Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asu ya bahsetmiştim sanırım sık sık migreni tutan hamile arkadaşımı. bu sabah doğuma gitti..
Çok heyecanlı bir durum..KAç kez aradım hala yok bir gelişme..
NOrmal doğum olacak daha 2 cm.açıklık varmış..
Allah kurtarsın..

herkese günaydn....
ikinizede çok geçmiş olsun canım. bu masaj cihazlarından sorun belki düzenli kullanımda faydası olur. yani doktorunuza sorun :)
maşallah kız aldın başını gidiyorsun bizi solladın neler yapıyorsun spor yapıyormusun
yok canım spor falan yapmıyorum. yalan yanlış karatay gigi bişi yapıyorum. sabah kahvaltısı hariç bütün gün ekmek ve türevlerini yemiyorum. şekerli yiyecekler yemiyorum. ara öğün yapıyorum ama mutlaka bir çeşit süt ürünü tüketiyorum. hemen her öğünde salatalık tüketmeye çalışıyorum. yeşil çay ve hakmardan aldığım tarçınlı çayı hiç bırakmadım. onun dışında patates ve pirince veda ettim. hepisi bu kadarcık. inş. kısa zamanga güzel sonuçlarla aranızda olurum.

inşallah görürsün canım ha gayret bakalım...
canım gözünüz aydın hayırlı olsun allah askerliğne damatlığınada nasip etsin inş.
benimde oğlum yarın yaşına giriyor. pasta yerim diye sevinmiştim azcık ama eşim tayin için kayseriye gitti. tek başına doğum günü yapmakta istemiyorum. bu sene bütün özel günlerimizi yanlı geçirdik
bravoo yakındır 8li rakamlar
sağol canım inş.
Gözün aydın, 80'i de 70'i de sağlıkla görürsün inşallah.
amin canım gepimiz inş.
Hoşgeldin bravo canım bundan sonra daha hızlı gidicek inan bak..
ayy inş. inş.
işte bu yüzden geliyorum buraya beni benim kadar iyi anlıyorsunuz. hadi kaçak kaçar görüşürüz müjdeli haberlerle gelirim yine inş :)

Mutlu seneler...yeni yaşınız hayırlı, uğurlu olsun....

selam kızlar ben geldim
gezdim de gezdim ayaz dinlemedim
nursena geçmiş olsun diş ağrısı zordur canım
yena arkadaşını Allah kurtarsın inşallah canım hayırlısyla kavuşsun bebişine sağlıkla
ece leslie ye devam et kısır felan dayanmaz cumaya eksiye bile geçersin belki
özlemcim benim boyum 170 42 ye girdim ama her 42 ye girebileceğimi sanmam yani moralini bozma canım
daha da aklımda vardı bişeyler ama artık kusuruma bakmayın nolur

Yok yenacım çok şükür üzgün değilim aksine maşallah çok şükür çok mutluyum arada moralim bozuluyor tabi beğenmemelerine ama onun dışında herşey çok güzel sırf ben korkuyorum uçağa binemem diye beni almaya geliyor beraber dönücez. Bugüne kadar bana bu kadar değer veren kimse olmamıştı çok mutluyum ve inşallah kısmetim Onurdur diyorum evleniriz diyorum bu şekilde özlemeye devam edersem beni al diye baskı yapmaya başlıycam zaten
Yok onurunki ukalalık değil sadece seni mutlu etmek için yalan söylemiyim diyor beğendiğine beğendim diyor ama kolay kolay birşey beğenmiyor sorun o
Dün gece saat 2ye kadar netten elbise baktırdım seç beğen onu alcam dedim thinkplus.com da %40 indirim var ihtiyacı olana öneririm. Onca elbise baktık bitane beğenebildi o da tükenmişti maalesef. Sonuç olarak bikaç elbise daha buldum alternatif fakat bugün kendime süet kısa bi çizme aldım elbisemi onunla giydim üzerine de fakir kol ceket aldım çokta güzel oldum valla onun için elbisemi götürüyorum orda da alışverişe çıkıcaz güzel birşey bulursam alırım yoksa bu elbiseye talim edecek beyfendi
Son olarak benden de sana ve yakışıklı oğluna kocaman

Yenacım Beyzuşum malum yarın istanbulu fethetmeye gidiyorum bu hafta bildirim yapamam nete gireceğimi sanmıyorum beni izinli geçerseniz çok sevinirim

arkadaşlarr bugün yediklerimi yazayımmmm

SABAH
4 galete(2 tanesi fazla kaçtı sanırımm )
1 kase yogurt
2 bardak su

ARA
acık ayva..acık portakal..acık armut...karışık meyve yani:)
2 ceviz..

ÖGLEN
yarım elma+2 bardak su
1 kase et suyu çorba..
1 dilim tam buğday ekmek..
2 kaşık yogurtlu havuç tarator..

