- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım uyu sen bende uyuyacağım..Aklım mutfaktakilerde çünkü..:)
iyi geceler cnm öpüyorumben çıkıyorum kızlar
hepinize iyi geceler
İlknur naber canım..OĞluşun sonucu belli oldumu.?
Durumlar neyi gösteriyorsa öyle davranirsin cnm önceik tabiki cocuklarin tez vakitte ayaga kalkarlar insallahhh Kayinvalidenler icinde kafana göre yap bisiyler durum ortada anlayis gösterirler sanirim. Cocuklar hastayken insanin kolu kanadi kirik oluyor zaten :26:Sağol Yenacığım. Sana da kolay gelsin canım, tatlı rüyalar :)
Çok sağol canım. Evet ben de kardeşim de sağlık konusunda oldukça donanımlıyızdır. Ben bebek ve anne sağlığı- beslenmesi konularında çok okur araştırırım kardeşimd e ilaçlar ve ilaç etkileşimleri konusunda. Bir sorum olunca babamdan önce kardeşime sorarım örneğin ben. Yakın 3-5 arkadaşım var, doktoru aramadan önce beni ararlar, böyle bir durum. Doktor çocuklarında vardır böyle bir "çok bilmişlik sendromu" :))) Ben frenlemeye çalışıyorum aslında, ne demişler "yarım bilgi cehaletten tehlikelidir". Ben de ne kadar olsa ancak yarım bilgi sahibi olabilirim :)))
Hımmm benim nazarım değdi bu aralar sana :) Yoksa kar buz dinlemezdin sen
İkisi de kar etmedi bizde canım ya, dün gece yetişkin tipi parasetemol ilacını suda ezerek ancak düşürebildim, bugün de No...n şurup denedik, fayda etti. İnşallah orada bu hastalıkları unutursunu siz de canım. Bu bakımdan çok iyi olacaktır. Kara doymasına da sevindim, bizimkilerin yerine de oynamış oldu :)
Yok, hiç denemedim, salatalık ve dolmatesle yapan arkadaşlarım var, taze kekik, taze nane, fesleğen, çeşitli tiplerini de dendim ama havuçla lahanayı hiç denememiştim, ilk yapışımda dneeyeceğim mutlaka (minicik salatalık-domates sevmedim örneğin ben, sulandırıyor bence). Az bulgurlu, çok yeşillikli her tip versiyon kabulümdür :))
benim azıcık ucundan anlayışımı da görmüş oldun değil mi? Ama kızı uyuturken yanında uyuyakalmışım, rüyamda yiyordum, uyanınca direk mutfakta buldum kendimi :))
Sağol canım, iyi dileklerin için ma bu aralar biraz zor gibi. Hafta sonu da kayınvalidemler geliyor, 15 tatili fırsat bilip. Evde düzenlenecek dip köşe, alışverişe (ikramlar için) ayrılacak bir gün, hazırlıklar vb. hep suya düştü, nasıl olacak bilmiyorum. Neyse onlar iyi olsunlar da, hepsi geri dursun ne yapalım :) Onlara bir çok şey hazırlayacağım, bakalım ben nasıl toparlayacağım...
en iyisi uyumak bence de
sabah erken kalkacaz zaten küçük kızım gidecek okula fotoğrafçılık kulübü var yarın
onu gönderdikten sonra yatmayım diyorum ben de bakalım gerçi bu soğukta en iyisi sıcacık yatak ama
herkese iyi geceler
Tatlı bayanlar, ben de iyi geceler dileyeyim. Aslında hiç uykum yok, kızımı uyuturken yarım saat kadar ben de uyumuşum yanında 20.30 civarında, uykuyu aldım tabii. Romantik bir film bulup izleyeyim diyorum.
Tatlı, huzurlu uykular sizlere :))))
sa güzel haımlar nasılsınız ben geldim bir gelip bir gidiyorum sizsizde olmuyorrr
Bana da içir, bana da içir diye boşuna demiyormuş miniğim. Onun da ateşi çıktı akşam üzeri, şimdilik ablası kadar yüksek değil ama... Doktoru aradım, büyük ihtimalle virütik diye düşünüyoruz, "ortada dolaşan ve yüksek ateş yapan acaip virüsler var bu ara" dedi. Gene de yarın götürmeyi düşünüyorum. Benim oğlan yemiyor artık o numaraları, eskiden ben de yapıyordum, şimdi bakıyor "ayııır penbe ilat verrr" diye tutturuyor. Artık nasıl içten istediyse ona da vermek zorunda kaldım zaten.
Unutmadan, gözün aydın diyeyim, doktordan da sonuçlarının iyi olduğunu duymuşsun, için rahatlamış. Bak, sen tahlil sonuçlarını ilk yazdığında sana yazdığım yorumu aşağıya kopyaladım, doktor da aynı şeyleri söylemiş :)))
..........................
Çok geçmiş olsun. Meyve yemiyorsan bile sebzelerden eşdeğer vitaminleri takviye edebiliyorsundur umarım.
Özlemciğim, eminim o 2-3 kiloyu vermesen bile sen aynı derecede güzel olacaksın. Dünyanın kilosunu vermişsin, farketmeyende art niyet aramalı. Seçeceğin şık kıyafet, saçın-makyajın ile çok güzel olacağına eminim. Ama 10 günde rahatlıkla 2 kilo daha verebilirsin sen, geçen hafta bile 1.400 verdiğine göre. Bana diyetisyenimin verdiği sebze menüsünü önerebilirim ben de sana. Bir hafta az verdiysem, takıldıysam, artıdaysam bana bunu yaptırıyordu.
