ilbatum dogum günün kutlu olsun cnm nice saglikli mutlu zayif yillara
lunazul kiz hosgeldin cnm özledim ,merak ettim okudum iyiymissin fazla almamissin kg masallahhhhhhhh
dalokaysmams cnm gecmis olsun
tomurcuk cnm gecmis olsun sana ufak kaza atlatmissin esinin yaptigi süperrr her es arabayi kullandirmazdi iyi bir ese sahipsinkiymetini bil
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz
derincim cnm takilarini güle güle zayif günlerde tak
Hoşbuldukk:) Daha 19 yaşındayım gencim evet:) Blog daha çok yeni ama faydası olur umarım, buranın faydası olacağına eminim zaten.. Bi kurtulsak şu kilolardan ah bi kurtulsak!
allah bozmasın mutluluğunuzu ne güzel hala sevgililer gününde özel bişeyler yapmanız. Nazar değmesin
sırf şu kilolar yüzünden bu 14 şubatta da yalnızım ben.. bazen bu kiloları hiç veremicem ve hiç doğru düzgün bi sevgilim olmicak gibi geliyo.. oof of.
günaydın herkeze hafta sonu kaçamaklarına ara vermiş bulunmaktayım artık bugün inşallah 1 kilo eksiliriz cumaya kadar...
lunazul özlettin kendini canım merak etmiştik seni...
dün sevgililer günü hediyemi aldı kocacığım gümüş seti aldı bana ,kolyesi küpesi yüzüğü çok mutlu oldum daha iyilerine layıksın dedi..uzun zamandır istiyordum ama işler durgun her kış olduğu gibi yaza ancak alırım diyordum o yüzden mutlu oldum..
1. ben ilk geldiğimde kaçamak yaptığımda kulağımı ilk çekenlerden biriydin. bak bana diye defalarca örnek verip beni azimlendiren. belkide bu guruba bu kadar bağlanmama yardımcı olan kişilerden. seni hep görüyorum adın ne diye soran vs vs vs. demekki şimdi sıra bizde. bak bize defalarca kaçamaklarmız oldu. bak en iyi örneklerimize. ece mesela. kaç gündür dert yanıyor toplayamıorum diye. ama sonuçta iyi kötü bırakmıyor burayı. sende bırakma.
2. sen neden umutsuz bıkkın bezginsinki? güzeller güzeli sağlıklı sihatli bir yavrun var. bunca yıl emek verip çalışıp çabaladığın bir işin var. en çok neden zayıflamak istiyorum sorusunu sor kendine. madem kendin için zayıflamak bu kadar zor. defalarca bırakcam dediğin sigarayı yavrun için 1 gecede bırakabildin. o zaman zayıflamaktaki sebebinde yavrun olsun. onun arkasından koşmak, onunla geçirceğin gelecek günleri düşün. onunla ilgili hayallerini. oğlunun şişko hantal poposu yerden kalkmayan onunla hiçbir sosyal aktiviteye katılamayan. katılsa bile hep gerilerde kalan annesimi olmak istiyorsun. ağır ve acı söylüyorum belki ama bunlar kendim içinde düşündüklerim. oğlum el ayak olduğunda parkta onun peşinden koşmak, onun hızına yaklaşmak. hayatı onunla yaşamak. sen istemezmisin? hangi anne istemez?
3. son günlerde bende senin gibiyim. üzülmek sıkılmak için yemek için hep bir bahanem oldu. özelikle cuma günleri benim çin ödül gibiydi. cumaya kadar didinip 100gr versem pazartesiye kadar 1-2-3 kilo birden alıp yerimde sayıyordum. cumaları kendime ödül veriyorrdum ama yemek ödülü. son 2 haftadır yemek ödülümü kestim. daha dikkat ediyorum hafta sonları. beni şişirecek şeyler yiyorum acıktığımı hissettiğimde. vs vs hepsini biliyorsun. yaşadın gördün. tekrar şunu yap iyi gelir demenin bir anlamı yok.
detok diyetine gelince.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
sağol canım. güzel bir hafta diliyorum herkeslere. ışıl ışıl bir güne başladım bu gün.
