Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kolaylık versin

geçmiş olsun minişine umarım çabuk atlatır

valla biliyoruz ama bazen kaçıyor bile bile
telafi edersin ama sende fazla kaçırmışsın baya 3 tabak
günaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş
geçmiş olsun zor bel ağrısı am fizik iyi gelir

bravoo yakındır 8li rakamlar

ikinizde hastasınız kim kime bakacak neoldunuz böyle ya
bende çektim bel ağrısı dr. kımıldamadan 10 gün yat dedi sadece tuvalete kalk demişti
kitlenip kalıyordum bende öyle ama geçti ara ara yine tekrarlıyor
geçmiş olsun ikinizede

yordun kendini tüm ağır işleri hepsini birden yaptın
acelenmi vardı kız kendinin kıymetini hiç bilmiyorsun çok yoruyorsun valla kızacam ama kendine bak biraz
daha geçen senin ağrıların yokmuydu neden ağır işlere kalktın
kızma ban üzüldüm ağrılarınada ondan söylüyorum

hamilelik yorgunluk yapıyor canım bol bol dinlen

kızlar eşim izne ayrıldı cumartesi gününe kadar yokum pc giremem
hepiniz allaha emanet olun görüşürüz
ayrıca bu sabah tartıda 89.1 i gördüm ağır ağır gidiyor ama gidiyor sonuçta

Evet tayini sormuştum, Elazığ'a gidiyoruz yazınca fikir değiştirdiniz zannettim, önceden Eskişehir yazmıştın :) Anladım, ziyarete gideceksiniz yani. Gönlünüze göre olur umarım.

Gece oğlanla uğraşmaktan gelemedim ki! Erkenden uyumuştu, saat onda bir kalktı; kalkış o kalkış. Saat ikiye kadar uğraştırdı beni. Gece kuşu değil; gece bekçisi oldum yani dün akşam.
Canım sen "bir daha içmem" diye yazmışsın ama ben bilgi olarak iletmek istedim. Ananas suyu gerçekten ödem attırır ve çok faydalıdır; ama kalorisi en yüksek meyve suyu. Üzüm suyundan bile kalorili. Ben taze ananas çok severim, bir ince dilim yiyorum haftada 1-2, babam da her sabah bir bardak suyunu içer; oradan biliyorum. Bir su bardağında takribi 100 kalori var.
Canimcim arkadaslarim sizden bir ricada bulunucam.:26:
Yarin minik oglusum erkeklige ilk adimini atiyor.
Bizim icin dua edermisiniz???
Hayırlı uğurlu olsun canım, çabucak iyileşir umarım :)
günaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş
Eşine çok geçmiş olsun.
Gözün aydın, 80'i de 70'i de sağlıkla görürsün inşallah.
Tekrar geçmiş olsun sana da, eşine de. O iyileşmemişti sen hasta oldun, sen daha toparlayamadan o tekrar kötüledi. Zor oluyor evde iki kişi aynı anda hasta olunca İkiniz de en kısa zamanda iyi olursunuz umarım.

iyi geceler..dedenede geçmiş olsun..
Sağol zeynep ablacım.
kızlar starı açın starıı..
memleketimin yemekleri var ohh misss...
bakarak doyayım b ari.. sarmısaklı köfteyede bayılırım
Bende o saatte onu seyrediyordum neyimize lazımsa:)
Azcık kaçırmışsın ece olsun bugün dikkat et inan cumaya bişey kalmaz.
Geçmiş olsun fizik tedavi çok işe yarıyor rahatlatıyor.
İnşallah ya bende bu sefer hırslıyım başarıcam inşallah.
Hoşgeldin bravo canım bundan sonra daha hızlı gidicek inan bak.
Geçmiş olsun canım sanada eşinede tutulmak çok korkunç bendede oluyor inan tuvalete emekliyerek gidiyodum o ana hiç düzelmicek gibi geliyor ben bir bel için profa gitmiştim bir iğne verdi vitamin iğnesi istersen mesaj atarım sizde kendi dr sorun ok derse ara zamanlarda vurulsun cidden iyi geliyor canım.

Bu sabah nesfit yedim tartarak yaptım 189 kalori aldım bugün bolda su içicem bundan sonra hiç kaçamak yok inanın dün yediğim iki gofrete çok taktım iyide oldu ama inşallah cumaya 103 leri görmek istiyorum yeni yıla daha umutlu girmek istiyorum.

inşallah canım bakalım ne olacak yaza bende merak ediyorum ,aslında buradanda memnunum ama benim tayin işim burada çok zor okul sayısı az okulda çalışanlar emekliliği geçmiş hala çalışanlar bu durumda benim gelebilme şansım yok ,bu açıdan düşünüp daha büyük bir şehire gidelim dedik ,bakalım hayırlısı inşallah... yoksa ben bebiş biraz büyüyene kadar kalmayı düşünüyorudum ,en azından küçük yer ne zaman istersem ulaşırım düşüncesi vardı ,evde alınca kalalım dedik ama baktık işler yolunda gitmiyor fikir değiştirdik ...
demek uyumadı gece uykularının bölünmesi aslında kendileri için hiç iyi değil ama farkında değillerki. uyusunda büyüsün diyoruz ama bizimkiler uyumadan büyüyorlar....
kızlar eşim izne ayrıldı cumartesi gününe kadar yokum pc giremem
hepiniz allaha emanet olun görüşürüz
ayrıca bu sabah tartıda 89.1 i gördüm ağır ağır gidiyor ama gidiyor sonuçta

güle güle git canım

slm kızlar sabah diş agrısıyla uyandım çok yoruldumapse yapmış antibiyotik verdi ev beni beklüyo az dinlenip işe koyulcam
sabah alel acele çıktım evden kızımın yemediği 2 ıssırımlık tostu yedim
öğlen basım döndü resmen eve zor attım kendimi 2 dlm pide 3 kaşık tulum peyniri çay içtim çok acıkmıştım hazırlayamaaım bişey neyse akşama dengelerim inşallah karnıbahar var yemeğini yapayım bari

