Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisa Ablama ( komşum ) anlattım rüyami oda koptu. Hatta benim bazı rüyalarım cıktığı için onada kız yoğsam zayıflayınca kocayı boşayıp ikinciyimi alıcam da rüyasını mı gördüm dedim
yada öyle bir buzdolabım olcakta ben zayıfladıktan sonra hayır mı diyeceğim dedim kadın gülmekten gözümden yaş geldi dedi
Ben tabi ikinci şıkkı tercih ederim![]()
hahahahah yok ilki tercih etseydin 2 cocukla:))))Nisa Ablama ( komşum ) anlattım rüyami oda koptu. Hatta benim bazı rüyalarım cıktığı için onada kız yoğsam zayıflayınca kocayı boşayıp ikinciyimi alıcam da rüyasını mı gördüm dedim
yada öyle bir buzdolabım olcakta ben zayıfladıktan sonra hayır mı diyeceğim dedim kadın gülmekten gözümden yaş geldi dedi
Ben tabi ikinci şıkkı tercih ederim![]()
evettt çok çabuk alınıyor canm aman diyeyim sana..geçen sene bu zamanlar kaç kiloymusum dikkat etmezsem 2ayda belkide daha kısa zamanda aynı kiloda olabilirim![]()
Kızlar banada müsaade sabah uyanamıyacağım yoksa
Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Rabbim inşallah hepimize eksilerde bildirim yapmayı nasip etsin inşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh .... Aminnnnnnnnnnn
Bu arada İddadaşım Meryem yine yok meydanda :44: inşallah yarın sabah bildirimi unutmaz ve inşallah hasta falan değildir
İddadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn bağırtma beni gece gece bak merak ettim yarın bari görün
Öpüyorum hepinizi![]()
günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese
siftahı ben yapayım bugün umarım kimsecikler artıda olmaz
kilo bildirimi:
geçen hafta: 98,800
bu hafta: 97,300
kilo bildirimimi ilk ben vereym de gecen haftanın acısı cıksın dedm:)
gecen hafta 110.8
bu hafta 108.4
Bugün bizim için zor bir gün oldu sabahtan ayşeninn yanına gittik ultrason çekildi o şükür temiz çıktı ordan lenf bezleri için KBB gönderdiler ordaki dr muayeneden sonra lösemiden şüphelendini söyledi yazarken bile geriliyorum çocuğun yanında birde konuşuyor keser alırım falan diye ayşe odadan bir çıktı gözler yerinden çıkmış ağlıyor dr beni kesiceklmiş diye hemen ayşenin yanına gittik sağolsun o ve arkadaşı pınar hemen sonuçları başka proflara gösterdiler onlar korkmayın bir hafta antibiyotik vericez takip edicez inşallah kan sonuçları düşücek lenfler ufalıcak dediler ordan kendi dr gittik oda ordaki dr hocasını arayıp hastaya böyle şeyler söylenmez diye uyarıcanı söyledi inşallah bir hafta sonra güzel haberler yazarım buraya ama bu koca bir hafta nasıl geçer bilemiyorum şüphesi bile korkunç inşallah öyle bişey yoktur nasıl dayanılır hiç bilemiyorum bu hastalığı yaşayan ailelere sabırlar diliyorum çokk zorrrr çünkü.
Bugünün güzel bir yanı ayşe ben ebru ayşe ve pınar hep beraber güzel bir yemek yedik sohbet ettik ayşede arkadaşıda çok iyiler o kadar sevinçliyimki bu KK girdime burda tanıdığım herkes çok iyi çünkü ve herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı ne mutlu bizee.
günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese
siftahı ben yapayım bugün umarım kimsecikler artıda olmaz
kilo bildirimi:
geçen hafta: 98,800
bu hafta: 97,300
gecen hafta 110.8
bu hafta 108.4
Bende kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta: 92.1 kg
Bu hafta :92.3 kg
Spor :110 dk leslie
+ 200 gram bu hafta bir türlü toparlanamadım pazartesi +400 düm daha sonrada bir daha tartılmadım işte sonuç + 200 kaçamak yapmadım neden böyle oldu anlamadım regl olacağım bir türlü olamadım onun etkisi sanırım neyse uzatmayayım kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum
gecen hafta 110.8
bu hafta 108.4
Günaydın kızlar...
yaklaşık 2 haftadır diyetteyim. birkaç gün önce tartıldım 105 tim bu sabah tartıldım 106,9 :) adetim de yeni bitti. Bende ki de böyle bi bünye işte.
kilo veren herkese tebrikler, maşallah :)
oyyhh bıktımmm...
Canım sen döndünmü artık..
Lİsteye girmekmi istiyorsun hııı.:)
O kiloyla nasıl gireceğini düşünüyorsun.:))
cevap:dönde kendine bak..:))))