Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oooo kimleri görüyorum naber yavrum ya nerelerdesin sen :26: hiç sesin soluğun çıkmıyor. Senin gülmekten katıldığım yorumlarını okumayı özledim be ya

Tombulum kelebeğim ben de özledim valla gördün mü 20 kiloya yakın fark vardı aramızda ben kiloları geri aldım maşallah sen de kilo vermişsin buluştuk ortada görüyo musun? zaten sırf beraber aynı kilodan yeniden başlayalım diye aldım o kiloları yoksa şimdiye 75 flan olmuştum :))

Son düzenleme:
zorrr yaaa ama değer insan çocukları iççin her şey yapıyo demi onlar mutlu olsun yeter kolay gelsinnn

Çok zor değil aslında ama zaman alıyor tüm gün uğraşıyorsun şu anda süzdürürüyorum mesela ama haklısın insan çocuklarının mutluluğu için her şeyi yapıyor

sıkmıyorumda şu hak edenlerin gözünü pörtletmek istiyorum :)
bu oluyor bazen ne olur düşünme verdiklerine odaklan ne gğzel vermişim yine veririm de...
aynen öyle cansel ya zaten 40ım çıkmamış daha 20 gün olmamış dediği lafa bak bencede böyle bir toplum daha yoktur. hatta biri nereden aklına geldiyse aklı sıra örnek verecek ya işte snein gibi iri yarı dedi o an nasıl üzüldüm anlatamam. ben asla kırıcı bir yapıda olmadım ama hak edenede cevabını hep verdim. bu dünyada benden bir tane daha yok ve beni kimsenin üzmesine izin vermem. insan gibi söylese arkadaşım olduğu belli olsa demem ama dediğine bak ya.
tamam canım haftaya bende yapayım ellerine sağlık, olmadı 2 gün kala yaparım hala vermediysem. kaç gün yapılıyor bu 2 gün mü?
diyet deneyimleirnde varmış bakayım olmazsa, hatice yazmış var diye,ben hiç girmedim oraya.

bende hep böyle yapıyorum canım ne isterse yiyorum ama az :)

Canım arkadaşım.Sen o yemeğe gidene kadar kilo veremesende ki vereceğine eminim çok güzel olacaksın kesin.Hiç kendini kasma.Kimseyi de tınlama.Sen zaten özelsin.Ben o kadınların vayyy ve ne güzel zayıflamış diyeceklerini hiç sanmıyorum.Çünkü seni görür görmez kıskançlıktan çatlıcaklar.Merakla bekliyorum o akşam yaşanacakları ve diyalogları... :) O akşam AyetEl kürsi nas felak falan oku bol bol çünkü sana kesin nazar edeceklerdir

Banucum öncelikle Ayşeye tekrardan geçmiş olsun ve gözünüz aydın.
Diyet konusuna gelince bende çok fenayım.Bugün adet olmam gerek ama hiçbir belirti yok.Ara sıra sancı oluyor ama geçiyor yine.Pko belası yine sardı sanırım.Ne güzel 2 aydır düzenliydi.Ne oldu da şimdi yine gecikmeler başladı anlamadım.Bu sebepten midir nedir bende çok boşladım kendimi.Leslieye başlayamadım.Eşime 1 hafta daha rapor verdi doktoru.Evde yine.Hafta sonu da kızkardeşlerim geliyor memleketten 15 tatilde bende kalcaklar.Yine yapamıcam gibi.Spor yapamayınca diyetde canım istemiyor hiç.Yaklaşık 1,5 ay olcak başlayalı ama hatırı sayılır kilo veremedim.Normalde 1,5 ayda 6 kilo veya daha fazla vermem gerekirken ben yalnızca 4 kilo ile kaldım ve böylede devam edecek gibi kaçamaklar oldukça.
Akşam iş çıkışı genelde kv me gidiyoruz yemeğe.Orda kendimi tutamıyorum.Eve sonra geçiyoruz sonrada abur cubur kaçamağım oluyor.Ne yapcam ben nasıl toparlancam.
Geçen eşimle geziyorduk İzmitte.bi mağazanın vitrininde elbise gördü eşim.Canım zayıflarsan bunu alalım sana çok yakışır dedi.Bi de sivri topuk ayakkabı gördük onu da alcaz.(Bu kiloyla hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı.Taşımıyor ki koca vücudu.Bileklerim çok ağrıyor sonra)Söz verdim eşime tamam dedim evlilik yıldönümümüze kadar (mayıs) 75 kiloya düşüp o akşam giyicem o elbise ve ayakkabıyı dedim yemeğe gideriz güzel bir restauranta.ama sözümü tutamıyorum ki.Bi kaçamak yapsam eşimin yanında sonra pişman oluyorum.Sanki bana o elbiseyi hatırlatıyormuş gibi bakışları oluyor.Yada bana öyle geliyor.
Oooofff çok uzattım galiba.Bir dokun bin ah işit.Ne oluyor böyle bize Banu.Hadi gel toparlanaım canım.Motive edelim birbirimizi.O elbiseyi istiyoruuuuummmm..

