ikinizede çok geçmiş olsun canım. bu masaj cihazlarından sorun belki düzenli kullanımda faydası olur. yani doktorunuza sorun :)herkese günaydn....
yok canım spor falan yapmıyorum. yalan yanlış karatay gigi bişi yapıyorum. sabah kahvaltısı hariç bütün gün ekmek ve türevlerini yemiyorum. şekerli yiyecekler yemiyorum. ara öğün yapıyorum ama mutlaka bir çeşit süt ürünü tüketiyorum. hemen her öğünde salatalık tüketmeye çalışıyorum. yeşil çay ve hakmardan aldığım tarçınlı çayı hiç bırakmadım. onun dışında patates ve pirince veda ettim. hepisi bu kadarcık. inş. kısa zamanga güzel sonuçlarla aranızda olurum.maşallah kız aldın başını gidiyorsun bizi solladın neler yapıyorsun spor yapıyormusun
canım gözünüz aydın hayırlı olsun allah askerliğne damatlığınada nasip etsin inş.inşallah görürsün canım ha gayret bakalım...
sağol canım inş.bravoo yakındır 8li rakamlar
amin canım gepimiz inş.Gözün aydın, 80'i de 70'i de sağlıkla görürsün inşallah.
ayy inş. inş.Hoşgeldin bravo canım bundan sonra daha hızlı gidicek inan bak..
benimde oğlum yarın yaşına giriyor. pasta yerim diye sevinmiştim azcık ama eşim tayin için kayseriye gitti. tek başına doğum günü yapmakta istemiyorum. bu sene bütün özel günlerimizi yanlı geçirdik
)
Bahar'cığım,seni yine üzgün görüyorum oysa ne çok seviniyordum neşeli mesajlarını okuyuca...
Açık açık söyleyeceğim fikrimi bak gücenme..
Anladığım giyim konusunda tamamen zıt zevklere sahipsiniz..
ne sen onu değiştirmeye çalış, nede o seni..Saygı çerçevesinde eleştirebilirsiniz o ayrı..
Sevgilisiniz diye senin her giydiğini beğenmek zorunda değil öyle değilmi.?Üslubu kibar olmamıştır belki ama yinede bunu dile getirmesi iyi bir özellik bence..
Şu var açık sözlü olacağım diye ukalalık yapmasına gerek yok işte.. bu ince çizgiyi geçmeyecek şekilde eleştirmesine izin var ok..
Zamanla herşey yerine oturacak birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız..Önemli olan çok yüz göz olmamanız,bunu korumaya çalışın..
Çok eğleneceksin,çok iyi geçecek İstanbul eminim ben..
Elbise giyme konusunda ben olsam giyerdim sanırım, en azından yakından görmesi açısından..:)
Yok uğraşamam diyorsan başka kombinler bul..
Son olarak mucksss.
arkadaşlarr bugün yediklerimi yazayımmmm
SABAH
4 galete(2 tanesi fazla kaçtı sanırımm)
1 kase yogurt
2 bardak su
ARA
acık ayva..acık portakal..acık armut...karışık meyve yani:)
2 ceviz..
ÖGLEN
yarım elma+2 bardak su
1 kase et suyu çorba..
1 dilim tam buğday ekmek..
2 kaşık yogurtlu havuç tarator..
ARA
daha bişi yemedim:)
AKŞAM
bi kase kuru fasulye yemeği düşünüyorum acıkta yogurt...
daha ilerleyen saatlerdede salep yada sade süt içmeyi planlıyorumm...
benden böle işte arkadaşlarrrrr.....inş daha fazla kaçırmammmm......
canımmmm sıkma canını o regl öncesi şişkinliğidir, hepimiz bunu bildiğimiz halde illa yazıyoruz değil mi? duymak hoşumuza mı gidiyor ne :) yeşimcim kilo almaktan daha iyi değil mi ? sen şu mandalinaları azalt kasaylada yenmezki canım :)))kızlarrr :) nasılsınız ?
kac gundur alıntı yaptıgım mesajların hepsi gittihepiniz iyisinizdir umarım. ben iyiyim. regl olacagım acayip şişim. bu sabah tartıda 85,5 idim yüreğime inecekti. sanırım bu haftada böyle gider bende. yerimde sayıyorum yani. hepinizi öptümmmm
allah kurtarsın canım...Asu ya bahsetmiştim sanırım sık sık migreni tutan hamile arkadaşımı. bu sabah doğuma gitti..
Çok heyecanlı bir durum..KAç kez aradım hala yok bir gelişme..
NOrmal doğum olacak daha 2 cm.açıklık varmış..
