Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bana müsaade sabah yine erkenden KVye gidiceğim hatta kurandan evvel birde arabayla akrabalardan yürüyerek gelemeyenlere servis çekiceğim
Şu günüde atlatayıma anlımın akıyla sonra inşallah çok daha rahat olacağım

Sana Hayırlı geceler canım
Allaha emanet ol ve yarın akşama kadar kendine çok iyi bak

Kızlarrrrrrrrr bu arada hepinizi çok özledimmmmmmm :122: :122: :122:
RAbbim ayırmasın bir daha

Allah yardımcın olsun yarın için canım,eminim alnının akıyla bbitireceksin yarınıda..
sende kendine çok dikkat et iyi geceler

iddiadaşıma bak yaff.. nasıl kontrollü...
darısı başıma haklısın ögle yiyeym aksama kalmasın...
bu arada minigin nasıl oldu?

Hala burnu akıyor ve ara ara öksürüyor ama doktorluk bir durumu yok çok şükür
Her gün ballı süt ve ihlamur veriyorum tabi bol bolda meyve ama kaç gündür onunlada istediğim gibi ilgilenemediğim için sanki zayıflamış gibi geldi bana. Sabah çok uğraştım ama kahvaltıda pek birşey yemedi devamlı süt, su ve meyve suyu istiyor hasta olduğu için.
Neyse yarından itibaren inşallah kavga dövüşte olsa yemeklerini düzenli yedireceğim ona. Artık şaklabanlıkmı yaparım yoksa peşindemi gezerim önemli değil yeterki toparlasın kendini.

herkese günaydın
ececim kısırı eritmişindir canını sıkma eşine de kızma napsın adam o da ister erken gelsin eve ama napsın iş işte
zeynep ablacım iyi olman çok sevindirdi beni Allah eşine de hayırlı şifalar versin inşallah
ilknurcum oğluşuna geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin canım
ceco ellerine sağlık hamarat hatun hem o kadar koştur bir de sarma sar süper gelin seniii

canım ablam işte gençlik insan bi an sinirlerine hakim olamıyor.benim çocuklar çok küçük yemek yedirmekte,kontrol etmekte zor tek başına.bebek bi yandan ağlar,ortanca yeem diye tutturur(3 yaşında) en büyüğüm 6,5 yaşında o ben dellendiğimde süt dökmüş kediye dönüyor normalde o da çok hareketli oluyor.baba gelince ikimiz ancak baş ediyoruz hem babanın gizli bir otoritesi var.. size de Allah sabır versin ,güç versin eşinize şifa versin.Allah yardımcınız olsun.eşimi çok seviyorum ama işte kırılıyorum bazen bende

erkekler işte biz yapsak neler derler
ama bravoo bu durumda tatlıya saldırmamışsın

aynen öyle biz geç kalsak bi sürü laf ederler....bende şaşırdım.hatta çocuklardan sakladığım çocukların olan çikolatalara bile saldırmadım.eskiden olsa ikisini birden yerdim sinirden. gerçi yediğim kısırın etkiside olaiblir çünkü öyle böyle değil baya yedim

birazcık çok oldu şey ımmm ne desem.???3 tabak kadar desemmmm
sabah kahvaltıyı 10 da yapıp 4 e kadar bişi yemedim.sonuç 3 tabak kısır oldu malesef.benim sık sık yemem gerekiyor.o anda o kadar açtımki salata fln hazırlayamadım ayrıyetten kısırın içine koyduklarımla idare ettm.akşam yemeyecektim ama 8 e doğru gene acıktım.aslında sık ve az az yemek en doğrusu çünkü 3 saate kesin acıkmış oluyorm.bu 3 saati geçersemde kimse beni durduramaz malesef

inşallah 2 lilere inersin en kısa zamanda.yiyoruz sonra da pişmanlk.bi ısırık alsak neyse dimi?inşallah telafi ederiz canım

2 yaprak sarma 1 ekmek 2 yağ demekmiş.ona göre hesapla kaç yemen gerektiğini.benim gibi 2 kaşık kısır 1 dilim ekmek olduğunu bilipte 3 tabak yeme

ah keşke tadımlık yapsaydım kaçşındım ben kaşındım.esmer bulgurla yaptım kalorisi biraz daha azmıdırki?bide yağını az koydum bol yeşillk koymaya çalıştım ama 3 tabağı mideme indirdim

kısır eriyecek gibi değildi asu yaaa.neyse lesli yaptım 65 dk inşallah cumaya kadar hergün 60 dk hedefledim.bu hafta artı çıkmamam lazım.son haftamız yarışta...ama karnım nasıl şiş hala offf

günaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş

Çok sağol canım zahmet oldu sana bunca işinin arasında.

