Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammmm ben geldimmmmmmmmm :122:

Bugün bir hafta yolunu gözlediğim reglm geldi çok şükür :1:
Tabi geçikmeli olduğu için baya bir ağrım var sabahtan beri ve tabi tartıda direk artıya cıkmış ama sorun değil nasılsa cumaya kadar inşallah biter üstelik artıda da cıksam regl şişliğide var :34:
Valla ben şu düzenli yaşamayı çok sevdim :122: gece yatmadan kızın oyuncaklarına kadar herşeyini topaldım ve sabah kalktığımda hiç işim yoktu :34: Yemeğimde olduğu için sabahtan akşama kadar rahattım birtek akşam üzere bir süpürge tuttum okadar :122:
İnşallah yarın regl sancım olmazda üstten bir temizlik yaparımda azmasın :1:
Akşamlarıda sabah karşı yatmadığım için sabahları en geç 8de ayaktayım ve kendimi çok daha dinç hissediyorum :34:

selam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah sende hedefine bizlerle birlikte bir an önce ulaşırsın daha kaliteli bir hayat sürmen için :34:

günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım

Ayşeciğim çok sevindim emirin iyileşmesine. İnşallah Allah birdaha göstermez... Aminnn

dün akşam nihayet başakşehire de kar geldiii...1 saatte her yer kardı...........sonraaa ablam aradı 10 da 13 yaşında ki yeğeni
min doğumgünüymüş sürpriz yapalım 15 dakkika yürüme mesafesinde pastane var gidip kutlayalım dedi...beraber çoluk çocuk kar altında yürüdük kar altında oturup pasta üflediik...yeğenime sürpriz oldu çocuklar kartopu oynadı tabii bizde çok güzeldiii....

Canım yeğeninin doğum günü kutlu olsun. Eminim çok mutlu olmuştur. Rabbim sağlık ve huzur dolu nice seneler nasip etsin inşallah ... Amin

Günaydın kızlar
Son zamanlarda düzenli giremiyordum buraya ama bugün yine rejime başladım devamlı girmeye özen göstericem yine. Çünkü ürikasitim yine yükseldi sanırım kolumun ağrısı yine başladı. Stresten mi sıkıntıdan mı anlamadım İstanbulda hiçbiryerim ağırmadı Erzuruma döndüğümden beri heryerim sürekli ağırıyor :14: İnsülin direnci ilacım bitti yarın doktora gidicem + gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım ürikasit ne seviyede :14:

Bu arada çok güzel haberlerim de var :1: LCW dan kendime 48 beden pantolon aldım :32: benim kocaaaaaaa totoşuma 48 beden oldu yaaa :21: 46 beden de uzun mont aldım :21: :32: Annem vucudun kıza benzemeye başladı dedi :27: Kilo veremesemde incelmenin tadı bir başka :16: Bundan sonra çok daha rahat kıyafet bulabileceğimi bilmek pahabiçilemez :21:

GEçmiş olsun canım inşallah bir an önce kolunun ağrısı geçer. Kendine sıkıntı yapma yoksa bütün bünye alt üst olur ve istesende kilo veremezsin :34:

Bu arada İnsülin direnci için sen hangi ilaçı kullanıyordun?

İnşallah daha ufak bedenlere gireceğimiz günleride göreceğiz hepbirlikte :34:

merhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.Çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere

Özletme kendini fazla ama tabi önce oğluşunu iyileştir o şu an daha önemli :34: Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah ... Aminnn

