Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ASU ve İLKNUR kızlar maşallah size ne güzel yürümüşsünüz ,benim bel düzeldi ama hastalık başladı ya :( ama şu var ki bel ağrısına yeğlerim yani o daha fena ya allah kimseye göstermesin..

BANU canım güzel haberlerle geldin inşallah:nazar:
Sagol cnmcim sende regl olmussun sevindim desemmi bilemedim :9: En azindan yemezsin gecen haftaki gibi :34::34::34:
ilknur çocuklarıyın resinlerini gördüm
kızın sana benziyor maşallah pek güzeller allah esirgesin
yaşları birbirine yakın galiba ikiz gibiler
rabbim banada nasip etsin dileyen herkese inşallah
bitanem cok sagol tatlim. Insallah sende tez vakitte evlat sahibi olursun. 11 ay var aralarinda ikiz gibi büyüdüler :34:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler:16:

Sanada tatlisim kendine dikkat et söyliycem söyliycem hep unutuyorum bakici isinede cok sevindim insallah hersey istedigin gibi olur. Hayirlisi olsunnn... :16::16::16:

Banucuğum geçmiş olsun allah şifa versin iyi haberlerini bekliyoruz

Hoşgeldin öncelikle allah analı babalı büyütsün emzirmeye devam et emzirdikçe daha hızlı kilo verirsin tabi emziriyorum diye ne bulursan yeme sen su içsen bile süt olur endişelenme emzirmek çok büyük avantaj kilo vermek açısından benim de iki kızım var küçük olan 26 aylık 1.5 yaşına kadar emzirdim o dönemde daha hızlı kilo verdim sonra dikkat etmedim aldım kiloları şu anda yeniden çabalıyorum vermek için burda hepimiz birbirimize destek olarak vermeye çalışıyoruz kilolarımızı sık sık uğra buraya bebekten fırsat buldukça inan çok iyi geliyor
Sağol canım.
Günaydın,

Banucuğum seni merak ettim..varmı bir haber.?
Canım benim şükür iyi haberler var anlatıcam.
kızlar ayşecik yolda geliyo yanıma
hematoloji hocası Hilmi Apak var onunla görüştük bazı tahliller yapılacak sonra sonuçlara göre 1 haftalık bir ilaç vericek büyük ihtimalle
korkulcak bişey yok geçirdiği bir enfeksiyona bağlı olabilir dedi
tahlillere bağlı yani
inş. temiz çıkacak :)

kızlar banu ayşe ve ebru yanımda muayene olucak şimdi :)
allahın izni ile bişey çıkmayacak inş.
Canım ayşecim sen çok iyisin.
Yaa sorma Meryem cim.Neler yedim neler.Ama akşamı hafif tutup dengelemeye çalıştım sanırım ama yinede pişmanlık duyuyorum.Bebek sahibi olabilmek için zayıflamaya çalışıyorum ama böyle kaçamaklar olunca vicdan azabı hissediyorum.
Bu arada ne dedi Veysel Bey sorun var mı nasıl durumlar?

Çok sevindim canım.İnşallah daha sağlıklı bir şekilde ve toparlayarak vereceksin fazlalarını.Sarkmalarında olmaz hem.Spora başlamadan önce beden ölçülerini al istersen canım mezurayla.Kilo veremesende spor sayesinde inceleceksin çünkü.
Bende Allah izin verirse hafta sonundan itibaren leslieye başlıyorum.Çalıştığım için ne yürüyüşe ne de spor salonuna vaktim var.Çok isterdim ama senle aynı salona gidip spor yapmayı...

Canım inşallah iyi haberler alırsınız.Tüm dualarımız Ayşe için.Üzme kendini.Rabbim versin şifasını...

Hoşgeldin...İnşallah bizede nasip olur doğumdan kalan kiloları vermek...

Aynen canım bi kere kaçırdın mı gerisi geliyor.O yüzden akşam yemeğini daha hafif tuttum.Bugünden itibarende eski düzenime döndüm şükür.Cumaya kadar tartılmamaya çaşlışıcam.Artıdayım kesin de cuma gününe vermiş olurum belki.Spora başlıcam acilen.Çünkü spor yaptığımda o kadar yoruldum boşa gitmesin diye daha dikkat ediyorum yediklerime...
Amin canım.
Allah razı olsun senden ayşeciğim..

sevindim inan rahatladım bayağı bu habere..
selam söylersin fıstıklara...

