Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilknurcum yiyecez tabii ömür boyu yememek mümkün değil değil mi o yüzden az yemeyi ölşülü yemeyi öğrenmek ve sonraki öğünlerde dengelemek lazım o zaman hiç bişeycik olmaz pişman da olmazsın canım

yemin ediyorum hayranim sana :46::46::46: keske bendede sendeki irdaenin bindebiri olsaydi :17:
yemezsem sorun yok ama az ucundan bakiyim dersem is cigrindan cikiyor sanirim benim frenlerde sorun var birtürlü tutmuyor :14::14::14::43::43::43:

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
geçmş olsun bol sıvı tüketmeye devam grip olunca 1 limonu sıkarım cezvede ılıtırım 1 kaşık bal karıştrır iöerim dene istersen
kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)
gözün aydın iyi çıktığına sevindim
merhabalar:16::16:
nezamandır menümü paylaşmıyordum
paylaşıyım hemen merak içindesinizdir şimdi:1::1::1:
sabah
2 dilim ekmek
4zeytin
1kk peynir
1 çay tabağı patates kızartması
2 bardak çay şekersiz:32:

öğlen
10 çiğ badem
akşam
2 küçük parça fırında tavuk
2 dilim ekmek
1 kase çorba
vallaa şaka maka süper gidiyosun isteksiz başladın veremem ekmeği burakamam diye ama süpersin ehhh bu hafta kilo çizelgenide yap artıkın
Valla bir yandan rahatladım oldum diye diğer yandan karnım ağrıyor :26:
Bu ara şu bir iki gündür daha doğrusu iştahımda kapalı inan kahvaltımı bile zoraki yapıyorum.
Akşamlık bir kepçe kadar susuz nohut yedim ama inan zoraki.
Eşim bile hayırdır iki gündür yemek bile yemiyorsun dedi :1: artık nasıl bir izlenim edindiyse seni üzecek birşeymi yaptım deyip duruyor :60: hatta iki gündür günde 10 kere arıyor beni nasılsın ne yapıyorsun falan diye :1:
Bu akşam hatta en sonunda yaw benim düzene girmem bukadar garip bir durum mu niye bukadar şaşırıyorsun ki yoksa benden birşey saklıyorsunda onu öğrendiğimi mi saniyorsun dedim :60: :60: :60:
Adam alışmış uzun zamandır sabahlara kadar oturan öğlene doğru kalkan hatuna tabi şimdi herşey düzenli olunca adam şaşırdı :60: :60: Ama ben onu daha çoooook şaşırtacağım hele bir yaz gelsin :60:

Bende fıstık gibi olup herifi deli divane edip parmağımda oynatmassam banada Banu demesinler :32::32::32::32:
yürüürrr beeeeee arkandayız bu yaz eşlerimizin başı dönecek inşallahhh
of offfff cumaya kadar yemeseydik iyiydi ben bugün ne güzel -400ü görmüstüm ama sanirim yine + lara cikarim sabaha asum ya yemezsem aklim kaliyor yersemde cok pisman oluyorum nolcak benim bu halim puuuuuuuuuuu bana :17::17::17:

Hosgeldin semosum hosgeldinnnnnnnn:16::16::16:
Nasilsin biraz toparlanabildinmi???:28:

ilknurrr gece geç yatıyosun sanırım sende düzensizliktende öğünlerin karışıyoooo gibi geldi bana

ya bişi sorcam kızlar,özellikle özlem ve banu siz bilirsiniz kesin,melis yok ortalarda nereye kayboldu?
bilgsayayrı bozuktu yanlış hatırlamıyorsam

günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım
şükür emirin ateşi düşmüş ateş çok yıpratıyor çocuğu

günaydın canım küçükken çok oluyor hastalık benimkide çok öksürüyor ballı zencefil yaptım yarım çay kaşıgı verdim şeker diye kusacaktı bağırıyor sen napıyosunnn diye bıdığım
zencefili ıhalamurun içine koyuyorum ben birde ballı zencefil yapınca meyveli yoğurda karıştırıyorum

Günaydın kızlar
Son zamanlarda düzenli giremiyordum buraya ama bugün yine rejime başladım devamlı girmeye özen göstericem yine. Çünkü ürikasitim yine yükseldi sanırım kolumun ağrısı yine başladı. Stresten mi sıkıntıdan mı anlamadım İstanbulda hiçbiryerim ağırmadı Erzuruma döndüğümden beri heryerim sürekli ağırıyor :14: İnsülin direnci ilacım bitti yarın doktora gidicem + gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım ürikasit ne seviyede :14:

