Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemmm

% 100 detoks ta yapmıştım ayran çorbası gibi içinde kuru nohut,bulgur vs vardı yanlış hatırlamıyorsam normal bir kahvaltı vardı akşama kadar bu çorba tuzsuz içiliyordu 2 saatte bir.ben bunu yaptım kolaydı ilk günüm ama 2.günüm hiç doymadım çok halsizlik yaşadım sonuçta1,5 kg verdim ama ertesi gün diyete devam etmemem rağmen büyük çoğunluğunu geri aldım verdiğm kilonun.bu nedenle bi daha yapmam diye düşündüğüm bir detoks ama herkeste aynı etkisi olmaz belki başkalarına faydası olmuştur

slm cnm valla 500 gram daha almışım 98.800 olmuşum:(
yeniden konuştuk beni öyle bi gaza getirdi öyle bi motive etti ki 1 nisana kadar 85 hedefledik en azından 88 dedik bakalım inş. olacak
test yapmadım cnm tırsıyorum vallahi aslında kalkıp yapsam ama neyse yaa boşver yok yok hamile değilimdir
Ayşecim nasıl motive ettiyse sende beni motive ben uçtum durduramıyorum boğazımı şimdi diete başlıcam diyorum sabah simitmi yesem geçiyor aklımdan.İnşallah değilsindir canım ama istersen bir yap bakalım ne çıkıcak.

saat 12 kızlar ben çııyorum 5bucukta kalkıyorum çünkü kayınvalidemler çaydaydı yorgunum
öpüyorum hepinizi sabaha görüşürüz inş allaha emanet olun

Bana bişey oldu dietime başlayamaz oldum garanti kiloda almışımdır sinirlerim çok bozuk hergün başlıycam diyorum olmuyor bugün resmen zorla çikolata yedim anladım duygusal açlık sanırım benimki ama biran önce başlamam şart napsam bilmiyorum.

Valla banu aynı durumdayım kesinlikle duygusal açlık başka birşey değil rejime başlamayacak olsam hiçbirşey yemiyorum rejim lafını duyunca sürekli birşeyler yeme gereği hissediyorum. İşin kötüsü benim rejim yapmam şart ürikasitim yine yükseldi eminim kolum çok ağırıyor :25: rejim yapacağıma ne bulduysam yiyorum :14:

Yarın için dahiliyeden randevu aldım ürikasitimi kolesterolümü karaciğer enzimlerimi ölçtürücem bu sefer gitmişken B12 me de baktırcam hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah önemli birşey çıkmaz :18:

kızlar detox hakkında kendi gözlemlerim kilo vermenize direk etkisi yok ama bağışıklık sisteminizi midenizi,karaciğerinizi vs..dinlendiriyor ve kandaki toksinleri atmaya yarıyor kilo verdirmiyor ama diyet yaparken ara ara yapmak çok iyi geliyor insana detox yaptığınız gün mümkünse günlük aktivitenizi minimuma indirmek bedenide dinlendirmek gerek...

özleeeeeeeeeeeemmmm sana yemedim demeyi cok isterdim ama yedim :17::17::17:
Gerci abartmadim ama sonucta yedim . Düsün bir pizzanin dörtte biri kadarini yedim. Cok yesem 10 sarma yemisimdir ama kekin ucundan acik yedim. Iyikide kalmamis belkide onuda yerdim :9::9::9:
Insallah cay ise yararda 1 kilo olmasada yakinlarda bisey verebilirim cnm ben daanamadim tartildim yine :26::26::26:

Gecmis olsun cnm Allah acil sifa versin ... :16:

O kadarda korkmustun cnm cok sükür iyi cikmis sonuclar. Ilaclarini düzenli kullanirsan onlarda normal degerlerine dönerler insallah cnmcim :16::16::16:
Amin cnm Rabbim herkesi korusunnn...:34::34::34:

cecooo reglin vatana ve millete hayirli ugurlu olsun cnm :9::9::9:
Amin cnm insallah yaza fistik gibi oluruz dicem de siz olursunuzda ben süpheli :9::9::9:
Adam zaten deli divane olmus baksana daha neresini delirticen ilahi sen yokmusun öldürdün beni yine gülmekten :9::9::9:

endiseni cok iyi anlayabiliyorum insallah hamile degilsindir ama o kadar kendini bunaltip strese sokma istersen,sikintida insana iyi gelmiyor

