- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım bana müsaade sabah yine erkenden KVye gidiceğim hatta kurandan evvel birde arabayla akrabalardan yürüyerek gelemeyenlere servis çekiceğim
Şu günüde atlatayıma anlımın akıyla sonra inşallah çok daha rahat olacağım
Sana Hayırlı geceler canım
Allaha emanet ol ve yarın akşama kadar kendine çok iyi bak
Kızlarrrrrrrrr bu arada hepinizi çok özledimmmmmmm :122: :122: :122:
RAbbim ayırmasın bir daha
iddiadaşıma bak yaff.. nasıl kontrollü...
darısı başımahaklısın ögle yiyeym aksama kalmasın...
bu arada minigin nasıl oldu?
canım ablam işte gençlik insan bi an sinirlerine hakim olamıyor.benim çocuklar çok küçük yemek yedirmekte,kontrol etmekte zor tek başına.bebek bi yandan ağlar,ortanca yeem diye tutturur(3 yaşında) en büyüğüm 6,5 yaşında o ben dellendiğimde süt dökmüş kediye dönüyor normalde o da çok hareketli oluyor.baba gelince ikimiz ancak baş ediyoruz hem babanın gizli bir otoritesi var.. size de Allah sabır versin ,güç versin eşinize şifa versin.Allah yardımcınız olsun.eşimi çok seviyorum ama işte kırılıyorum bazen bendecanım benim çok hoşsun..kısır için yanında genellikle gazoz verilir.eşine de fazla kızma.hepsi sizlin ve çocuklarınız içi.bugünkü durumumda geçmişte beni üzen şeylerin hepsi boşmuş.keşke zamanında anlasaydım.
erkekler işte biz yapsak neler derler
ama bravoo bu durumda tatlıya saldırmamışsın
Afiyet olsun ece çok mu yedinki mikterlı yersen kısırdan bişey olmaz canım çok takma erkekler hep aynı canım benimkide bazen tok gelir telde demez bekleme ye diye ne diycen ohh iyi bari kolay atlaşmışsın tatlısız.
.
inşallah 2 lilere inersin en kısa zamanda.yiyoruz sonra da pişmanlk.bi ısırık alsak neyse dimi?inşallah telafi ederiz canımBugün yediğim gofretin cezası olarak ara öğünümü yemedim Allahtanda acıkmadım inşallah yarın artı çıkmam 104 leri uzun zamandır görmüyordum bugün eşim resimlere bakıyor 96 kiloluk hallerim bak nasıl zayıfmışsın dedi tabi adam hep alışık tombik tombik 96 zayıf diyor::))))))İnşallah kısa sürede 90 lara inerim bu sefer çok azmettim.
cecoşşşş gelmiş hoşgelmişşşşofff nasıl canım çekti kızzz
valla bi an ne ölüyü ne kp ne kv bişeyi düşünemez oldum aklım sarmadaaaaaaaaa
pişmişmi diye bakarken attınmı agzına sıcak sıcakkk offfff
ya nerdeyse diyete basladıgım gnden beri canım sarmalar dolmalar çekiyor ama yaparsam dayanamam diye yapmıyorum..
bugünde neyapsam yarın diye konusurken kocişte sarma yapsanda yesek dedi:18::18:
oysaki benm demek istedigim sebze yok evde ne yapacagımdı ama kociş işine geldigi gibi anladı..
ayhh yapcam sanırım ama kesin yicem.. kızlar ne kadar yemem gerekir?ben hem karısık kuru dolma hemde yaprak sarcam.
kaç tane yemem gerek ögle aksam ya da yememelimiyim hadi bana yardım edinnnn
naaptın sen iddiadaşım içimdeki yanardağı harekete geçirdinnnn:18::18::18::18:
Canım arada da olsa canımızın istediğinide yapacağız tabiki ama abartmadan yediğimiz sürece sorun da olacağını düşünmüyorum.
