Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaqydınlarrrrrr :52::52:
çok mutluyum çok:21::21:
kilo bildirimi 109.5:nazar:
geçen hafta 111.5
sporum her gün iki mille leslie yani 150 dak çünki cumt pazar yapamadım bu hafta....

bu hafta biraz fazla kaçırdım ara ara ama yine de kilo verebilmişim.ama bu her hafta böyle olmayacak sadece bu haftaya özel.haftaya spora da başlıyorum inşallah çok daha iyi olacak.

geçen hafta:105.0
bu hafta:104.5

spor hiç yok :(((

Maşallah asuum bak vermeye başladın...:nazar::nazar:
Yediğin haşhaşlı çörekler,tavuklu makarnalar yanına kar kaldı..:1:
Demekki neymiş....Asla mücadeleden kopmayacakmışız..
örnek, asumanzeynep..:46::46::46::46::nazar:
Evet Yenacım sana katılıyorum asuman bu işin sırrını çözdü hem azar azar cici mamalardan yedi hemde dikkat ederek kilo verdi

gayet rahatlar canım e okul sağolsun küçük daha gitmedi okula birazdan gidecek karneyi alıp gelecekmiş büyük kızım da okuldan ebru kursuna geçecek önce ebru hocası görür karneyi
sınıfları neden karma olacak anlamadım canım

sınıf öğretmenleriyle konuştum..Söylediği, çok samimi olmuşlar...
Birlik beraberlik oluşmuş sınııfta.. birde bu yaşlarda arkadaşlık-kankalık herşeyden önde olduğu için ters tepebilir,başarısızlığa yol açabilir miş..
Çok konuşuyorlarmış derste.. bu sene çok önemliymiş onlar için, malum sbs..
O yüzden böyle bir yol izlemişler...

Bende tersi olursa ne olacak teziniz çürüyecek ve bu yılı geri getiremeyeceğiz dedim..
Bakalım hayırlısı olsun.. dün kızım diyor zaten sinirli bir şekilde ben 2. dönem başarısız olacağım görürsünüz çemkirip durdu bende haklısın falan dedim onu anlayın empati kurun diyor ya uzmanlar.:)
Aslında öyle söyleyince patlatacaksın ağzının üstüne kız sen düzene karşımı geliyorsun diye ama işte evlat.:1:

Son düzenleme:
geçen hafta 111.5
sporum her gün iki mille leslie yani 150 dak çünki cumt pazar yapamadım bu hafta....

bu hafta biraz fazla kaçırdım ara ara ama yine de kilo verebilmişim.ama bu her hafta böyle olmayacak sadece bu haftaya özel.haftaya spora da başlıyorum inşallah çok daha iyi olacak.

günaydın kızlar bu hafta sporsuz dukan diyeti ile 800 gr verdim
Kızlar sizleri de tebrik ediyorum ne güzel eksilerdesiniz

ayşe 1,500 kg vermişsin harikaaaa:46::46:

saol cnm valla 99,300leri bile gördüm ama sabah 97,300 çoookk sevindim ve bi kere daha gaza geldim bu sefer becericem ben bu işi allahın izni canım kocacım , burcum ve tabiki en önemlisi sizlerin desteği ile :16::16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar:

İkinizi de tebrik ediyorum ne güzel eksilerdesiniz böyle devam kızlar

saol cnmmmm inş. devam :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende 400 gram eksideyim hedefimin çok üstünde.:))
haftalık 250 gr.hedeflemiştim.. kahretsin fazla vermişim..:1::1:

Efem 155 dk yürüyüş yaparak kendimce son zamanlarda yaptığım en uzun yürüyüş maratonu.:)):nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar: cnm hep beraber az çok vericezzzzz ve sonsuza dek gidecek ha bu kilocuklar

ayyy YENA acaba kaç kiloymuşum ki bıraktığımda? :26:
ya sabah şirkete geldim oda arkadaşım şahit nasıl diyet yaptığıma böyle böyle dedim kilo almışım. ee sen burda hiçbişi yemiyosun ki evde mi yiyosun napıyosun nasıl kilo aldın dedi ben başladım ağlamaya :9: bi hallerdeyim ki sormayın.

