim ve inan kaç gündür ekmek yemediğimden aç geziyorum desem yeridir ,yani azcık aç kalmayınca olmuyor, dün avmye gittik orada önceki gün bize gelen arkadaşımla karşılatık ,çay içelim dedik o da künefe söylemiş çıkar birazdan yeriz dedi ,bende ona asla dedim sen ye ben yemeyeceğim kendime söz verdim dedim. sende kendine söz ver yeniyıla kadar en azından bak bende yeniyıla kadar dedim ......
geçmiş olsun canım dikkat et ya çok kullanma...
çocukların yesin ,eşin yesin ama sen yeme :)
ben eskiden muştaydım sana yakındım aslında ama yaza orada olursan ben elazığ'a geliyorum görüşürüz :)))
kız sende hepten azalmışsın valla bu hafta dereceliksin ben deyim sana :)))
bende akşama tavuk sote, pilav ve cacık düşünüyorum ama pilav yemem kesinlikleeeeeeeeeee
yaza tainciyiz inşallah elazığ çok güzel ama yaa orda görev yapmak isterim içerisinden geçiyoruz hep buraya gelirken
yeme olayını azalttım ama içimde açsın bişeyler ye diye beni dürten biri var zor duruyorum
yavaşladı kilo vermem sanki sanırım metobolizma zorluyo artık zayıflamaya direniyo
evet aynen öyle diyorum canımSen misin laf atan, bak yarın da gidiyoruz diyorsun demekkkYarına kadar iyice dinlen ama, tam sınırdayken koru kendini
Özlem, yazacaktım unuttum, demek Elazığ'a gideceksiniz? Kesinleşti mi, niyetiniz mi öyle?
Eşim işi ile ilgili yazışmalarını bitirdi (erken gelip evden yaptı bugün), ben çıkıp onlarla ilgileneyim biraz. Geç vakitte uğrarım gene :)
ben simdi 1 ay oldu baslayali 4,5 kilo vermisim
sen nekadr verdin
asuman olsun az olsun ama oz olsun kilo kaybi
tabii ki öyle az olsun kalıcı olsun inşallah
sen bahset kendinden yaş boy vs
ben asuman 170 boyum ve şu an 79.7 kiloyum:) gramlar önemli
biz her cuma kilo ve spor bildirimi yapıp liste oluşturuyoruz sen de 2 hafta paylaşımda bulunur ve bildirim yaparsan listeye alınırsın
ben de 1.77 ama 113.5 idim simdi 4.5 verdim
ben bebek istedigim icin kilo vermegi kafaya koymus durumdayim yoksa kendi bilimum rejimlerimle devam ederdim :)
ben de 1.77 ama 113.5 idim simdi 4.5 verdim
ben bebek istedigim icin kilo vermegi kafaya koymus durumdayim yoksa kendi bilimum rejimlerimle devam ederdim :)
boyun uzunmuş maşallah 80 olsan yeter sana
inşallah kiloları verip bebişine kavuşursun
Çok sağol canım zahmet oldu sana bunca işinin arasında.Banucuğum senin istediğin kurabiye tarifini tekrar yazayım dedim
Noel - Kurabiyesi
Malzemeler :
125 gr margarin
2 yumurta
1 vanilya şekeri
1 kabartma tozu
80 gr şeker
alabildiğince un ------------------- Bütün malzemeleri bir güzel karıştırıyorsun ve fazla sert olmayan bir hamur haline geliyor
Merdaneyle hamuru açıyorsun ve kalıplarla istediğin şekilleri çıkartıyorsun. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine pasta süsü döküp 180 C de yaklaşık 15 dakika pişiriyorsun. Üzeri çok fazla kızarmıyacak.