Mmery canım nerelerdesin?Merak ettim seni geçmişşi okudum yoksun...Umarım iyisindir arkadaşım...

çok geçmiş olsun bak korkulacak bişey değilmiş..

gözünüz aydın tekrar...

kilona göre az yiyorsun ve karbonhidrat ağıırlıklı...

eevet asucum yarın geliyor eşim sağolasın
bende şimdi diyecektim eşim geliyor bu ara fazla giremiyebilirim ama bildirim yaparım beni affedin diyecektim ki sen söyledin
şimdiden gözün aydın olsun. Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın...

yürüryüşle daha cabuk vericeksin kiloları..

Günaydın hatunlar nasılsınız
günaydınnn

nevincim günaydın cnm nasıl oldun

canım nasıl olayım sabah iğnemi vurlup işe geliyorum çok şükür daha ıyıymde öksürük hep aynı doktor öksürük uzun süre gecmez dedi bu yeni bir salgınmış...işyerindede oturuyorum işte nane limon kaynatıp içtim...
sen daha iyisin sanırım diyetisyen randevun korktugun gibi olmadı...

günaydın canım üzülme gidecek bu kilollar. sendemi kv mağdurusun benim gibi ee çalışıyoruz diye akşamları yemeğe çağırıyorlar siz zahmet etmeyin diye...ordada düzenim bozuluyor hasta olunca 3 gün kv de kaldı + klardayım yıne anlaadım gitti iğnelermi şişiriyor nasıl 3 günde 2 kilo artı gözüküyorum birde iştahım yoktu yani..

birde şunu düşündüm ya çocugumuz yokya ne zaman cagırırsalar gidebilexceğiz hisleri var sanırım.dün akşam yine cagırdılar eşime dedim ben evime gidicem sen isetrsen git hani birazda küçük çaplı kavga ettik.hissettiğim şuydu 'bebeğim olmaığı için kendmi hiçbiryere ait hissedemiyorum'...irazde gücü sıfır bende acayip sinir oluyorum..

o elbieyide alırsın ayakkabıyıda giyersin inşallah...

Aynen canım.Seni çok iyi anlıyorum.Bende çalıştığım için akşamdan yapıyorum yemekleri.O gün kv arıyor balık yapıyorum bize gelin diye.Bişey diyemiyorsun.Yemek kalıyor öylece.Eşim de ameliyat oldu ya şimdi.Evde genelde.Sabah ben işe geldiğim için eşim de uyanınca annesi çağırıyormuş kahvaltıya.Akşama kadar orda duruyor.Bana da işten dönerken oraya uğramak düşüyor.Mecburen yemek yiyoruz ve öyle geçiyoruz eve.Eşim bi işbaşı yapsın bu kadar sık gitmem.Zaten vardiyalı çalışıyor.Yorgun geliyor o bile gitmek istemez.Onlara gittiğimde de yeme düzenim resmen kaçıyor.Sıkılıyorum bu durumdan ama şimdilik yapacak bişeyim yok.
Bi gün biz de eşimle ufak çaplı tartıştık bu gitme meselesi yüzünden.Karnabahar almıştım pazardan.Baya bi dolapta bekledi hemen hemen hergün onlara gittiğimizden.Neyse pişirdim sonra ben.Kıymalı yemeğini yaptım eşim çok sever.Akşamdan yaptım yine tabiki.Ertesi gün yine kv lere gittik yemek kaldı.Sonraki gün yeriz artık dedim bişi demedim.O günde kaynım izinliymiş.Balık almış bizim için.Eşime de gündüzden dedim ki bugüm program yapma evde yiyelim.Akşam aramasın mı balık yiycekmişiz diye.Ben tabi dedim canım evdeki yemek bozulcak artık kaç gündür dolapta pişmeden bekledi.Şimdide pişeli 2 gün oldu.Seni tembihledim ya evde yiyelim diye zaten sen seviyorsun diye yaptım ben pek sevmem yemeğini kızartmasını seviyorum biliyosun dedim.Tamam dedi o akşam eve gittik ama surat yaptı.Yok kardeşim izinliydi de bizi düşünerek almış da hep beraber olcakmışızda (sanki hiç birbirimizi görmüyomuşuz gibi)sırf sen seviyorsun diye palamut aldı da falan.Burnumdan getirdi o gün yemeği.Bu akşam bitsin bu yemek yarına kalmasın aman bozulur mazallah diye laf sokmalar falan.Neyse yedik kalktık.Ben bişey demedim bi süre ve onun söyledikleri bittikten sonra ben söylemek istediklerimi söyledim ve haklı buldu.Ama ne fayda ertesi gün yine kv lerde yemek yedik

