Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım ne güzel de empati yapmışın kızınla
inşallah öğretmenlerinin düşündüğü gibi iyi olur onlar için
ben de kızlara bazen haklısınız mı diyim yoksa itirazmı edeyim bilemiyorum tutturamıyorum bazen doğru tepkiyi

2 kızda bende var dha küçükler amma büyüdüklerini düşündükçee geliyolar şimdikilerin piskolojileride anında bozuluyo lafta söylenmiyo kız annesi olmak zor zannaat
daha doğrusu bu devirde evlat büyütmek zor

benim çizelge küsüratları neden almıyokii gr yazıyorum 84 diyo neyse inşallah haftaya gelirm

kızlar tek tek alıntı yapamıyorum hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz .okular tatil oldu artık pc nin başına biraz zor otururum ikizlere sözüm vardı karneler iyi olursa günde 1 saat oyun izni verdim

Kızlar banada müsaade kahvaltımı edip işlere girişeyim malum cuma bugün cuma saati girmeden işlerim bitsin :34:

Hepinize hayırlı cumalar tekrar
Allahın izniyle akşam bol bol sohbet ederiz nasılsa :34:

Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun Pıstıklar :3:

:54::54::54::54::54::54:

inşallah canım. ben çok hareketsizim masabaşında fazla kalıyorum bu aralar ondan sanırım az da yesem yarıyo :) soğuk moğuk dinlemeyip yürüyüşe çıkayım bari akşamları. öptüm ben de :16:

Deriiiiin süpersin ya tü tü tü maşallah :nazar:

cnm bende sürekli masabaşındayım o yüzden çok iyi anlıyorum seni
sabah 7de oturuyorum akşam 4te işten çıkıp sevise biniyorum saat 5,30-6ya kadar oturuyorum yine düşün
ama mesela 3 gündür sabahları serevisten iniyor ve yürüyorum 20-25 dakika ama hiç yoktan iyi
akşamları da servisten inince eşim alıyor eve yürümüyorum normalde yürüsem 30 dakika falan ama soğuk bide hava karanlık diye eşim müsaede etmiyo bende tırsıyorum ztn
bak mesela dün akşam başıma geleni anlatayım ben sana

dün eşimin telefonu kapanmış fatura ödemedi diye ben onu arayıp yaklaşınca hbr veriyorum geliyo beni alacagı yere
bende dün sabah yürümedim diye kendimce plan yaptım akşam onun iş yerine kadar yürüyeyim dedim 20-25 dakika falan sürer
ordan eve geçeriz hem ona sürpriz olsun dedim adam ne de olsa arayamayacak beni servis gecikti trafik var sanar diye düşündüm kendimce
banu ve ebruda saolsunlar emirime çok gzl bi battaniye getirmişler o da elimde ağırdıda olsun yine de yürüyecem dedim
indim servisten yürüdüm ama yolalr karanlık sokak lambaları yanmıyo tırsıyorumda bi yandan
neyse tam böyle 5 dakikalık yolum kaldı o ara yol var kenarıda çamlık boş arazi
bi baktım 10-15 tane köpek durdular bana bakıyolar ne yapıcam şaşırdım ama altıma kaçırcam korkudan tabi
dua etmeye başladım telefona sarıldım eşimin tel kapalı diyo çekmiyo herhlade dedim sürekli arıyorum kapalı köpekler desen üstüme üstüme geliyolar
hemen geri gitmeye başladım ordan yukarı dönen bi yol var aynen öyle o yolda ama köpekler arkada tabi bi sitenin içine daldım o arada eşime de ulaştım ddim gel al beni burdayım o da şaşıdı ne işin var oralarda diye dedim sorma gel anlatıcam
yaa zayıflamak ugruna köpeklere yem olucaktım az daha düşün

Gecen hafta 83.3 bu hafta aynı 83.3 :) simdide bu rakamda takıldım sanırım. Ama bu hafta kilo almadıgıma dua etmem lazım. Hiç ofise gelmedim okadar düzensiz beslendim ve ayarı kaçırdımki anlatamam. Sizide bu hafta cok ihmal ettim. Hepinizi cok özledim. Ne güzel kilolar verilmiş harikasınız arkadaşlar :)

Hadi kızlar bende şimdilik çıkıyorum evdeki işlerimi toplayayım büyük kızın okuluna gideceğim anne gel karne almaya dedi kıramadım aslında 7. sınıf koca kız oldu ama istiyor beni yanında