Gece gece kimsenin canı çekmesin diye resmini koymuyorum sonra ağır tahrikden dolayı ceza indirimi istemesin kimse
Sağol asumancım pek lezzetliye benziyor.3 2 1 poğaça
malzemeler:
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt (sulu yerinden)
1 su bardağı sıvıyağ
yaklaşık 5 su bardağı un
iç harcı:
200gr kıyma
2 adet orta boy kuru soğan
2 çay bardağı ceviz
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz, pulbiber, kimyon, karabiber
üzerine galeta unu
kabartma tozu, yoğurt, sıvıyağ ve bir bardak un karıştırıyoruz. hamuru yoğurdukça unu birer bardak eklemeye devam ediyoruz. yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğuruyoruz. hiç bekletmeden birer beze alıp biraz elde açıyor, kavrulmuş kıymalı harcı koyup hafif mekik şekli veriyoruz. her tarafını galetaya bulayıp tepsiye diziyor ve fırına sürüyoruz. bööyle pofuduk pofuduk çok lezzetli poğaçalar elde ediyor ve aaafiyetle yiyoruz
Geçmiş olsun canım.Iyi geceler kızlar..Bu sabah 4.30 da oğlum ateşlendi yüksektide ateşi 39 a geliyodu hemen fitil verdim ağrısıni aldı 6 gibi uyuduk gün içinde yine ateşlendi 39.5 tu ateşi yine fitil verdim gecede aynıydı acile gittik boğazı kızarmis dedi doktor..Antibiyotik ağrı kesici iğne vurdular..Halbuki perşembe doktora gittik hiç bi şeyi yoktu..Cumartesi dışarı çıkarkende sarıp sarmaladim o kadar..Üst disi geliyo yakındır demişti ilk doktor..Dis bu kadar yüksek ateş yaparmiki anlamadim gitti...Hergün 3mil yürüyüş yapıyordum bu hafta hiç spor yapamadim..Diyetede orta halli devam ediyorum..Ara verirsem bir daha kararlı olamam yarın sıkı bi plan yapmalıyım..Inşallah oğlum yarın biraz daha iyi olur..
Geçmiş olsun canım.herkese günaydın canlarım iyisinizdir inşallah.2 gündür yazamadım.çok hastayımçok evdeyim şuan.
cumartesi akşamı eve geldim ayyy hiçbişeyim yoktu. çok afedersiniz ama ishal kusma gecye kadar devam etti ishal önleyici toz içtim.sabaha kadar yandım içimde ateş var döndüm durdum. havalar birden soğudu midemi üşüttüm sanırım. sonra bütün vücudum ağrımaya başladı özellikle belim.iştahım yok halimyok.acile gittim tahliller yapıldı. soğuk algınlığı+ idrar yolu iltihabı. acayip moralim bozuldu hiç sorunum yoktu birdenbiremi üşüttüm daha öncede hiç karışılaşmadım bu rahatsızlıkla. evdeyim bugun iyi olursam belki yarn gidicem. kv gelicek bugun yanıma saolsun. eşimde beli hala düzelmedi yerde yatıyor garibim uff nazarmı değdi bize 1aydır hastalıklarla boğusuyoruz. yinede hamd olsun bu gunumuze ısyan etmem.
geçmişi okuyayım nasl olsa ayağa kalkamıyorum. hepinizi öpüyorum
Senin işin zor valla baharcım.Hepinize teşekkür ederim kızlar hemen hemen herkes elbisemin çok yakıştığını söylemiş
Erkek kısmı anlamıyor demek ya da benimki çok spor sadeliği seviyor ki elbisem gayet sadeydiama işte benimki çok dobra yalan söyleyemem ben dedi güzel mi dedin ben de değil dedim dedi kestirdi attı daha öncesinde pullu tuniğimi parfümümün kokusunu taşlı küpelerimi ve topuz saçı sevmediğini de açık açık söylemişti zaten ben herşeyimi onun için özenle seçiyorum ama o beğenmiyor çok üzülüyorum beni nasıl beğendi şaştım
Sonuç olarak elbisemi götürmeyi bile düşünmüyorum. Sadece kot pantolon ve eşofman aldım yanıma yeter lazım olursa aldırırım kendime elbise seç beğen al derimParfümde aldırcam 2 farklı parfüm kullandım onun için ikisinide beğenemedi beyfendi uyuz işte
hoşgeldin aramıza... bende senin gibiyim evlendgmden bu yana 20 25 kg almısım nasıl oldu anlamadan..almısımdır ama 3-5 derken diyetsyene gtmeye karar verip ögrendim.. 1ayda mı verdin 4.5 kg..