Yeğeninin durumuda düzelecek inş.

Ohhh olsun sana, gelmezsen birikir tabii..:37:
Nasılsın bu arada iyisin değilmi.?
Aldım selamını orda:)

a.s. ayşecik acıktı sabahtan beri tahlil yapılacak diye bişey yememiş çünkü
bişeyler atıştırmaya gittiler gelicekler tekrar
bende çay demliyorum çaycıda ne kadar olursa artık
sen de gel çay içelim hadi :)
allah hepimizden razı olsun cnm

amin inş. daha iyi gözde en azından düzelicek inş. inanıyorum bende zor bi süreç tabiki ama geride kalıcak hepsi inş.
Hüpletti verdi hamburgeri:)
benim kız yine hasta burnu akıyor geniz akıntısı var tabiki gecede kalktı öksürdü geniz akıntısı rahatsız ediyor tabi
birazdan dr. a götürecem bakalım
babamı dr. a götürecektim gözü için ameliyat diyorlar
onu götüremiyecem yanlız gidecek artık gözüne büyüteme için damla damlatırlarsa mecburen gidip alacam
kayınvalideminde fizik tedavisi var ben taksiyle dönerim artık dedi

allah beterini göstermesinde yaaa bu hastane işlerinden bıktım ya
Geçmiş olsun canım.
bende çok hastayım dünden beri, kulaklarım kaşınıyor ,boğazım inanılmaz ağrıyor yutkunamıyorum ,sıcak birşeyler içtim ama yok fayda etmiyor. hiçbir şey yiyemiyorum sanki boğazımı yırtarak geçiyor resmen :((( ancak çorba falan işte ,ateşimde var azcık.
ama bugün bebişe bakacak teyzeye gideceğim şu işi konuşayım bakalım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Günaaayyyydııınnnn ben döndüüüümmmmm :16:

Öncelikle yenacım beyzuşum 1 hafta izin istedim sizden ama 5 gün diye gittiğim tatil 10 gün oldu umarım izinli olarak geçmişimdir listeye :26: geçmiş çoktu okuyamadım :17:

Dün döndük onurla o akşam geri döndü istanbula :5: anlatayım neler yaptık giderken uçaktan tırstım ama korkulacak hiçbirşey olmadı hatta onur dediki ben senelerdir uçağa binerim bu kadar sorunsuz bir uçuş ilk defa yaşadım dedi şans işte :27: ama dönüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim anadolujetle gittim onurairle döndük aman yarabbim dönüşte inişte ahan düşüyoruz dedim elim ayağım kesildi bembeyaz olmuşum çok kötüydü uçuşuda inişi de :18:
İstanbul çok güzel yaaa :16: hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim :20: nerelere gitttiiikk taksime istiklal caddesine mısır çarşısına kapalı çarşıya sultanahmete ayasofyaya haliç kız kulesi boğaz köprüsü görmek istediğim heryeri gördüm ilk defa metroya bindim motora vapura deniz otobüsüne tranvaya bütün ilkleri yaşadım :32: çok güzeldi ya tek sorun gitmek istediğin yere gitmek için saatler harcaman :19: hele o trafiğe birşey demek bile istemiyorum eziyet resmen :25: kızkulesi çoook güzel ya ayyy heryerine bayıldım bayıldım geldim ilk defa ıslak hamburger ve waffel yedim onlarada bayıldım valla :27: kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum açıkçası bugün çok şişim yarın tartılıcam artık :1:

İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum :16: 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye :1:

Bende durumlar böyle şimdi biraz geçmişi okuyım bakim neler olmuş :23:
Çok güzel eğlenmişsin bizlerde merak etmiştik seni.
merhabalar hanımlarr nasılsınızz

banucum haberlerını beklıyoruz cnmm ınsallah her şey ıyı olacak allah yardımcınız olsun cnmm

benı soracak olursanız kızımın gribi tam geçmeden yıne tekrarladı pazar sabah yıne acıldeydık çok fena huysuzlanıyor sureklı kucak ıstıyor ancak onunla ugrasıyorum 2 gundur oruc tutuyorum bu hafta boyle gececek sanırım regl falan olmazsam

yavas tempoda yuruyorum 2 gundur 30 dk

neyse hepinizi öptumm mutluda gelmışş bu arada hoşgeldın cnmm
Amin canım.
gulma tebessüm geçmiş olsun kuzucuklarınıza....
banucum haberlerini bekliyoruz inş iyi olacak herşey....
saferan geçmiş olsun dileklerin için tşk..
bahar hoşgeldin canım ..bende urfya gitmiştim 4 sene önce senin kadar korkmuştum tir tir titredim hep ölümü bekledim uçakta..zehir ettim kendime....ohh ne güzel eğlenmişsiniz aşkınla....
Geldik canım şükür.
Yenam;Konak şekerparem iyiyim canım...