Bütün kalbimle amin diyorum 

Rabbim seni hakkinda ,hayirlara yönlendirsin insallah tombulkelebekim Allah huzur mutluluk versin insallah

Derin cok güzel zayiflamissin masallah …Zaten su sürekli elestiride bulunanlardan ,bunaldikca kendimi yemege verdim artik diet hakkinda reel de kimseyi karistirttirmiyorum muhakkak beni sevdiklerinden yardimci olmak istediklerinden karisiyorlardir ama bende yan etki oluyordu…

amin canim cok sagol cümle olmayanlara insallah

Canim benim cok sagolasin :16::16::16:
Gercekten yemeden duramadim yani abartmasamda yedim puuuu bana :17::17::17:
canım ALLAH RAZI OLSUN

Valla banu aynı durumdayım kesinlikle duygusal açlık başka birşey değil rejime başlamayacak olsam hiçbirşey yemiyorum rejim lafını duyunca sürekli birşeyler yeme gereği hissediyorum. İşin kötüsü benim rejim yapmam şart ürikasitim yine yükseldi eminim kolum çok ağırıyor :25: rejim yapacağıma ne bulduysam yiyorum :14:

Yarın için dahiliyeden randevu aldım ürikasitimi kolesterolümü karaciğer enzimlerimi ölçtürücem bu sefer gitmişken B12 me de baktırcam hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah önemli birşey çıkmaz :18:
İnşallah bizde başalrız diete baharcım demek kol ağrısından belli oluyor benimde çok ağrıyor kolum bir ara bende baktırayım bari.Gerçekten senin yapman tamamen sağlık için inşallah yarın güzel çıkar sonuçların.

Bende yatıyorum umarım uyuyrum bugün nerdese birde kalktım hemde akşam çok geç yatmamıştım kış uykusuna yatan ...lar gibi oldum valla::))
Herkese güzel geceler güzel sabahlar.

[video=facebook;310161479026499]http://www.facebook.com/photo.php?v=310161479026499&set=vb.115584681852688&type=2&theater[/video]

iyi geceler kızlar
ben de bugün günde yedim mamalardan ama abartmadım akşam çok acıktım ama yanlış beslenme yüzünden ben de ton balıklı salata yedim biraz da leblebi
artık öğrendim herşeyi ölçülü yersen sorun olmuyor canlarım hiç birşeyden mahrum kalmaya gerek yok ama gündüz ve ölçülü yemek lazım tabii

geçer yarına ağrın sancın kalmaz canım benim . bende geçen haftalarda hastaydım ,boğazım ağrıyordu yiyememiştim ve o hafta açlıktan gitmişti kilolar :)
kıyamam enişteye ya adamı artık nasıl şaşırtıysan :)
gerçekten normal düzen her zaman çok daha iyidir vücudun normal çalışmasını sağlar ,metabolizman daha iyi çalışır .
olursun tabi canım ya olanlardan neyin eksik sanki?

%100 detoks dediğin nedir canım ya ben bilmiyorum onu yani öyle şok falansa istemiyorum 2 kiloyu 10 güne yayayım diyorum 3 te olur bak :)
özleeeeeeeeeeeemmmm sana yemedim demeyi cok isterdim ama yedim :17::17::17:
Gerci abartmadim ama sonucta yedim . Düsün bir pizzanin dörtte biri kadarini yedim. Cok yesem 10 sarma yemisimdir ama kekin ucundan acik yedim. Iyikide kalmamis belkide onuda yerdim :9::9::9:
Insallah cay ise yararda 1 kilo olmasada yakinlarda bisey verebilirim cnm ben daanamadim tartildim yine :26::26::26:

artık olanla ölene çare yok ne yapalım :) cumaya kadar kaçamak yok tamam mı?
yine mi tartıldın canım ya bu kadar yedikten sonra tartılınır mı ama:(

buasıda aynı çok soğuk sabah -6,5muş eşim işe giderken o da aynı şeyi söyledi çok soğuk dedi. artık dersler olmaz değil mi? gerçi burada herkes son güne kadar gelir :)

amannnnnnnn ne düşünüyorsun al tavuk sosunuda hazırlardan al poşete koy at fırına ,hatta patates havuç falanda koy tamamdır :) pilav ,çorba ,salata yeterrrrrrrrrr.
dinsizin hakkından imansız gelirmiş gibi olmuş senin kvnin işi :)
aman hiç takma hatta dinleme bile boşver hı hı de geç ne gerek var ,eşinde üzülmesin yazık.

