Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar nasılsınız hanımlar
bu gün sarımsaklı bulgur köftesi yaptım birtabağı afiyetle yedim
yanınada başka hiç bişey yemedim ekmek dahil inşallah kalarisi çok yüksek değildir bulgur sonuçta nekadar zararlı olabilir ki:17:
2 yemek kaşığı bulgur 1 dilim ekmek yerine geçiyor

Kızlar bugün hastahanede tahlilleri tekrarladı ayşenin sadece yine ldh yüksek çıktı ötekiler güzel birde yarın bir tahlil var ayşe doktora göstermiş enfeksiyon demiş inşallah yarınkide çıksında bakalım kendi doktorumuzada göstericez inşallah önemli bişey değildir Allahım tüm yavruları korusun.
inşallah iyi çıkar sonuçlar hadi bakalım sende salıdan itibaren diyete devam edersin

[
canım senin insülin direnci nasıl tespit edildi?burada bana homa denen bi test yapmışlardı ve 4 ün üzerinde çıkmıştı.inşallah senin de azalır ve tamamn kurtuluruz

çok kibarsın canım teşekkür ederim:16::16::16: ama oğlumun doğumundan 3 yıl sonra 78 e kadar düşmüştüm ve 1-2 ay içinde karnım da düzleşmişti.ama sonra kızıma hamiş kalıp verdiğim kiloları aldım malesef.sonra kızım 13 aylıkkne diyete girdim ve 14-15 aylıkkne 79 a düşmüştüm ve sadece 1-2 aylık yürüyüş vs gibi basit sporlarla (günde 1 saat hergün) karnım gene dümdüz olmuştu ve sonrasında gene hamiş kaldım şimdi daha aşağılardayım ama karnım baya göbekili herhalde daha toparlanamadım 3 gebelik geçirdim 5,5 yıl içinde.şuan karnım bunca lesliye rağmen hem şiş,hemyumuşak,hem midem göbişim büyüyor baya zaman zaman artıyor hatta
oy :nazar::nazar::nazar: beni de gören yok okula gideceğim en sonunda kendimi göstermeye:1::1::1:en son geldiklerinde benden büyük olan arkadaşım aynı halama benzemişsin demişti çok bozulmuştum:37::37::37: sonra halasının da kendisiyle yaşıt olduğunu anlattı ama ben hala kendimi toplayamadım:37::37::37

bol bol mekik çekmen lazım birde ,yarım memik ,ayaklar yukarda mekik, yana mekik vs sırt üstü yatarken ayakları yavaş yavaş yerden kaldırıp indirme hareketi varya oda alt karın kasları için özelliklede onu yapman lazım
yanlarda varsa omuzuna sopa alıp belden vucudu dödürme hareketi iyi birde ellere ağırlık alıp yanlara eğilme hareketi
anlatamadıysam tam ayrıntılıda açıklarım canım
konuşamıyor hiç. kendinden bişi anlamadım. yorulmuş ama. getiren kız sorun çıkarmadığını söyledi. ilk gün belli olmaz fikrimce sonradan istemeyebilir. haftanın3 günü yarım gün oynasın bakalım.

ben özledim tabiiii. kapı çalsın dedim durdum gelmesine yakın.
hadibakalım hayırlısı
ilk gün ben evde olacam gitmeyecem diye problem çıkartmadı ise korkma
bugün giremedim temizlikti ,duştu derken . öğleden sonrada bebeğe bakacak teyzemiz bize geldi haberim yoktu ama iyide oldu dinlendim yoksa ütülere başlayacaktım .şimdi yapsam mı bilemiyorum canımda istemiyor
oh misler gibi olmuştur
bende dün yaptım kızımda vileda ile yerleri sildi artık küçük bir yardımcım var

bugün çocukları okula göndermedim hem soğuk hem buz hemde oğlanın karnı ağrıyordu dün sabahta ağrıdığını söyledi.kızımada kıyamadım.ama onlar bana kıydılar:)))sabahtan beri onlarlayım.evde bebek varken 2 yaramaz çocuğu zaptetmek ne kadar zor bilseniz ama bebeğin de uyuması gerek...çok zorlandım evde küçük seside duyuor benim bebiş o uyurken salonda tel ile konuşsam ağlardı zaten.halbuki ilk 6 ay o kadar iyyidiki herşey bebeğim çok usluydu ama şimdi hem çok hareketli hemde uykusu hafif ikide bir uyanıyor.15 tatilde evde kalsam zorlanacam akarda kışta ne edeceğiz belli değil hala..
bu arada gözler benim üstümde meşhur karışımdan dolayı:1::1::1: strese girdim bende toparlanamadım bi türlü....cuma misafirler,ctesi dışarda yemekler,pazar ilk regl şiddetli karın ağrıları derken bugün tam gaz devam edecekken çocuklar evde .diyet miyet yalan oldu bunügnde..az önce bi arkadaşım pbe gelmek istedğini söyledi zaten 40 ı yeni çıktı.mama yapmasam olmaz:1::1::1: yemesem hiç olmaz..bu hafta benden ümidinizi kesin bayanlar:51::51::51:geçen haftayı koruyabilsem keşke yeter.
geçmiş olsun oğluna
allah kolaylık versin 3 tane zor
meraklanma sen geçen hafta 2 haftalık kilo verdin

