ablamda söylüyor sana benzetiyoruz diyor(umutsuz ev kadınlarındaki kadına) bende izlemek istiyorum aslında ama hiç izlemedim bi ara baştan başlayıp izlerim ama hangi ara:)))
eşim işten gelince yemek yedirdik ama sanırım 1,5 saat fln sürdü.ortancamın hiç yeme problemi yoktu kreşe gidene kadar.bugnü yeşil mercimek yemeği yaptım ben çok severim daha tadına bakmadan kaka gibi yemem ben bunu dedi.onu yedirene kadar canımız çıktı.yok daha ilk yudumda öğürüyor gibi yapıyor daha tadını bile anlamadan öğürtü sesi geldi yani....neyse bende inat ettim biliyorumki yiyebilir .ama biraz uzun sürdü işte.sonra da güya doymuştu bir tabakta mantı yedi:)))bebişim de çok mızmız o na da yemek yediremiyorum.sütçümüz süt getirmedi bende hazır yoğrut aldırdım eşime. o kadar uğraşıp yaptığım mamaları yemedi ama hazır yoğurt yedi iyimi?sonra tüm gün ödev yaptırdım oğluma daha da bitmedi.kızıma masal okudum.evi hiç temizlemedim desem yeridir sadece dağınıklık toplayabildim bi de yemek yaptım topladım o kadar.offf
hem de ne lesli:)))ama ev küçük onların peşinde dolanmak spor sayılmaz canım yaa.keşke sayılsa
çok geçmiş olsun sizede.gerçektn normalde bile aralarını bulmak idare etmek zor iken bide hastalarken çok daha zor oluyor herşey.senin yaramazda ablasını senle paylaşmaya tahammül edemedi demek

ne güzel okula gidiyordu kızcağız sen tamamen oğlana kalıyordun. kızın gelene kadar da ablasını özlemiş oluyordu doğal olarak.ama bugün işler ters gitti ona göre:)))benim bebişim bile aynısını yapıyor.normalde çocuklar okuldan gelince çok seviniyor özlemiş oluyor ama biri hasta ve evdeyse bana daha bi düşüyor.benim kucağama fln yatmalarına gıck oluyor belli ediyor yani:)))
3 numaram 9 gün sonra yaşını doldurcak teyzesi
midene dokunmuyorsa yapabilirsin ne güzl yazın yapmışsın.yeşil çay bende sevmiyorum yaaa .bide hazırlaması zor geliyor sıcak su ısıt bi de sevmediğin bişi için

(

hoş kadınsın yaw.nickin garip kaldı buralarda