- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selammmm ben geldimmmmmmmmm :122:
Bugün bir hafta yolunu gözlediğim reglm geldi çok şükür
Tabi geçikmeli olduğu için baya bir ağrım var sabahtan beri ve tabi tartıda direk artıya cıkmış ama sorun değil nasılsa cumaya kadar inşallah biter üstelik artıda da cıksam regl şişliğide var
Valla ben şu düzenli yaşamayı çok sevdim :122: gece yatmadan kızın oyuncaklarına kadar herşeyini topaldım ve sabah kalktığımda hiç işim yoktu
Yemeğimde olduğu için sabahtan akşama kadar rahattım birtek akşam üzere bir süpürge tuttum okadar :122:
İnşallah yarın regl sancım olmazda üstten bir temizlik yaparımda azmasın
Akşamlarıda sabah karşı yatmadığım için sabahları en geç 8de ayaktayım ve kendimi çok daha dinç hissediyorum
Aramıza hoşgeldin
İnşallah sende hedefine bizlerle birlikte bir an önce ulaşırsın daha kaliteli bir hayat sürmen için
Ayşeciğim çok sevindim emirin iyileşmesine. İnşallah Allah birdaha göstermez... Aminnn
Canım yeğeninin doğum günü kutlu olsun. Eminim çok mutlu olmuştur. Rabbim sağlık ve huzur dolu nice seneler nasip etsin inşallah ... Amin
GEçmiş olsun canım inşallah bir an önce kolunun ağrısı geçer. Kendine sıkıntı yapma yoksa bütün bünye alt üst olur ve istesende kilo veremezsin
Bu arada İnsülin direnci için sen hangi ilaçı kullanıyordun?
İnşallah daha ufak bedenlere gireceğimiz günleride göreceğiz hepbirlikte
Özletme kendini fazla ama tabi önce oğluşunu iyileştir o şu an daha önemli
Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah ... Aminnn

Bak ufak ufak da olsa gidiyor işte kilocuklar o yüzden sakın kaçamak yapma.
Yaza inşallah fıstık gibi giriceğiz :122: ha gayret
Canım ben sana inanıyorum mutlaka çok güzel kilolar vereceksin ve eski fıstık Füsuna döneceksin
Hatta hepimiz birlikte fıstık olup sonra buluştuğumuzda Fıstıklar Zirvesi yapacağız
Canım çok geçmiş olsun inşallah şuan daha iyisindir
Sonuçların güzel cıkmış gözün aydın ececiğim
inşallah bir sonraki testlerinde temiz cıkar ve bundan sonra çok daha güzel kilolar verirsin.
Canım çok sevindim Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın... Aminnn
Ayşeciğe şimdiden başarılar eminim onuda büyük bir başarıyla sonuçlandıracaktır.
Öpüyorum o tombiş yanaklarından
Bugün bir hafta yolunu gözlediğim reglm geldi çok şükür

Tabi geçikmeli olduğu için baya bir ağrım var sabahtan beri ve tabi tartıda direk artıya cıkmış ama sorun değil nasılsa cumaya kadar inşallah biter üstelik artıda da cıksam regl şişliğide var

Valla ben şu düzenli yaşamayı çok sevdim :122: gece yatmadan kızın oyuncaklarına kadar herşeyini topaldım ve sabah kalktığımda hiç işim yoktu

İnşallah yarın regl sancım olmazda üstten bir temizlik yaparımda azmasın

Akşamlarıda sabah karşı yatmadığım için sabahları en geç 8de ayaktayım ve kendimi çok daha dinç hissediyorum

selam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,
Aramıza hoşgeldin

İnşallah sende hedefine bizlerle birlikte bir an önce ulaşırsın daha kaliteli bir hayat sürmen için

günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım
Ayşeciğim çok sevindim emirin iyileşmesine. İnşallah Allah birdaha göstermez... Aminnn
dün akşam nihayet başakşehire de kar geldiii...1 saatte her yer kardı...........sonraaa ablam aradı 10 da 13 yaşında ki yeğeni
min doğumgünüymüş sürpriz yapalım 15 dakkika yürüme mesafesinde pastane var gidip kutlayalım dedi...beraber çoluk çocuk kar altında yürüdük kar altında oturup pasta üflediik...yeğenime sürpriz oldu çocuklar kartopu oynadı tabii bizde çok güzeldiii....
Canım yeğeninin doğum günü kutlu olsun. Eminim çok mutlu olmuştur. Rabbim sağlık ve huzur dolu nice seneler nasip etsin inşallah ... Amin
Günaydın kızlar
Son zamanlarda düzenli giremiyordum buraya ama bugün yine rejime başladım devamlı girmeye özen göstericem yine. Çünkü ürikasitim yine yükseldi sanırım kolumun ağrısı yine başladı. Stresten mi sıkıntıdan mı anlamadım İstanbulda hiçbiryerim ağırmadı Erzuruma döndüğümden beri heryerim sürekli ağırıyorİnsülin direnci ilacım bitti yarın doktora gidicem + gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım ürikasit ne seviyede
Bu arada çok güzel haberlerim de varLCW dan kendime 48 beden pantolon aldım
benim kocaaaaaaa totoşuma 48 beden oldu yaaa
46 beden de uzun mont aldım
![]()
Annem vucudun kıza benzemeye başladı dedi
Kilo veremesemde incelmenin tadı bir başka
Bundan sonra çok daha rahat kıyafet bulabileceğimi bilmek pahabiçilemez
![]()
GEçmiş olsun canım inşallah bir an önce kolunun ağrısı geçer. Kendine sıkıntı yapma yoksa bütün bünye alt üst olur ve istesende kilo veremezsin

Bu arada İnsülin direnci için sen hangi ilaçı kullanıyordun?
İnşallah daha ufak bedenlere gireceğimiz günleride göreceğiz hepbirlikte

merhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.Çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere
Özletme kendini fazla ama tabi önce oğluşunu iyileştir o şu an daha önemli

Kizlar bugün düne gör -400deyim. bende bisi anlamadim dün +200 deydim bugün -400olmusum. Ama iyi olmus moralim yerine geldi.
Az pirincli pirasa yemegimi yedim bir tabak ekmeksiz. Simdide elmali tarcinli karisimdan icicem. Komsum aradi oturmaya gelicekmis. Gideyimde 5 dk da hamuru yogurayim pizza yapicam cocuklar yer hem diye düsündüm umarim ben yemem. Buzlukta sarmam vardi onuda cikarayim bide yanina kek daha ne olsun degilmi
Haydin kizlarkactim simdi ben aksama görüsürüz muck muck kendinize iyi bakin heryerde kar varmis aman hasta olmayinnn...![]()

Yaza inşallah fıstık gibi giriceğiz :122: ha gayret
Sonunda bu gün biraz iştahım kapandı şükür.Sabahtan beri kaçamaksız geçirdim 1.5 saat sonra da son mamamı yer kapatırım gübü.Artık 5.5 diyince son yemeğimi yiyim diyorum öyle güzel kilo veriyorum bunu anladım.
bugün güne yine mercimek çorbası ile başladım yarım kase kadar,şimdide koca bir kupa türk kahveli tarçınlı süt içiyorum yanında da 6 tane kuru kayısı getirmiştim ama 4 ünü yedim.Ahh bir de şu kasıklarımdaki ve idrar yollarımdaki sancı olmasa zil takıp oynuycam iştahım kapandı diyeRabbim hepimize güç versin kilo verme konusunda ya cidden ne meşakkatli bir iş bu
Şöyle 20-25 kilo verdiğimi hayal bile edemiyorum ben mesela.Hayatımda en çok verdiğim kilo 18.2005 te diyetisyen+ilaçlarla.Keşke hiç bulaşmasaydım ilaca filan off offff sonrası böyle oldu işte aldıkça aldım.
Canım ben sana inanıyorum mutlaka çok güzel kilolar vereceksin ve eski fıstık Füsuna döneceksin

Hatta hepimiz birlikte fıstık olup sonra buluştuğumuzda Fıstıklar Zirvesi yapacağız

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
Canım çok geçmiş olsun inşallah şuan daha iyisindir

kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)
Sonuçların güzel cıkmış gözün aydın ececiğim

Kızlar ayşenin sonucunu aldık geçirilmiş bir enfeksiyonmuş kendi doktorumuzu aradık bir tek yüksek çıkan bir sonucu için takip edilmesi lazım dedi inşallah oda düştümü rahatlıycaz bu arada küçük cadı ilk sahnesine çıkıyor haftaya pazar gösteriler burdaki alışveriş merkezinin içinde olucakmış şimdiden hepimizi heyecan sardı.
Bu arada ayşe hastayken hepinizin desteğine çokkk teşekkürler....
Özelikle ayşecim senin hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum...
Canım çok sevindim Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın... Aminnn
Ayşeciğe şimdiden başarılar eminim onuda büyük bir başarıyla sonuçlandıracaktır.
Öpüyorum o tombiş yanaklarından