Ben nedense diğer sebzelerin mücverini fazla yapmam, bazen havuç da rendelerim kabak yaparken o kadar. Gerçi taze soğan, dereotu vb. oluyor ama gene de sebzeli sayılmaz. Ama iyi aklıma getirdin, ben de diğer sebzelerden ilave edeyim, hem daha besleyici olur, hem de farklı bir lezzet.
Kulakları çınlasın Leah (Beyza) da farklı sebzelerden mücver yapıyordu sürekli :) Bu konudan bahsederken aklıma geldi.

Evet ilk çocuk sendromu da olabilir :) Bizde de ailelerin ilk torunu, çok şımartıldı. Babam hala aşırı şımartıyor kızımı. Ben de büyüdükçe sakinleşen örnekleri düşünüp sıkıyorum dişimi. Kızımda eski takıntılar kalmadı gibi bir şey. Bu arada hayırlı olsun sen de okula başlatmışsın ufaklığı. Ben de 15 gün tatil sonrası oğlanı başlatmaya karar verdim. Nihayet bir yer seçtim, anneli grup ben getirip götüreceğim bir süre :)

Kolay gelsin canım. Ben de kızımı göndermedim bugün, sabah ateşi vardı. Gün boyu ateş devam etti, ateş düşürücü ile düşüyor, sonra yükseliyor gene :( Yarın da gidemez sanırım, şu an ateşi var yine (38.5-39 civarı). Kendi kürlerimden uyguladım, izliyorum, yarın da düşmezse babam da bir görür de sonra karar veririz. Bu arada tüm gün oğlum çıldırttı beni. Kızım halsiz zaten, yatarken gidip elindeki traktörle kafasına vuruyor, uyurken suratına şak diye tokat atıyor. Battaniyesini çekiyor. Durmadan "pis abla dit burdan, sevmiyorum seni" diyor. Kız da zaten mızmız başlıyor ağlamaya "anne beni sevmiyormuş kardeşim" diye. Halbuki oğlum çok düşkündür ablasına, bugün canavarlığı tuttu. Bayılttılar beni sabahtan beri. Allahtan dün 22.30'da uyuyakalmışım, sabah 06.30'dan beri dayanamazdım yoksa.
Senin 3 numara daha ufak değil mi? Karın ancak toparlanır, sporcusun da zaten, seneye karnın da dümdüz olur bence ;)
kızına geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktuda çabuk atlatır ama salgında var bu ara
mücvre için tavada pişince güzel olmuyor ama mücver fırında ve susamlı güzel oluyor
Selam kızlar ben geldimmmmmm :122: :122: :122:

Geçmişide bir cırpıda okudum geldim. Bugün sabah 7 bucukta uyandım ve çok iyi geldi gerçekten erken kalkmak. Bundan sonra çok geç yatmamaya karar verdim cünkü ömrümün yarısı uykuda geciyor sayılır. Ne kadar geç yatarsam okadar geç uyanıyorum ondan sonrada gelsin metabolizma çalışsın işte :26:
Sabah balkonda derin derin nefes aldım acık camda sonrada hazır kızım uyurken akşamlık yemeğimi bile yaptım :122:
Gecede yatmadan evvel salonu topladığım için hiç ıvır zıvır işim yoktu ve rahat rahat kahvaltımı yapıp keyif çayımı ( yeşil çay ) içtim.
Küçük kızım uyandığında mutfak dahil her yer hem tertemiz di hemde ona tamamen vakit ayırabildim.
Öğleden sonra Kız kardeşime gittim ve birlikte yemek yedik sohbet ettik. Akşamda hiç acele etmeden rahat rahat evime döndüm ve eşim gelene kadar kendime vakit ayırıp biraz bakım yaptım :1:
Eşim bile şaşırdı ya hem okadar işini bitiriyorsun hemde bir güzel bakımını yapıp beni güzel karşılıyorsun diye :1: Bundan sonra böyle dedim oda tabiki sen böyle ol bir dediğini iki etmem didi :122:

Yemeğimizi bir güzel yedikten sonra bulaşıklarımıda hallettim size koştum :122: YOk yok ben inanıyorum bundan sonra hem Aile hayatımız hemde kilolarımız çok daha iyi yönde değişecek :122:

Ablacığım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir :34:
Bizdede vardı kesinti hatta ben kız üşümesin diye hazır mayışmışken yatak odasına yorgan altına soktum hastalanmasın diye. Hayır hem üşüdük hemde canımız sıkıldı. Benim kesin pilli bir radyo almam şart şimdi kış geldi ya karlarda bastırınca sık sık kesilir elektrikler :26:

Tekrar aramıza hoşgeldin :3: İnşallah yine güzel kilolar verirsin ama bu sefer kalıcı olması ümidiyle :34:
Birlikte cıtır adaylığına yol alırız umarım ... Aminnnnnnn

Aramıza hoşgeldin :3: Umarım kalıcı olur bol bol paylaşımda bulunur bir an önce hedefine ulaşırsın. Hepbirlikte inşallah çok güzel kilolar vereceğiz :34:

Çok sevindim inan inşallah çok daha güzel haberlerini alırıız yani sağlığına tamamen kavuştuğunu.
Rabbim bütün çocuklarımızı hastalıklardan ve kötülüklerden korusun... Aminnnnn

Eeee o zaman aramıza hoşgeldin :3:

İnşallah çok daha güzel haberlerini alacağız Ayşeciğin :34:
çok iyi olmuş valla erken kalman iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama kızım tıkırtıda uyanır birde gözünü açıp kontrol eder beni göremedimi diyorki
sen kalmışsın ben kalkmayı unutmuşum diyor erken bile olsa daha uykusu bile olsa bende uyuyorum valla
Olurmu güzelim geçte olsa hatırlaman yeter :34:
Eh en azından şu anda parmağımı kullanmaya başlayabildim. Baya derindi kesik aslında her gören dikişlikmiş bu filan dedi ama tabi korkudan gitmedim :1: Bugün kız kardeşim ilk kez gördü ki hala baya kötü görünüyor :26: ay berbat görünüyor dedi :1:
Valla ağrı olmasında o görüntüde düzelir nasılsa sonuçta o aralık kalan yerde yeni deri oluşmaya başlamış galiba. En azından poşetlemek zorunda kalmıyorum banyo yaparken :1:
zor iyleşir fazla oynatma çoksa su gelmesin o nasıl olacaksa
merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim özledim sizleri bakayım dedim :16::16::16:
bizde seni özledik nasılsın

Kızlarrrrrrrrrrr yaaa bu saatten sonra daha sulu köfte yapıcağım yarın için :53:
Harcını sabah buzluktan cıkarmıştım ama kardeşimden gelince unuttum :26: şimdi tekrar buzluğa atıp sabah cıkarmak ta olmaz o yüzden geceden yapayım dedim :34:
Offffffff offfffffff gece gece kendime iş cıkardım :1: artık işim bitince yine bir ara cöööö derim :1:
Benim nikim burada otlaya dursun :60: :60: :60: :60:

Gelirim bir saate kadar inşallah :1:

kolay gelsin

merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim özledim sizleri bakayım dedim :16::16::16:
Bizde seni özledik nerelerdesin sen kaçak.

inşallah iyi çıkar sonuçlar hadi bakalım sende salıdan itibaren diyete devam edersin

bol bol mekik çekmen lazım birde ,yarım memik ,ayaklar yukarda mekik, yana mekik vs sırt üstü yatarken ayakları yavaş yavaş yerden kaldırıp indirme hareketi varya oda alt karın kasları için özelliklede onu yapman lazım
yanlarda varsa omuzuna sopa alıp belden vucudu dödürme hareketi iyi birde ellere ağırlık alıp yanlara eğilme hareketi

hadibakalım hayırlısı

oh misler gibi olmuştur

geçmiş olsun oğluna

kızına geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktuda çabuk atlatır ama salgında var bu ara
mücvre için tavada pişince güzel olmuyor ama mücver fırında ve susamlı güzel oluyor

çok iyi olmuş valla erken kalman iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama kızım tıkırtıda uyanır birde gözünü açıp kontrol eder beni göremedimi diyorki
sen kalmışsın ben kalkmayı unutmuşum diyor erken bile olsa daha uykusu bile olsa bende uyuyorum valla

kolay gelsin
İnşallah yarın diete başlıcam diye bugün yine yedim maşalllahhhhh ama yarın evde zararlı madde kalmıcak bende yemicem...

Topiğimin becerikli hanımları size bişey sorucam cumartesi yaptığım ıspanaklı börekten kalmıştı bugün onu buzluğa koydum bişey olmaz dimi?

aa yok canım niye döveyim inşalah işe yarayacak ben çok güvenerek içiyorum çünkü :)
bende kırmızı elmayla yaptım tadı gayet güzel oldu valla ben sevdim. bende senin gibi her yemekten sonra 1 bardak içiyorum :)
okula git göster bacım kendini :))) aaa senin o arkadaşında neyse söylemeyeyim daha neler denir mi ya aaaa kızdım bak, neyse git gösterde kapak olsun ,burası küçük yer canım istesende istemesende görüyorsun :)

hani şu umutsuz ev kadınlarında bir tipleme var ya 4 çocuklu ama oğlanlar fena bazen sen anlattıkça seni ona benzetiyorum mesela bugün onun gibi olmuşsun :) allah sana kolaylık versin canım gerçekten işin çok zor ,ben birine yetemezken sen 3 taneye maşallah valla.
eeee sen yersin artık mamalardan :) olmaz olmaz ye sen :)))) bence korursun sihirli iksirle :) ay ben çok güvendim nedense :)

