Hele şükür gelebildim kızlarrrrrr :122: :122: :122:
Bende de nasıl bir psikoloji oluştuysa bu gece sabaha karşı rüyamda koca adayım ve KV adayımla tanışmaya gitmişim ( evdekini boşamışım hesapta

) Anam bir kV adayı rüyamdaki valla tam rüya gibi ; Kibar, bilgili, hanım efendi, sevgi dolu, bakımlı, saygılı ..... Böyle say say bitirilmez bir kadın rüyamdaki

neyse konuya geleyim

Hatun rüyamda bana buzdolabından birşey verirmisin diyor bir açıyorum anammmmm neler yokki yaş pastadan tut her türlü güzel ve lezzetli yemeklere

Rüya ya bu kadın hepsini sırf senle tanışıcağım diye yaptım diyor bende ( ki rüyamda daha zayıfım ) zar zor kilolarımdan kurtuldum ben yemezsem kusuruma bakmayın diyorum

Kadında bana ne dese beyenirsin

Aaaaaa olurmu banucuğum kilo alınırda verilirde biz seni sırf dış güzelliğin için gelin olarak istemiyoruz yüreğinin güzelliğidir önemli olan diye
Gerçekten hayalimdeki KV işte hatta nasıl bir rüyaysa resmen ağzım kulaklarımda uyandım sanki gerçekmiş gibi

Açta yatmadım ama dolap resmen bitirdi beni

üstünede kusursuz KV yemede yanında yat

Canım bende gitmiştim ama benimki çok sık yapmıyacağız tahlilleri dedi hatta 5 ay oldu fakat bende tekrar baktırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz

tabi seniki fazla sık olmuş