günaydınlar herkese
yorucu ve üzücü bir haftasonunua daha geride bıraktım çok şükür
yeni hafta yeni umutlar yeni mutluluklar getiriri beraberinde diye umuyorum
kayınvalidenin taşınma işi vardı c.tesi eşyalar yüklendi bizde kaldılar
dünde eşimdin abisinde kaldılar
bugünde 11:20 de kalkıyo uçakları
ama sürekli agladı kv gitmek istemiyo hiç
3 çocugu var hepimizin arasında sorun var mesela ben görümcemle konuşmuyorum bana yaptığı şeyi yamıştım burda
eşimde konuşmuyo
eltimlede ben ve eşim konuşmuyo karmakarışık
dün eltimde toplandılar son akşamı diye
görümcemler teyzeler falan ordalardı
ben bizden giderken ısmarlaştım
ağladı gelmicenmi dedi yok dedim eşim bende gelmem eşim yoksa dedi ikna edemedim gitmedi
sonra gece 11 bucukta aradı babası gitti
bizde üzülüyoruz tabi bu duruma
ama gidip evi yerleştirip gelcem dedi
sizde kalırım diyip durdu kısmet napalım buyursun gelsin ama hep bizde kalmasın tabi :)
dün regl sancım başladı hafiften bi kanamam oldu sabah ama şimdiye kadar bişey yok ama kasık ve belimde çok agrı var
üstüne 3 gündür ishalim acayip bir karın agrım var
bi de emir de gece hiç uyumadı bizi de uyutmadı başım çatlıyo agrıdan
umarım sizin keyfiniz yerindedir
Merhaba arkadaşlar; bu gun 93 kılo olduğumu gordumÇOk üzgünüm.Bir çok zayıflama hapı,yöntemi,kremi,otu kullanıp,5-10 hatta 22 kılo verip 6 ay geçmeden yenıden,yenıden almış ve psikolojık olarakta artık bu i,şi tek başıma halledemeyeceğimi düşünen biriyim.Tükendim artık.Motıvem kalmadı."nasılsa yenıden aynı şeyleri yaşayacağım "fikri hep aklımda.Son zamanlarda gastricbypass okuyorum ama ameliyat olmaya korkuyorum.kendim halledemiyorum,kıyafet bulamıyorum ,çabuk yoruluyorum,canım bir şey yapmak istemıyor,vs vs.
valla ben bilee sevindimmm sorunsuz açıldığınaa o duyguyu biliyorummm...demek benim durumdaa aynı olacak desene bu sessizlik bi süre sonra dilime vuracakkkburaya yazdığında gerçektenn rahatlıyorsunn yanii..bende yazsamm bende rahatlarmıyımm acabaaa..o kadarr dolu okadar doluyumkiii..anlatmakk bii okadardaa susmakk istiyorumm...çok kötü hafta geçirdimm eşime ondan ayrılmak istediğimi söyledimm..bu hafta sonu pervaneydii resmennn eski günlere döndükkk..ama gönlüm kırık...bunu anlaması için ne yapmalıyım bilmiyorumm..
Merhaba hanımlar,
Yorgun ve üzücü bir pazar gününden sonra başladım haftaya.
Bayadır direksiyon çalışıyorum eşimle.Yaza kısmetse alıcam ehliyetimi.Dün misafirim gelcekti.Eşimin yeğeni ve kız arkadaşı.Eşim hava güzel hadi misafirler gelmeden biraz araba kullan dedi bana.Tamam dedim bende giyindim çıktık.Yaklaşık yarım saat kullandıktan sonra eşimin yeğeni aradı geliyoruz diye.Bizde yakındık onların evine eşim hadi gidip alalım dedi.Gitti aldık evden.O zamana kadar sıkıntısız kullandım arabayı.Sonra yeğenin kız arkadaşını almak için durağa inicektik.Eşime dedim ki sen indir oralar işlek ben panik yaparım dedim.Eşim hadi bak böyle böyle öğrencen devam et dedi.Durağa inen yolda sağa dönerken arabayı bankete çıkarttım.Dar bi yolduBi ses bi gürültü.İndik hemen.Çok korkmuştum.Elim ayağım titriyor.Lastik yarılmış jant yamulmuş baya ama arabada bişey yoktu şükür.Yinede 150 tl civarı masraf çıkmış.Rot-Rotiller mi ne zarar görmüş.Biraz ileri çekti eşim lastiği değiştirdi.Sonra aldık kızı eve doğru giderken bi baktım eşim arabayı durdurdu.Bagajdan bişey alcak zannettim.Baktım benim kapıyı açmış hadi bakalım direksiyona diyo. :18: Ya canım dedim zaten üzgünüm gerginim hala toparlanamadım sen araba kullan diyosun dedim.O da pes edersen şimdi bi daha öğrenemezsin binemezsin.Korkularının üzerine git dedi.Allah korusun büyük bi kaza yapmadık kimseye bişey olmadı böyle böyle öğrencen dedi.Destek oldu.