:(
ablamda söylüyor sana benzetiyoruz diyor(umutsuz ev kadınlarındaki kadına) bende izlemek istiyorum aslında ama hiç izlemedim bi ara baştan başlayıp izlerim ama hangi ara:)))
eşim işten gelince yemek yedirdik ama sanırım 1,5 saat fln sürdü.ortancamın hiç yeme problemi yoktu kreşe gidene kadar.bugnü yeşil mercimek yemeği yaptım ben çok severim daha tadına bakmadan kaka gibi yemem ben bunu dedi.onu yedirene kadar canımız çıktı.yok daha ilk yudumda öğürüyor gibi yapıyor daha tadını bile anlamadan öğürtü sesi geldi yani....neyse bende inat ettim biliyorumki yiyebilir .ama biraz uzun sürdü işte.sonra da güya doymuştu bir tabakta mantı yedi:)))bebişim de çok mızmız o na da yemek yediremiyorum.sütçümüz süt getirmedi bende hazır yoğrut aldırdım eşime. o kadar uğraşıp yaptığım mamaları yemedi ama hazır yoğurt yedi iyimi?sonra tüm gün ödev yaptırdım oğluma daha da bitmedi.kızıma masal okudum.evi hiç temizlemedim desem yeridir sadece dağınıklık toplayabildim bi de yemek yaptım topladım o kadar.offf

ay yenacım bende çok sevindim. rabbim yüzlerine bakmış valla.
ece canım aman dikkat et çocuklar bebek aman aman... bu arada senin lesliye ihtiyacınmı var 3 tane lesli var evde :D

hem de ne lesli:)))ama ev küçük onların peşinde dolanmak spor sayılmaz canım yaa.keşke sayılsa

Kolay gelsin canım. Ben de kızımı göndermedim bugün, sabah ateşi vardı. Gün boyu ateş devam etti, ateş düşürücü ile düşüyor, sonra yükseliyor gene :( Yarın da gidemez sanırım, şu an ateşi var yine (38.5-39 civarı). Kendi kürlerimden uyguladım, izliyorum, yarın da düşmezse babam da bir görür de sonra karar veririz. Bu arada tüm gün oğlum çıldırttı beni. Kızım halsiz zaten, yatarken gidip elindeki traktörle kafasına vuruyor, uyurken suratına şak diye tokat atıyor. Battaniyesini çekiyor. Durmadan "pis abla dit burdan, sevmiyorum seni" diyor. Kız da zaten mızmız başlıyor ağlamaya "anne beni sevmiyormuş kardeşim" diye. Halbuki oğlum çok düşkündür ablasına, bugün canavarlığı tuttu. Bayılttılar beni sabahtan beri. Allahtan dün 22.30'da uyuyakalmışım, sabah 06.30'dan beri dayanamazdım yoksa.
Senin 3 numara daha ufak değil mi? Karın ancak toparlanır, sporcusun da zaten, seneye karnın da dümdüz olur bence ;)

çok geçmiş olsun sizede.gerçektn normalde bile aralarını bulmak idare etmek zor iken bide hastalarken çok daha zor oluyor herşey.senin yaramazda ablasını senle paylaşmaya tahammül edemedi demek:1::1::1:ne güzel okula gidiyordu kızcağız sen tamamen oğlana kalıyordun. kızın gelene kadar da ablasını özlemiş oluyordu doğal olarak.ama bugün işler ters gitti ona göre:)))benim bebişim bile aynısını yapıyor.normalde çocuklar okuldan gelince çok seviniyor özlemiş oluyor ama biri hasta ve evdeyse bana daha bi düşüyor.benim kucağama fln yatmalarına gıck oluyor belli ediyor yani:)))

3 numaram 9 gün sonra yaşını doldurcak teyzesi
Ececim ben de senin formülden yazın yapmıştım ama tek elma atıyordum ben.Bu karışım işe yarıyor biliyorum çünkü kullanıp kilo veren birini tanıdım.Selahattin Dönmez var ünlü bir diyetisyen onun formülü bu.Ben de en kısa zamanda tekrardan yapcam.Yeşil çayada başlıycam yakında tekrar.Midemin korkusundan yeşil çay bile içemiyordum şöyle limonlu limonlu ama başlasam iyi olacak.

