özleeeeeeeeeeeemmmm sana yemedim demeyi cok isterdim ama yedim 

Gerci abartmadim ama sonucta yedim . Düsün bir pizzanin dörtte biri kadarini yedim. Cok yesem 10 sarma yemisimdir ama kekin ucundan acik yedim. Iyikide kalmamis belkide onuda yerdim 

Insallah cay ise yararda 1 kilo olmasada yakinlarda bisey verebilirim cnm ben daanamadim tartildim yine :26::26::26:
artık olanla ölene çare yok ne yapalım :) cumaya kadar kaçamak yok tamam mı?
yine mi tartıldın canım ya bu kadar yedikten sonra tartılınır mı ama
buasıda aynı çok soğuk sabah -6,5muş eşim işe giderken o da aynı şeyi söyledi çok soğuk dedi. artık dersler olmaz değil mi? gerçi burada herkes son güne kadar gelir :)
amannnnnnnn ne düşünüyorsun al tavuk sosunuda hazırlardan al poşete koy at fırına ,hatta patates havuç falanda koy tamamdır :) pilav ,çorba ,salata yeterrrrrrrrrr.
dinsizin hakkından imansız gelirmiş gibi olmuş senin kvnin işi :)
aman hiç takma hatta dinleme bile boşver hı hı de geç ne gerek var ,eşinde üzülmesin yazık.
öyle canım herşeyin başı sağlık tabiki. ne güzel atlattın bak. inşallah bir daha olmaz böyle şeyler canım. kilo herşeyin başı ya ne yazıkki.
24 tü cuma günü itibariyle hatta 25 çünkü ben 100 kiloydum burayla tanıştığımda 99dum :) en son 75.4 çıktım hatta ertesi gün 75.1 de gördüm :)
kız ben ne bileceğim herşeyden az az yiyorum işte ,asıl senin yöntemin daha iyi bacım
yok canım ya ben dukan mukan yapmam sözde karatay yapacaktım o bile okula başlayınca yalan olacak ,başlamadan bitecek :) bana bu hafta verdiğimde dahil ayın 28ine kadar 2-3 lazım 72yi görsem süper olacak. anacım şişlik ,regl falanda yok ki güveneyim veririm diye:) canım ben şok diyet istemiyorum ben normal bir düzende istiyorum diyet listesi ha o güne kadar istediğim olmazsa belki denerim 2 gün.
sen semizotunu lahanalı nasıl yapıyorsun ? hangi lahanayla? hadi canım günde 1,5 mu ay günde 1,5 ne demek ben geçen hafta boyu 1400ü ancak verebildim :) sen yazacaktın onu yazmadın ,ay ne olur yaz canım ya yapayım şunu.
valla girsinler çünkü 1-2 kişi var bana doğumdan yeni çıktığım 40ım çıkmadığı halde gelipte aaa çok kilo almışsın diyenler ,senin arkadaşın hala hesabı benide birine benzetmişlerdi, şimdi intikamımın ne kadar acı olmasını istediğimi anlatabilmişimdir umarım :)
şimdi onlar benim yanımda çooooooook tombik kaldılar ama ben onlar gibi öküz değilim ,giderim şıkır şıkır görürler :)
ha biri var ki görsede söylemez ona zamanında çok kızdım ay bücürük bir şey 1 karış boyu var benim kiloma taktı, aslında hiç yapmam ama sinirime gitti ve ben ,ben istersem zayıflarım ama sen istesende uzayamazsın dedim, tamam çok kötüydü ama ne yapayım hak etti