Kizlar bugün düne gör -400deyim. bende bisi anlamadim dün +200 deydim bugün -400olmusum. Ama iyi olmus moralim yerine geldi. :21::21::21:
Az pirincli pirasa yemegimi yedim bir tabak ekmeksiz. Simdide elmali tarcinli karisimdan icicem. Komsum aradi oturmaya gelicekmis. Gideyimde 5 dk da hamuru yogurayim pizza yapicam cocuklar yer hem diye düsündüm umarim ben yemem. Buzlukta sarmam vardi onuda cikarayim bide yanina kek daha ne olsun degilmi :34::34::34::34:
Haydin kizlarkactim simdi ben aksama görüsürüz muck muck kendinize iyi bakin heryerde kar varmis aman hasta olmayinnn... :54::54::54::16::16::16::5::5::5:

:46::46::46::46: Bak ufak ufak da olsa gidiyor işte kilocuklar o yüzden sakın kaçamak yapma.
Yaza inşallah fıstık gibi giriceğiz :122: ha gayret

Sonunda bu gün biraz iştahım kapandı şükür.Sabahtan beri kaçamaksız geçirdim 1.5 saat sonra da son mamamı yer kapatırım gübü.Artık 5.5 diyince son yemeğimi yiyim diyorum öyle güzel kilo veriyorum bunu anladım.

bugün güne yine mercimek çorbası ile başladım yarım kase kadar,şimdide koca bir kupa türk kahveli tarçınlı süt içiyorum yanında da 6 tane kuru kayısı getirmiştim ama 4 ünü yedim.Ahh bir de şu kasıklarımdaki ve idrar yollarımdaki sancı olmasa zil takıp oynuycam iştahım kapandı diye :1: Rabbim hepimize güç versin kilo verme konusunda ya cidden ne meşakkatli bir iş bu :53:

Şöyle 20-25 kilo verdiğimi hayal bile edemiyorum ben mesela.Hayatımda en çok verdiğim kilo 18.2005 te diyetisyen+ilaçlarla.Keşke hiç bulaşmasaydım ilaca filan off offff sonrası böyle oldu işte aldıkça aldım.

Canım ben sana inanıyorum mutlaka çok güzel kilolar vereceksin ve eski fıstık Füsuna döneceksin :34:
Hatta hepimiz birlikte fıstık olup sonra buluştuğumuzda Fıstıklar Zirvesi yapacağız :1:

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .

Canım çok geçmiş olsun inşallah şuan daha iyisindir :34:

kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)

Sonuçların güzel cıkmış gözün aydın ececiğim :34: inşallah bir sonraki testlerinde temiz cıkar ve bundan sonra çok daha güzel kilolar verirsin.

Kızlar ayşenin sonucunu aldık geçirilmiş bir enfeksiyonmuş kendi doktorumuzu aradık bir tek yüksek çıkan bir sonucu için takip edilmesi lazım dedi inşallah oda düştümü rahatlıycaz bu arada küçük cadı ilk sahnesine çıkıyor haftaya pazar gösteriler burdaki alışveriş merkezinin içinde olucakmış şimdiden hepimizi heyecan sardı.
Bu arada ayşe hastayken hepinizin desteğine çokkk teşekkürler....
Özelikle ayşecim senin hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum...

Canım çok sevindim Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın... Aminnn
Ayşeciğe şimdiden başarılar eminim onuda büyük bir başarıyla sonuçlandıracaktır.
Öpüyorum o tombiş yanaklarından :54:

bugün yediklerim:

sabah:
1 kase special k ve süt

ara öğün:
10 adet badem

öğle:
1 ufak dilim pizza

akşam:
2 dilim kepekli ekmek ve 4 adet köfteyle çakma pideli köfte tabii ki tereyağsız

ara öğün:
1 adet greyfurt

aslında çok daha iyi olmuş bence, hep derler ya akşamı fakir gibi yapın diye en güzeli.
sıvı alımıda gayet iyi maşallah ama saate uyulmamış hıııııııııııııııııı

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Evet ya uyamadım anca hazırladım ettim bidaha olmaz örtmenim :9:

Tabi geçikmeli olduğu için baya bir ağrım var sabahtan beri ve tabi tartıda direk artıya cıkmış ama sorun değil nasılsa cumaya kadar inşallah biter üstelik artıda da cıksam regl şişliğide var :34:
Valla ben şu düzenli yaşamayı çok sevdim :122: gece yatmadan kızın oyuncaklarına kadar herşeyini topaldım ve sabah kalktığımda hiç işim yoktu :34: Yemeğimde olduğu için sabahtan akşama kadar rahattım birtek akşam üzere bir süpürge tuttum okadar :122:
İnşallah yarın regl sancım olmazda üstten bir temizlik yaparımda azmasın :1:
Akşamlarıda sabah karşı yatmadığım için sabahları en geç 8de ayaktayım ve kendimi çok daha dinç hissediyorum :34:

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah sende hedefine bizlerle birlikte bir an önce ulaşırsın daha kaliteli bir hayat sürmen için :34:

Ayşeciğim çok sevindim emirin iyileşmesine. İnşallah Allah birdaha göstermez... Aminnn

Canım yeğeninin doğum günü kutlu olsun. Eminim çok mutlu olmuştur. Rabbim sağlık ve huzur dolu nice seneler nasip etsin inşallah ... Amin

GEçmiş olsun canım inşallah bir an önce kolunun ağrısı geçer. Kendine sıkıntı yapma yoksa bütün bünye alt üst olur ve istesende kilo veremezsin :34:

Bu arada İnsülin direnci için sen hangi ilaçı kullanıyordun?

İnşallah daha ufak bedenlere gireceğimiz günleride göreceğiz hepbirlikte :34:

Özletme kendini fazla ama tabi önce oğluşunu iyileştir o şu an daha önemli :34: Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah ... Aminnn

:46::46::46::46: Bak ufak ufak da olsa gidiyor işte kilocuklar o yüzden sakın kaçamak yapma.
Yaza inşallah fıstık gibi giriceğiz :122: ha gayret

Canım ben sana inanıyorum mutlaka çok güzel kilolar vereceksin ve eski fıstık Füsuna döneceksin :34:
Hatta hepimiz birlikte fıstık olup sonra buluştuğumuzda Fıstıklar Zirvesi yapacağız :1:

Canım çok geçmiş olsun inşallah şuan daha iyisindir :34:

Sonuçların güzel cıkmış gözün aydın ececiğim :34: inşallah bir sonraki testlerinde temiz cıkar ve bundan sonra çok daha güzel kilolar verirsin.

Canım çok sevindim Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın... Aminnn
Ayşeciğe şimdiden başarılar eminim onuda büyük bir başarıyla sonuçlandıracaktır.
Öpüyorum o tombiş yanaklarından :54:

Oyyyyyyyy süper olur valla :51:

hatice maşallah çok tatlı oğluşun sende çok güzelmişsin bacım :) sen hiç tahmin ettiğim gibi değilmişsin hayalimde başka biri vardı :) mesela ben seni kapalı sanıyordum :44: ay ne bileyim hayal işte karışma işime :):1:

hatice maşallah çok tatlı oğluşun sende çok güzelmişsin bacım :) sen hiç tahmin ettiğim gibi değilmişsin hayalimde başka biri vardı :) mesela ben seni kapalı sanıyordum :44: ay ne bileyim hayal işte karışma işime :):1:

sen yine hayallerinde canlı tut beni canım :1: hayallerini süsleyebilmek ne güzel :9:

kızlarrrrr bu ayın 28inde eşimin iş yerinin yemeği var müzikli falan olacak, her yıl oluyor zaten . neyse sadede geleyim benim o güne kadar 2-3 kilo daha vermem gerek(bu hafta verirsem onlarda dahil tabi :))) ayyyyyy ne yapsam ya inşallah ECEnin karışımı işe yararda o güne kadar fat değil fit bir hatun kişi olurum....
çoooooooook güzel olmam ve görenlerin vayyyyyyyy be ne güzel zayıflamış demelerini istiyorum ,yardımmmmmmmmmm:34:
bu hafta spor yapamadım yani 40 dk ancak:( belim azdı yine aslında artırsam süper olacaktı ama cumaya kadar bir 40 daha yapsam zil takıp oynayacak vaziyetteyim o nedenle bana spor değilde şöyle acele ama sağlıklı kilo verdiren bir yöntem söyleyin 10 güne yayayım:26:

merhabalar:16::16:
nezamandır menümü paylaşmıyordum
paylaşıyım hemen merak içindesinizdir şimdi:1::1::1:
sabah
2 dilim ekmek
4zeytin
1kk peynir
1 çay tabağı patates kızartması
2 bardak çay şekersiz:32:

öğlen
10 çiğ badem
akşam
2 küçük parça fırında tavuk
2 dilim ekmek
1 kase çorba

çok saolun arkadaşlar.inş iyileşir kısa zamanda :( bugün doktora götürdüm sağlık ocağına..bi dünya ilaç verdi yolladı ilaçta içiremiyorum şaşırdım walla naapsam ne etsem..portakal suyu verdim oda pişik yaptı herşeyde üstüste geliyo zaten.benimde belim ağrıyo 2 gündür.5 dakika uyuyo 10 dakika ağlıyo kısa zamanda geçerde iyileşir oğlum inş..biz bile çekemiyoruz hastalığı..iyi geceler herkese..inş gelicem kısa zamanda geri

iyi akşamlar kızlar
ece insilün direnci için nasıl beslendin listen filan varsa paylaşırmısın
nelere dikkat ettin neleri kestin
canım aslında ben bikaç gün içinde başarı öykülerinde yaptıklarımı yazayım diyorum yani benim durumumda olanlar belki faydalanırlar diye.yoksa hoş burada gerçekten çok başarılı bir şekilde kilo verip başarı öyküsü yazmayan çok arkadaş var ama ben insülin direnci olanlara ışık tutarım belki biraz moral olurum diye düşünüyorum.orada yazsam olurmu uzun uzun?ama şöyle özet geçeyim yinede.ilk 2-3 ay hiç yemediklerim tatlı tuzlu unlu hamur işi,kavun,karpuz,üzüm,mantar,muz,kırmızı biber(taze olanı),pilav,makarna,patetes,
bezelye,havuç...bunları hiç yemedim tabi çikolat vs zaten yasak.ve haftada 6 gün düzenli spor.3 ana 2 ara öğün.(diyet listem emziren anne için olduğu için sana fazla gelir)
sabah hariç öğünlerde yağsız salata,yoğurt yemeye çalıştım ve bol su içtim tabi

Canım geçmiş olsun ben dediğim gibi olmuş aynısı başıma geldi şükür için rahatladı.

sen de beni baya rahatlatmıştın canım çok sğol

Kızlar ayşenin sonucunu aldık geçirilmiş bir enfeksiyonmuş kendi doktorumuzu aradık bir tek yüksek çıkan bir sonucu için takip edilmesi lazım dedi inşallah oda düştümü rahatlıycaz bu arada küçük cadı ilk sahnesine çıkıyor haftaya pazar gösteriler burdaki alışveriş merkezinin içinde olucakmış şimdiden hepimizi heyecan sardı.
Bu arada ayşe hastayken hepinizin desteğine çokkk teşekkürler....
Özelikle ayşecim senin hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum...
hadi bakalım çok geçimş olaaa.ne güzel heyecan var demekki.ben her şeyi kaçırıyorum ailemden yeğenlerimden ayrı siz ne güzel berabersiniz şükür

canım yanlış anlamada sakındığın göze çöp batarmış. ben 9 ayından beri oğlumu bizim yemeklerimzden yedirmeye başladım. heleki artık 1 yaşına geldi. ben normalde çok tuz ve baharat kullanmam zaten oğlanda yememiş oluor. bence artık sofraya onuda dahil et. ben arada tepsiyle odaya götürüyorum. mama sandalyesi almadım çünkü. herşeyden yiyor hamd olsun maşallah...