kızlar 2 gündür gelmiyorum kusura bakmayın. dün k. doğuma gittim. sağ yumurtalıkta 2cm kist var dedi ve ilaç başladı. bugünde dahiliyeci hipotroidi için ilaç başladı. bakalım neler olcak. hayırlısı. yarın gelir hem geçmişe hem şimdiye bakmaya çalışırım. şimdilik iyi geceler herkese.
geçmiş olsun...
Bugün bizim için zor bir gün oldu sabahtan ayşeninn yanına gittik ultrason çekildi o şükür temiz çıktı ordan lenf bezleri için KBB gönderdiler ordaki dr muayeneden sonra lösemiden şüphelendini söyledi yazarken bile geriliyorum çocuğun yanında birde konuşuyor keser alırım falan diye ayşe odadan bir çıktı gözler yerinden çıkmış ağlıyor dr beni kesiceklmiş diye hemen ayşenin yanına gittik sağolsun o ve arkadaşı pınar hemen sonuçları başka proflara gösterdiler onlar korkmayın bir hafta antibiyotik vericez takip edicez inşallah kan sonuçları düşücek lenfler ufalıcak dediler ordan kendi dr gittik oda ordaki dr hocasını arayıp hastaya böyle şeyler söylenmez diye uyarıcanı söyledi inşallah bir hafta sonra güzel haberler yazarım buraya ama bu koca bir hafta nasıl geçer bilemiyorum şüphesi bile korkunç inşallah öyle bişey yoktur nasıl dayanılır hiç bilemiyorum bu hastalığı yaşayan ailelere sabırlar diliyorum çokk zorrrr çünkü.
Bugünün güzel bir yanı ayşe ben ebru ayşe ve pınar hep beraber güzel bir yemek yedik sohbet ettik ayşede arkadaşıda çok iyiler o kadar sevinçliyimki bu KK girdime burda tanıdığım herkes çok iyi çünkü ve herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı ne mutlu bizee.
iyi olacak inşallah canım üzülmeyin böyle geldimi üst üste geliyor sabredin iyi düşünün...
Hele şükür gelebildim kızlarrrrrr :122: :122: :122:

Bende de nasıl bir psikoloji oluştuysa bu gece sabaha karşı rüyamda koca adayım ve KV adayımla tanışmaya gitmişim ( evdekini boşamışım hesapta :60:) Anam bir kV adayı rüyamdaki valla tam rüya gibi ; Kibar, bilgili, hanım efendi, sevgi dolu, bakımlı, saygılı ..... Böyle say say bitirilmez bir kadın rüyamdaki :1: neyse konuya geleyim :1:
Hatun rüyamda bana buzdolabından birşey verirmisin diyor bir açıyorum anammmmm neler yokki yaş pastadan tut her türlü güzel ve lezzetli yemeklere :60: Rüya ya bu kadın hepsini sırf senle tanışıcağım diye yaptım diyor bende ( ki rüyamda daha zayıfım ) zar zor kilolarımdan kurtuldum ben yemezsem kusuruma bakmayın diyorum :60:
Kadında bana ne dese beyenirsin :1: Aaaaaa olurmu banucuğum kilo alınırda verilirde biz seni sırf dış güzelliğin için gelin olarak istemiyoruz yüreğinin güzelliğidir önemli olan diye :1:

Gerçekten hayalimdeki KV işte hatta nasıl bir rüyaysa resmen ağzım kulaklarımda uyandım sanki gerçekmiş gibi :60:
Açta yatmadım ama dolap resmen bitirdi beni :60: üstünede kusursuz KV yemede yanında yat :60:
Canım bende gitmiştim ama benimki çok sık yapmıyacağız tahlilleri dedi hatta 5 ay oldu fakat bende tekrar baktırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz :34: tabi seniki fazla sık olmuş

kv nasıl etki ediyorsa psikolojine rüyada bile rahat bırakmıyor...neşe saçıyorsun:nazar::nazar::nazar:

günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese
siftahı ben yapayım bugün umarım kimsecikler artıda olmaz

kilo bildirimi:
geçen hafta: 98,800
bu hafta: 97,300

kilo bildirimimi ilk ben vereym de gecen haftanın acısı cıksın dedm:)

gecen hafta 110.8
bu hafta 108.4

Bende 400 gram eksideyim hedefimin çok üstünde.:))
haftalık 250 gr.hedeflemiştim.. kahretsin fazla vermişim..:1::1:

Efem 155 dk yürüyüş yaparak kendimce son zamanlarda yaptığım en uzun yürüyüş maratonu.:)):nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:ne güzel gitmiş kilolar...

sabah 7de oturuyorum akşam 4te işten çıkıp sevise biniyorum saat 5,30-6ya kadar oturuyorum yine düşün
ama mesela 3 gündür sabahları serevisten iniyor ve yürüyorum 20-25 dakika ama hiç yoktan iyi
akşamları da servisten inince eşim alıyor eve yürümüyorum normalde yürüsem 30 dakika falan ama soğuk bide hava karanlık diye eşim müsaede etmiyo bende tırsıyorum ztn

