Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım uyu sen bende uyuyacağım..Aklım mutfaktakilerde çünkü..:)

en iyisi uyumak bence de
sabah erken kalkacaz zaten küçük kızım gidecek okula fotoğrafçılık kulübü var yarın
onu gönderdikten sonra yatmayım diyorum ben de bakalım gerçi bu soğukta en iyisi sıcacık yatak ama
herkese iyi geceler

ben çıkıyorum kızlar
hepinize iyi geceler
iyi geceler cnm öpüyorum
İlknur naber canım..OĞluşun sonucu belli oldumu.?

Yenacim eger kötü bir durum olursa haber vericeklermis ama o günden beri bi haber gelmedi. Sanirim iyi cikti sonuclari ama ben az daha bekleyelimde biz arayalim diyorum yinede merak ediyorum

Tatlı bayanlar, ben de iyi geceler dileyeyim. Aslında hiç uykum yok, kızımı uyuturken yarım saat kadar ben de uyumuşum yanında 20.30 civarında, uykuyu aldım tabii. Romantik bir film bulup izleyeyim diyorum.

Tatlı, huzurlu uykular sizlere :))))

Durumlar neyi gösteriyorsa öyle davranirsin cnm önceik tabiki cocuklarin tez vakitte ayaga kalkarlar insallahhh Kayinvalidenler icinde kafana göre yap bisiyler durum ortada anlayis gösterirler sanirim. Cocuklar hastayken insanin kolu kanadi kirik oluyor zaten :26:

Iyi geceler asucum Allah rahatlik versinnn...

Bende yaticam canimcim. Sanada iyi geceler. Allah rahatlik versinnn ...

günaydınlar topiğimin çıtır adayları
sabah sabah bu soğukta servisten topkapıda indim ve yürüdüm
özlemişim yürümeyi yağmur kar yağmadığı sürece bi ablam var aynı diyetisyene gidiyoruz
aynı servisteyiz onunla yürüyücez eskiden olduğu gibi
şimdi kahvaltı eşliğinde geçmişe bi göz atayım bakayım
hepinizi kocamannnnn öpüyorum ve seviyorum

sa güzel haımlar nasılsınız ben geldim bir gelip bir gidiyorum sizsizde olmuyorrr

as cnm çok özletiyosun kendini çokk
dön artık aramıza lütfen yaa

çok geçmiş olsun cnm acayip salgın var çalıştığım yerde 1 kişi bile sağlam değil herkes hasta düşün
bizim ortamımızda hijyenik değil malesef küçücük yer çok kalabalık
yeteri kadar daha doğrusu hiç havalandırılmıyo vs.
böyle bir ortamda insanın hasta olmaması mucize olur ztn

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlaaar...
lor peyniri, 5 adet zeytin ve 2 dilim denge light'a eşlik eden çayımla bi selam vereyim dedim sonrasında malum iş güç beni bekler...

Ayşe süpersin valla ama bu havalarda dikkat et Ankara buz gibi acayip bir soğuk var bırak yürümeyi camdan dışarı bakılacak gibi değil. Hareket edeceğim diye hasta etme kendini aman

öptümm hepinizii. Güzel ve az kalorili günler dilerim...

Son düzenleme:

afiyet bal şeker olsun cnm
burası da çok soğuk ama ztn serviste donuyoruz kaloriferi yanmıyo arabanın yürüdükçe ısınıyoruz cnm
çok soğuk yağmur falan olursa yürüyemeyiz ztn

bu arada bende kahvaltı menümü yazayım seni kıskandım

kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeği
50 gr lıght peynir
5 zeytin
5 sivri biber (minicik)
1 domates
1 salatalık

Sevindim sonuçların iyi çıkmasına gözün aydın bu arada başarı öykünü yazmanı dört gözle bekliyorum
Ben 1 aydır bu diyeti uyguluyorum Banucuğum bana çok iyi geldi 6 kilo kadar verdim tartıda eksileri gördükçe daha bir hırslandım

Umutcuğum çocuklara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Oooo kimleri görüyorum naber yavrum ya nerelerdesin sen :26: hiç sesin soluğun çıkmıyor. Senin gülmekten katıldığım yorumlarını okumayı özledim be ya

Günaydın Kızlar

Herkesler iyidir inşallah

Sabah sabah gaz sancısıyla uyandım ya afedersiniz ama alttanda üstende çıkaramadım 1 saat sancı çektim resmen sıcak havlu falan koydum da şimdi biraz geçti gibi. 10:30 da dahiliye randevum var ama hiç gideceğimi sanmıyorum dışarda tipi var resmen sabaha kadar kar yağdı yağmayada devam ediyor ankara istanbul o duruma geldiyse burası mahrumiyet bölgesi olur diye düşünüyorum Yarın bölge araştırma hastanesine gidicem endokrin için randevum var oraya gitmişken dahiliyeye de giderim diye düşündüm

Gidip kahvaltımı hazırlıyım da düzene girmeye çalışayım yatsam misler gibi uyurum aslında ay bilemedim şeytana uyup uyusam mı gece 3de uyudum 8 de uyandım :44: ne çok karıştırdım kafamı

günaydın cnm uyuma artık git kahvaltını et

Günaydın hatunlar nasılsınız

günaydın cnm iyiyim ben şahsım sen nasılsın

Günaydın sizlere de Geçenlerde ilk peynir deneyimimden bahsetmiştim sizlere bu gün sütçüm geldi 25 kilo süt aldım 10 kilosunu yoğurt yapacağım geri kalan 15 kilosunu peynir mayaladım yarım saat sonra olur çok heyecanlanıyorum böyle işlerle uğraşırken kızlarım ve eşim peynirimi çok sevdiler o yüzden yeniden yapıyorum zaten büyük kızım artık peynir almayalım annem çok güzel yapıyor diyor bütün bunlar beni çok mutlu ediyor

geçmiş olsunn iyi üşütmüüşsünnnnn toparlanırsın inşallahhh

günayyydıınnnn

zorrr yaaa ama değer insan çocukları iççin her şey yapıyo demi onlar mutlu olsun yeter kolay gelsinnn

sabah kahvaltımı yaptım 1 dlm layt ekmek 1 kaşık lor
adet yaklaşıyo tatlı istedi canım 2parmak kadar tramisu vardı dün misolardan kalan onu attım ağzıma 2 çatalcık iştahım yok bu mucize su iştah kesiyo sanırım yada dünden çok tokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…