2 yemek kaşığı bulgur 1 dilim ekmek yerine geçiyoriyi akşamlar nasılsınız hanımlar
bu gün sarımsaklı bulgur köftesi yaptım birtabağı afiyetle yedim
yanınada başka hiç bişey yemedim ekmek dahil inşallah kalarisi çok yüksek değildir bulgur sonuçta nekadar zararlı olabilir ki![]()
inşallah iyi çıkar sonuçlar hadi bakalım sende salıdan itibaren diyete devam edersinKızlar bugün hastahanede tahlilleri tekrarladı ayşenin sadece yine ldh yüksek çıktı ötekiler güzel birde yarın bir tahlil var ayşe doktora göstermiş enfeksiyon demiş inşallah yarınkide çıksında bakalım kendi doktorumuzada göstericez inşallah önemli bişey değildir Allahım tüm yavruları korusun.
[
canım senin insülin direnci nasıl tespit edildi?burada bana homa denen bi test yapmışlardı ve 4 ün üzerinde çıkmıştı.inşallah senin de azalır ve tamamn kurtuluruz
çok kibarsın canım teşekkür ederimama oğlumun doğumundan 3 yıl sonra 78 e kadar düşmüştüm ve 1-2 ay içinde karnım da düzleşmişti.ama sonra kızıma hamiş kalıp verdiğim kiloları aldım malesef.sonra kızım 13 aylıkkne diyete girdim ve 14-15 aylıkkne 79 a düşmüştüm ve sadece 1-2 aylık yürüyüş vs gibi basit sporlarla (günde 1 saat hergün) karnım gene dümdüz olmuştu ve sonrasında gene hamiş kaldım şimdi daha aşağılardayım ama karnım baya göbekili herhalde daha toparlanamadım 3 gebelik geçirdim 5,5 yıl içinde.şuan karnım bunca lesliye rağmen hem şiş,hemyumuşak,hem midem göbişim büyüyor baya zaman zaman artıyor hatta
oybeni de gören yok okula gideceğim en sonunda kendimi göstermeye
en son geldiklerinde benden büyük olan arkadaşım aynı halama benzemişsin demişti çok bozulmuştum
sonra halasının da kendisiyle yaşıt olduğunu anlattı ama ben hala kendimi toplayamadım
:37
bol bol mekik çekmen lazım birde ,yarım memik ,ayaklar yukarda mekik, yana mekik vs sırt üstü yatarken ayakları yavaş yavaş yerden kaldırıp indirme hareketi varya oda alt karın kasları için özelliklede onu yapman lazım
yanlarda varsa omuzuna sopa alıp belden vucudu dödürme hareketi iyi birde ellere ağırlık alıp yanlara eğilme hareketi
anlatamadıysam tam ayrıntılıda açıklarım canım
hadibakalım hayırlısıkonuşamıyor hiç. kendinden bişi anlamadım. yorulmuş ama. getiren kız sorun çıkarmadığını söyledi. ilk gün belli olmaz fikrimce sonradan istemeyebilir. haftanın3 günü yarım gün oynasın bakalım.
ben özledim tabiiii. kapı çalsın dedim durdum gelmesine yakın.
ilk gün ben evde olacam gitmeyecem diye problem çıkartmadı ise korkma
oh misler gibi olmuşturbugün giremedim temizlikti ,duştu derken . öğleden sonrada bebeğe bakacak teyzemiz bize geldi haberim yoktu ama iyide oldu dinlendim yoksa ütülere başlayacaktım .şimdi yapsam mı bilemiyorum canımda istemiyor
bende dün yaptım kızımda vileda ile yerleri sildi artık küçük bir yardımcım var
geçmiş olsun oğlunabugün çocukları okula göndermedim hem soğuk hem buz hemde oğlanın karnı ağrıyordu dün sabahta ağrıdığını söyledi.kızımada kıyamadım.ama onlar bana kıydılar:)))sabahtan beri onlarlayım.evde bebek varken 2 yaramaz çocuğu zaptetmek ne kadar zor bilseniz ama bebeğin de uyuması gerek...çok zorlandım evde küçük seside duyuor benim bebiş o uyurken salonda tel ile konuşsam ağlardı zaten.halbuki ilk 6 ay o kadar iyyidiki herşey bebeğim çok usluydu ama şimdi hem çok hareketli hemde uykusu hafif ikide bir uyanıyor.15 tatilde evde kalsam zorlanacam akarda kışta ne edeceğiz belli değil hala..