Bu arada çok güzel haberlerim de var :1: LCW dan kendime 48 beden pantolon aldım :32: benim kocaaaaaaa totoşuma 48 beden oldu yaaa :21: 46 beden de uzun mont aldım :21: :32: Annem vucudun kıza benzemeye başladı dedi :27: Kilo veremesemde incelmenin tadı bir başka :16: Bundan sonra çok daha rahat kıyafet bulabileceğimi bilmek pahabiçilemez :21:
çok güzel insan düşün bir numara içine girince nasıl mutlu oluyor

Bütün BGK'lar kış aylarında susuz kalmış çiçekler gibi oluyor zaten. Solgun, bezgin, ama bahar geldi mi canlanıveriyorlar. Sıcağı fazla sevmem ama baharı ben de çok severim. Yüzüme vuran sert rüzgarları da severim, hem BGK hem KGK'yım ben :))

Semirancığım, tam sitem edecektim sana, sonradan yazdıklarını okudum vazgeçtim. Hala keyfin yok anladığım kadarıyla. Yazmasan da en azından okumaya devam et bari, de tümden kopma. Seviyoruz seni :16:

Sağol canım :) Oğlan yaka silktirdi ama ;) Battaniyesini alıp atıyor yazdım ya, bir değil beş değil belki 35-40 defa aynı şeyi yapmıştır. Sıkıldı da bir yandan, sitedeki kapalı oyun kulübüne ya da yakınlarda biryerlere götürüyordum onu gündüzleri 1 saatliğine bile olsa. Şimdi kızımı bırakıp çıkamıyorum tabii. O da sıkıldı, iyice canavarlaştı. şahtı şahbaz oldu yani :)

Sağol canım. Daha atlatamadı ne yazık ki, pediatrik şuruplarla ateşi düşmüyor, oldukça yüksek. Hatta dün gece yarısı ölçtüğümde 40.4 çıktı :( Yetişkin dozuna yakın ateş düşürücü verdim, o zaman biraz düştü. Genel durumu iyi olduğu için (kusma-ishal-iştahsızlık yok) ve de klasik soğuk algınlığı belirtileri gösterdiği için bir gün daha beklemeye karar verdik babamla. Doktora götürünce direk antibiyotiği dayıyor çünkü. Ama yarın da devam ederse gideceğim, boğaz ya da kulak enfeksiyonu var mı baksın...

Mücveri ben de hep fırında pişiririm, benim tarif bol yumurtalı olduğu için fırında çok yapışıyor, evde sorun değil yapışmaz kaplarım var, ama kayınvalidemde yaptığımızda 2 gün borcamdan kazıyamamıştık, fırın kağıdı da koyduğumuz halde :))

Aynen yazdığın gibi oldu, ben de şaşırdım. Gene de kıyamıyor ama ablasına, önce ağlatıyor sonra sarılıp özür diliyor :) Fark ettim ki normal zamanda kızıma fazla ihtimam göstermiyormuşuz, yavrucuğum kendi halinde yaşayıp gidiyormuş. Şimdi devamlı ilgi, yedirip içirme filan olunca onları da kıskandı sanırım. sbaahtan beri "anne bana da ilaç içir" diye ortalığı yıkıyor, vitaminle bile kandıramadım :)
Arkadaşının çocuğuna çok üzüldüm :( Eğer iyi bir haber alırsan bize de ilet olur mu?

Gözün aydın canım, sevindim iyileşmesine. Bu son olur inşallah.

Çok geçmiş olsun, minikler hep hasta bu ara :(

Ben de Ayşe'ye katılıyorum Mutlu. Gerek duyduğun anda ulaşabileceğin, gitmek için Bandırma'yı beklemeyeceğin biri olsa daha iyi olur bence de. Ayşe'nin önerdiği kişi ya da kendi gittiği diyetisyeni düşünmez misin?
umarım ciddi bir şey yoktur diyecem ama sanırım var o kadar ateş var sonuçta
umarım çabuk atlatır
mücvere ben az yumurta koyuyorum bugün 3 kabak 2 pırasa yarım demet pazıdan yaptım 2 yumurta koydum az un çeksin diye az yumurta koyuyorum yinede biraz yapışıyor tabi

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
geçmiş olsun ama bence önce sağlık gelir bence meyve ye

kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)
sevindi iyi çıkmasına bak ihmal etme d vitaminini birşeycik kalmaz

