Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın cnm düşünmemeye çalışayım en iyi bensaolll yaa çoookkk öpüyoum seni
Hosgeldin canimciiiiiimmmmmmmm hadi bakalim insallah sende verirsin kilolariniselam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,
Insallah dahada iyi olur cnm cocuk hastaligi cok zor oluyor gercektengünaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım
Banada gönder banada gönder bende istiyorum ama :26::26::26:herkeslere günaydııın..nihayet karı gördük istanbul daaaa.....ayşem geçmiş olsun düzelmiş emir.....
Oglusuna gecmis olsun cnm insallah cabucak toparlanirmerhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.Çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere
tombul kelebekim sen benden 2 kilo öndesin ama geçen sene 120lerden düşemiyorduk 110larda ne kadar mutluyuz değilmi hele bide 99 gördüğüm zamanki sevincimi düşündüğümde sürekli yüzümde güller açıyor...inş en yakın zamanda düşeriz ..ben kendi adıma insana benzemeye başladım giydiğimi daha çok yakıştırıyorum herkez çok farkediyor sürekkli iltifat alıyorum, birde 10 kilo sonra görsünler beni...sen zayıflayamazsın boğazını tutamıyorsun, yeme yeme, diye sürekli eleştirenler şu anda şaşırıp kalıyorlar hayret bişi yaaaaa zamanında yeme diyorduk bak nasıl başardın diyorlar....
ece canım ev küçük diye üzülme hatta sevin. aynı koşturmayı 200m2 bir evde yaptığını düşünsene. her yerde oyuncak. her yerde koşan çocuklar ooo. ne curcunayok yok seninkiler lesliyide bezdirir
canım bende siteye ilk geldiğimde hayal gibiydi. ama burası öyle motive ediciki. kaçak bişey yediğim zaman ayy kızlar kızcak diyodum. eşim çok dalga geçmiştir benle. tanımıyon etmiyon kızsalar ne olcak diyeama ciddi alırsan ve önemsersen (ki burdaki kızlar buraya gelen herkesi öenmsiyor) güzel yol alıyosun. ama benim gibi kaçak göçek gelirsen olmuyor tabii
çok geçmiş olsun canım. çocuğun kılına zarar gelince aile daha bir harap oluyor. rabbim evladıyla sınamasın kimseyi.
benim içinde oynasaydınız azcık. burası yüksek. 3 gündür kar var ama ben daha bırak bina kapısını evin kapısından dışarı çıkmadım. acayip üşüyorum yaa. benim içinde oyna bidahakine
geçmiş olsun canım.
canım senin istanbul maceranı merak ettim aslında ama girip takip edemedim. nasıldı? yanlış hatırlamıyorsam uçakla gidememiştin demi?
Allah hepinizden razi olsun buraya ilk yazdigim günden beri
cok motive oluyorum zayiflamaya ,cumadan cumaya bir hedef olustu kendime insallah daim olur desteklerinizle .
hic korkma ayse benim 16 yildir olmuyor..bana verirsin bakip büyütüp yollarim sana geriye :)
tabi saka bir yana ..bazen diette etkileyebiliyor düzensiz olabiliyor insallah korktugun gibi degildir
tombul kelebekim sen benden 2 kilo öndesin ama geçen sene 120lerden düşemiyorduk 110larda ne kadar mutluyuz değilmi hele bide 99 gördüğüm zamanki sevincimi düşündüğümde sürekli yüzümde güller açıyor...inş en yakın zamanda düşeriz ..ben kendi adıma insana benzemeye başladım giydiğimi daha çok yakıştırıyorum herkez çok farkediyor sürekkli iltifat alıyorum, birde 10 kilo sonra görsünler beni...sen zayıflayamazsın boğazını tutamıyorsun, yeme yeme, diye sürekli eleştirenler şu anda şaşırıp kalıyorlar hayret bişi yaaaaa zamanında yeme diyorduk bak nasıl başardın diyorlar....
az oyanın da ben de yakalıyyayım sizi....![]()
oralarda yağmadı mı halaaa..Hosgeldin canimciiiiiimmmmmmmm hadi bakalim insallah sende verirsin kilolarini
Cok sevindim seni burda gördügüme öptüm kocaman kocamannn...
Insallah dahada iyi olur cnm cocuk hastaligi cok zor oluyor gercekten
Banada gönder banada gönder bende istiyorum ama :26::26::26:
Oglusuna gecmis olsun cnm insallah cabucak toparlanir
Of offfff sizin verdiginiz kilolari keske bende verebilseydim bravo valla![]()
Valla haklısın canım gerçekten kilo verdikçe mutlu oluyoruz tez zamanda şu 99u bir görebilsek daha da mutlu olucaz inşallah
Valla ben gayet oyalanarak gidiyorum zatenkaç ay oldu başlayalım hala 99 görcez
sen bize yetişir sollar geçersin maşallah
![]()
ilknur verirsin canım ne olacakki bizim gibi pes etme bak ,bizimde çok veremediğimiz günler oldu ben artık üç senedir ancak hızlandırdım...
saferan verirsin canım o kadar kiloyuda sen verdin, ama bekliyemicem çünki biran önce 99 olmak için sabırsızlanıyorum 14 senedir görmedim çünki ikili rakamları ,inşallah bu azmim ve isteğim hiç bitmez...
tombulkelebeğim benim metabolizmam hiç çalışmıyor leslie ile çalışmaya başladı biraz ama en fazla yarım saat yapabiliyorum yada 45 dak 1 saate bir türlü çıkaramadım iki aydır....
ilknur verirsin canım ne olacakki bizim gibi pes etme bak ,bizimde çok veremediğimiz günler oldu ben artık üç senedir ancak hızlandırdım...
saferan verirsin canım o kadar kiloyuda sen verdin, ama bekliyemicem çünki biran önce 99 olmak için sabırsızlanıyorum 14 senedir görmedim çünki ikili rakamları ,inşallah bu azmim ve isteğim hiç bitmez...
tombulkelebeğim benim metabolizmam hiç çalışmıyor leslie ile çalışmaya başladı biraz ama en fazla yarım saat yapabiliyorum yada 45 dak 1 saate bir türlü çıkaramadım iki aydır....
Mutluuuuuuuuuuuu büyükçekmecede kar kalktı mı burda yerlerde az kaldı.Uff yine tam göremeden karı bitti sanırım.
Bu arada dün büyükçekmece diyince sen yazın beraber yürürüz istersen demiştim ama görmedin sanırım.Albatros sahilde yürüyordun sen de dimi?
Mutluuuuuuuuuuuu büyükçekmecede kar kalktı mı burda yerlerde az kaldı.Uff yine tam göremeden karı bitti sanırım.
Bu arada dün büyükçekmece diyince sen yazın beraber yürürüz istersen demiştim ama görmedin sanırım.Albatros sahilde yürüyordun sen de dimi?
kızlaaaarr oğluşumu ekledim.
maşallah çok tatlı çokkkk güler yüzlü, maşallah. gülümsemesi her daim yüzünde ışıldasın. bayıldım.Allah analı babalı büyütsün.
yok sekerim ben mimarbada yuruyorum. havalar az toparlansın baslayacam yine... büyükçekmeceye tüm yaz 4 5 kere gitmişimdir en fazla