Allah kurtarsın..
canım oğluşuna mutlu, huzurlu ,sağlıklı bir ömür diliyorum....ikinizede çok geçmiş olsun canım. bu masaj cihazlarından sorun belki düzenli kullanımda faydası olur. yani doktorunuza sorun :)
yok canım spor falan yapmıyorum. yalan yanlış karatay gigi bişi yapıyorum. sabah kahvaltısı hariç bütün gün ekmek ve türevlerini yemiyorum. şekerli yiyecekler yemiyorum. ara öğün yapıyorum ama mutlaka bir çeşit süt ürünü tüketiyorum. hemen her öğünde salatalık tüketmeye çalışıyorum. yeşil çay ve hakmardan aldığım tarçınlı çayı hiç bırakmadım. onun dışında patates ve pirince veda ettim. hepisi bu kadarcık. inş. kısa zamanga güzel sonuçlarla aranızda olurum.
canım gözünüz aydın hayırlı olsun allah askerliğne damatlığınada nasip etsin inş.
benimde oğlum yarın yaşına giriyor. pasta yerim diye sevinmiştim azcık ama eşim tayin için kayseriye gitti. tek başına doğum günü yapmakta istemiyorum. bu sene bütün özel günlerimizi yanlı geçirdik
sağol canım inş.
amin canım gepimiz inş.
ayy inş. inş.
işte bu yüzden geliyorum buraya beni benim kadar iyi anlıyorsunuz. hadi kaçak kaçargörüşürüz müjdeli haberlerle gelirim yine inş :)
selam kızlar ben geldim
gezdim de gezdim ayaz dinlemedim
nursena geçmiş olsun diş ağrısı zordur canım
yena arkadaşını Allah kurtarsın inşallah canım hayırlısyla kavuşsun bebişine sağlıkla
ece leslie ye devam et kısır felan dayanmaz cumaya eksiye bile geçersin belki
özlemcim benim boyum 170 42 ye girdim ama her 42 ye girebileceğimi sanmam yani moralini bozma canım
daha da aklımda vardı bişeyler ama artık kusuruma bakmayın nolur
arkadaşlarr bugün yediklerimi yazayımmmm
SABAH
4 galete(2 tanesi fazla kaçtı sanırımm)
1 kase yogurt
2 bardak su
ARA
acık ayva..acık portakal..acık armut...karışık meyve yani:)
2 ceviz..
ÖGLEN
yarım elma+2 bardak su
1 kase et suyu çorba..
1 dilim tam buğday ekmek..
2 kaşık yogurtlu havuç tarator..
ARA
daha bişi yemedim:)
AKŞAM
bi kase kuru fasulye yemeği düşünüyorum acıkta yogurt...
daha ilerleyen saatlerdede salep yada sade süt içmeyi planlıyorumm...
benden böle işte arkadaşlarrrrr.....inş daha fazla kaçırmammmm......
geçmiş olsun canım diş ağrısıda fena pek fena
çok geçmiş olsun canım
aferin sana :))) inşallah göreceksin canım
geçmiş olsun canım
Kolay gelsin kendinize çok iyi bakın...
Geçmiş olsun nursena..
selam kızlar ben geldim
gezdim de gezdim ayaz dinlemedim
nursena geçmiş olsun diş ağrısı zordur canım
yena arkadaşını Allah kurtarsın inşallah canım hayırlısyla kavuşsun bebişine sağlıkla
ece leslie ye devam et kısır felan dayanmaz cumaya eksiye bile geçersin belki
özlemcim benim boyum 170 42 ye girdim ama her 42 ye girebileceğimi sanmam yani moralini bozma canım
daha da aklımda vardı bişeyler ama artık kusuruma bakmayın nolur
uygulamada aksaklık olmazsa iyi görünüyor doğru yolda ilerliyorsun maşallah
gerçektenmiiii....inşallah öyledirr...vuma sabahı 98.5 dim sabah sabah....şimdi bu kadar yiyip su içtiğim halde aynıyımm inşallah cuma sabahı kıpırdama olucak gibii.....yawww siz çook güzell yol kat etmişsinizzz...sende İLBATUM da ikinizide tebrik ediyorummm....bende 44 lere vere 42 lere girebilecekmiyimmmmmm.....bişiler yapıyorum ama gelecek konusunda tereddütlüyümm ben hiç o kilolara gelemeyecemişim gibi geliyorr
öyle düşünme başta işi sıkı tutunca hızlı bir yol katedersin sonra ne kadar olsa baştaki kadar sıkı olunamıyor malesef yani senin şu zamanların çok önemli menülerin iyi gidiyor spor yapabiliyormusun peki biraz da sporla desteklersen hem daha kolay verirsin hem sarkma olmaz canım
3.haftaya girmek üzereyim diyetimde listem aynı...ama pek bişi yok listemde ..dr bunuda azaltırsa ne koyar listeye merak ediyorummm...şimdi bu liste kilo verdiriyor bi süre sonra bekleme moduna girer heralde kilolarımm ozaman başlıyım spora diyorum o duraksamayı gecirir amaa bu benim düşüncelerim tabiki??napsam??....hemen başlasammııı??
kot pantolonla kumaş pantolonun bedenleri farklı galiba sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?