Sağol asumancım pek lezzetliye benziyor.

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım.

Senin işin zor valla baharcım.
teşekkürler canım.

Canimcim arkadaslarim sizden bir ricada bulunucam.:26:
Yarin minik oglusum erkeklige ilk adimini atiyor.
Bizim icin dua edermisiniz???

Eki Görüntüle 314814
Tanistirayim kizlar kücük erkegim, canim oglum, biricigim Yusuf Samedim...
Allahim hayirlisiyla evimize dönmeyi nasip et Yarabbimmm...

oğluşuna uzun sağlıklı ömürler versin rabbimkolaylıkla atlatsın inşallah.

çok saol canım iyi olmaya calışıyorum evdeyim yatıyorum.ellerine sağlık sarmalar için allah razı olsun sendenkv ye rağmen bu şekilde davranmak bir erdemdir.

ablacım allah yardımcınız olsun. acilşifalar versininşallah.
canımya benim eşimde düğün fotolarımıza bakıpta burda ne kadar zayıfmışızı deyip duruyor bana laf sokuyor aslında 83-85 arasındaydım nisana kadar o kiloya inmeyi öyle çok istiyorumki..inaşşalh hedeflerimize ulaşırız.

günaydın ablacım...

günaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş

günaydın geçmiş olsun eşine benimeşimind beli tutuk

günaydın millet kaçak geldi. niye geldim tabiki beni anlayan sadece sizsiniz diye geldim. daha takımıma bile demeden size geldim. bugün küsüratsız bir 90 vardı elimde çok mutlu oldum çook. uzunsüre 92 de takıldıktan sonra 90 olmak çok gzüel

herkese günaydn.bugünde evdeyim. dün gec ateşimçok zor düştü o yüzden bugün soğuğaçıkmka istemedim...

dün gece bir uyandımeşimyok yanımda gitmiş mutfakta beli takılmış öle duruyor uyanmasam sabah kadar oturcak heralde.hiç canınınn kıymetini bilmiyor.önce sıcak kompres yaptım belibiraz acılsın dıye yürüyemiyor. sonra aldımacile götürdümiğne vurdular hemen rahatladı uzanamadığı için iğneyi bile ayakta vurdularya öyle üzülüyorum ki neyse iğne yazdı doktor onları vurulsunda açılır inşallah 1 haftadır yamuk geziyor sırf işleri çok diye izin bile almadı işkoliklğinden nefret ediyorum.öle işte sabahta onla kalkıyorumuyuyamıyorum. ama uzanıyorumişte

dün sabah tartıldım 96.5 kiloydum 2 günde 1.5 kilo vermişim ama 2 gün hiçbişey yemedimmalumiçimde ne varsa cıkardıgımiçin vucut resetlendı. şimdiiştahım var yiyorum hiç üzülmüyorum cumaya kesin telafi ederimverdiğimkiloyu alırm.

herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum güneşli bir istanbul sabahından...

çok sagok canım bel agrısıda çok kötüymüş senin eşinede geçmiş olsun

maşallah kız aldın başını gidiyorsun bizi solladın neler yapıyorsun spor yapıyormusun

ben geçmiş okumadım sen hastamıydın çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar...Geçmişi okuyup geldim ama hala uykum var sanki gece geç yattım biraz.Uykulu uykulu okudum geçmişi ama fazla alıntı yapamadım...