nevin aslında diyetisyen istediğim gibi değildi 98,800 olmuşum yani 17 günde 2,5 kilo aldım
moralimde bozuktu aslında başla bırak sıkıldım ama saolsun öyle gzl motive ediyoki insanı
benim yüzümden anladı pes ettiğimi pes etmek yok dedi
inişler çıkışlar olacak kış ayında böyle olur bugün yeni geldin varsayalım yeniden başlayalım dedi
yeniden liste düzenledik bide haftanın 5 günü 20-30 dakika en azından spor yap dedi
çocugun var çok zor biliyorum ama zorla dedi

ay tam olarak bizim yaşadığımız yaw koca tarafına ykın olup kendi ailene uzak olmak öle zorki.. Tamam saolsunlar iyi niyetliler çok ilgilerde fazla ilgi sıkıyor artık. Onlard ara hep yok şunu yaptık gelin bu akşm balık yaptık gelin.ya belkı benım canım gelmek istemiyorrrrrr.belkı uzancam koltugumda tv ızlıcem. Ee yemekti çaydı derken saat zaten 9,30 oluyor eve git yat yani sıkıcı oluyor...hastayım diyede 3 gün kaldımyaa iyileşene kadar burda kalın diyolar bana iyide ben rahat olmuyorum kp yanında...birde herkes evine alışıyor ufff sorun oluyor bu durum..eşimde arada kalıyor farkında değiller...

ya sen 17 günde almısın ben 3 günde 2 kilo fazla görünüyorum bu kv yemeklere hormonmu koydu naptı..zaten bir evimde düzezimi sağlıyorum ordan uzak olunca sasırdım kaldım...ahh ahh spor yapabilsekk gidicez azda olsa meta yavaç çalışıyor belli oldu..

pes etmek yok ne olursa olsun dikkat etmesek çoktan 120leri bulurduk cnm
bizizm hedefimiz 1 nisana kadar 88-85 olmak bakalım inş

Son düzenleme:
umutçum bende art niyetli olduklarını düşünüyorum ,biliyorum demek istemiyorum inşallah canım çok güzel olacağım :) her hafta aynı gitmiyor ki gitse keşke ama nerdeeeee.
ay ne olur yazıver canım ya şimdiden teşekkürler fıstığım

sağol canım benim senin desteğin yeter ,inşallah kendimi kasmadan halledeceğim canım :) bende hiç sanmıyorum ama bakılarından belli olur diye düünüyorum :) gözler yalan söylemez değil mi? bende merakla bekliyorum inan bakalım ne olacak. okuyup okuyup gideyim

BEYZUUUUUŞŞŞ nasılsın canım...ÖZledim seni çok...

Yazık kilo cetvelim sabit kalmaktan kendini imha etmiş..

canselllllllll canım ya kusura bakma 10 güne 1 yazmısın ben görmemişim ama 2 gün üstüste yapılır mı acaba?
birde ben bu salatayı saat16 ve akşam mı yiyorum ,sabah ne yiyorum sadece çay mı içeceğim anlamadımmmmm:26:

yenacım benim kilo cetvelide öyle....bu cuma yeniden yapıyım diyorum da nası yaptığımıda unuttum bi deniyim bakıyım olcakmı...

Düşün artık onlar bile dayanamıyor bize.:)
Sen işe başladığına göre daha iyisin değilmi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…