öyle canım herşeyin başı sağlık tabiki. ne güzel atlattın bak. inşallah bir daha olmaz böyle şeyler canım. kilo herşeyin başı ya ne yazıkki.

24 tü cuma günü itibariyle hatta 25 çünkü ben 100 kiloydum burayla tanıştığımda 99dum :) en son 75.4 çıktım hatta ertesi gün 75.1 de gördüm :)
kız ben ne bileceğim herşeyden az az yiyorum işte ,asıl senin yöntemin daha iyi bacım
yok canım ya ben dukan mukan yapmam sözde karatay yapacaktım o bile okula başlayınca yalan olacak ,başlamadan bitecek :) bana bu hafta verdiğimde dahil ayın 28ine kadar 2-3 lazım 72yi görsem süper olacak. anacım şişlik ,regl falanda yok ki güveneyim veririm diye:) canım ben şok diyet istemiyorum ben normal bir düzende istiyorum diyet listesi ha o güne kadar istediğim olmazsa belki denerim 2 gün.
sen semizotunu lahanalı nasıl yapıyorsun ? hangi lahanayla? hadi canım günde 1,5 mu ay günde 1,5 ne demek ben geçen hafta boyu 1400ü ancak verebildim :) sen yazacaktın onu yazmadın ,ay ne olur yaz canım ya yapayım şunu.
valla girsinler çünkü 1-2 kişi var bana doğumdan yeni çıktığım 40ım çıkmadığı halde gelipte aaa çok kilo almışsın diyenler ,senin arkadaşın hala hesabı benide birine benzetmişlerdi, şimdi intikamımın ne kadar acı olmasını istediğimi anlatabilmişimdir umarım :)
şimdi onlar benim yanımda çooooooook tombik kaldılar ama ben onlar gibi öküz değilim ,giderim şıkır şıkır görürler :)
ha biri var ki görsede söylemez ona zamanında çok kızdım ay bücürük bir şey 1 karış boyu var benim kiloma taktı, aslında hiç yapmam ama sinirime gitti ve ben ,ben istersem zayıflarım ama sen istesende uzayamazsın dedim, tamam çok kötüydü ama ne yapayım hak etti

canım diyet deneyimlerinin içinde var.

kızlar yarın dahiliyeye gidicem hipotroidi için. 7. aydan beri hiç bir tahlilim yapılmadı. buraya geldiğimden beri insülin direncidir gidiyor. başka hangi tahlillere baktırsam sizce? tavsiyelerinizi alayım

iyi geceler kızlar
ben de bugün günde yedim mamalardan ama abartmadım akşam çok acıktım ama yanlış beslenme yüzünden ben de ton balıklı salata yedim biraz da leblebi
artık öğrendim herşeyi ölçülü yersen sorun olmuyor canlarım hiç birşeyden mahrum kalmaya gerek yok ama gündüz ve ölçülü yemek lazım tabii
of offfff cumaya kadar yemeseydik iyiydi ben bugün ne güzel -400ü görmüstüm ama sanirim yine + lara cikarim sabaha asum ya yemezsem aklim kaliyor yersemde cok pisman oluyorum nolcak benim bu halim puuuuuuuuuuu bana :17::17::17:
sa güzel haımlar nasılsınız ben geldim bir gelip bir gidiyorum sizsizde olmuyorrr:16::16:

Hosgeldin semosum hosgeldinnnnnnnn:16::16::16:
Nasilsin biraz toparlanabildinmi???:28:

ilknurcum yiyecez tabii ömür boyu yememek mümkün değil değil mi o yüzden az yemeyi ölşülü yemeyi öğrenmek ve sonraki öğünlerde dengelemek lazım o zaman hiç bişeycik olmaz pişman da olmazsın canım

Back
X