Ben senin yerinde olsam sarmayı erken yapıp öğlende yerdimen azından akşamda bol salataylada çok fazla kalori almamış olursun ve denge kurulur :122: yada 1 tane dolma 5 tanede sarmayı geçirme bence
Ben genelde gece yaptığım için öğlenlik hazır oluyor eşimde akşam yediğinde ya sebze yiyorum yada salata bol yoğurt eşliğinde.
Ya aslında sorma benimde kaç haftadır canım kısır çekiyor ama her defasında gözüm doymuyor ve küçük bir kaseyle kalamadığım için beslenme düzenimi değiştirdiğimden beri sadece bir kere yemiştim
Yapsam kesin en az iki tabak yerimo yüzden erteliyorum kaç haftadır.
Şöyle 95i görmeden yapmayacağım ondan sonrada yapsamda hemen 1 bardaktan yaparım tadımlık
herkese günaydın
ececim kısırı eritmişindir canını sıkma eşine de kızma napsın adam o da ister erken gelsin eve ama napsın iş işte
zeynep ablacım iyi olman çok sevindirdi beni Allah eşine de hayırlı şifalar versin inşallah
ilknurcum oğluşuna geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin canım
ceco ellerine sağlık hamarat hatun hem o kadar koştur bir de sarma sar süper gelin seniii
teşekkürler canım.Çok sağol canım zahmet oldu sana bunca işinin arasında.
Sağol asumancım pek lezzetliye benziyor.
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım.
Senin işin zor valla baharcım.
Canimcim arkadaslarim sizden bir ricada bulunucam.:26:
Yarin minik oglusum erkeklige ilk adimini atiyor.
Bizim icin dua edermisiniz???
Eki Görüntüle 314814
Tanistirayim kizlar kücük erkegim, canim oglum, biricigim Yusuf Samedim...
Allahim hayirlisiyla evimize dönmeyi nasip et Yarabbimmm...
çok saol canım iyi olmaya calışıyorum evdeyim yatıyorum.ellerine sağlık sarmalar için allah razı olsun sendenkv ye rağmen bu şekilde davranmak bir erdemdir.Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrr :122: :122:
Canım sanada çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sende iyileşirsin. İyice dinlen ve vitamin al ki bir an önce toparlanabilesin
Güzelim hayırlı uğurlu olsunİnşallah damatlığınıda görürsün paşanın.
ablacım allah yardımcınız olsun. acilşifalar versininşallah.canım benim geçmişi okuyarak aranızda olduğumu hissetmek istiyorm.biraz geç gördüm.durumlar aynı.hala stabil durumda.
antalyadayız.makineden ayrılabilse ankaraya nakletmek istiyorum ama hala solunumu yk.allahın iradesi karşısında kul ne yapar?dua edip bekliyoruz.
canımya benim eşimde düğün fotolarımıza bakıpta burda ne kadar zayıfmışızı deyip duruyor bana laf sokuyor aslında 83-85 arasındaydım nisana kadar o kiloya inmeyi öyle çok istiyorumki..inaşşalh hedeflerimize ulaşırız.Bugün yediğim gofretin cezası olarak ara öğünümü yemedim Allahtanda acıkmadım inşallah yarın artı çıkmam 104 leri uzun zamandır görmüyordum bugün eşim resimlere bakıyor 96 kiloluk hallerim bak nasıl zayıfmışsın dedi tabi adam hep alışık tombik tombik 96 zayıf diyor::))))))İnşallah kısa sürede 90 lara inerim bu sefer çok azmettim.
günaydın ablacım...herkese günaydın
ececim kısırı eritmişindir canını sıkma eşine de kızma napsın adam o da ister erken gelsin eve ama napsın iş işte
zeynep ablacım iyi olman çok sevindirdi beni Allah eşine de hayırlı şifalar versin inşallah
ilknurcum oğluşuna geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin canım
ceco ellerine sağlık hamarat hatun hem o kadar koştur bir de sarma sar süper gelin seniii
günaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş
çok sagok canım bel agrısıda çok kötüymüş senin eşinede geçmiş olsunteşekkürler canım.
oğluşuna uzun sağlıklı ömürler versin rabbimkolaylıkla atlatsın inşallah.