dün eşimin telefonu kapanmış fatura ödemedi diye ben onu arayıp yaklaşınca hbr veriyorum geliyo beni alacagı yere
bende dün sabah yürümedim diye kendimce plan yaptım akşam onun iş yerine kadar yürüyeyim dedim 20-25 dakika falan sürer
ordan eve geçeriz hem ona sürpriz olsun dedim adam ne de olsa arayamayacak beni servis gecikti trafik var sanar diye düşündüm kendimce
banu ve ebruda saolsunlar emirime çok gzl bi battaniye getirmişler o da elimde ağırdıda olsun yine de yürüyecem dedim
indim servisten yürüdüm ama yolalr karanlık sokak lambaları yanmıyo tırsıyorumda bi yandan
neyse tam böyle 5 dakikalık yolum kaldı o ara yol var kenarıda çamlık boş arazi
bi baktım 10-15 tane köpek durdular bana bakıyolar ne yapıcam şaşırdım ama altıma kaçırcam korkudan tabi
dua etmeye başladım telefona sarıldım eşimin tel kapalı diyo çekmiyo herhlade dedim sürekli arıyorum kapalı köpekler desen üstüme üstüme geliyolar
hemen geri gitmeye başladım ordan yukarı dönen bi yol var aynen öyle o yolda ama köpekler arkada tabi bi sitenin içine daldım o arada eşime de ulaştım ddim gel al beni burdayım o da şaşıdı ne işin var oralarda diye dedim sorma gel anlatıcam
yaa zayıflamak ugruna köpeklere yem olucaktım az daha düşün

ayşem canım ben valla umutsuzum yani anlamdığım şekilde yine + dayım
ilaç iğne serum şişirimi aacaba bu şekilde karnım gaz dolu zaten kabızlık var.sen vermişsin en azından ona sevineyimm....

bende dün sabah yürümedim diye kendimce ...............................................yaa zayıflamak ugruna köpeklere yem olucaktım az daha düşün

[FONT=Comic Sans MS]amannn kuzumm dikkat et ya sabahları olanla yetinmeye çalış bence yaz gelip güneş geç batmaya başlayana kadar. Evde bikaç egzersizle dengelemeye çalış. Zaten ne geliyosa başıma hareketsizlikten farkındayım da oooy ooooy :)
yine yeni bi atılım yapayım ben en iyisi :) sağol canım benim.
[/FONT]

Son düzenleme:
selamun aleykum canlar
cumaniz mübarek olsun insallah...baya yogunum gecmisi suan okuyamiyorum insallah aksam geldigimde rahat kafayla bakarim
kilo veren ve ugrasipta veremeyenlere tebrikler :46: :46: :46:

06.01.12 153,0
13.01.12 146,6
20.01.12 146,0

gecen haftadan bu yana 600 gram vermisim o kadar ac gezdim yahu :5: tartiya cikinca cok sasirdim bari 145,9 olsaydim yine az daha sevinebilirdim .
Neyse bunada sükürler olsun halen 150´lerde de olabilirdim
yaptigim bu haftaki spor´da ortalama 200 dakika

hepinizi cok cok öpüyorum Allaha emanet olun insallah :54::54::54:

koşu bandım evde boş yere yer kaplıyo üstüne de çıkmıyorum
hala da taksitini ödüyorum en iyisinden aldım 1500 liraya
en iyisi 1000 liraya falan nete ilan verip satayım

yupppiiii mutlu aradı şimdi p.tesi bi işi varmış burda yanımada uğrayacakmış çok sevindim
çokta özlemiştim çünkü :21::21::21::21::21::21::21:

canımcım ilaçlar hastalıklar derken normal böyle olması toparlanıcaz allah nasip ederse
ben daima destekçinim senin unutma :16::16::16:

koşu bandım evde boş yere yer kaplıyo üstüne de çıkmıyorum
hala da taksitini ödüyorum en iyisinden aldım 1500 liraya
en iyisi 1000 liraya falan nete ilan verip satayım

canım desteğini hep hisssediyorum inanki çok saol. ben alıyım senden dicemde kullanmıcamı biliyorum bende bu iradesilzik varken bişey yapamam...

ya hazirandan beri buradayım ilk yazdığım mesajı buldum.7 kilo verebilmişim her ay 1 kiloya şaka gibi...bugün çok mutsuzmmm:16::16::16:

yeşim senle aynı gün başlamışız...

canım desteğini hep hisssediyorum inanki çok saol. ben alıyım senden dicemde kullanmıcamı biliyorum bende bu iradesilzik varken bişey yapamam...

ya hazirandan beri buradayım ilk yazdığım mesajı buldum.7 kilo verebilmişim her ay 1 kiloya şaka gibi...bugün çok mutsuzmmm:16::16::16:

nevincim canım haklısın insan emek verince karşılığını almak istiyor ama bir de şöyle düşün canım burda olmasan ve ayda 1 kilo almış olsan daha mutsuz olurdun sanırım canım
pes etmek yok ayda 1 kilo da olsa devam canım :16::16::16:

cnm bende nerdeyse 1bucuk senedir burdayım verdiğim toplamda 8 kilo kadarcık verdim aldım vs . ama hala burdayım burda olmasam biliyorum ki daha da çok alıcamm
o yüzden pes etmek yok diyete devam sloganı ile selamlıyorum seni

Back
X