Kızlar ayşenin sonucunu aldık geçirilmiş bir enfeksiyonmuş kendi doktorumuzu aradık bir tek yüksek çıkan bir sonucu için takip edilmesi lazım dedi inşallah oda düştümü rahatlıycaz bu arada küçük cadı ilk sahnesine çıkıyor haftaya pazar gösteriler burdaki alışveriş merkezinin içinde olucakmış şimdiden hepimizi heyecan sardı.
Bu arada ayşe hastayken hepinizin desteğine çokkk teşekkürler....
Özelikle ayşecim senin hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum...
çok iyi haber bu valla sevindim
ne gösterisi bu başarılar diliyorum ona
çok saolun arkadaşlar.inş iyileşir kısa zamanda :( bugün doktora götürdüm sağlık ocağına..bi dünya ilaç verdi yolladı ilaçta içiremiyorum şaşırdım walla naapsam ne etsem..portakal suyu verdim oda pişik yaptı herşeyde üstüste geliyo zaten.benimde belim ağrıyo 2 gündür.5 dakika uyuyo 10 dakika ağlıyo kısa zamanda geçerde iyileşir oğlum inş..biz bile çekemiyoruz hastalığı..iyi geceler herkese..inş gelicem kısa zamanda geri
ilaçları ben enjektörle veridim küçükken ağzına sıkardım çok zor içerdi hatta kusardı bazende
oyüzden ilacı verip yemeği hemen yediridim boş mide olunca kusamıyordu tabi
Valla bir yandan rahatladım oldum diye diğer yandan karnım ağrıyor :26:
Bu ara şu bir iki gündür daha doğrusu iştahımda kapalı inan kahvaltımı bile zoraki yapıyorum.
Akşamlık bir kepçe kadar susuz nohut yedim ama inan zoraki.
Eşim bile hayırdır iki gündür yemek bile yemiyorsun dedi :1: artık nasıl bir izlenim edindiyse seni üzecek birşeymi yaptım deyip duruyor :60: hatta iki gündür günde 10 kere arıyor beni nasılsın ne yapıyorsun falan diye :1:
Bu akşam hatta en sonunda yaw benim düzene girmem bukadar garip bir durum mu niye bukadar şaşırıyorsun ki yoksa benden birşey saklıyorsunda onu öğrendiğimi mi saniyorsun dedim :60: :60: :60:
Adam alışmış uzun zamandır sabahlara kadar oturan öğlene doğru kalkan hatuna tabi şimdi herşey düzenli olunca adam şaşırdı :60: :60: Ama ben onu daha çoooook şaşırtacağım hele bir yaz gelsin :60:

Bende fıstık gibi olup herifi deli divane edip parmağımda oynatmassam banada Banu demesinler :32::32::32::32:
hadddi kim tutatr seni dmek geldi içimden
YOk yooook ben daha yeni başlıyorum :60:
Hem sende fıstık gibi olucaksın ben inanıyorum :34: Sende kendinden şüphe etme herşey pozitiv düşünceyle başlar sonuçta :34:

Ayyy kızlar yaa bu arada perşembe günü Kv akşam yemeğine gelicekmiş :26:
Dünyanın en güzel yemeğinide yapsam hatun kesin yine bir kulp takıp beni cıldırtır :1: o ayrıda ben ne yemek yapsam basit ve hafif :44:
Tabi kesin yine eşim davet etmiştir aklı sıra Annesine yaranacak ya. Hesapta Annesi torunlarını özlemiş ki normalde 3 ay görmese nasıllar diye gelmez. Yada KV Annesinede bakmak zorunda ya artık oradan kaçmak için bizi bahane etmiştir :1:
KP öldükten sonra resmen ohhh bundan sonra hayatımı yaşayacağım diyordu ama planladığı gibi olmadı cünkü kendi annesi bu sefer kocan öldü madem bundan sonra gelip bende kalıcaksın bana bakıcaksın demiş :60:
Kadın isyanlarda bu yaştan sonra Annemden izin mi alıcağım bir yere giderken diye :1: bende o gün dedim cesaretin varsa yüzüne de söylesene diye :1:

Bakalım o günü nasıl atlatıcağım daha şimdiden mideme ağrılar giriyor yine gelip dangul dungul konuşup beni sinir edicek diye ama bu sefer bende savaşa hazırım :1:
sinirlerine hakim ol boşver konuşsun tıka kulaklarını canını sıkma
rahata ermedi kv ne oldum dememli ne olacam demeli
slm cnm valla 500 gram daha almışım 98.800 olmuşum:(
yeniden konuştuk beni öyle bi gaza getirdi öyle bi motive etti ki 1 nisana kadar 85 hedefledik en azından 88 dedik bakalım inş. olacak
test yapmadım cnm tırsıyorum vallahi aslında kalkıp yapsam ama neyse yaa boşver yok yok hamile değilimdir

o kadar stress atlattın bırakmadan yola devam et
bu gazla bence verisin ,

benim ilk iki çocuğumda çok seviyorlar şurubu:nazar::nazar::nazar: yani hastalıkta zorlanmıyorum içiyorlar hıııımmm deyip.hatta abi hasta olunca benim kız tutturuyordu senin oğlan gibi bende keçi boynuzu pekmezi veriyordum şurup kaşığında:1::1::1:
arkadaşımı aradığımda haber veririm inşallah iyidir kuzusu.
Bana da içir, bana da içir diye boşuna demiyormuş miniğim. Onun da ateşi çıktı akşam üzeri, şimdilik ablası kadar yüksek değil ama... Doktoru aradım, büyük ihtimalle virütik diye düşünüyoruz, "ortada dolaşan ve yüksek ateş yapan acaip virüsler var bu ara" dedi. Gene de yarın götürmeyi düşünüyorum. Benim oğlan yemiyor artık o numaraları, eskiden ben de yapıyordum, şimdi bakıyor "ayııır penbe ilat verrr" diye tutturuyor. Artık nasıl içten istediyse ona da vermek zorunda kaldım zaten.
Unutmadan, gözün aydın diyeyim, doktordan da sonuçlarının iyi olduğunu duymuşsun, için rahatlamış. Bak, sen tahlil sonuçlarını ilk yazdığında sana yazdığım yorumu aşağıya kopyaladım, doktor da aynı şeyleri söylemiş :)))
.....Tahlilllerine de sevindim, gözün aydın insülin direnci kalmamış. D vitaminini bir ampülle kolayca takviye edersin ve değerin hemen düzelir, zaten doktorun bilgi verecektir :)
..........................
Çok geçmiş olsun. Meyve yemiyorsan bile sebzelerden eşdeğer vitaminleri takviye edebiliyorsundur umarım.
kızlarrrrr bu ayın 28inde eşimin iş yerinin yemeği var müzikli falan olacak, her yıl oluyor zaten . neyse sadede geleyim benim o güne kadar 2-3 kilo daha vermem gerek(bu hafta verirsem onlarda dahil tabi :))) ayyyyyy ne yapsam ya inşallah ECEnin karışımı işe yararda o güne kadar fat değil fit bir hatun kişi olurum....
çoooooooook güzel olmam ve görenlerin vayyyyyyyy be ne güzel zayıflamış demelerini istiyorum ,yardımmmmmmmmmm:34:
bu hafta spor yapamadım yani 40 dk ancak:( belim azdı yine aslında artırsam süper olacaktı ama cumaya kadar bir 40 daha yapsam zil takıp oynayacak vaziyetteyim o nedenle bana spor değilde şöyle acele ama sağlıklı kilo verdiren bir yöntem söyleyin 10 güne yayayım:26:

Özlemciğim, eminim o 2-3 kiloyu vermesen bile sen aynı derecede güzel olacaksın. Dünyanın kilosunu vermişsin, farketmeyende art niyet aramalı. Seçeceğin şık kıyafet, saçın-makyajın ile çok güzel olacağına eminim. Ama 10 günde rahatlıkla 2 kilo daha verebilirsin sen, geçen hafta bile 1.400 verdiğine göre. Bana diyetisyenimin verdiği sebze menüsünü önerebilirim ben de sana. Bir hafta az verdiysem, takıldıysam, artıdaysam bana bunu yaptırıyordu.
Sabah ve ara öğünler klasik, yağlı yemişler ve şeker içerebilecek her şey yasak. Örneğin ara öğünde kuru yemiş hakkımı leblebi olarak tüketiyordum, normalde serbest olan 3 adet kuru kayısı gibi ara öğünler yasak yerine greyfurt gibi kalorisi düşük ara öğün var. Ana öğünler ise -sabah, akşam- şu şekilde: 1 kepçe çorba+6 yemek kaşığı az yağlı sebze yemeği+1 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salalata. Sebze olarak bezelye, kereviz, patates, havuç, kırmızı lahana yasak, baklagil yok, et yok (yemeklere kıyma-az miktarda et konulabilir). Bir haftada 2 kilo veriliyor bu diyetle. Yapmak istiyorum dersen saatlerini filan daha düzgün yazarım sana.