çok saol canım iyi olmaya calışıyorum evdeyim yatıyorum.ellerine sağlık sarmalar için allah razı olsun sendenkv ye rağmen bu şekilde davranmak bir erdemdir.
ablacım allah yardımcınız olsun. acilşifalar versininşallah.
canımya benim eşimde düğün fotolarımıza bakıpta burda ne kadar zayıfmışızı deyip duruyor bana laf sokuyor aslında 83-85 arasındaydım nisana kadar o kiloya inmeyi öyle çok istiyorumki..inaşşalh hedeflerimize ulaşırız.
günaydın ablacım...
günaydın geçmiş olsun eşine benimeşimind beli tutuk
günaydın millet kaçak geldi. niye geldim tabiki beni anlayan sadece sizsiniz diye geldim. daha takımıma bile demeden size geldim. bugün küsüratsız bir 90 vardı elimde çok mutlu oldum çook. uzunsüre 92 de takıldıktan sonra 90 olmak çok gzüel
herkese günaydn.bugünde evdeyim. dün gec ateşimçok zor düştü o yüzden bugün soğuğaçıkmka istemedim...
dün gece bir uyandımeşimyok yanımda gitmiş mutfakta beli takılmış öle duruyor uyanmasam sabah kadar oturcak heralde.hiç canınınn kıymetini bilmiyor.önce sıcak kompres yaptım belibiraz acılsın dıye yürüyemiyor. sonra aldımacile götürdümiğne vurdular hemen rahatladı uzanamadığı için iğneyi bile ayakta vurdularya öyle üzülüyorum ki neyse iğne yazdı doktor onları vurulsunda açılır inşallah 1 haftadır yamuk geziyor sırf işleri çok diye izin bile almadı işkoliklğinden nefret ediyorum.öle işte sabahta onla kalkıyorumuyuyamıyorum. ama uzanıyorumişte
dün sabah tartıldım 96.5 kiloydum 2 günde 1.5 kilo vermişim ama 2 gün hiçbişey yemedimmalumiçimde ne varsa cıkardıgımiçin vucut resetlendı. şimdiiştahım var yiyorum hiç üzülmüyorum cumaya kesin telafi ederimverdiğimkiloyu alırm.
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum güneşli bir istanbul sabahından...
Yeniden merhabalar baya uzun süre takıldım bayada işe yaradı sonra araya uzaklık gırdı bayadır gırmıyordum yerım hala varsa burdayım ınsallah
Canimcim arkadaslarim sizden bir ricada bulunucam.:26:
Yarin minik oglusum erkeklige ilk adimini atiyor.
Bizim icin dua edermisiniz???
ben geçmiş okumadım sen hastamıydın çok geçmiş olsun canım
günaydınnnnn kızlarrr...
ZEYNEP ablacım dualarım her daim sizinle rabbim yar ve yardımcın olsun kocaman yüreğine hayranım ablacım
CECO kolay gelsin Allah kabul etsin canım benim kimse bilmesin rabbim bilsin boşver
NEVZAMANSIZ eşine ve sana çok geçmiş olsun canım inş iğneler iyi gelir acil şifalar dilerim
FADİME eşine geçmiş olsun canım
İLKNUR canım hayırlı olsun ALLAH damatlığını görmek nasip etsin...
geçmişe bakamadım ilk sayfadan aklımda kalanları yazdım atladığım varsa özür
hasta olanlara acil şifalar
cezasız olmaz tabi :)olsun canım ya üzülme stres yapma bak gitmez sonra cumaya kadar halledersin sen...
İnşallah kendimede söz vermiştim bu hafta hiç kaçamak yok diye ceza olarak akşam ra öğünümü yemeden yatıcam.