Son düzenleme:
hay Allah ya bu sıralar bel rahatsızlıkları iyice arttı.soğuklardan artıyor.çok geçmiş olsun size

nerelerdesin sen?bak merak ediyoruz.ceee deyip kaçıyorsun.

eşinede geçmiş olsun.sen iyisiz inşallah biraz dahA iştahın açılmış.ama karı koca hasta olmak pek fena.kim kime bakacak ...bel ağrısı da çok zor bende yaşıyorum arada...

yenacım ben 2 kaşık fln da yemedim ve şuan karnım davul gibi...selser de geliyor garibimden.emzirmesem detoks fln bişey yapardım yada form çay fln içerdim.çok pişmanım.yerken çok aç olmasam o kadar kaptırmazdım kendimi ama çok acıkmıştım

valla biliyoruz ama bazen kaçıyor bile bile
telafi edersin ama sende fazla kaçırmışsın baya 3 tabak

fazla kaçtı çok şişim çooook

bugün gayet kötüydüm tartıda ama oldu bir kere bundan sonrasına bakıyorum bende.bu profun verdiği iğneyi bana da yazarmısın mekra ettim.benim de böyle mucize bir iğnem var abimin önerdiği çok işe yarıyor sennki de aynımı ki?

geçmiş olsun canım diş ağrısıda fena pek fena

çok geçmiş olsun canım

aferin sana :))) inşallah göreceksin canım

geçmiş olsun canım

Kizlar hepinize cok tesekkür ediyorum
Alahin izniyle evimize döndük cok sükür
Korktugum kadar zor olmadi cok sükür hatta yavrum uyaninca anne bittimi diye sordu bende evet askim diyince neeeee bu kadar cabuk mu dedi
Simdi yatiyor dinlensin biraz bende bi girip haber vereyim dedim Ara ara bakmaya calisirim.
Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tekrar tekrar tesekkür ederim sizleri seviyorum iyiki varsinizzz

ASUUUUU canım çok geçmiş olsun bende sabahtan gördüm ama şimdi aklıma geldi yazdım kusura bakma ne olur... bol bol dinlen bari canım...

bu arada sen 42 beden giyiyorum deyince bende geçen sene hamileyken aldığım pantolonları denedim biri defacto 44 beden ,biri adilışık 46 bedendi. 44 olan tam oldu 46 olan bol oldu yani sanırım ben 44 giyiyorum
aslında boyum sana yakın 165-66 varım ben ama neden böyle oldu? kemiklerim mi iri yoksa yahu :)))))

ilknur canım senin oğlan anlamamış tekrar gidin siz :))) çok geçmiş olsun tekrar, rabbim damatlığınıda göstersin inşallah. ayyy darısı bize :)

bizde seni çok seviyoruz canım

Tekrar geçmiş olsun sana da, eşine de. O iyileşmemişti sen hasta oldun, sen daha toparlayamadan o tekrar kötüledi. Zor oluyor evde iki kişi aynı anda hasta olunca İkiniz de en kısa zamanda iyi olursunuz umarım.

çok saolun geçmiş olsun dilekleriniz için hep derlerya geldimi üstüste gelir.herşeyde bir hayır vardır elbet ben yatıyorum dinleniyorum da bel tutulması çok zor bişey gercekten..tek başımıza kaldık kv de hasta oldu aksi gibi kırk yılda bir çağırıcaktım kolay kolay bişey istemem ama terslik işte...
inaşşalh canım gidecek kilollar maşallah sen azimlisin keşke bende öyle olsam.geçmiş olsun dileklerin için saol canım.babasınında bir profu var kadıköyde ona götürcez ikna edebilirsek karşıya gitmek problem malum anadolu yakasındayız biz.ilgine teşekkürler canım mesajını beklıyorum iğneyimerak ettim.

aynen öyle oldu canım birde çocuk olsa yanmıştık.kendimize zor bakıyoruz.zaten hep birlikte hasta oluruz gecen yıl bronşit oldugumda da belı tutulmustu aban ınatmı yapıyor ne???

çoook geçmiş olsun cabucak ıyılesın paşan.

Kolay gelsin kendinize çok iyi bakın...

Geçmiş olsun nursena..

kızlarrr :) nasılsınız ?

kac gundur alıntı yaptıgım mesajların hepsi gitti hepiniz iyisinizdir umarım. ben iyiyim. regl olacagım acayip şişim. bu sabah tartıda 85,5 idim yüreğime inecekti. sanırım bu haftada böyle gider bende. yerimde sayıyorum yani. hepinizi öptümmmm

Regl şişkinliğidir kesin..
Yerinde sayman almandan çok daha iyi biliyorsun...

Bizde seni öptük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…