Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilbatum dogum günün kutlu olsun cnm nice saglikli mutlu zayif yillara

lunazul kiz hosgeldin cnm özledim ,merak ettim okudum iyiymissin fazla almamissin kg masallahhhhhhhh

dalokaysmams cnm gecmis olsun

tomurcuk cnm gecmis olsun sana ufak kaza atlatmissin esinin yaptigi süperrr her es arabayi kullandirmazdi iyi bir ese sahipsin kiymetini bil

yeni gelen arkadaslar hos geldiniz

derincim cnm takilarini güle güle zayif günlerde tak

Son düzenleme:

sağol canım.

bu yaz harika geçicek vericez el ele kilocukları eminim yeni yeni bir sürü insanla tanışacaksın. şimdi bunun için savaşma dıdınme zamanı.

Selam kızlarrrr ben geldimmmmmm :122: :122: :122: :122:

Bugün baya yoğun bir gün yaşadım ve bayada iş yaptım ev içinde de olsa
Sabahtan akşama kadar hem salonu, hem mutfağı hemde yatak odamı temizledim bir güzel ince ayrıntısına kadar. Süpürdüm sildim birde bir yandan çamaşır yıkayıp astım birde dağ gibi çamaşırlarım birikmişti onların yarısını ütüledim
Kendimdeki enerjiye ben bile şaşırdım

Bugün yediklerimi de yazayım bari hazır aklımdayken

Kalkınca: 1 fincan sıcak suya az limon
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 tuzsuz zeytin, 2 KK yağsı beyaz Peynir, 1 SAlatalık
Öğlen: 1 tane salatalık, 1 kase sade yoğurt
Akşam: 5 - 6 kaşık kadar kıymalı yumurta

Gündüz bol bol su içtim ama daha yatana kadar 1 litre daha içmeyi planlıyorum :122:
Birde şu erteleyip durduğum sporuma da başlayabilsem tam süper olucak
Bakalım Nisa Ablama tembihledim yarın kıvırmaya niyetlensemde beni mutlaka zorla sporumu yapmam için dedim. Birlikte yapacağız Leslie :122:

Gülle gülle kullan canım iyi günlerde inşallah
Benim pek ümidim yok ama ne demişler cıkmadık candan ümit kesilmez

Canım yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum ve bu hepimiz için geçerli
İnşallah bundan sonra hepimiz biraz daha dikkatli davranırızda daha çabuk kilolarımızdan kurtuluruz

Canım inşallah herşey düzelir ve gönlüne göre olur
Çok geçmiş olsun inşallah başının ağrısı geçmiştir. Umarım kayınvalidenlerlede ilk fırsatta yine bir araya gelirsiniz tatilde de olsa. Üzülme eminim eltinde görümcende eninde sonunda neyin ne olduğunu anlayacaklardır senin gibi yüreği güzel birini üzdüklerine pişman olacaklardır

Aramıza hoşgeldin Umarım sende bizlerle birlikte en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kiloları verir hedefine ulaşırsın

Canım inşallah herşey gönlüne göre olur ve evliliğin sevgi ve saygı çerçevesinde devam eder
Ben senede bir kere herifi boşuyorum hesapta şu son 3 - 4 senedir
Maalesef erkekler bizi kaybetme korkusu yaşadıklarında daha bir ilgili oluveriyorlar ama bana görede anlamsız o çırpınışlar o an. Her erkek aynı diye birşey yok tabiki ama ben eşimin bana korkudan değilde gerçekten içinden geldiği için saygı göstermesini istediğim için birkaç haftadır çok kararlı davranıyorum aramız çok iyi ama ben yinede artık ufak tefek değişiklikler yapmaya başladım kendimle ilgili. Eskiden o istemiyor diye bazı şeylerden vazgeçerdim ama şimdi çok istediğim birşeyse kusura bakma bunu kendim için yapacağımı söyleyip ona karar verme şansı bırakmıyorum ve inan bana karşı çok daha farklı yaklaşıyor kararlılığımı gördükce
Eskiden annesine laf söyletmeyen eşim geçen geldiğinde şakayla karışık söyleyeceklerimi söyleyince kızacağına aksine benden yana cıktı ve ne olursa olsun haklı olduğum yerde sonuna kadar gitmem gerektiğini gösterdi.
Bilmiyorum ama galiba erkekler biraz fazla altan alınca daha fazla kendilerini fasulyeden nimet sanıyorlar biraz diş gösterince aman elimdekinin kıymetini bileyim ki kuş yuvadan uçmasın moduna giriyorlar

Ben birkaç gündür kendi kendime diyorum şu kilolarımdan bir kurtulayım bak bakalım ondan sonra nasıl pervane ediceğim eşimi peşimden