oyyyy topikten atılacağım vallahi bu nedir yaaaa ...Diyet topiğine konacak resim mi bu.Bu resmi hangi sorumsuz koyduysa:53::53::53::47::47::47::20::20::20::20::20::20:

Sen nasılsın tatlım...

Banu'nun Ayşeciği merak ediyorum.Belki gelir de haber verir diye buralardayım....
Beyzuş ablacım canım ya burada böyle herkesin beklemesi dua etmesi çok duygulandım ben sizleri çok seviyorum iyiki KK varmış tanıdım ben sizleri::((
:)) O sorumsuzu bir yakalarsak öperiz, Tarkan'ın şarkısı gibi oldu değilmi.?
Beyzuşum, hangi insan evladı yaptıysa harika görünüyor ve çok güzel resimlemiş. gir monitörden içeri beni bi kerede ham yap diyor..:1:

Banu'yu bende merak ediyorum..Gece gelir güzel haberlerle inşallah...
Geldimm şükürler olsun.
banu hayırlı haberlerle geldin inşallah
Hayırlı çok şükür.
ASU ve İLKNUR kızlar maşallah size ne güzel yürümüşsünüz ,benim bel düzeldi ama hastalık başladı ya :( ama şu var ki bel ağrısına yeğlerim yani o daha fena ya allah kimseye göstermesin..

BANU canım güzel haberlerle geldin inşallah:nazar:
Çok şükür canım....

iyi geceler özlemcim yat dinlen ki çabuk iyileşesin
ece nasılsın canım çocuklar nasıl

iyiyim asucum çok şükür bebelr de iyi :55::55: oğlumla çetinkayaya çıktık akşm biraz gezdim gene spor ayakkabı aldım kendime evde topuklarım ağrıyordu benimde ne zamandır lelsi yaparken.bu hafta o nedenle iyice boşladım sporum sadece 20 dk:53::53:
herşeyin başı sağlık gerçektn.okullarda tatil olmadı nasıl gidecekler yarın her yer buz olmaz inşallah kar durmuş ama.bi de sana bi sır vereyyimmiii şu metobolizma hızlandıran çayı yapsana süper bişi elma limon tarçın zayıflamam kürlerinde var sana çok iyi geleceğine inanıyorum.hsonu kaçamaklarım gitti çayla .yani çıkmıştım indim az da olsa.bi dene derim.bulamazsan yazaırm

iyiyim asucum çok şükür bebelr de iyi :55::55: oğlumla çetinkayaya çıktık akşm biraz gezdim gene spor ayakkabı aldım kendime evde topuklarım ağrıyordu benimde ne zamandır lelsi yaparken.bu hafta o nedenle iyice boşladım sporum sadece 20 dk:53::53:
herşeyin başı sağlık gerçektn.okullarda tatil olmadı nasıl gidecekler yarın her yer buz olmaz inşallah kar durmuş ama.bi de sana bi sır vereyyimmiii şu metobolizma hızlandıran çayı yapsana süper bişi elma limon tarçın zayıflamam kürlerinde var sana çok iyi geleceğine inanıyorum.hsonu kaçamaklarım gitti çayla .yani çıkmıştım indim az da olsa.bi dene derim.bulamazsan yazaırm

iyi olmanıza sevindim canım
ayakkabını güle güle kullan bol bol spor yaparsın inşallah
ben de bekledim tatili ama olmadı kızım dikmene gidiyor ya yazılı da var hergün mecbur göndereceğim inşallah buz olmaz
haklısın ben de yapayım tane karabiber alayım da yarın az çok biliyorum bulurum kk dan tam tarifi üşenmeyip yapayım bana da yarar inşallah bu hafta iyi gidiyorum bakalım hafta sonunu saymazsak tabii

Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....