.

midene dokunmuyorsa yapabilirsin ne güzl yazın yapmışsın.yeşil çay bende sevmiyorum yaaa .bide hazırlaması zor geliyor sıcak su ısıt bi de sevmediğin bişi için:((

Kızlarrrrrrrrrrr yaaa bu saatten sonra daha sulu köfte yapıcağım yarın için :53:
Harcını sabah buzluktan cıkarmıştım ama kardeşimden gelince unuttum :26: şimdi tekrar buzluğa atıp sabah cıkarmak ta olmaz o yüzden geceden yapayım dedim :34:
Offffffff offfffffff gece gece kendime iş cıkardım :1: artık işim bitince yine bir ara cöööö derim :1:
Benim nikim burada otlaya dursun :60: :60: :60: :60:

Gelirim bir saate kadar inşallah :1:

:1::1::1::1: hoş kadınsın yaw.nickin garip kaldı buralarda:1::1::1:

Evet canım doğru hatırlamışsın hem insülin direnci hemde pko var bende de :26:
Bende 5 ay evvel öğrendim ama testlerimi tekrarlatmadım. 15 tatili bekliyorum artık çocuklarıda alır büyük ihtimalle ayşenin yanına giderim :34: hem görüşmüş oluruz hemde bir baktırmış olurum nasıl değerler diye.

İnşallah sende bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bizlerle. Elma sirkesini bende denedim ama bünyeye göre değişiyor herhalde bende pek fark olmadı inşallah sende olur :34:
Bu arada aramıza hoşgeldin :3:

teşekür ederim ederim :9:
işte belki yarar bi 15 gün denicem bakalım hayırlısı :)

ayşe emire çok geçmiş olsun 40,6 ateş ne demek canım yaa ne çok korkmuşsundur .inşallah çıkmaz ateşi bi daha bu kadar çok ve hastalanmaz inşallah.

mutlu daloki için hayırlı olsun kreşi.bence ucuz atlatmışsın yoksa yıkabilirdi ortalığı ilk gün önemli gündür .bence tadını çıkar. oda mutlu oalcak evde hep olmaları arkadaş görmemeleri bunaltıyor.zatten 3 yarım gün nedirki?benim şuan kendime ayırabileceğim bir yarım günüm bile yok.olsa ne yapacağımı şaşırırdım herlade.anne de çok önemli.bizler de huzurlu olmalıyızki pozitif olalım moral dolalım onlarada moral verebilelim.ben güvendiğim biri olsa 1-2 yarım gün özgür olmak istiyorum.geçen arkadaşa gittim bebişim dk durmadı orda.bi çift laf zor konuştuk.

yenacım arkadaşın çocuğuna çok sevindim.benim de bir arkdaşım var çokta severim.onun da ortancası lösemi ne yazıkki.aynı benim çocuklarım yaş aralıklarıyla çocukları var.ortancası hasta.ara ara arayıp nasılsın diyordum o benden kıdemliydi çocuk konusunda 6 ay kadar.hep anlatırdı koşturuyorum fln diye.sonra bigün baktım sesi değişmiş üzgün olduğu belli. bu hastalığı söyledi.aniden çıkmış düşmeler sonrası morlukları geçmemiş oğlunun ve sonra öğrenmişler malesef...bebeği vardı o zman 8 aylık bide.(lösemi olanda 2,5 flndı)ankarada eşi doktor kendisi öğretmendi.memlekete taşındılar 3 çocukla zor oldu herhalde.bende aramaya korkuyorum ama arayacağım en yakın zamanda.çocuklardan çok bunaldığımda eşim hemen hatırlatır bende utnaırım kendimden:(((Allah sevdiklerimize hastalık vermesin çok zor gerçekten

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr yarın akşamki yemeğimide ateşe koydum tam sizlere koşuyordum ki benimki tutturdu tavla oynayalim diye :1:
Eğer çok geç olmazsa tekrar gelirim yine ama şimdilik kendinize iyi bakın :34:

Gelemezsemde sizlere hayırlı geceler diliyor kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54:

Allaha emanet olun
Özliycem sizi anacımmmmmmmmmmm :1: :1: :1:

İnşallah yarın diete başlıcam diye bugün yine yedim maşalllahhhhh ama yarın evde zararlı madde kalmıcak bende yemicem...
inşallah zararlı mama kalmazsa kolay olur

ablamda söylüyor sana benzetiyoruz diyor(umutsuz ev kadınlarındaki kadına) bende izlemek istiyorum aslında ama hiç izlemedim bi ara baştan başlayıp izlerim ama hangi ara:)))
eşim işten gelince yemek yedirdik ama sanırım 1,5 saat fln sürdü.ortancamın hiç yeme problemi yoktu kreşe gidene kadar.bugnü yeşil mercimek yemeği yaptım ben çok severim daha tadına bakmadan kaka gibi yemem ben bunu dedi.onu yedirene kadar canımız çıktı.yok daha ilk yudumda öğürüyor gibi yapıyor daha tadını bile anlamadan öğürtü sesi geldi yani....neyse bende inat ettim biliyorumki yiyebilir .ama biraz uzun sürdü işte.sonra da güya doymuştu bir tabakta mantı yedi:)))bebişim de çok mızmız o na da yemek yediremiyorum.sütçümüz süt getirmedi bende hazır yoğrut aldırdım eşime. o kadar uğraşıp yaptığım mamaları yemedi ama hazır yoğurt yedi iyimi?sonra tüm gün ödev yaptırdım oğluma daha da bitmedi.kızıma masal okudum.evi hiç temizlemedim desem yeridir sadece dağınıklık toplayabildim bi de yemek yaptım topladım o kadar.offf

hem de ne lesli:)))ama ev küçük onların peşinde dolanmak spor sayılmaz canım yaa.keşke sayılsa