eevet asucum yarın geliyor eşim sağolasın
bende şimdi diyecektim eşim geliyor bu ara fazla giremiyebilirim ama bildirim yaparım beni affedin diyecektim ki sen söyledin

geçmş olsun bol sıvı tüketmeye devam grip olunca 1 limonu sıkarım cezvede ılıtırım 1 kaşık bal karıştrır iöerim dene istersen

gözün aydın iyi çıktığına sevindim

vallaa şaka maka süper gidiyosun isteksiz başladın veremem ekmeği burakamam diye ama süpersin ehhh bu hafta kilo çizelgenide yap artıkın

yürüürrr beeeeee arkandayız bu yaz eşlerimizin başı dönecek inşallahhh

ilknurrr gece geç yatıyosun sanırım sende düzensizliktende öğünlerin karışıyoooo gibi geldi bana

aynen cnm aynen:17::17::17:
Sabah cocuklar gittikten sonra yatmamaya bi alissam cok sey farkedecek ama yatak cekiyo resmen beni:14:
Dün erken yattim sözde ama sabah yinede yattim bünye aliskin deilki o saatte uyank olmaya ama elimden geleni yapmaya calisiyorum. Kahvaltida etmiyorum hafta ici :50: Yanlis oldugunu bile bile yinede yapiyorum iste :43:

umut cum geçmiş olsun oğlanda hastalandı demek umarım çabuk atlatırlar
pembe ilaçmı istiyor kerata
benim kızda tesi dr. a giderken pazarlık yapıyoruz iğne yok kelebek yok serum yok pembe ilaç yok diye
geçen sene bronşit zatüre geçirdi ateş 1 hafta düşmedi 2 saatte bir ateş düşürücü içince ne olduysa o zamandan beri pembe ilaç istemem diyor

yemin ediyorum hayranim sana :46::46::46: keske bendede sendeki irdaenin bindebiri olsaydi :17:
yemezsem sorun yok ama az ucundan bakiyim dersem is cigrindan cikiyor sanirim benim frenlerde sorun var birtürlü tutmuyor :14::14::14::43::43::43:

baktıralım canım senin frenlere :1:
tutar tutar ben de bu yaştan sonra öğrendim frene basmayı
hem bugün ne öğrendim doyduktan sonra yenen lokmalar harammış biliyormusun
ne çok haram yemişim haberim yok

bir itarafım var ben dün gece yine geçen gece yediğim gibi hatta daha fazlasını yedim nasıl başardım bu midede nekadar yer var böyle anlamadı offf :17::17:

eevet asucum yarın geliyor eşim sağolasın
bende şimdi diyecektim eşim geliyor bu ara fazla giremiyebilirim ama bildirim yaparım beni affedin diyecektim ki sen söyledin
Canim ben orayi kacirmisim esin nerdeki geliyor? Allah kavusmayi nasip etsin cnm:16:
baktıralım canım senin frenlere :1:
tutar tutar ben de bu yaştan sonra öğrendim frene basmayı
hem bugün ne öğrendim doyduktan sonra yenen lokmalar harammış biliyormusun
ne çok haram yemişim haberim yok

Eyvahhhhhh yandikki biz o zaman ne yandikkkk :18::18::18: Zaten dinimizce midenin 3te 1 ini bos birakmaliymisiz ama yapamayabiliyoruz malesef :50::50::50:

iyi geceler kızlar
ben de bugün günde yedim mamalardan ama abartmadım akşam çok acıktım ama yanlış beslenme yüzünden ben de ton balıklı salata yedim biraz da leblebi
artık öğrendim herşeyi ölçülü yersen sorun olmuyor canlarım hiç birşeyden mahrum kalmaya gerek yok ama gündüz ve ölçülü yemek lazım tabii
Asumncığım hayret, sen bu saatlere kalmazdın pek? sevindim vallahi seni gördüğüme, yarın sabaha kahvaltı daveti yok galiba :34:
sa güzel haımlar nasılsınız ben geldim bir gelip bir gidiyorum sizsizde olmuyorrr:16::16:
CE ee diyip gitmişsin ama :(
....umarım ciddi bir şey yoktur diyecem ama sanırım var o kadar ateş var sonuçta
umarım çabuk atlatır
mücvere ben az yumurta koyuyorum bugün 3 kabak 2 pırasa yarım demet pazıdan yaptım 2 yumurta koydum az un çeksin diye az yumurta koyuyorum yinede biraz yapışıyor tabi ...
Sağol canım. Doktorumuzla konuştuk, çocukları dolaşıp yüksek ateş yapan bir virüs gibi görünüyori babam -evleri ara sokakata olduğu için buz tutmuş- gelemedi, ben baktım boğazına iltihap görünmüyor. Bakteriyel bir şey olmadan antibiyotik vermek istemiyorum boşu boşuna, bu sneenin ilk hastalığı, umarım son olur :( İkisi de soldu yavrularımın, şimdi ikisi de uyuyor, "pembe olmayan" farklı bir ilaç deniyoruz doktorumla, o fayda etti, ateş düştü. Ben nöbetteyim tabii, 4 saat sonra ilaç takviyesi gerekecek gibi :)))