Neyse geçtim direksiyona ve tam 1 saat hatasız araba kullandım.Viteslerde devirlerde hiç sorun yaşamadan.Üstelik arka koltukta 3 kişi.Yanımda eşim.Müziği de açtık.Baya bi kullandım.Eşimin sayesinde tekrar tutundum.
Ama hala aklıma geldikçe dizlerim titriyor.Kötü bir tecrübe oldu benim için.Bizim evin oralar müsaitti araba kullanmak için yollar çift yön ve 2-3 şeritli.Zaten sürücü kursları da bizim oralarda çalıştırıyor öğrencilerini.Biraz aşağılara inince trafik çoğalınca panik yaptım sanırım.Eşimden Allah razı olsun yine de desteği sayesinde toparlandım.Onu çok ama çok seviyorum
Allah beterinden korusun.Kimseye kaza bela vermesin.Bana da böyle kötü tecrübeler yaşatmasın inşallah...
eşimde öyle dedi dehsetle karşıladı
merhaba arkadaşlar hafta sonu hiç uğrayamadım
diyetim berbat halde hafta sonu kv.lerdeydim sabah koca bir leğen hamur yoğurdu
sabah pişi yaptı mecbur yedim
öğlen yağlama yaptık onuda bigüzel yedim
akşam patatesli bazlama yaptık tabii onuda yedim
düşünün ne haldeyim
bu gün biraz toparlamaya çalıştım ama pek yeterli olduğu söylenemez
epeydirde sıkıntılı günler yaşıyorum çok düzensiz kanamalarım oluyor.Bu gün yine dr. gittim parça aldı rahimden patolojiye yolladı sonuç 2 hafta sonra çıkarmış sonuca göre artık ne tedavi gerekirse uygulayacağız
rabbim sağlık versin sağlık yerinde olmayınca ne huzur kalıyor ne başka bişey
işte benden böyle bir türlü bir düzen tutturamadım bu diyet işinde
Canım inşallah sonuçların çok güzel çıkacaktırdualarımız seninle.
Ya bu ara sapıtan sapıtana ama inanıyorum ki herkes kendini toplayıp cuma gününe kadar yine eksilere geçecektir
Regl konusunda benimde başım dertte. Normalde her ayın 1 ile 5 arasında regl olan ben geçen ay 10unda oldum bu ay henüz olmadım :26: bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Birde şeyi soracaktım şu parça aldılar dedin o işlem acıyormu :26: iki normal doğum yapan ben başka şey oldumu çok canı tatlı oluveriyorum nedenseşu ana kadar doktor hiç gerek görmedi ama kaç senedir geçmeyen bir akıntı sorunum var da şimdi gitsem doktora ya parça alalım derse diye tedirginim
ceco canım benimde canım çok tatlıdır dr. hiç acımıycak dedi ama beni kandırmış çok ağrım oldu çok kısa bir işlem ertelediğine deymez işlem sonrası hiç kanamam olmadı 2 saat şiddetli bir kasık ağrım oldu çok şükür şu an hiç ağrım yok günlerce kanamalı gezmektense bir kaç dakika dişimi sıktım sonuca göre artık sıkıntı neyse belli olsunda tedavisini göreyim öbür türlü neden oluyor soruları beni çok yıpratıyordu doğal olarakta eşimle ilişkimede yansıyordu inşallah ciddi bişey çıkmazda temiz günler düzenli adet kanamaları görürüm
İnşallah canım şu iki hafta senin için biraz zor geçsede eminim bize güzel haberler verip büyük bir rahatlama yaşacaksın yakında
Rabbim bütün hastalara tez zamanda şifa versin inşallahhhh.... Aminnn
Tabi birde isteyen herkese en kısa zamanda Bebek sahibi olmayıda
ceco canım benim çıkmam gerekiyor sonra görüşürüz
14 Şubat konulu blog yazım:
Şişkonun Günlüğü: Bu 14 Şubat'ta da yalnızım!
Biraz hüzünlü oldu ama neyse..