Canım çok geçmiş olsun ama enişte bey doğru olanı yapmış. Eğer tekrar direksiyon başına geçmeseydin emin ol uzun süre direksiyon başına geçme cesareti gösteremezdin.
Rabbim kazasız belasız araç kullanmayı nasip etsin tabi önce ehliyet almayı
İyice alıştığında emin ol araba kullanmaktan vazgeçemiyeceksin.

eşimde öyle dedi dehsetle karşıladı

Aman diyeyim Mutlucuğum o kırık çıkıkcılardan uzak dur. Seneler evvel babam bileğindeki bir ağrı yüzünden kırık cıkıkcıya gitti bende o zaman 15 yaşlarında falandım herhalde yanında gittim. Yaşlı bir amca dükkanının arka kısmında ufak ufak önce bileği ovdu sonrada ani bir hareketle çekti. Babamın o gece attığı çığlık hala kullaklarımda :26: koca adamın gözünden yaş geldi inan. O an için bileğindeki ağrı geçti sandı ama almanyaya gittiğinde yine ağrımaya başlayınca ortopedi doktoruna gitmiş ve doktor ya sen koluna ne yaptın demiş ve babam izah ettiğinde doktorda basit bir iltihaplanmayı sen ne hale getirdin demiş. Bir hafta antibiyotik kullanmak varken adamcağız o çıkıkcıya giderek bileğinde çatlamaya sebep olmuş tabi almanyada tedavi gördükten sonra geçmiş ama o an gerekli olan antibiyotik tedavisi yapılmadığı için artık kronik hale geldi o bileğindeki ağrı ve her sene bir yada iki kere ağrı tutuyormuş.

Benimde bir ara çok fazla elimi kullandığım için bileğim ağrıyordu ve doktor antibiyotik vermişti ama bir yandanda tam bir ay elini hiç bir şekilde kullanmayacaksın yoksa geçmez demişti. Tabi Kv o zamanda yardımcı olmadığı için yeni doğmuş çocukla mecbur işimi yaptım ve doktorun dediği çıktı bileğimdeki ağrı kronik oldu :26:
Yani fazla harekette kırık cıkıkcıda zararlı olabilir canım o yüzden mutlaka bir doktora görün ve kendini bir müddet daha kolla

İnşallah bir an önce şifa verir Rabbim de sende bir an önce eski enerjik haline dönersin

Slm Kizlar Kacak Geldiiiiiiiiii...
Insallah herkesler iyidir, gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin. Malum bu aralar sikintili dönemden geciyorum. Simdilik yaramaz bir durum yok insallahta olmaz ama psikolojim bozuldu yine Her an Kötü bisey olacak gibi yasamak cok zor gercekten Diyetimide ne siz sorun ne ben söyliyim sanirim 2 kiloyu geri aldim. Cumadan beri paso yiyorum. Özellikle haftasonu oldukca abarttim

merhaba arkadaşlar hafta sonu hiç uğrayamadım
diyetim berbat halde hafta sonu kv.lerdeydim sabah koca bir leğen hamur yoğurdu
sabah pişi yaptı mecbur yedim
öğlen yağlama yaptık onuda bigüzel yedim
akşam patatesli bazlama yaptık tabii onuda yedim
düşünün ne haldeyim
bu gün biraz toparlamaya çalıştım ama pek yeterli olduğu söylenemez
epeydirde sıkıntılı günler yaşıyorum çok düzensiz kanamalarım oluyor.Bu gün yine dr. gittim parça aldı rahimden patolojiye yolladı sonuç 2 hafta sonra çıkarmış sonuca göre artık ne tedavi gerekirse uygulayacağız
rabbim sağlık versin sağlık yerinde olmayınca ne huzur kalıyor ne başka bişey
işte benden böyle bir türlü bir düzen tutturamadım bu diyet işinde

Canım inşallah sonuçların çok güzel çıkacaktır dualarımız seninle.
Ya bu ara sapıtan sapıtana ama inanıyorum ki herkes kendini toplayıp cuma gününe kadar yine eksilere geçecektir
Regl konusunda benimde başım dertte. Normalde her ayın 1 ile 5 arasında regl olan ben geçen ay 10unda oldum bu ay henüz olmadım :26: bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Birde şeyi soracaktım şu parça aldılar dedin o işlem acıyormu :26: iki normal doğum yapan ben başka şey oldumu çok canı tatlı oluveriyorum nedense şu ana kadar doktor hiç gerek görmedi ama kaç senedir geçmeyen bir akıntı sorunum var da şimdi gitsem doktora ya parça alalım derse diye tedirginim