listeni paylaşırmısın benmle.. karsılastırma yapayım bakayım bir.. bende 25 gün oldu bugün ayın 1.de baslamıstım bende su an 4.5 vermiş görünüyorum..ve bende bebek için zayıflayacagım..
ama senn boyun maaşallah çok güzel avantajın var..kaç yıllık evlisin canım?
olsun canım ya üzülme stres yapma bak gitmez sonra cumaya kadar halledersin sen...Bugün yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 1tk reçel
Ara 2 tane ince gofret
Öğlen çorba 2 galeta
Ara 2 parça kabaklı tatlısı
Akşam kurufasulye 1 dilim ekmek azcık turşu
İki gofreti yedim o kadar pişman oldumki anlatamam size bütün günüm sinirle geçti ama olan oldu birkere.
evet elazığ güzel gerçekten bende seviyorum. doğuda olan ya elazığ ya malatya der zaten :) ya da antep :)yaza tainciyiz inşallah elazığ çok güzel ama yaa orda görev yapmak isterim içerisinden geçiyoruz hep buraya gelirken
yeme olayını azalttım ama içimde açsın bişeyler ye diye beni dürten biri var zor duruyorum
yavaşladı kilo vermem sanki sanırım metobolizma zorluyo artık zayıflamaya direniyo
çok azaltma bence daha yolun çok başındasın çünkü, öyle düşünme daha zorlamaz metabolizman sen devam et .....
Sen misin laf atan, bak yarın da gidiyoruz diyorsun demekkkYarına kadar iyice dinlen ama, tam sınırdayken koru kendini
Özlem, yazacaktım unuttum, demek Elazığ'a gideceksiniz? Kesinleşti mi, niyetiniz mi öyle?
Eşim işi ile ilgili yazışmalarını bitirdi (erken gelip evden yaptı bugün), ben çıkıp onlarla ilgileneyim biraz. Geç vakitte uğrarım gene :)
canım eşim oralı ya tatillerde aile ziyareti için gidiyoruz ama sanırım sne tayin işini soruyorsun değil mi? yok orayı düşünmüyorum canım 2-3 yıllığına bebek için gitmeye gerek yok her defasında yeniden düzen kurmak,arkadaş edinmek pekte kolay olmuyor malesef. biz nasipse eskişehir düşünüyoruz ,yaza belli olacak bakalım...
gece kuşu seni :)
olsun canım ya üzülme stres yapma bak gitmez sonra cumaya kadar halledersin sen...
İnşallah kendimede söz vermiştim bu hafta hiç kaçamak yok diye ceza olarak akşam ra öğünümü yemeden yatıcam.evet elazığ güzel gerçekten bende seviyorum. doğuda olan ya elazığ ya malatya der zaten :) ya da antep :)
çok azaltma bence daha yolun çok başındasın çünkü, öyle düşünme daha zorlamaz metabolizman sen devam et .....
canım eşim oralı ya tatillerde aile ziyareti için gidiyoruz ama sanırım sne tayin işini soruyorsun değil mi? yok orayı düşünmüyorum canım 2-3 yıllığına bebek için gitmeye gerek yok her defasında yeniden düzen kurmak,arkadaş edinmek pekte kolay olmuyor malesef. biz nasipse eskişehir düşünüyoruz ,yaza belli olacak bakalım...
gece kuşu seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?