çok geçmiş olsun sizede.gerçektn normalde bile aralarını bulmak idare etmek zor iken bide hastalarken çok daha zor oluyor herşey.senin yaramazda ablasını senle paylaşmaya tahammül edemedi demek:1::1::1:ne güzel okula gidiyordu kızcağız sen tamamen oğlana kalıyordun. kızın gelene kadar da ablasını özlemiş oluyordu doğal olarak.ama bugün işler ters gitti ona göre:)))benim bebişim bile aynısını yapıyor.normalde çocuklar okuldan gelince çok seviniyor özlemiş oluyor ama biri hasta ve evdeyse bana daha bi düşüyor.benim kucağama fln yatmalarına gıck oluyor belli ediyor yani:)))

3 numaram 9 gün sonra yaşını doldurcak teyzesi

midene dokunmuyorsa yapabilirsin ne güzl yazın yapmışsın.yeşil çay bende sevmiyorum yaaa .bide hazırlaması zor geliyor sıcak su ısıt bi de sevmediğin bişi için:((

:1::1::1::1: hoş kadınsın yaw.nickin garip kaldı buralarda:1::1::1:
,
okulda birinden öğrenmiş olmasın yediği yemeğe böyle tepki vermeyi
sen anlatırken ben yoruldum valla

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr...:3::3::3::16::16::16:

hayırlı haftalar olsun herkese...

pazartesi sendromu üstüne hastalık birde regl eklenince varın halimi siz düşünün....

megakentimiz istanbulda cumartesi günü o soğukta lapa lapa yağan karda elektriksiz ve susuz kaldık...:47::47::47:gidecek sobalı evi olan akrabalarda evde olmayınca mecburen günü ve geceyi battaniye altında geçirdim...

sonuç şiş bademcikler nefes aldırmayan bir öksürük ve halsizlik:2::2::2:
Coook gecmis olsun canim benim cabucak iyilesirsin insallah :16::16::16:
Günaydın ve yeniden merhabalar herkese kızlar :)

yeniden diyet çabalarıyla karşınızdayım :50: fazla söze gerek yok utancımı aşağıdaki çizelgeye yansıttım :14: geçen sene ramazanda 90 kiloyu görmüş biri olarak başımı nerelere vurmalıyım bilemiyorum ama olan oldu. Özledim hepinizi :17:

sonuç olarak işte geldim burdayım ben bu işte ustayım...:9:
Canimcim yalniz degilsin bende birakir birakmaz aldim geri :17: Simdi yine 5 kilo verdim ama gel sen banasor. Hosgeldin cnm gitme bi daha uzaklara :34::34::34:
herkese hayırlı güzel haftalar dilerim
dermanabla sıkma canını ben de düne göre +300 üm ben de dün fazla yemedim ama hergün tartılmamak en iyisi galiba
cherry hoşgeldin tatlım ama doğanın da dediği gibi kilo almasan dönmeyecekmiydin :47:
Offf offf bende +200 ciktim sözde cumaya kadar sabredicektim ama dayanamadim :50: O kadarda dikkat ediyorum 2 haftadir niye böyle oluyo anlamis degilim :18::18::18:
merhabalar hepinize kucak dolusu sevgiler ve bu topicte bulunma kararı alarak kilo verme kararını alabildiğiniz için tebrikler.Nereden başlasam bilemiyorum ben hep tombiş oldum hiç çok zayıf olmadım en zayıf göründüğümde 40 beden giyerken 75 kiloydum küçük yaşta evlilik zamanla sorumlulkların artması hayat şartları vs..derken her boşluğumu yemekle doldurmaya başladım ve baş alınamaz hale geldim diyetleri çok denedim istedikçe de verdim.Nemi oldu beyinde bitiyor kilo vermek bunu öğrendim çünkü her diyetim yarıda bölündü ya sıkıldım düzenli yemeklerden yada güzel bir yüze sahip olduğum için ay sen bölede çok tatlısın sana kilo yakışıyor gibi cümlelerin arkasına sığındım .2010 şubat ayında bu topicle tamda şuan bulunduğum kiloda 118 le tanıştım kilo vermek istedim heveslendim başarı hikayelerini okudukça bende yapabilirim dedim ve paylaşımlarında verdiği keyifle başladım kilo vermeye sağlıklı beslenip aç kalmadan 4 ayda 106 düştüm 2 beden küçülmüştüm sonra nemi oldu?
O yaz karneler alınınca memlekete kayın validemlere gittim evet yine eskisi gibi çok yemiyordum ama aç kalıyordum çünkü kendi evimin rahatlığı yoktu yemek bana uygun olmayıncada açkalıyordum dengem şaştı şaştıkçada kilo almaya tartıda alınan kiloları gördükçede umudum kırıldı netede giremiyordum.sonra verilen kilolar bir ikiderken geri geldi ...
evet yine aynı kilodayım ama aynı halley değilim kimin ne düşündüğünü umarsamıyorum sadece kendi sağlığım ve psikolojim için zayıflamak istiyorum ...ben zamanında istedim yaptım yine yapıcam bu güne kadar yediklerim bana ne kazandırdıki bunu biliyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var.benide aranıza alırmısınız biliyorumki burada paylaşımların çok etkisi var kilo vermede.