Özlemmmmmmmm canımmmmmm ya kusura bakma ya deminden beri yazıcağım yazıcağım ha bire arada kaynıyor;

Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler
Rabbim ağzının tadını asla bozmasın ve inşallah hedefine bir an önce ulaşır fıstıkken çam fıstığı olursun

ceco canım benimde canım çok tatlıdır dr. hiç acımıycak dedi ama beni kandırmış çok ağrım oldu çok kısa bir işlem ertelediğine deymez işlem sonrası hiç kanamam olmadı 2 saat şiddetli bir kasık ağrım oldu çok şükür şu an hiç ağrım yok günlerce kanamalı gezmektense bir kaç dakika dişimi sıktım sonuca göre artık sıkıntı neyse belli olsunda tedavisini göreyim öbür türlü neden oluyor soruları beni çok yıpratıyordu doğal olarakta eşimle ilişkimede yansıyordu inşallah ciddi bişey çıkmazda temiz günler düzenli adet kanamaları görürüm

İnşallah canım şu iki hafta senin için biraz zor geçsede eminim bize güzel haberler verip büyük bir rahatlama yaşacaksın yakında
Rabbim bütün hastalara tez zamanda şifa versin inşallahhhh.... Aminnn
Tabi birde isteyen herkese en kısa zamanda Bebek sahibi olmayıda

aminnnnnnnnn inşallah canım

14 Şubat konulu blog yazım:

Şişkonun Günlüğü: Bu 14 Şubat'ta da yalnızım!

Biraz hüzünlü oldu ama neyse..

Okudum bu yazını da ve okurken aklımda acaba nasıl birisin diye kocaman bir soru işareti oluştu ? Burda albümün var mı ? Ya da facebook kullanıyormusun ben seni çok merak ettim görmek istiyorum :26: Burda çooook fazla kilolu arkadaşlarıımız oldu ben de çooooooook kiloluydum ama senin 92-93 kilodayken bu şekilde düşünmen beni çok düşündürdü seni görmek istiyorummmm tabi müsaden olursa

SAFERAN TOKSİN CECO çok sağolun kızlar daha iyileri sizlerin olsun...
ceco sabret bakalım belki yarın akşama gelir benimde hiç ümidim yoktu sürpriz oldu dün...
pazartesi temizliğim daha yeni bitti bu arada 4 mille leslide yaptım ,birde yarın akşam için pasta yaptım şimdi oturuyorum çok yorulmuşum şimdide kızı uyutma faslı var ,yanında uyuyacağım ayağında salla beni ,yok ben yatağımda uyuyacağım oynatıyor beni zilli bir bağırsam kıyamıyorum ...

Sorma yaa benim küçük mercimek hala deminden beri koşturup duruyor hatta olayı abartıp koltuk tepelerinde dolanıyor
Demin söylenip durdum akşamdan akşama bir iki saat rahatlamak için bilgisayarın başına geçiyorum dur otur demekten daha çok geriliyorum diye Valla yerinde durmuyor parmağında oynatıyor ben arada bir seni geberticeğim çekil git başımdan dedikcede öpüyor hani dediğin gibi gelde bağır

Valla maşallahın var okadar temizlikten sonra birde 4mill
Benim dağ gibi ütümün yarısı daha duruyor inşallah herkes uyuduktan sonra bu gece yapıcağım kalanını sonra yarında kendime vakit ayırıp 3 mille lesli yapacağım inşallah

Bu arada BiMden cumartesi günü 17 liraya Zayıflama şortu aldım kocamla birlikte zar zor girdim içine malum dar olması lazımki sıksın etleri topu topu 5 dakika giydim deneme amaçlı inanılmaz terletti beni hani almayı düşünende tereddütte olan birileri var ise kesinlikle tavsiye ederim.
Bana XXL bedeni tam oldu hani ona göre almayı düşünen varsa diye diyorum

banucum benim durumu çözdüm pöçük kemiğim duşmuş bunun elle tedavisi varmış(bir nevi kırık çıkık işi) yahut iğne ile bakalım bu hafta adetim bitsin dr gideyim bi röntgen cektireğim ağrı çok fena bacağımı bile kaldıramıyorum

ya alayım bende bulursam ama giyemem muhtemelen şimdi zar zor giyiniyorum.

benim ki maşallah uyudu. benim kafam atınca yat aşağı yeter diyorum yazık hemen memeye saklanıyor. anlıyorlar herşeyi. ben fenayım ama sıze göre pek çabuk atıyor salterler.

Canım çok geçmiş olsunnnn umarım hiçbirşeyin çıkmaz temiz çıkar sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…