Hele şükür gelebildim kızlarrrrrr :122: :122: :122:
Bugün malum KV yemeğe geldi ve çok şükür hasarsız atlattım

yemek bakımından demiyorum tabiki

o konuda da hasar olmadı şükür hatta okadar olmadı ki karnım aç

Eşim akşam üzere arayıp geç geliceğini söyledi hatta yemeği yarına ertelesekmi falan dedi sonra annesinin yarın kız kardeşine gideceğini evde de bize gelicek diye yemek olmadığını söyleyip ya ben olmasam ilgilenirmisin dedi

Bende tabiki aaaa aşk olsun yaa hazır sen yokken ben onu paralarmışım gibi konuşma ne o anan bendenmi korkuyorda sen yokken gelemiyor dedim

SAat 6 da büyük kızım ( malum 11 yaşında ) Kvyi almaya gitti yan apartmandan hava karanlık olduğu için gelemezmiş birde iki poşet varmış taşınacak

kadının gelişi bile olay.
Tabi ben bir güzel giyindim süslendim hatta makyaj bile yaptım

hatun beni görünce bir şaşırdı ama tabi ne hayırdır diyebildi nede güzel olmuşsun

Yemekte masanın başına geçtim servis kolay olur diye onada hemen yanımdaki sandalyeye servis açtım ama nedense masanın öbür ucunda oturucağım diye tutturdu ki o tarafa servis açmamıştım herhalde onuda yerim diye korktu

Bu kez yemeklerime tek kelime etmedi ama eline sağlık bile demeye dili varmadı :120:
Eşim geleceğine 10 dakika kala haber verince bende makyajımı tazeledim tabi

KV iyice fit oldu hatta eşimi kapıda karşılamak için beklerken çocuklara sizde gidin diye tuturdu

bende geri postladım sanki kapı ağzında özel bir durum olucak

Birde benimki Anne kızkardeşime gideceksen biz seni bu geceden götürelim hem Banuda bir hava almış olur diyince iyi fit oldu

ama Valla hiç benimle alakası yok artık nereden estiyse öyle dedi tabi KV kesin yine benden bilir bak kadın istemediği için beni göndermek için yorulma otobüslerle yarın havalarına girdi oğlum diye ama Allah biliyor
Neyse çok uzattım

neticede bu gece ölü sayısı 0 yaralı sayısı 0 ve ben bomba gibiyim :122:

Ay gece gece hiç gülesim yoktu sen çok yaşa emi
Biz ufakken babam fabrikada gececi olarak çalışıyordu ve yeri geldiğinde ancak hafta sonları babamızı görürdük. Biz ana okuluna giderken babam uyurdu biz anaokulundan geldiğimizde babam işe yeni gitmiş olurdu ve gece 12de bizim pireler uçuşurken gelirdi. Bazı geceler duyardık babamın geldiğini bizi öper sonra direk uyumaya giderdi. Hafta sonlarıda biz yatağa zıplayarak uyandırırdık adamcağızı. Okadar yoğunluk arasında 3.cüyü de sıkışıtırı vermişler
Hatta hala bile yazın geldiklerinde eşimi işe uğurlar aralarına girerim

tabi bu sefer kendi cocuklarımıda yanıma alıp

babam koca eşşek oldun bu seferde sıpalarınla geliyorsun bu yatak bir gün çökecek ama bakalım ne zaman der durur
Gözünüz aydın canım inan kızının o sevincin sanki gözümün önüne geldi
Rabbim bir daha ayırmasın sizleri ... Aminnnnnnnnnn
Desene dukan bana göre değil zaten bağırsakları asi her an grev yapabiliyorlar birde dukana girsem iyice yan gel osman yatacaklar

İnşallah hedefine ulaşacaksın canım biz sana güveniyoruz ...
Çok geçmiş olsun canım boşver takma kafana Rabbim büyük senin gibi yüreği güzel bir insanı üzdüyse elbet karşılığını tez zamanda görür. Ben inanıyorum yapılan iyilikte kötülükte karşılıksız kalmaz ve ne zaman biri yüreğimi sızlatacak kadar üzdüyse beni çok kısa süre sonra o insanla ilgili mutlaka bir aksi haber alıyorum

Her gecede dua ediyorum Allahım sen bizleri yüreği kötü insanlardan muhafaza eyle iyi insanlarla karşılaştır diye. Rabbim böylelerini islah etsin.. Aminnnnn
Bende izledim sabah hatta sonradan komşumada anlattım bak bizim ecenin cayı diye

