allah kolaylık versinCanım bana müsaade sabah yine erkenden KVye gidiceğim hatta kurandan evvel birde arabayla akrabalardan yürüyerek gelemeyenlere servis çekiceğim
Şu günüde atlatayıma anlımın akıyla sonra inşallah çok daha rahat olacağım
Sana Hayırlı geceler canım
Allaha emanet ol ve yarın akşama kadar kendine çok iyi bak
Kızlarrrrrrrrr bu arada hepinizi çok özledimmmmmmm :122: :122: :122:
RAbbim ayırmasın bir daha
geçmiş olsun minişine umarım çabuk atlatırHala burnu akıyor ve ara ara öksürüyor ama doktorluk bir durumu yok çok şükür
Her gün ballı süt ve ihlamur veriyorum tabi bol bolda meyve ama kaç gündür onunlada istediğim gibi ilgilenemediğim için sanki zayıflamış gibi geldi bana. Sabah çok uğraştım ama kahvaltıda pek birşey yemedi devamlı süt, su ve meyve suyu istiyor hasta olduğu için.
Neyse yarından itibaren inşallah kavga dövüşte olsa yemeklerini düzenli yedireceğim ona. Artık şaklabanlıkmı yaparım yoksa peşindemi gezerim önemli değil yeterki toparlasın kendini.
valla biliyoruz ama bazen kaçıyor bile bilecanım ablam işte gençlik insan bi an sinirlerine hakim olamıyor.benim çocuklar çok küçük yemek yedirmekte,kontrol etmekte zor tek başına.bebek bi yandan ağlar,ortanca yeem diye tutturur(3 yaşında) en büyüğüm 6,5 yaşında o ben dellendiğimde süt dökmüş kediye dönüyor normalde o da çok hareketli oluyor.baba gelince ikimiz ancak baş ediyoruz hem babanın gizli bir otoritesi var.. size de Allah sabır versin ,güç versin eşinize şifa versin.Allah yardımcınız olsun.eşimi çok seviyorum ama işte kırılıyorum bazen bende
aynen öyle biz geç kalsak bi sürü laf ederler....bende şaşırdım.hatta çocuklardan sakladığım çocukların olan çikolatalara bile saldırmadım.eskiden olsa ikisini birden yerdim sinirden. gerçi yediğim kısırın etkiside olaiblir çünkü öyle böyle değil baya yedim
birazcık çok oldu şey ımmm ne desem.???3 tabak kadar desemmmm
sabah kahvaltıyı 10 da yapıp 4 e kadar bişi yemedim.sonuç 3 tabak kısır oldu malesef.benim sık sık yemem gerekiyor.o anda o kadar açtımki salata fln hazırlayamadım ayrıyetten kısırın içine koyduklarımla idare ettm.akşam yemeyecektim ama 8 e doğru gene acıktım.aslında sık ve az az yemek en doğrusu çünkü 3 saate kesin acıkmış oluyorm.bu 3 saati geçersemde kimse beni durduramaz malesef
inşallah 2 lilere inersin en kısa zamanda.yiyoruz sonra da pişmanlk.bi ısırık alsak neyse dimi?inşallah telafi ederiz canım
2 yaprak sarma 1 ekmek 2 yağ demekmiş.ona göre hesapla kaç yemen gerektiğini.benim gibi 2 kaşık kısır 1 dilim ekmek olduğunu bilipte 3 tabak yeme
ah keşke tadımlık yapsaydım kaçşındım ben kaşındım.esmer bulgurla yaptım kalorisi biraz daha azmıdırki?bide yağını az koydum bol yeşillk koymaya çalıştım ama 3 tabağı mideme indirdim
kısır eriyecek gibi değildi asu yaaa.neyse lesli yaptım 65 dk inşallah cumaya kadar hergün 60 dk hedefledim.bu hafta artı çıkmamam lazım.son haftamız yarışta...ama karnım nasıl şiş hala offf
telafi edersin ama sende fazla kaçırmışsın baya 3 tabak
geçmiş olsun zor bel ağrısı am fizik iyi gelirgünaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş
bravoo yakındır 8li rakamlargünaydın millet kaçak geldi. niye geldim tabiki beni anlayan sadece sizsiniz diye geldim. daha takımıma bile demeden size geldim. bugün küsüratsız bir 90 vardı elimde çok mutlu oldum çook. uzunsüre 92 de takıldıktan sonra 90 olmak çok gzüel
ikinizde hastasınız kim kime bakacak neoldunuz böyle yaherkese günaydn.bugünde evdeyim. dün gec ateşimçok zor düştü o yüzden bugün soğuğaçıkmka istemedim...
dün gece bir uyandımeşimyok yanımda gitmiş mutfakta beli takılmış öle duruyor uyanmasam sabah kadar oturcak heralde.hiç canınınn kıymetini bilmiyor.önce sıcak kompres yaptım belibiraz acılsın dıye yürüyemiyor. sonra aldımacile götürdümiğne vurdular hemen rahatladı uzanamadığı için iğneyi bile ayakta vurdularya öyle üzülüyorum ki neyse iğne yazdı doktor onları vurulsunda açılır inşallah 1 haftadır yamuk geziyor sırf işleri çok diye izin bile almadı işkoliklğinden nefret ediyorum.öle işte sabahta onla kalkıyorumuyuyamıyorum. ama uzanıyorumişte
dün sabah tartıldım 96.5 kiloydum 2 günde 1.5 kilo vermişim ama 2 gün hiçbişey yemedimmalumiçimde ne varsa cıkardıgımiçin vucut resetlendı. şimdiiştahım var yiyorum hiç üzülmüyorum cumaya kesin telafi ederimverdiğimkiloyu alırm.
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum güneşli bir istanbul sabahından...
bende çektim bel ağrısı dr. kımıldamadan 10 gün yat dedi sadece tuvalete kalk demişti
kitlenip kalıyordum bende öyle ama geçti ara ara yine tekrarlıyor
geçmiş olsun ikinizede
yordun kendini tüm ağır işleri hepsini birden yaptınSelam gençlik..
Tebessüm canım,inşallah antibiyotiği uzun süre kullanmazsınız..senide yılın dikkatlisi seçiyorum valla.
Farketmeseydin bekletilmiş idrarı test edeceklerdi..
İlknur,geçmiş olsun..Çabucak iyileşir yakışıklı inşallah..ALlah damatlığınıda göstesin..
İlbatum seninde belin kötü demek..Bende iki gündür iş yapınca evi kaldırıp indirdim resmen..belim kopuyor inliyorum nerdeyse..
Yağmurumgözüm,daha sık uğra lütfen özlüyorum seni ama..
Zeynep çiğim seni daha moralli görmek ve sağlık açısından daha iyi görmek çok sevindirdi beni..
acelenmi vardı kız kendinin kıymetini hiç bilmiyorsun çok yoruyorsun valla kızacam ama kendine bak biraz
daha geçen senin ağrıların yokmuydu neden ağır işlere kalktın
kızma ban üzüldüm ağrılarınada ondan söylüyorum
selam kızlar,
bu hafta acayip bi yoğunluk var, yılbaşı öncesi hiç çekilesi değil. yarın kontrolüm var, doktordayız... yılbaşında da cumartesi öğleden sonra ankarada mülakatım olduğu için büyük ihtimalle yolda olacağım.
hamilelik yorgunluk yapıyor canım bol bol dinlen