Yeniden merhabalar baya uzun süre takıldım bayada işe yaradı sonra araya uzaklık gırdı bayadır gırmıyordum yerım hala varsa burdayım ınsallah

Merhaba gülsüm.Hoşgeldin yeniden.Bende geçen yaz giriyordum topiğe en son.O dönem faydasını gördüm.Ama bırakınca yeniden aldım verdiğim kiloyu.Sen de geliyordun yazın sanırım.Baya iyi vermişsin maşallah.Hedefine az kalmış...

Canimcim arkadaslarim sizden bir ricada bulunucam.:26:
Yarin minik oglusum erkeklige ilk adimini atiyor.
Bizim icin dua edermisiniz???

Canım hayırlı uğurlu olsun.Allah düğünlerini de görmeyi nasip etsin...

günaydınnnnn kızlarrr...

ZEYNEP ablacım dualarım her daim sizinle rabbim yar ve yardımcın olsun kocaman yüreğine hayranım ablacım

CECO kolay gelsin Allah kabul etsin canım benim kimse bilmesin rabbim bilsin boşver

NEVZAMANSIZ eşine ve sana çok geçmiş olsun canım inş iğneler iyi gelir acil şifalar dilerim

FADİME eşine geçmiş olsun canım

İLKNUR canım hayırlı olsun ALLAH damatlığını görmek nasip etsin...

geçmişe bakamadım ilk sayfadan aklımda kalanları yazdım atladığım varsa özür

hasta olanlara acil şifalar

Son düzenleme:
ben geçmiş okumadım sen hastamıydın çok geçmiş olsun canım

allah razı olsun hepinizden...

Selam gençlik..

Tebessüm canım,inşallah antibiyotiği uzun süre kullanmazsınız..senide yılın dikkatlisi seçiyorum valla.
Farketmeseydin bekletilmiş idrarı test edeceklerdi..

İlknur,geçmiş olsun..Çabucak iyileşir yakışıklı inşallah..ALlah damatlığınıda göstesin..

İlbatum
seninde belin kötü demek..Bende iki gündür iş yapınca evi kaldırıp indirdim resmen..belim kopuyor inliyorum nerdeyse..

Yağmurumgözüm,daha sık uğra lütfen özlüyorum seni ama..

Zeynep çiğim seni daha moralli görmek ve sağlık açısından daha iyi görmek çok sevindirdi beni..

Son düzenleme:
selam kızlar,
bu hafta acayip bi yoğunluk var, yılbaşı öncesi hiç çekilesi değil. yarın kontrolüm var, doktordayız... yılbaşında da cumartesi öğleden sonra ankarada mülakatım olduğu için büyük ihtimalle yolda olacağım.

Ece'ciğim,
kısırın şişkinliğ bende 2 günde ancak geçiyor yemeklerin yanına yaptığım bulgurda öyle bir kaş kaşık yesem dahi getirisi artı oluyor...artesi gün hemen tartılınca moral bozukluğu fena...
En iyisi sen o artıları baz alma..Bence şişkinliktir..

---------

Bahar'cığım
,seni yine üzgün görüyorum oysa ne çok seviniyordum neşeli mesajlarını okuyuca...
Açık açık söyleyeceğim fikrimi bak gücenme..
Anladığım giyim konusunda tamamen zıt zevklere sahipsiniz..
ne sen onu değiştirmeye çalış, nede o seni..Saygı çerçevesinde eleştirebilirsiniz o ayrı..
Sevgilisiniz diye senin her giydiğini beğenmek zorunda değil öyle değilmi.?Üslubu kibar olmamıştır belki ama yinede bunu dile getirmesi iyi bir özellik bence..
Şu var açık sözlü olacağım diye ukalalık yapmasına gerek yok işte.. bu ince çizgiyi geçmeyecek şekilde eleştirmesine izin var ok..

Zamanla herşey yerine oturacak birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız..Önemli olan çok yüz göz olmamanız,bunu korumaya çalışın..
Çok eğleneceksin,çok iyi geçecek İstanbul eminim ben..
Elbise giyme konusunda ben olsam giyerdim sanırım, en azından yakından görmesi açısından..:)
Yok uğraşamam diyorsan başka kombinler bul..
Son olarak mucksss.

buralardayım canım genelde okuyup kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…