Sabah ve ara öğünler klasik, yağlı yemişler ve şeker içerebilecek her şey yasak. Örneğin ara öğünde kuru yemiş hakkımı leblebi olarak tüketiyordum, normalde serbest olan 3 adet kuru kayısı gibi ara öğünler yasak yerine greyfurt gibi kalorisi düşük ara öğün var. Ana öğünler ise -sabah, akşam- şu şekilde: 1 kepçe çorba+6 yemek kaşığı az yağlı sebze yemeği+1 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salalata. Sebze olarak bezelye, kereviz, patates, havuç, kırmızı lahana yasak, baklagil yok, et yok (yemeklere kıyma-az miktarda et konulabilir). Bir haftada 2 kilo veriliyor bu diyetle. Yapmak istiyorum dersen saatlerini filan daha düzgün yazarım sana.
Günaydınlar kızlaaar...
lor peyniri, 5 adet zeytin ve 2 dilim denge light'a eşlik eden çayımla bi selam vereyim dedim sonrasında malum iş güç beni bekler...
Ayşe süpersin valla ama bu havalarda dikkat et Ankara buz gibi acayip bir soğuk var bırak yürümeyi camdan dışarı bakılacak gibi değil. Hareket edeceğim diye hasta etme kendini aman
öptümm hepinizii. Güzel ve az kalorili günler dilerim...
Sevindim sonuçların iyi çıkmasına gözün aydın bu arada başarı öykünü yazmanı dört gözle bekliyorumkızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)
Ben 1 aydır bu diyeti uyguluyorum Banucuğum bana çok iyi geldi 6 kilo kadar verdim tartıda eksileri gördükçe daha bir hırslandımAyda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
« Geri Dön
Paylaş ve Kaydet
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
Ayça kayanın sitesinden aldım listeyi kızlar.
sağol canım, bak ben gelene kadar gitmişsin gene :)
İlknur, ben de istediğim hiçbir şeyi yapamadım bu hafta. Bu akşam bir tabak kısır yediğim yetmezmiş gibi, yemekten 1.5 saat sonra filan yeni yaptığım tam buğday ekmeğinin ucundan koparıp yedim. 1.5 dilim kadar vardıCuma-Cumartesi kaçamaklar vardı. Pazar listeyi aradım buldum, pazartesi sabah kızımın ateşlenmesi, evde iki çocukla kalakalmam tüm düzenimi değiştirdi. Liste miste yapamadım. Çocuklar dün ece toplan 12-13 defa uyandılar, sabah zombi gibi kalktım vb. Bu hafta böyle gümledi gibi
Günaydınlar kızlaaar...
lor peyniri, 5 adet zeytin ve 2 dilim denge light'a eşlik eden çayımla bi selam vereyim dedim sonrasında malum iş güç beni bekler...
Ayşe süpersin valla ama bu havalarda dikkat et Ankara buz gibi acayip bir soğuk var bırak yürümeyi camdan dışarı bakılacak gibi değil. Hareket edeceğim diye hasta etme kendini aman
öptümm hepinizii. Güzel ve az kalorili günler dilerim...
Günaydın Kızlar
Herkesler iyidir inşallah
Sabah sabah gaz sancısıyla uyandım yaafedersiniz ama alttanda üstende çıkaramadım 1 saat sancı çektim resmen sıcak havlu falan koydum da şimdi biraz geçti gibi. 10:30 da dahiliye randevum var ama hiç gideceğimi sanmıyorum dışarda tipi var resmen sabaha kadar kar yağdı yağmayada devam ediyor ankara istanbul o duruma geldiyse burası mahrumiyet bölgesi olur diye düşünüyorum Yarın bölge araştırma hastanesine gidicem endokrin için randevum var oraya gitmişken dahiliyeye de giderim diye düşündüm
Gidip kahvaltımı hazırlıyım da düzene girmeye çalışayım yatsam misler gibi uyurum aslındaay bilemedim şeytana uyup uyusam mı gece 3de uyudum 8 de uyandım :44: ne çok karıştırdım kafamı
Günaydın hatunlar nasılsınız
Günaydın Kızlar
Sabah sabah gaz sancısıyla uyandım yaafedersiniz ama alttanda üstende çıkaramadım 1 saat sancı çektim resmen sıcak havlu falan koydum da şimdi biraz geçti gibi. 10:30 da dahiliye randevum var ama hiç gideceğimi sanmıyorum dışarda tipi var resmen sabaha kadar kar yağdı yağmayada devam ediyor ankara istanbul o duruma geldiyse burası mahrumiyet bölgesi olur diye düşünüyorum Yarın bölge araştırma hastanesine gidicem endokrin için randevum var oraya gitmişken dahiliyeye de giderim diye düşündüm
Gidip kahvaltımı hazırlıyım da düzene girmeye çalışayım yatsam misler gibi uyurum aslındaay bilemedim şeytana uyup uyusam mı gece 3de uyudum 8 de uyandım :44: ne çok karıştırdım kafamı
geçmiş olsunn iyi üşütmüüşsünnnnn toparlanırsın inşallahhhGünaydın Kızlar
Günaydın sizlere de Geçenlerde ilk peynir deneyimimden bahsetmiştim sizlere bu gün sütçüm geldi 25 kilo süt aldım 10 kilosunu yoğurt yapacağım geri kalan 15 kilosunu peynir mayaladım yarım saat sonra olur çok heyecanlanıyorum böyle işlerle uğraşırken kızlarım ve eşim peynirimi çok sevdiler o yüzden yeniden yapıyorum zaten büyük kızım artık peynir almayalım annem çok güzel yapıyor diyor bütün bunlar beni çok mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?