Bütün BGK'lar kış aylarında susuz kalmış çiçekler gibi oluyor zaten. Solgun, bezgin, ama bahar geldi mi canlanıveriyorlar. Sıcağı fazla sevmem ama baharı ben de çok severim. Yüzüme vuran sert rüzgarları da severim, hem BGK hem KGK'yım ben :))
Semirancığım, tam sitem edecektim sana, sonradan yazdıklarını okudum vazgeçtim. Hala keyfin yok anladığım kadarıyla. Yazmasan da en azından okumaya devam et bari, de tümden kopma. Seviyoruz seni
Sağol canım :) Oğlan yaka silktirdi ama

Battaniyesini alıp atıyor yazdım ya, bir değil beş değil belki 35-40 defa aynı şeyi yapmıştır. Sıkıldı da bir yandan, sitedeki kapalı oyun kulübüne ya da yakınlarda biryerlere götürüyordum onu gündüzleri 1 saatliğine bile olsa. Şimdi kızımı bırakıp çıkamıyorum tabii. O da sıkıldı, iyice canavarlaştı. şahtı şahbaz oldu yani :)
Sağol canım. Daha atlatamadı ne yazık ki, pediatrik şuruplarla ateşi düşmüyor, oldukça yüksek. Hatta dün gece yarısı ölçtüğümde 40.4 çıktı

Yetişkin dozuna yakın ateş düşürücü verdim, o zaman biraz düştü. Genel durumu iyi olduğu için (kusma-ishal-iştahsızlık yok) ve de klasik soğuk algınlığı belirtileri gösterdiği için bir gün daha beklemeye karar verdik babamla. Doktora götürünce direk antibiyotiği dayıyor çünkü. Ama yarın da devam ederse gideceğim, boğaz ya da kulak enfeksiyonu var mı baksın...
Mücveri ben de hep fırında pişiririm, benim tarif bol yumurtalı olduğu için fırında çok yapışıyor, evde sorun değil yapışmaz kaplarım var, ama kayınvalidemde yaptığımızda 2 gün borcamdan kazıyamamıştık, fırın kağıdı da koyduğumuz halde :))
Aynen yazdığın gibi oldu, ben de şaşırdım. Gene de kıyamıyor ama ablasına, önce ağlatıyor sonra sarılıp özür diliyor :) Fark ettim ki normal zamanda kızıma fazla ihtimam göstermiyormuşuz, yavrucuğum kendi halinde yaşayıp gidiyormuş. Şimdi devamlı ilgi, yedirip içirme filan olunca onları da kıskandı sanırım. sbaahtan beri "anne bana da ilaç içir" diye ortalığı yıkıyor, vitaminle bile kandıramadım :)
Arkadaşının çocuğuna çok üzüldüm

Eğer iyi bir haber alırsan bize de ilet olur mu?
Gözün aydın canım, sevindim iyileşmesine. Bu son olur inşallah.
Çok geçmiş olsun, minikler hep hasta bu ara
Ben de Ayşe'ye katılıyorum Mutlu. Gerek duyduğun anda ulaşabileceğin, gitmek için Bandırma'yı beklemeyeceğin biri olsa daha iyi olur bence de. Ayşe'nin önerdiği kişi ya da kendi gittiği diyetisyeni düşünmez misin?