Ayakkabilarini güle güle giy canimcim :54::54::54:
Bu arada sirriniza ortak oldum haberiniz olsun :9::9::9::9::9::9::9:

ece sen nasıl yapıyorsun ölçülerini bi zahmet yazsan değişik ölçüler buldum ben
bir de ne zaman içilecek

iyi akşamlar kızlarrrr eşim evdeydi bugünn cozuttum yani sesiz sessiz okuyup çıktım ara ara
aklımda kalanlar bahar hoşş geldinnn elbiseyi giydinmiii eğlendine sevindim bekar olup delice gezmek vardı şimdii offf offf herşey sırayla çocuk bakıyoruzz büyüüynce gezeriz sanırım bbizde

ılbatum nazara geldin kendi kendine iştahım açık bilmem ne diye hasta oldun geçmi olsunnn

banuuuu hayırlı haberler getirirsiin inşallah duacıyız

son olarakbeyzusss o tatlıdan 75 olursam bende istiyorum öle şeyler yayınlarsan zararlı çıkarsın ona göreeeeee

yediklerime gelince utanaraktan yazayım

sabah: 1 dlm layt ekmek 2 kaşık tulum domates salatalık 5 zeytinn

arada 1 galeta 1 elma

öğlen 1 galeta 1 kase sütlaçç

arada 30 daklka laslyyyyy yaptımm

alşam 3 tane tavuk köfte 5 kaşık peynirli makarna

misolar geldi gelirken etsiz çiğ köfte 6 adet marulla yedi 1 galeta 1dlm küçük sütlü irmikli tatllıııı

misolar bozdu beni yaniiiiiiiiii lasly bacının dediği gibiiiiiiWWWWAAAAAAWWWWWW DİYE BİLİRSİNİZ DÖVÜN BENİ:57::57::57::57::57::57::57::57:

ilknur çocuklarıyın resinlerini gördüm
kızın sana benziyor maşallah pek güzeller allah esirgesin
yaşları birbirine yakın galiba ikiz gibiler
rabbim banada nasip etsin dileyen herkese inşallah
inşallah canım:16:
evet maş.:nazar: çok tatlı yavruları var ilknurun..
Çok şükür asaumancım resmen ömrümüzden ömür gitti.

çok sevindim banu..
önce ayşeden aldık müjdeyi ama senden duymak daha bir iyi geldi..
inşallah diger tahlilleride böyle güzel atlatır.

banucum; inşallah güzel haberler var gibi bende tam giremedim nete çok merak ettim ayşeciği inşallah sorun yoktur.

tebessüm; kızına çok geçmiş olsun canım
derincim; senn kızına ve eşine geçmiş olsun.hsonu benim kız gene çok kötüydü.ptesi düzeldi şükür ama huyu baya değişti herşeye mızmızlanıyor.

gülma; senin kızına da geçmiş olsun canım oruçlarını Allah kabul etsin.

semirancım hayırlısı olsun canım kendini yıpratma ne olur belki evlenip çocuğun olsa çok daha yıpranacaktın kimbilir.internette annelerle ilgili bi form arkadaşım var benim 3 yaşındaki kızımla bir çocuğu vardı.epilepsi nöbeti geçirmiş ve kız şuanda 6 aylık bebek gibiymiş.öyle bir anlatmışki yürümesi değil emeklemesi için dünyalar verirdim diye.gözyaşlarıma hakim olamadım.bi de işin kötüsü eşiyle 1 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ve adam kızla ilgilenmiyormuş bile:43::43::43:

mutlucum;yeni projen hayırlı olsun ben çok sevindim senin içn.bebeğn yanındayken mutlu olacağın bir iş yapıyrsun.inşallah sonrasında alırsın emkelerinin karşılığını fazlasıyla