.
kız sakındığım fln yok yani en özensiz baktığım bu bebişim:( bende bizim yemeklerimizden veriyorum ama aynı anda vermiyorum sofrada 2 çocuk doyurmak baya eziyetli olduğu için bebişimi bizden önce veya sonra besliyorum genelde.(ben pütürsüz vermeme tarafıyım yani herşeyi bilsin yesin istiyorum ve öyle davranmaya çalışıyorum ama öğürüyor ve malesef blenderdan geçirmek zorunda kalıyorum çoğu şeyi yoksa hiç yemiyor)ama yediği halde tekrar yanımıza geliyor o zaman da salata suyu fln veriyoruz .mutfağımızda küçük zaten mama sandalyesini koyduğumuzda gezinecek yer kalmıyor.hsonu kahvaltıarında baya şenlikli oluyorz yani:)))

geçmiş olsun canım ya insülini hallettin bunuda edersin sen :) amin canım amin

inşallah özlem.insülin direncim geçmeyecek diye çok korkmuştum temmuz ayında ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı.şimdi arada da olsa yediğim şeyleri hiç yememk ve birçok hastalığa zemn hazırladığını bilmek çok kötüydü.diabet çok zor bir hastalık.sırf bunun için bile kilo verilir ve dengeli beslenilir inanın

:

teşekkürler canım inşallah senin de güzel sonuçlarını öğreniriz buradan

kızlarrrrr bu ayın 28inde eşimin iş yerinin yemeği var müzikli falan olacak, her yıl oluyor zaten . neyse sadede geleyim benim o güne kadar 2-3 kilo daha vermem gerek(bu hafta verirsem onlarda dahil tabi :))) ayyyyyy ne yapsam ya inşallah ECEnin karışımı işe yararda o güne kadar fat değil fit bir hatun kişi olurum....
çoooooooook güzel olmam ve görenlerin vayyyyyyyy be ne güzel zayıflamış demelerini istiyorum ,yardımmmmmmmmmm:34:
bu hafta spor yapamadım yani 40 dk ancak:( belim azdı yine aslında artırsam süper olacaktı ama cumaya kadar bir 40 daha yapsam zil takıp oynayacak vaziyetteyim o nedenle bana spor değilde şöyle acele ama sağlıklı kilo verdiren bir yöntem söyleyin 10 güne yayayım:26:

bak sen bak:))) kız daha ne kadar şaşırtacaksın 23 fln oldu heralde verdiğin kilocuklar daha ne olsun.sen hepimizden iyi biliyorsun zaten en iyi nasıl kilo verilir sen bize öğret:1::1::1:
belin kötüleşmesin yaa dediğim iğneyi bi düşün derim kötü olursan.yenaını 2 günlük bi listesi vardı onu yapabilirsin ,sonra dukanını atak evresini öneriyorlar ama bilmem sonra geri gelirmi verdiklerin sonuçta dukana devam etmeyeceğine göre???benim semizotu detoksunu lahanalı yapabilirsin haftada 1 kere yani 10 günde 2 olur belki.günde 1,5 vermişliğim var lahanayla ve geri gelmemişti.veee güzel bir korse edin olduğundan daha zayıf görünürsün ve biraz da elbise seçiminde hile öğrenirsen 3-4 kg daha vermiş görünürsün .oooo böyle herkes şoka girer:53::53::53::53:

cecoooooo düzenli hatun hoşgeldin ,hadi rahatlamışsındır reglinde gelmiş

Valla bir yandan rahatladım oldum diye diğer yandan karnım ağrıyor :26:
Bu ara şu bir iki gündür daha doğrusu iştahımda kapalı inan kahvaltımı bile zoraki yapıyorum.
Akşamlık bir kepçe kadar susuz nohut yedim ama inan zoraki.
Eşim bile hayırdır iki gündür yemek bile yemiyorsun dedi :1: artık nasıl bir izlenim edindiyse seni üzecek birşeymi yaptım deyip duruyor :60: hatta iki gündür günde 10 kere arıyor beni nasılsın ne yapıyorsun falan diye :1:
Bu akşam hatta en sonunda yaw benim düzene girmem bukadar garip bir durum mu niye bukadar şaşırıyorsun ki yoksa benden birşey saklıyorsunda onu öğrendiğimi mi saniyorsun dedim :60: :60: :60:
Adam alışmış uzun zamandır sabahlara kadar oturan öğlene doğru kalkan hatuna tabi şimdi herşey düzenli olunca adam şaşırdı :60: :60: Ama ben onu daha çoooook şaşırtacağım hele bir yaz gelsin :60:

Bende fıstık gibi olup herifi deli divane edip parmağımda oynatmassam banada Banu demesinler :32::32::32::32:

ece başarı öykünü sabırsızlıkla bekliycem paylaşman çok uzun sürmesin
insülin direncim var mı hiç bilmiyorum ama pkolu olmam yeter galiba
ama ben senin kadar iradeli davranamam ki birsürü yiyeceği kesmişsin helal olsun

cnm allah isteyen herkese nasip etsin ama biz 2. çocuğu henüz hatta hiç düşünmüyoruz
cnm çocuk doğurabilecek durumda değilim şuanda hiç bir açıdan
allah korusun öyle bişey olursa aldırmak zorunda kalırım onunda günahına gşrmek istemiyorum
bi cana bi meleğe son vermek istemiyorum stresten sivilcelendim hemen :(

endiseni cok iyi anlayabiliyorum insallah hamile degilsindir ama o kadar kendini bunaltip strese sokma istersen,sikintida insana iyi gelmiyor

Sağolasın canım inşallah en önemlisi sağlık tabi Allah hepimize şu kilolardan kurtulup sağlıklık sıhhatli bir şekilde güzel güzel kıyafetler giymeyi nasip eder inşallah :16:

Bütün kalbimle amin diyorum 
ahhh ahhhh ben bi bilsem :31:
Aramız limoni son bikaç gündür zaten :25: Ama yaza beni ailesiyle tanıştıracağını söylemişti. 2013 evlilik düşünüyoruz da nişan ne zaman olur onu hiç bilmiyorum :44:

Rabbim seni hakkinda ,hayirlara yönlendirsin insallah tombulkelebekim Allah huzur mutluluk versin insallah
tombul kelebekim sen benden 2 kilo öndesin ama geçen sene 120lerden düşemiyorduk 110larda ne kadar mutluyuz değilmi hele bide 99 gördüğüm zamanki sevincimi düşündüğümde sürekli yüzümde güller açıyor...inş en yakın zamanda düşeriz ..ben kendi adıma insana benzemeye başladım giydiğimi daha çok yakıştırıyorum herkez çok farkediyor sürekkli iltifat alıyorum, birde 10 kilo sonra görsünler beni...sen zayıflayamazsın boğazını tutamıyorsun, yeme yeme, diye sürekli eleştirenler şu anda şaşırıp kalıyorlar hayret bişi yaaaaa zamanında yeme diyorduk bak nasıl başardın diyorlar....

Derin cok güzel zayiflamissin masallah …Zaten su sürekli elestiride bulunanlardan ,bunaldikca kendimi yemege verdim artik diet hakkinda reel de kimseyi karistirttirmiyorum muhakkak beni sevdiklerinden yardimci olmak istediklerinden karisiyorlardir ama bende yan etki oluyordu…

allah sana da nasip eder inş....