öyle valla dikkatli olmak lazım
evet valla sağlıkla oynuyorlar resmen
daha şimdiden 700 gram çok iyi
bu kadar az yersen acıkman normal
beyaz leblebi yada süt yada ayran tok tutar
evet keşke yaz gelsede kurtulsak benim kız sürekli hastadır kışın yazında olur ama dah az tabi
dikkat et ilerlemesinin hastalık
geçmiş olsun oğluşuna yeni dişleride hayırlı olsun
tabi kabul hoşgeldin
gofret ve tatlı aman dikkat et ama yinede verecem diye düşün bence herşey beyinde bitiyor
çok inat ettim valla sebze meyve dışında bir şey yemiyorum bakalım cumaya ne olacak :))))olsun canım ya üzülme stres yapma bak gitmez sonra cumaya kadar halledersin sen...
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı neresi ise orası olsun
Ama ama ama ama falan filan kem kümYa aslinda atacaktim asucum ama esim geldi baya bi yedi baktim atacak kadar yok azicikta ben yedim ama yemin ederim cok pisman oldum Bugün bende kendime ceza olarak 2 saat yürüdüm Nasil terlemisim anlatamam Umarim telafi olmustur :26:
inşallah görürsün canım ha gayret bakalım...Özlemcim ne desen haklisin valla cok mahcubum :26::26::26:
Asuyada yazdim ceza olarak bugün 2 saat yürüyüs yaptimBugün yediklerimede dikkat ettim Insallah cumaya 95i görürüm ne dersin ???
maşallah çok tatlı ,allah uzun ömürler versin canım...Eki Görüntüle 314814
Tanistirayim kizlar kücük erkegim, canim oglum, biricigim Yusuf Samedim...
Allahim hayirlisiyla evimize dönmeyi nasip et Yarabbimmm...
sağol canım hala geçmedi ama el mahkum akşama ütü yapacağım yarında temizlik ne yapayım inşallah daha çok azmazslm şekerler okuyorum okuyorum ama yazmaya yüzüm yok yazamıyorum
hasta olan arkadaşlarım asumancım,nevin,tebessümün kızı (inşallah atlatır artık yavrucak),özlem(belin iyileşir inşallah) aklımda kalmayan arkadaşlarımada çok geçmiş olsun diyorum.ilknur ne güzel bir duygudur yaa inşallah kolaycacık atlatırsınız sizde.benim oğlum 6,5 yaşında bizde yaza düşünüyoruz.ne güzeldir maşallah...
ben bugün kendime ksıır yaptım ve yedim çok fena.ne zamndr canım çekiyordu affetmedim akşam 65 dk lesli yaptım ama baya artıda görünoyrum malesef
ne yapsamda kısır şişkinliğini atsam bilemiyorum.ara öğün yapmadım hiç ama ana öğünlerim kısırdan dolayı fazlasıyla var.offf.,
bu akşam eşime çok kırıldım.işten çıkmak bilmedi bi türlü.geliyorum diyor sofraya bekliyoruz beyefendi dediği saatten 1 saat geç geldi işide 5 dk lk uzaklıkta...çok yoğun biliyorum ama 3 çocukla çok sinirlendim şuan bile hala konuşmuyorum..geç geleceğim de demedi geliyorum deyp oyaladı çok daha sinir oldum...eskiden böyle durumlarda kendime tatlı yapardım ve bi sürü yerdim.sevindiğim tek nokta canım tatlı istemedi.bikaç ceviz kırıp yedim akşam yemeğinde.yoksa ooooo nerler yerdim hazır bahanem varken...insülin direncim azaldımıki?çok merka ediyorum bi ölçtürsemde öğrensem.