bu arada gözler benim üstümde meşhur karışımdan dolayıstrese girdim bende toparlanamadım bi türlü....cuma misafirler,ctesi dışarda yemekler,pazar ilk regl şiddetli karın ağrıları derken bugün tam gaz devam edecekken çocuklar evde .diyet miyet yalan oldu bunügnde..az önce bi arkadaşım pbe gelmek istedğini söyledi zaten 40 ı yeni çıktı.mama yapmasam olmaz
yemesem hiç olmaz..bu hafta benden ümidinizi kesin bayanlar
geçen haftayı koruyabilsem keşke yeter.
allah kolaylık versin 3 tane zor
meraklanma sen geçen hafta 2 haftalık kilo verdin
kızına geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktuda çabuk atlatır ama salgında var bu araBen nedense diğer sebzelerin mücverini fazla yapmam, bazen havuç da rendelerim kabak yaparken o kadar. Gerçi taze soğan, dereotu vb. oluyor ama gene de sebzeli sayılmaz. Ama iyi aklıma getirdin, ben de diğer sebzelerden ilave edeyim, hem daha besleyici olur, hem de farklı bir lezzet.
Kulakları çınlasın Leah (Beyza) da farklı sebzelerden mücver yapıyordu sürekli :) Bu konudan bahsederken aklıma geldi.
Evet ilk çocuk sendromu da olabilir :) Bizde de ailelerin ilk torunu, çok şımartıldı. Babam hala aşırı şımartıyor kızımı. Ben de büyüdükçe sakinleşen örnekleri düşünüp sıkıyorum dişimi. Kızımda eski takıntılar kalmadı gibi bir şey. Bu arada hayırlı olsun sen de okula başlatmışsın ufaklığı. Ben de 15 gün tatil sonrası oğlanı başlatmaya karar verdim. Nihayet bir yer seçtim, anneli grup ben getirip götüreceğim bir süre :)
Kolay gelsin canım. Ben de kızımı göndermedim bugün, sabah ateşi vardı. Gün boyu ateş devam etti, ateş düşürücü ile düşüyor, sonra yükseliyor geneYarın da gidemez sanırım, şu an ateşi var yine (38.5-39 civarı). Kendi kürlerimden uyguladım, izliyorum, yarın da düşmezse babam da bir görür de sonra karar veririz. Bu arada tüm gün oğlum çıldırttı beni. Kızım halsiz zaten, yatarken gidip elindeki traktörle kafasına vuruyor, uyurken suratına şak diye tokat atıyor. Battaniyesini çekiyor. Durmadan "pis abla dit burdan, sevmiyorum seni" diyor. Kız da zaten mızmız başlıyor ağlamaya "anne beni sevmiyormuş kardeşim" diye. Halbuki oğlum çok düşkündür ablasına, bugün canavarlığı tuttu. Bayılttılar beni sabahtan beri. Allahtan dün 22.30'da uyuyakalmışım, sabah 06.30'dan beri dayanamazdım yoksa.
Senin 3 numara daha ufak değil mi? Karın ancak toparlanır, sporcusun da zaten, seneye karnın da dümdüz olur bence![]()
mücvre için tavada pişince güzel olmuyor ama mücver fırında ve susamlı güzel oluyor
çok iyi olmuş valla erken kalman iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama kızım tıkırtıda uyanır birde gözünü açıp kontrol eder beni göremedimi diyorkiSelam kızlar ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Geçmişide bir cırpıda okudum geldim. Bugün sabah 7 bucukta uyandım ve çok iyi geldi gerçekten erken kalkmak. Bundan sonra çok geç yatmamaya karar verdim cünkü ömrümün yarısı uykuda geciyor sayılır. Ne kadar geç yatarsam okadar geç uyanıyorum ondan sonrada gelsin metabolizma çalışsın işte :26:
Sabah balkonda derin derin nefes aldım acık camda sonrada hazır kızım uyurken akşamlık yemeğimi bile yaptım :122:
Gecede yatmadan evvel salonu topladığım için hiç ıvır zıvır işim yoktu ve rahat rahat kahvaltımı yapıp keyif çayımı ( yeşil çay ) içtim.