Sana ve kızına gözünüz aydınnnnnnnn diyeyim şimdiden. Ayrılıkların en ve de belki tek güzel yanı kavuşmak, öyle değil mi?

Canim ben orayi kacirmisim esin nerdeki geliyor? Allah kavusmayi nasip etsin cnm:16:

Eyvahhhhhh yandikki biz o zaman ne yandikkkk :18::18::18: Zaten dinimizce midenin 3te 1 ini bos birakmaliymisiz ama yapamayabiliyoruz malesef :50::50::50:

sen o ara yoktun canım eşim sınav kazandı yutdışında kuveytte çalışmaya gitti ekimde
şimdi geliyor kısmetse bizde şubatın 8inde gideceğiz ve bir süre orada yaşıyacağız ayrı olmuyor

sen o ara yoktun canım eşim sınav kazandı yutdışında kuveytte çalışmaya gitti ekimde
şimdi geliyor kısmetse bizde şubatın 8inde gideceğiz ve bir süre orada yaşıyacağız ayrı olmuyor

Anladim cnm tabiki ayrida olunmaz sonucta ailesiniz ama bizde sensiz olamayiz insallah net vardirda yine bizimle olursun :16::16::16:

İyi geceler kaju fıstıkları...:1:

Tebessüm,yarın için şimdiden gözün aydın..Kızının sevincini düşünemiyorum bile canım benim neler yapıcak babasını görünce..

Umutttçum, çok geçmiş olsun bebelere..evde hasta olan biri varsa kesinlikle bulaşıyor..

yst38
canım,bayıldım bebişine nasıl şirin öyle maşallah :nazar::nazar: Allaha emanet..Sende çok güzelsin..:nazar:

Banucuğum ,ayşenin sonucuna çok sevindim canım..Gösterisi içinde başarılar diliyorum..

Saferancığım
,kar altında doğum günü kutlamak ne ilginç olmuş öyle..nice yıllara..

ece,Sonuçlarının normale dönmesine sevindim,gözün aydın..arkadaşının çocuğunada rabbim hayırlı şifalar versin...
İnşallah görüştüğünde iyi haberler alırsın...

-----------

Benim akşam çaya misafirim vardı yine bir dün boştum üst üste oluca zor oluyor..Bu akşam çocukta vardı ev battı tabiii ama iyi oldu çok sıkılıyor bu günlerde sıpacan..
ÇAyın yanına yaptıklarımdan hiiç tatmadım çok merak etmeme rağmen..Yarın yiyeceğim ama..:1:

Hepinize tatlı rüyalar..Allah rahatlık versin...

Son olarak Akabe keşkek yediğini yazmışsın menü paylaşımında.. ben bayılıyorum keşkeğe afiyet olsun..:))))

Son düzenleme:
umutcum geçmiş olsun kuzulara canım

sağol canım, bak ben gelene kadar gitmişsin gene :)

İlknur, ben de istediğim hiçbir şeyi yapamadım bu hafta. Bu akşam bir tabak kısır yediğim yetmezmiş gibi, yemekten 1.5 saat sonra filan yeni yaptığım tam buğday ekmeğinin ucundan koparıp yedim. 1.5 dilim kadar vardı :( Cuma-Cumartesi kaçamaklar vardı. Pazar listeyi aradım buldum, pazartesi sabah kızımın ateşlenmesi, evde iki çocukla kalakalmam tüm düzenimi değiştirdi. Liste miste yapamadım. Çocuklar dün ece toplan 12-13 defa uyandılar, sabah zombi gibi kalktım vb. Bu hafta böyle gümledi gibi :14:

Back
X