GEçen sefer yaptığımda ben fazla kaynatmışım meğer o yüzden çok acı olmuş

yarından itibaren bende tekrar yaparım o çayı.
İnşallah işe yararda Eceye çooook dua ederiz
Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir

Bir an önce toparlada kendini yine aramıza dön bak görüyorsun kopunca insan diyettende kopuyor ister istemez.
Kocaman bir sevgi yumağı olalım ki güzel enerjilerimizden faydalanalım ve dipcik gibi olalım yaza
OY oY oy Allah nazardan saklasın

çok iyi gidiyorsun Fisüncuğum yaa böyle devam edersen kesin yaza süper olucaksın.
Kahvaltın benimkiyle aynı zaten arada benimde öğlen aksayabiliyor eğer kızım fazla huysuzluk yaparsa ama akşam mutlaka bende çok dikkat ediyorum. İnşallah yarın tartımada yansır

Pşşşt ağzına biber sürerim aklından bile geçirme pes etmeyi daha hepimiz yolun başında sayılırız ve ne olursa olsun bu işi birlikte alınlarımızın akıyla başarıcağız ve herkesin ağzını açık bırakıcağız

Bak ben yeri geliyor 2 hatta 3 hafta üst üste gram vermiyorum ama inan hep bir sonraki haftaya umutla bakıyorum ve şükür yavaşta olsa birşeyler gidiyor. Sonuçta bir yere yetişmiyeceğiz acelemiz yok yavaş yavaşta olsa bu kilolar gidecek başka birşey aklından bile geçirme. Güzel düşün ki güzel olsun

Harikasın canım inşallah hep böyle devam eder ve tam manken gibi olursun.
Bu arada Meleğinin doğum günü kutlu olsun. Rabbim ömrünün sonuna kadar hep güzel şeyler ve güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah ... Aminnnnnnnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin. İnşallah sende bizlerle birlikte hedefine bir an önce ulaşırsın ve burada bol bol paylaşımda bulunursun.
Özlemciğim valla sende harikasın heleki yaş pastaya hayır demek çok zor.
Bende de nasıl bir psikoloji oluştuysa bu gece sabaha karşı rüyamda koca adayım ve KV adayımla tanışmaya gitmişim ( evdekini boşamışım hesapta

) Anam bir kV adayı rüyamdaki valla tam rüya gibi ; Kibar, bilgili, hanım efendi, sevgi dolu, bakımlı, saygılı ..... Böyle say say bitirilmez bir kadın rüyamdaki

neyse konuya geleyim

Hatun rüyamda bana buzdolabından birşey verirmisin diyor bir açıyorum anammmmm neler yokki yaş pastadan tut her türlü güzel ve lezzetli yemeklere

Rüya ya bu kadın hepsini sırf senle tanışıcağım diye yaptım diyor bende ( ki rüyamda daha zayıfım ) zar zor kilolarımdan kurtuldum ben yemezsem kusuruma bakmayın diyorum

Kadında bana ne dese beyenirsin

Aaaaaa olurmu banucuğum kilo alınırda verilirde biz seni sırf dış güzelliğin için gelin olarak istemiyoruz yüreğinin güzelliğidir önemli olan diye
Gerçekten hayalimdeki KV işte hatta nasıl bir rüyaysa resmen ağzım kulaklarımda uyandım sanki gerçekmiş gibi

Açta yatmadım ama dolap resmen bitirdi beni

üstünede kusursuz KV yemede yanında yat
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamana şifana kavuşursun.
Canım bütün dualarımız seninle ve küçük Ayşeyle. Rabbim inşallah haftayada yüzünüzü güldürecektir. Dediğin gibi çok zor bir hafta olucak ama inşallah sonuç size o günleride unutturacaktır.
Güzel Allahım bize haftaya müjdeler vermeyi nasip eder inşallah ... Aminnnnnn
Ümitsizliğe kapılma yok öyle bak olmadı tahtı paylaşırız

zaten sen gönüllerin birincisisin önemli olan o değilmi.
Canım bende gitmiştim ama benimki çok sık yapmıyacağız tahlilleri dedi hatta 5 ay oldu fakat bende tekrar baktırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz

tabi seniki fazla sık olmuş