canım kısır yemişsin o şiştikçe şişer su içtikçe sen onu cumaya kadar halledersin ben inanıyorum sana
bende seni çok özledim canım ya....Canım bana müsaade sabah yine erkenden KVye gidiceğim hatta kurandan evvel birde arabayla akrabalardan yürüyerek gelemeyenlere servis çekiceğim
Şu günüde atlatayıma anlımın akıyla sonra inşallah çok daha rahat olacağım
Sana Hayırlı geceler canım
Allaha emanet ol ve yarın akşama kadar kendine çok iyi bak
Kızlarrrrrrrrr bu arada hepinizi çok özledimmmmmmm :122: :122: :122:
RAbbim ayırmasın bir daha
çok geçmiş olsun canım ya demek tedavisi var inşallah fayda ederde kurtulur şu derttengünaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş
süpermiş :)günaydın millet kaçak geldi. niye geldim tabiki beni anlayan sadece sizsiniz diye geldim. daha takımıma bile demeden size geldim. bugün küsüratsız bir 90 vardı elimde çok mutlu oldum çook. uzunsüre 92 de takıldıktan sonra 90 olmak çok gzüel
ikinizede çok geçmiş olsun canım ,madem kilo verdin ye ama kalorisiz şeyler ye alma şu verdiklerini...herkese günaydn.bugünde evdeyim. dün gec ateşimçok zor düştü o yüzden bugün soğuğaçıkmka istemedim...
dün gece bir uyandımeşimyok yanımda gitmiş mutfakta beli takılmış öle duruyor uyanmasam sabah kadar oturcak heralde.hiç canınınn kıymetini bilmiyor.önce sıcak kompres yaptım belibiraz acılsın dıye yürüyemiyor. sonra aldımacile götürdümiğne vurdular hemen rahatladı uzanamadığı için iğneyi bile ayakta vurdularya öyle üzülüyorum ki neyse iğne yazdı doktor onları vurulsunda açılır inşallah 1 haftadır yamuk geziyor sırf işleri çok diye izin bile almadı işkoliklğinden nefret ediyorum.öle işte sabahta onla kalkıyorumuyuyamıyorum. ama uzanıyorumişte
dün sabah tartıldım 96.5 kiloydum 2 günde 1.5 kilo vermişim ama 2 gün hiçbişey yemedimmalumiçimde ne varsa cıkardıgımiçin vucut resetlendı. şimdiiştahım var yiyorum hiç üzülmüyorum cumaya kesin telafi ederimverdiğimkiloyu alırm.
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum güneşli bir istanbul sabahından...
Selam gençlik..
Tebessüm canım,inşallah antibiyotiği uzun süre kullanmazsınız..senide yılın dikkatlisi seçiyorum valla.
Farketmeseydin bekletilmiş idrarı test edeceklerdi..
İlknur,geçmiş olsun..Çabucak iyileşir yakışıklı inşallah..ALlah damatlığınıda göstesin..
İlbatum seninde belin kötü demek..Bende iki gündür iş yapınca evi kaldırıp indirdim resmen..belim kopuyor inliyorum nerdeyse..
Yağmurumgözüm,daha sık uğra lütfen özlüyorum seni ama..
Zeynep çiğim seni daha moralli görmek ve sağlık açısından daha iyi görmek çok sevindirdi beni..
geçmedi bu belim ya öldürdü beni inşallah haftaya tekrar başlayacağım spora... seninde mi belin kötü çok geçmiş olsun canım sanada
Selam gençlik..
Tebessüm canım,inşallah antibiyotiği uzun süre kullanmazsınız..senide yılın dikkatlisi seçiyorum valla.
Farketmeseydin bekletilmiş idrarı test edeceklerdi..
İlknur,geçmiş olsun..Çabucak iyileşir yakışıklı inşallah..ALlah damatlığınıda göstesin..
İlbatum seninde belin kötü demek..Bende iki gündür iş yapınca evi kaldırıp indirdim resmen..belim kopuyor inliyorum nerdeyse..
Yağmurumgözüm,daha sık uğra lütfen özlüyorum seni ama..
Zeynep çiğim seni daha moralli görmek ve sağlık açısından daha iyi görmek çok sevindirdi beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?