ARA
daha bişi yemedim:)

AKŞAM
bi kase kuru fasulye yemeği düşünüyorum acıkta yogurt...

daha ilerleyen saatlerdede salep yada sade süt içmeyi planlıyorumm...
benden böle işte arkadaşlarrrrr.....inş daha fazla kaçırmammmm......

uygulamada aksaklık olmazsa iyi görünüyor doğru yolda ilerliyorsun maşallah

canımmmm sıkma canını o regl öncesi şişkinliğidir, hepimiz bunu bildiğimiz halde illa yazıyoruz değil mi? duymak hoşumuza mı gidiyor ne :) yeşimcim kilo almaktan daha iyi değil mi ? sen şu mandalinaları azalt kasaylada yenmezki canım :)))
allah kurtarsın canım...
canım oğluşuna mutlu, huzurlu ,sağlıklı bir ömür diliyorum....

ne yani şimdi ben kısayım diye mi oldu sence asu? acilen boyumu uzattırmam lazım :))))
bilemiyorum ki canım ya benim bedenim 44 sadece onu biliyorum şu an
moralimi bozmuyorum ama canımda sıkılıyor hani....

gayet güzel canım ,akşama da az yersen tamamdır

geçmiş olsun canım diş ağrısıda fena pek fena

çok geçmiş olsun canım

aferin sana :))) inşallah göreceksin canım

geçmiş olsun canım

Kolay gelsin kendinize çok iyi bakın...

Geçmiş olsun nursena..

çooookk teşekkür ederim arladaşlar
öğleden sonra misafir geldi açlardı tabi 3 -5 ladın toplanınca ne yapar kısırrr tabisii
bende küçük kase yedim az da turşu
sonra saat 4 de gittler bende senmmisn yiyen 1 saat llesli yaptım sauna eşortmanımı giydim aman ne ter attım yaparkende 2 lt su içtm akşama mama falan yok evdekilere hazır pizza yaparım artık meyve yerim acılırsam

özlem can sıkıcı bir durum yok bence ben de 42 44 giyiyorum zaten sen de bazı 42 lere girersin eminim lcw de pantolon dene ama ben dar değilde standart kesimleri giyiyorum onlardan bak sana da olur kesin olmadı ölçülerimize bakarız
ben bugün 2 arkadaşı ölçtüm de bi güzel kıyas yapmaya iyi oluyor

uygulamada aksaklık olmazsa iyi görünüyor doğru yolda ilerliyorsun maşallah

gerçektenmiiii....inşallah öyledirr...vuma sabahı 98.5 dim sabah sabah....şimdi bu kadar yiyip su içtiğim halde aynıyımm inşallah cuma sabahı kıpırdama olucak gibii.....yawww siz çook güzell yol kat etmişsinizzz...sende İLBATUM da ikinizide tebrik ediyorummm....bende 44 lere vere 42 lere girebilecekmiyimmmmmm.....bişiler yapıyorum ama gelecek konusunda tereddütlüyümm ben hiç o kilolara gelemeyecemişim gibi geliyorr

öyle düşünme başta işi sıkı tutunca hızlı bir yol katedersin sonra ne kadar olsa baştaki kadar sıkı olunamıyor malesef yani senin şu zamanların çok önemli menülerin iyi gidiyor spor yapabiliyormusun peki biraz da sporla desteklersen hem daha kolay verirsin hem sarkma olmaz canım

3.haftaya girmek üzereyim diyetimde listem aynı...ama pek bişi yok listemde ..dr bunuda azaltırsa ne koyar listeye merak ediyorummm...şimdi bu liste kilo verdiriyor bi süre sonra bekleme moduna girer heralde kilolarımm ozaman başlıyım spora diyorum o duraksamayı gecirir amaa bu benim düşüncelerim tabiki??napsam??....hemen başlasammııı??

iyi akşamlar kızlar..hamileliğimden önceki pantolonlarıma girdim ama sıktı göbek kısmı..bir ay önce 52 bedendi kot pantolonum şimdi 42 bedenin içindeyim..beden numaraları 2 şer 2 şermi ilerliyo..pantolon alacağım zaman deneme yanılma bulurdum kaç beden olduğumu direk söyleyemezdim mesela..birde beden ölçüsü nasıl alınıyoki hiç bilmem cahilim bu konuda..

1 bardak ılık metabolizma hızlandırıcı akşamdan kaynattığım limon tarçın elma karanfil portakal lı su..
sabah günlerdir aç gibi 4-5 dilim çavdar ekmeği yedim..labne peynirle birlikte..
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
eşimle kahvaltı yapınca ucu kaçıyo biraz

yarım nar
yarım çay bardağı yarım yağlı süt
1 bardak yarım yağlı kefir
1 bardak metabolizma hızlandırıcı çayından

47 dakika 4 fast mil leslie..
şimdi bişeyler yiyimde gece çok acıkmayayım..

önceden su içerdim ama şimdi içemiyorum bende çok kasmıyorum kendimi önemli ama nasıl etsemki bilemedim..

diyetisyenine danış bi istersen ona göre hareket et

form takibe bakıyordum şimdii neyle karşılaştımmmm şok oldumm:):)

2. etap kilo alma yarışmasıııı........kilo alabilmek içinn yarışmaa yapıyorlar yaaaaa43: biz vermek için uğraşıyoruzz onlarda almak içinmii.....ne garip bişi yaaaa...keşkeistediğimizz kişiye kilolardan transver yapa bilseydikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…