Iyi geceler cnm Allah rahatlik versinnnöpüldünüz kıslar iyi geceler

Bana da içir, bana da içir diye boşuna demiyormuş miniğim. Onun da ateşi çıktı akşam üzeri, şimdilik ablası kadar yüksek değil ama... Doktoru aradım, büyük ihtimalle virütik diye düşünüyoruz, "ortada dolaşan ve yüksek ateş yapan acaip virüsler var bu ara" dedi. Gene de yarın götürmeyi düşünüyorum. Benim oğlan yemiyor artık o numaraları, eskiden ben de yapıyordum, şimdi bakıyor "ayııır penbe ilat verrr" diye tutturuyor. Artık nasıl içten istediyse ona da vermek zorunda kaldım zaten.
Unutmadan, gözün aydın diyeyim, doktordan da sonuçlarının iyi olduğunu duymuşsun, için rahatlamış. Bak, sen tahlil sonuçlarını ilk yazdığında sana yazdığım yorumu aşağıya kopyaladım, doktor da aynı şeyleri söylemiş :)))
..........................
Çok geçmiş olsun. Meyve yemiyorsan bile sebzelerden eşdeğer vitaminleri takviye edebiliyorsundur umarım.
Özlemciğim, eminim o 2-3 kiloyu vermesen bile sen aynı derecede güzel olacaksın. Dünyanın kilosunu vermişsin, farketmeyende art niyet aramalı. Seçeceğin şık kıyafet, saçın-makyajın ile çok güzel olacağına eminim. Ama 10 günde rahatlıkla 2 kilo daha verebilirsin sen, geçen hafta bile 1.400 verdiğine göre. Bana diyetisyenimin verdiği sebze menüsünü önerebilirim ben de sana. Bir hafta az verdiysem, takıldıysam, artıdaysam bana bunu yaptırıyordu.
Sabah ve ara öğünler klasik, yağlı yemişler ve şeker içerebilecek her şey yasak. Örneğin ara öğünde kuru yemiş hakkımı leblebi olarak tüketiyordum, normalde serbest olan 3 adet kuru kayısı gibi ara öğünler yasak yerine greyfurt gibi kalorisi düşük ara öğün var. Ana öğünler ise -sabah, akşam- şu şekilde: 1 kepçe çorba+6 yemek kaşığı az yağlı sebze yemeği+1 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salalata. Sebze olarak bezelye, kereviz, patates, havuç, kırmızı lahana yasak, baklagil yok, et yok (yemeklere kıyma-az miktarda et konulabilir). Bir haftada 2 kilo veriliyor bu diyetle. Yapmak istiyorum dersen saatlerini filan daha düzgün yazarım sana.
Umutcum kuzularina cok gecmis olsun cnm insallah carcabuk iyilesirler

Bu arada meslegin nedir bilmiyorum ama derin doktor bilgilerin var bu konudada ayrica tebrik ediyorum cnm seni