kabul ederseniz girmeyi düşünüyorum listeye ama siz bilirsiniz tabi 100 ün altına düşüp ordan da girebilirim :17:
cnm yaa kıyamam sana ağlama hepimiz dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz
ama bence spor şart ben 3 gündür 25-30 dakika kadar yürüyüroum günlük o bile kendimi o kadar iyi hissettiriyo ki anlatamam
lütfen üzülme sende pesetme başarıcaz hep birlikte muck muck

Günaydınnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Bakıyorum maşallah sabah sabah neşeler yerinde kilolar kayıp :1: Allah neşemizi daim kilolarımızıda yok etsin inşallahhhhhhhhhh ... Aminnn
Bu arada hepinize hayırlı cumalar :34:
Rabbim gönlümüzden geçenleri bir an önce elimize versin, multu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat nasip etsin... Aminnnnnnn

Geleyim dananın kuyruğunun koptuğu ana :60:
Bu hafta malum regl oldum ama yinede sonuçtan memnun sayılırım cünkü daha şişliğimin olduğunuda göz önüne alırsak fena sayılmam :1:

Geçen hafta: 110.3 kg
Bu hafta: 110.5 kg

Fark + 200 gr ( oda yarın gitmiş olur inşallah )

Bu hafta tahta oturamadım ama olsun haftaya inşallah bir köşeciğine ilişiveririm :1: benim yerime iddadaşım Meryem oturacak galiba bu gidişle :1: o bile beni mutlu etti :34:

hahahahah yok ilki tercih etseydin 2 cocukla:))))
rüyanı yorumlayayım dedm tatlıcım..
bence sen rüyanda hayalndekı kaynanayı görmüşsün yoksa derdin buzdolabı,pastalar tatlılar degil:9::9::9:
ama orda hata var işte ama o melek kılığındaki kaynana senin kaynanan ve seni gecen öyle güzel,incelmiş,makyajlı,bakımlı görünce melek kılığında bir seytan olarak seni ayartmak için rüyana girmişşş:15::15::15:
anammmm ben bile korktum düşüncelerimden:9::9::9:
o yüsden ne kocandan ayrılmayı düşün ne de zayıflasanda öle şeyler yemeyi düşün derim iddiadaşım..

evettt çok çabuk alınıyor canm aman diyeyim sana..
bu arada cok güzel bir kilodasn benm hayal bile edemeyecegim bir rakam..:31::31::31:
ben sana güvenıyorum ama almassn artık sen:38:

ayyyyy iddiadaşıma bak beni hatırlamıss,adımı çagırmış:27::27::27:
valla sabah sabah bi sevndirik oldum:52::52::52::52:
2gündür yatıyodum acayip gribim bi ben eksik kalmıstım zaten:46:
bu arada dün eşim izinli olunca aksamüzeri gittim dr.a cat kapı aaa dedm beni araya sıkıştırın yarın gelemem.
yok zaman falan dediler ama ben kararlıydımmm:27::27::27:
2saat beklesemde grebildim şükür...zaten hastayım 2 3 gndür hiç bse yiyemıorm.hastalıktan olsa gerek
sabah 1 yumurta öglen 1corba aksam eşim gelncede corba salata seklnde midemin aldgı kadar yedm..
veeeeeee birazdan açıklayacagım kaç kg verdimiiii seninde dedigin gibi
beni bekleyin anacımmmmmmmmmm:9::9::9::9::9:

Canım çok geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisindir :34:

kilo bildirimimi ilk ben vereym de gecen haftanın acısı cıksın dedm:)

gecen hafta 110.8
bu hafta 108.4

:46::46::46::46: Vaaaaaaaaaaaaaayyyy harikasın güzelim yaaa :nazar: :nazar: :nazar:
Valla iddadaşım bu idda baya bir çekişmeli olucak anlaşılan :1:
Benim bu hafta sana yetişmem için çok çalışmam lazım çoooooooooook :1:
İnşallah çok daha güzel kilolara düştüğümüz günleri yakında göreceğiz :34:

İnan kendim vermiş kadar çok sevindim :54:

geçen hafta 101.3
BU HAFTA 100.5

geçen hafta 111.5

evet pek çelişmeli bi hafta bu hafta
yeni ki,lommmm 84.700
spor malesef 150 dakika yaptım bu hafta misafir ağırlamaktan

tebrikler kızlarrrr:nazar::nazar:

Deriiiiiiinn,harikasın canım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yenacım ne güzel de empati yapmışın kızınla
inşallah öğretmenlerinin düşündüğü gibi iyi olur onlar için
ben de kızlara bazen haklısınız mı diyim yoksa itirazmı edeyim bilemiyorum tutturamıyorum bazen doğru tepkiyi

.....çemkirip durdu bende haklısın falan dedim onu anlayın empati kurun diyor ya uzmanlar.:)
Aslında öyle söyleyince patlatacaksın ağzının üstüne kız sen düzene karşımı geliyorsun diye ama işte evlat.:1:

:60: :60: :60: ay sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün :60: :60: :60:
Benim büyük cadıda bazen öyle cümleler kuruyor o zaman bende hemen diyorum sen terlik piskoloğuyla buluşmak istiyorsun herhalde diye :1: yada bazen sırf istediği olsun diye bin türlü numaraya başvurduğunda eğer çok sinirlenirsem sende ilerde düzenin adamlarından mı olucaksın menfaat uğruna diye :34: aslında çok ufak olmasına rağmen haberleri izlediğinde sinirlenen bir kız ve hep der Anne bunlar burada adaletsizlik yapıyorlar diye ama işin ucunda kendi cıkarı oldumu anında düzene uyuyor :1: çocuk işte.

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
ayşe ve meryem tebrikler güzeller
doğacım bozma canım moralini hepimiz kilo almaya elverişliyiz ki 100leri hatta ötesini gördük anlıyoruz seni hem de çok iyi
sevimcim senin durum da kesin regldendir haftaya güzel güzel verirsin inşallah canım
yenacım sabah sabah güldürdün beni tatlı dilli hatun Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah

sağol asumm daha fazla dikkat etmeye çalışıcamm inşallah

:60: :60: :60: ay sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün :60: :60: :60:
Benim büyük cadıda bazen öyle cümleler kuruyor o zaman bende hemen diyorum sen terlik piskoloğuyla buluşmak istiyorsun herhalde diye :1: yada bazen sırf istediği olsun diye bin türlü numaraya başvurduğunda eğer çok sinirlenirsem sende ilerde düzenin adamlarından mı olucaksın menfaat uğruna diye :34: aslında çok ufak olmasına rağmen haberleri izlediğinde sinirlenen bir kız ve hep der Anne bunlar burada adaletsizlik yapıyorlar diye ama işin ucunda kendi cıkarı oldumu anında düzene uyuyor :1: çocuk işte.

Sorma dün hem ağlıyor hem bıdı bıdı konuşuyor..

seninkide iyi yapıyor bence..Çok akıllıca bir yol..:)))

cnm yaa kıyamam sana ağlama hepimiz dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz
ama bence spor şart ben 3 gündür 25-30 dakika kadar yürüyüroum günlük o bile kendimi o kadar iyi hissettiriyo ki anlatamam
lütfen üzülme sende pesetme başarıcaz hep birlikte muck muck

inşallah canım. ben çok hareketsizim masabaşında fazla kalıyorum bu aralar ondan sanırım az da yesem yarıyo :) soğuk moğuk dinlemeyip yürüyüşe çıkayım bari akşamları. öptüm ben de :16:

Deriiiiin süpersin ya tü tü tü maşallah :nazar:

Günaydın,hayırlı Cumalar...
Dün hastaydım gelemedim işe.Dolayısıyla geçmiş çok birikmiş bildirimi yapıp okumaya dönüyorum.

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 89,3
Bu hafta : 89,0

Görüşürüz hanımlar ben kahvaltı faslına geçeyim, oğlumda uyandı..

-------

Banucuğum inşallah iyi sonuçlar alacaksınız..Kıyamam ben ayşeciğin gözyaşlarına.:(
Bak burda kaç kişiyiz hepimizin duası ayşecik için..
ÖPüyorum seni..:54:

Back
X