özlemcim sana da çok geçmiş olsun.her duyduğuma söylerim adaçayı yap içine limon sık her wc ye uğradığında gargara yap inan çok rahatlatıyor.bi de badem ve bal aynı anda çiğnersen o da iyi geliyor canım dikkat et kendine

umutçum; özelden yazacaktım gerçi ama senin fotolarını gördüm yıllar öncesinin buradan sana haykırıyorum herkesler duysun!!! taaam bir afetmişsin canım çok güzelsin :nazar::nazar::nazar: mankenlik bile yaptım desen inanırım mankenler halt yemiş yanında.lütfen kendin için sağlığın için,gençliğin için daha sabırla şu kiloları yolla bi daha hayatına girmesinler.kilo verdiğinde çok daha genç görüneceğine eminim.hsonu kaçamaklarını da yoladınmı yılbaşı kararlarına zaten uyuyormuşsun bi de sporunu artırsan tamamdır bu iş.gerekirse diyetisyenden de yardım al.valla eşin öyle afetkenmi yakaladı seni?bişi demezmi versen biraz fln diye???gerçi onun içni verecek değilsin ama kilo verince inana eşlerin tutumu daha da değişiyor nedense.benibi ara hiç kısknmazdı şimdi gece çıkacağım zaman oğlun olsun yanında en azından diyor:1::1::1: yani evli olduğum anlaşılsın fln

Ayakkabilarini güle güle giy canimcim :54::54::54:
Bu arada sirriniza ortak oldum haberiniz olsun :9::9::9::9::9::9::9:

teşekkürler canım :16::16: sırrımıza ortak oldun demek :1::1::1: valla ben çok beğendim bakalım beğenim devam ederse burda bar bar bağırırım çok işe yarıyor diye.
ece sen nasıl yapıyorsun ölçülerini bi zahmet yazsan değişik ölçüler buldum ben
bir de ne zaman içilecek

2 elma(ben kırmızı vardı onu kullandım
1 limon suyunda sıktım kabuklarınıda
1 tatlı kaşığı karabiber
2 çubuk tarcın
10-15 tane karnafil

orta boy tencereye koydm kaç lt alıyor tam bimlyorum ama 2,5 -3 lt diyorlar hepsini koydum hoşaf gibi olana kadar kaynattım.her yemek sonrası büyük bir bardak (250 ml liklerden) içtim 3 kere.2 gün yetti hatta 3.güne arttı bile bugün tekrar yaptım
iyi akşamlar kızlarrrr eşim evdeydi bugünn cozuttum yani sesiz sessiz okuyup çıktım ara ara
aklımda kalanlar bahar hoşş geldinnn elbiseyi giydinmiii eğlendine sevindim bekar olup delice gezmek vardı şimdii offf offf herşey sırayla çocuk bakıyoruzz büyüüynce gezeriz sanırım bbizde

ılbatum nazara geldin kendi kendine iştahım açık bilmem ne diye hasta oldun geçmi olsunnn

banuuuu hayırlı haberler getirirsiin inşallah duacıyız

son olarakbeyzusss o tatlıdan 75 olursam bende istiyorum öle şeyler yayınlarsan zararlı çıkarsın ona göreeeeee

yediklerime gelince utanaraktan yazayım

sabah: 1 dlm layt ekmek 2 kaşık tulum domates salatalık 5 zeytinn

arada 1 galeta 1 elma

öğlen 1 galeta 1 kase sütlaçç

arada 30 daklka laslyyyyy yaptımm

alşam 3 tane tavuk köfte 5 kaşık peynirli makarna

misolar geldi gelirken etsiz çiğ köfte 6 adet marulla yedi 1 galeta 1dlm küçük sütlü irmikli tatllıııı

misolar bozdu beni yaniiiiiiiiii lasly bacının dediği gibiiiiiiWWWWAAAAAAWWWWWW DİYE BİLİRSİNİZ DÖVÜN BENİ:57::57::57::57::57::57::57::57:

yok ya kaçamağın çok değil sadece lesli yapmadığın bir gün gibi olmuştur bence.

semiran canım çok sağol...nerelerdesin özledk seni sıkma canını herşey düzelecek inş...
ece sağol canım sizde geçmiş olsun hastalıkla dahada mızmızlanıyor bebişler...
banucum iyi haberlerle gelmişsin çok sevindim canım gözünüz aydın...

Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....
Cok sevindim canim Allah bidaha göstermesin insallah. Aysecigi öp yerime :54::54::54:
inşallah canım:16:
evet maş.:nazar: çok tatlı yavruları var ilknurun..

çok sevindim banu..
önce ayşeden aldık müjdeyi ama senden duymak daha bir iyi geldi..
inşallah diger tahlilleride böyle güzel atlatır.

Cok tesekkürler meryemcim darisi sizin basiniza :16::16::16:

Back
X