Küçük kızım uyandığında mutfak dahil her yer hem tertemiz di hemde ona tamamen vakit ayırabildim.
Öğleden sonra Kız kardeşime gittim ve birlikte yemek yedik sohbet ettik. Akşamda hiç acele etmeden rahat rahat evime döndüm ve eşim gelene kadar kendime vakit ayırıp biraz bakım yaptım
Eşim bile şaşırdı ya hem okadar işini bitiriyorsun hemde bir güzel bakımını yapıp beni güzel karşılıyorsun diyeBundan sonra böyle dedim oda tabiki sen böyle ol bir dediğini iki etmem didi :122:
Yemeğimizi bir güzel yedikten sonra bulaşıklarımıda hallettim size koştum :122: YOk yok ben inanıyorum bundan sonra hem Aile hayatımız hemde kilolarımız çok daha iyi yönde değişecek :122:
Ablacığım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
Bizdede vardı kesinti hatta ben kız üşümesin diye hazır mayışmışken yatak odasına yorgan altına soktum hastalanmasın diye. Hayır hem üşüdük hemde canımız sıkıldı. Benim kesin pilli bir radyo almam şart şimdi kış geldi ya karlarda bastırınca sık sık kesilir elektrikler :26:
Tekrar aramıza hoşgeldinİnşallah yine güzel kilolar verirsin ama bu sefer kalıcı olması ümidiyle
Birlikte cıtır adaylığına yol alırız umarım ... Aminnnnnnn
Aramıza hoşgeldinUmarım kalıcı olur bol bol paylaşımda bulunur bir an önce hedefine ulaşırsın. Hepbirlikte inşallah çok güzel kilolar vereceğiz
Çok sevindim inan inşallah çok daha güzel haberlerini alırıız yani sağlığına tamamen kavuştuğunu.
Rabbim bütün çocuklarımızı hastalıklardan ve kötülüklerden korusun... Aminnnnn
Eeee o zaman aramıza hoşgeldin
İnşallah çok daha güzel haberlerini alacağız Ayşeciğin![]()
sen kalmışsın ben kalkmayı unutmuşum diyor erken bile olsa daha uykusu bile olsa bende uyuyorum valla
zor iyleşir fazla oynatma çoksa su gelmesin o nasıl olacaksaOlurmu güzelim geçte olsa hatırlaman yeter
Eh en azından şu anda parmağımı kullanmaya başlayabildim. Baya derindi kesik aslında her gören dikişlikmiş bu filan dedi ama tabi korkudan gitmedimBugün kız kardeşim ilk kez gördü ki hala baya kötü görünüyor :26: ay berbat görünüyor dedi
![]()
Valla ağrı olmasında o görüntüde düzelir nasılsa sonuçta o aralık kalan yerde yeni deri oluşmaya başlamış galiba. En azından poşetlemek zorunda kalmıyorum banyo yaparken![]()
bizde seni özledik nasılsınmerhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim özledim sizleri bakayım dedim![]()
Kızlarrrrrrrrrrr yaaa bu saatten sonra daha sulu köfte yapıcağım yarın için
Harcını sabah buzluktan cıkarmıştım ama kardeşimden gelince unuttum :26: şimdi tekrar buzluğa atıp sabah cıkarmak ta olmaz o yüzden geceden yapayım dedim![]()
Offffffff offfffffff gece gece kendime iş cıkardımartık işim bitince yine bir ara cöööö derim
Benim nikim burada otlaya dursun![]()
![]()
![]()
Gelirim bir saate kadar inşallah![]()
kolay gelsin