:118:
Insallah sende hedefledigin kilolara ulasir ve aramizda kalici olursun cnm. HOSGELDINNN... :16:
Size bahsetmiştim bir ara görüşmediğim eski bir arkadaşımın oğlu lösemiydi diye...
Dün haberleştim onlarla oğlanın durumu iyiye gidiyormuş nakile gerek yokmuş henüz çok başında oldukları için tedaviye fevkalede cevap veriyormuş...
Çoook şanslılarmış doktorların söylediğine göre kesin iyileşirmiş bu gidişle...:nazar:
Çok sevindim ben paylaşmak istedim sizinlede....
Bende cok sevindim cnmcim. Rabbim korusun ve tez vakitte sifasini versin cnm benim :16::16::16:
Kızlar bugün hastahanede tahlilleri tekrarladı ayşenin sadece yine ldh yüksek çıktı ötekiler güzel birde yarın bir tahlil var ayşe doktora göstermiş enfeksiyon demiş inşallah yarınkide çıksında bakalım kendi doktorumuzada göstericez inşallah önemli bişey değildir Allahım tüm yavruları korusun.
Canim insallah hepsi temiz cikarda sizinde iciniz rahat eder... :34:
bugün çocukları okula göndermedim hem soğuk hem buz hemde oğlanın karnı ağrıyordu dün sabahta ağrıdığını söyledi.kızımada kıyamadım.ama onlar bana kıydılar:)))sabahtan beri onlarlayım.evde bebek varken 2 yaramaz çocuğu zaptetmek ne kadar zor bilseniz ama bebeğin de uyuması gerek...çok zorlandım evde küçük seside duyuor benim bebiş o uyurken salonda tel ile konuşsam ağlardı zaten.halbuki ilk 6 ay o kadar iyyidiki herşey bebeğim çok usluydu ama şimdi hem çok hareketli hemde uykusu hafif ikide bir uyanıyor.15 tatilde evde kalsam zorlanacam akarda kışta ne edeceğiz belli değil hala..
bu arada gözler benim üstümde meşhur karışımdan dolayı:1::1::1: strese girdim bende toparlanamadım bi türlü....cuma misafirler,ctesi dışarda yemekler,pazar ilk regl şiddetli karın ağrıları derken bugün tam gaz devam edecekken çocuklar evde .diyet miyet yalan oldu bunügnde..az önce bi arkadaşım pbe gelmek istedğini söyledi zaten 40 ı yeni çıktı.mama yapmasam olmaz:1::1::1: yemesem hiç olmaz..bu hafta benden ümidinizi kesin bayanlar:51::51::51:geçen haftayı koruyabilsem keşke yeter.

Ben 2 cocukla basedemiyorum sen ödüllüksün vallahi canimcim :46::46::46:
Gecen hafta verdigin 2 kiloya sayarsin cnm cokta takma masallah harika gidiyosun. Bide bana bak takildim kaldim anlamadim gitti . Arada kaciriyorum dicem ama inatla dikkat ediyorum + var - yok :18::18::18:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızllar acayip yoruldum yarın misolar gelcekk mama hazırladımm inşallah yemem fazla iyigeceler herkeze bu hafta spor mipor yok daha

Kızlarrrrrr yarın akşamki yemeğimide ateşe koydum tam sizlere koşuyordum ki benimki tutturdu tavla oynayalim diye :1:
Eğer çok geç olmazsa tekrar gelirim yine ama şimdilik kendinize iyi bakın :34:

Gelemezsemde sizlere hayırlı geceler diliyor kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54:

Allaha emanet olun
Özliycem sizi anacımmmmmmmmmmm :1: :1: :1:

Şeytanın bol olsun Banucum :1:

Size bahsetmiştim bir ara görüşmediğim eski bir arkadaşımın oğlu lösemiydi diye...
Dün haberleştim onlarla oğlanın durumu iyiye gidiyormuş nakile gerek yokmuş henüz çok başında oldukları için tedaviye fevkalede cevap veriyormuş...
Çoook şanslılarmış doktorların söylediğine göre kesin iyileşirmiş bu gidişle...:nazar:
güzel bir haber tatlım allah şifa versin inş