amin canim cok sagol cümle olmayanlara insallah

Kizlar bugün düne gör -400deyim. bende bisi anlamadim dün +200 deydim bugün -400olmusum. Ama iyi olmus moralim yerine geldi. :21::21::21:
Az pirincli pirasa yemegimi yedim bir tabak ekmeksiz. Simdide elmali tarcinli karisimdan icicem. Komsum aradi oturmaya gelicekmis. Gideyimde 5 dk da hamuru yogurayim pizza yapicam cocuklar yer hem diye düsündüm umarim ben yemem. Buzlukta sarmam vardi onuda cikarayim bide yanina kek daha ne olsun degilmi :34::34::34::34:
Haydin kizlarkactim simdi ben aksama görüsürüz muck muck kendinize iyi bakin heryerde kar varmis aman hasta olmayinnn... :54::54::54::16::16::16::5::5::5:
[/QUOTE ]

Ilknur ,Insan tartida 100 gram bile verdigini görünce mutlu oluyor sen masallah -400 ü görmüssün neydeyse yarim kilo
Hazirliklarinda süpermis yani yemeden durmak cok zor 

Sonunda bu gün biraz iştahım kapandı şükür.Sabahtan beri kaçamaksız geçirdim 1.5 saat sonra da son mamamı yer kapatırım gübü.Artık 5.5 diyince son yemeğimi yiyim diyorum öyle güzel kilo veriyorum bunu anladım.

bugün güne yine mercimek çorbası ile başladım yarım kase kadar,şimdide koca bir kupa türk kahveli tarçınlı süt içiyorum yanında da 6 tane kuru kayısı getirmiştim ama 4 ünü yedim.Ahh bir de şu kasıklarımdaki ve idrar yollarımdaki sancı olmasa zil takıp oynuycam iştahım kapandı diye :1: Rabbim hepimize güç versin kilo verme konusunda ya cidden ne meşakkatli bir iş bu :53:

Şöyle 20-25 kilo verdiğimi hayal bile edemiyorum ben mesela.Hayatımda en çok verdiğim kilo 18.2005 te diyetisyen+ilaçlarla.Keşke hiç bulaşmasaydım ilaca filan off offff sonrası böyle oldu işte aldıkça aldım.

Bende aksam 5 den sonra yemiyorum daha kolay veriliyor gibi
Zamaninda cok zayiflama ilaci ictim hatta bir tanesi zehirledi doktorum fark etmedi
Ilac destegi yaklasik 15 kiloya kadar hep verdim ama ilaci biraktigimla kat kat fazlasini almam bir oldu
Sonunda sadece yediklerimin yag oranini ve porsiyon büyüklügünü azaltarak basarmistim
Tabi geri aldim orasi ayri 

kızlaaaarr oğluşumu ekledim.
Oy Allah bagislasin ben yerim bu yanaklari cok tatli cok seker masallah

kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)

Ece cok sevindim iyi olduguna Allaha sükürler olsun

ece başarı öykünü sabırsızlıkla bekliycem paylaşman çok uzun sürmesin
insülin direncim var mı hiç bilmiyorum ama pkolu olmam yeter galiba
ama ben senin kadar iradeli davranamam ki birsürü yiyeceği kesmişsin helal olsun
tamam canım en kısa zamanda yazarım inşallah.benim yarıdmcım vardı ama çörek otu kullandım ben o benim canımmmmm:16::16::16:yoksa bende de irade yok sayılırdı yani

Ece cok sevindim iyi olduguna Allaha sükürler olsun

çok teşekkür ederim :16::16::16:

allah iyiliğini versin senin güldürdün beni akşam akşam :) tamam canlı tutarım hayallerimi :))):1:
amin canım :))
hemşerim maşallah yavruna çok tatlı allah esirgesin
allah olmayanlarada nasip etsin canım. sağlıklı sihatli bir yavru.
canım şu yüzde yüz detoks varmış ya. baya memnun olan var gibi.
Oy Allah bagislasin ben yerim bu yanaklari cok tatli cok seker masallah

sağol canım rabbim steyen herkese nasip eder inşallah

Back
X