SAFERAN TOKSİN CECO çok sağolun kızlar daha iyileri sizlerin olsun...
ceco sabret bakalım belki yarın akşama gelir benimde hiç ümidim yoktu sürpriz oldu dün...
pazartesi temizliğim daha yeni bitti bu arada 4 mille leslide yaptım ,birde yarın akşam için pasta yaptım şimdi oturuyorum çok yorulmuşum şimdide kızı uyutma faslı var ,yanında uyuyacağım ayağında salla beni ,yok ben yatağımda uyuyacağım oynatıyor beni zilli bir bağırsam kıyamıyorum ...
Selam kızlarrrr ben geldimmmmmm :122: :122: :122: :122:
Aman diyeyim Mutlucuğum o kırık çıkıkcılardan uzak dur. Seneler evvel babam bileğindeki bir ağrı yüzünden kırık cıkıkcıya gitti bende o zaman 15 yaşlarında falandım herhalde yanında gittim. Yaşlı bir amca dükkanının arka kısmında ufak ufak önce bileği ovdu sonrada ani bir hareketle çekti. Babamın o gece attığı çığlık hala kullaklarımda :26: koca adamın gözünden yaş geldi inan. O an için bileğindeki ağrı geçti sandı ama almanyaya gittiğinde yine ağrımaya başlayınca ortopedi doktoruna gitmiş ve doktor ya sen koluna ne yaptın demiş ve babam izah ettiğinde doktorda basit bir iltihaplanmayı sen ne hale getirdin demiş. Bir hafta antibiyotik kullanmak varken adamcağız o çıkıkcıya giderek bileğinde çatlamaya sebep olmuş tabi almanyada tedavi gördükten sonra geçmiş ama o an gerekli olan antibiyotik tedavisi yapılmadığı için artık kronik hale geldi o bileğindeki ağrı ve her sene bir yada iki kere ağrı tutuyormuş.
Benimde bir ara çok fazla elimi kullandığım için bileğim ağrıyordu ve doktor antibiyotik vermişti ama bir yandanda tam bir ay elini hiç bir şekilde kullanmayacaksın yoksa geçmez demişti. Tabi Kv o zamanda yardımcı olmadığı için yeni doğmuş çocukla mecbur işimi yaptım ve doktorun dediği çıktı bileğimdeki ağrı kronik oldu :26:
Yani fazla harekette kırık cıkıkcıda zararlı olabilir canım o yüzden mutlaka bir doktora görün ve kendini bir müddet daha kolla
İnşallah bir an önce şifa verir Rabbim de sende bir an önce eski enerjik haline dönersin
ya alayım bende bulursam ama giyemem muhtemelen şimdi zar zor giyiniyorum.Sorma yaa benim küçük mercimek hala deminden beri koşturup duruyor hatta olayı abartıp koltuk tepelerinde dolanıyor
Demin söylenip durdum akşamdan akşama bir iki saat rahatlamak için bilgisayarın başına geçiyorum dur otur demekten daha çok geriliyorum diyeValla yerinde durmuyor parmağında oynatıyor ben arada bir seni geberticeğim çekil git başımdan dedikcede öpüyor hani dediğin gibi gelde bağır
Valla maşallahın var okadar temizlikten sonra birde 4mill
Benim dağ gibi ütümün yarısı daha duruyor inşallah herkes uyuduktan sonra bu gece yapıcağım kalanını sonra yarında kendime vakit ayırıp 3 mille lesli yapacağım inşallah
Bu arada BiMden cumartesi günü 17 liraya Zayıflama şortu aldımkocamla birlikte zar zor girdim içine malum dar olması lazımki sıksın etleri topu topu 5 dakika giydim deneme amaçlı inanılmaz terletti beni hani almayı düşünende tereddütte olan birileri var ise kesinlikle tavsiye ederim.
Bana XXL bedeni tam oldu hani ona göre almayı düşünen varsa diye diyorum
ceco canım benimde canım çok tatlıdır dr. hiç acımıycak dedi ama beni kandırmış çok ağrım oldu çok kısa bir işlem ertelediğine deymez işlem sonrası hiç kanamam olmadı 2 saat şiddetli bir kasık ağrım oldu çok şükür şu an hiç ağrım yok günlerce kanamalı gezmektense bir kaç dakika dişimi sıktım sonuca göre artık sıkıntı neyse belli olsunda tedavisini göreyim öbür türlü neden oluyor soruları beni çok yıpratıyordu doğal olarakta eşimle ilişkimede yansıyordu inşallah ciddi bişey çıkmazda temiz günler düzenli adet kanamaları görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?