Tünaydınlar herkese
öncelikle geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ediyorum
çok zor günlerdi vallahi allah beterinden saklasın
40,6 lara kadar çıktı ateşi yatırcaktık vazgeçtik sonra
en son c.tesi ateşlendi gece dün iyi idi daha
bugünde kreşe gitmedi kayınvalidemler geldi onlar bakıcak bugun de biraz toparlanır yarn gidecek kreşe

yenacım ve beyzuşum sorumsuzca davrandım bildirim içn hbr veremedim malesef nete girme imkanım olmadı çok özür diliyorum :17:

diyet miyet hakgetire tabi bu arada bide yrn regl olucam iştahı sormayın az yedim ama hep zararlı aburcuburlar yedim :(
bugün toparlanıcam allah nasip ederse
yrn diyetisyen günüm bir fırça daha yiyecem
Ayşeciğim geçmiş olsun geçen hafta benim küçük kızımın da ateşi yüksekti allahtan evde düşürmeyi başardım doktora götürmedim ama senin 40 dereceyi geçmiş allah şifa versin
Sevindirici bir haber allah sağlık versin
Canım geçmiş olsun sıkma canını inşallah önemli bir şeyi yoktur
bu arada bugün d vitamini sonucumda gelmiş.zaten düşük demişti 13,9 idi 5 ,6 ya düşmüş.gerçi yazın ölçülmüştüm ilk yaz ve kış referans değerleri farklı ama kışın olması gerekn değer 10-60 imiş...yazın 20-120 imiş bu değer
Ece sana da geçmiş olsun çok düşük değil mi d vitamini kullanıyormusun

Hoş geldin canım bizlerde seni özledil :16: nasıl gidiyor hayat her şey yolunda mı?
ne olsun fusuncum hayat ien çıka sıka bırakaaa yola devam bu aralar depresyonlu depresyonlu geziyorum sizi de gece okuyorum pek fazla ortalarda görünmeyim cnm sıkkın kimseyi sıkmak istemiyorum oleee işte sizi özledim laf atayım dedimdiiii
Semirannnnnnnn ya nerelere kayboldun bir koptun pir koptun topikten bu ne yaaa :26:
Bir an önce toparlanıp dön artık aramıza ki tecrübelerinden faydalanabilelim :34:
banucum buradayım hem buradayım hem yokum aslında cnm sıkkın diyet modunu da çoktan yitirdim geri gelirsee daha sık uğrayacağım ama sizi de özlüyorum gece gece girip okuyorumm düzeleceğim döneceğim 2 3 kilo arası almışım annem hergün söyleniyor ama bende his ve kuvvet yok ince ince sızlıyoooooo hislerim duygularımmmm:14::14::14:

hadibakalım hayırlısı

oh misler gibi olmuştur

geçmiş olsun oğluna

kolay gelsin
tşk ederim cnm iyi olmaya çalışıyorum kendime bile ifade edemediğim duygular yaşıyorum sadece yaşıyorum sizi özledim bakayım dedimm...

banucum kaçağım evet haklısınız ne desenizzz ama işte elimden gelen bu bu aralarr nasip ne zamansa o zaman döneceğim inş inş inş:14::14::14:

ne olsun fusuncum hayat ien çıka sıka bırakaaa yola devam bu aralar depresyonlu depresyonlu geziyorum sizi de gece okuyorum pek fazla ortalarda görünmeyim cnm sıkkın kimseyi sıkmak istemiyorum oleee işte sizi özledim laf atayım dedimdiiii

banucum buradayım hem buradayım hem yokum aslında cnm sıkkın diyet modunu da çoktan yitirdim geri gelirsee daha sık uğrayacağım ama sizi de özlüyorum gece gece girip okuyorumm düzeleceğim döneceğim 2 3 kilo arası almışım annem hergün söyleniyor ama bende his ve kuvvet yok ince ince sızlıyoooooo hislerim duygularımmmm:14::14::14:

tşk ederim cnm iyi olmaya çalışıyorum kendime bile ifade edemediğim duygular yaşıyorum sadece yaşıyorum sizi özledim bakayım dedimm...

banucum kaçağım evet haklısınız ne desenizzz ama işte elimden gelen bu bu aralarr nasip ne zamansa o zaman döneceğim inş inş inş:14::14::14:
Canım gel sen burayı bırakma dertlerini anlat elimizden geldiğince destek olalım sana bizler burda dostuz arkadaşız iyi günde kötü günde evlilik merasimi gibi oldu sanki:)Dietinide çok kaçırma sonra daha çok sıkılabilirsin dimi ama.

Nasılsınız hanımlar ben bu gece korkunç şişim mercimek yedim yanındada soğan yeyince iyice gerildim.Yarın sabah dietime başlıyorum ama sebzemi yapsam etmi diette karar veremedim aslında.

Kızlarrrrr size iyi geceler ve hoş sohbetler ben kaçtım :34:

Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun :34:
Öpüyorum kocaman :54::54::54::54::54:

Back
X