ya kilo aldım ben de son 3 ayda yaklaşım10 kg. ama bende kuyruk sokumumdanda kaynaklanan bir sorun var. oturunca daynılmaz bir sancı veriyor belime vuran. dr gidip tam sorunu bulmam lazım. alt komşum dıyorki kuyruk sokumu düşmesi diye bişi varmış. kırık çıkıkçı giibi biri pat eliyle o kemiği yukarı çekip yerine koyuyormuş hiç bişicik kalmıyormuş.
ya kilo aldım ben de son 3 ayda yaklaşım10 kg. ama bende kuyruk sokumumdanda kaynaklanan bir sorun var. oturunca daynılmaz bir sancı veriyor belime vuran. dr gidip tam sorunu bulmam lazım. alt komşum dıyorki kuyruk sokumu düşmesi diye bişi varmış. kırık çıkıkçı giibi biri pat eliyle o kemiği yukarı çekip yerine koyuyormuş hiç bişicik kalmıyormuş.
çok geçmiş olsun bende gecen aralık baya ciddi bir kaza yaptım. bir tırın altına giriyordum neredeyse. neyse korktum ve o gun bu gundur kullanmıyorum. ben birde 99 dan beri kullanıyordum aralıklı olarak asla bırakmamak lazım eşini alkışlıyorum en doğrusunu yapmış.
allah daha kötüsünü yaşatmasınn öle öle tecrübeleneceğiz
buraya tain çıktığında gelirken arabayla takkla attık o an sadece yanımmda 20 günlük bebeğim ve 6 yaşındaki kızızmın hayatını düşündüm eşimmde arabadan inince çok ağladı siniri boşaldı size bbişey olsa napardım ben nası yaptım diye ama geçti ama hala ben kazayı yapmasamda etkisibdeyim direksiyona geçtimmi takla anı geliyo aklıma neyse hatırladım gene piskolojim bozuluyo hatırlayınca allah her kezi korusun
canım çok geçmiş olsun öncelikle..eşinede helal olsun benimki öle sinirliki hemen korkuyor. bide araba aldı güya işe giderken rahat edeyim diye ama hala e5 e çıkamadım mahalle aralarında takılıyorum malesef...aynı durumda karar verdim bende yine eşimi acillik oldu migrenden diazem serum takılıyor öle olduğunda kendime kızmıstım ehliyeti aldım çok şükür ama hala çok aktif değilim. eşim de diyor benle olmayacak bu iş hoca tutalım diye malum istanbul trafiğine çıkmak zor..öğrenicez inşallah...
İyi günlerde zayıf günlerde kullan canım...
seninde sevgililer haftan kutlu olsun...
geçmiş olsun canım bunun ilacı yürüyüş bel fıtığından muzdaribim yıllardır iyi biliyorum....
hediyeni güle güle kullan canım..
akşam haberlerde gördüm canım inanırmısın aklıma geldin acaba yena da gitmişmidir diye...bak ordaymışsın keşke kameralara el sallasaydın
mutlucum yukardada yazdım benüni. Son sınıftaydım sabah ağlayarak uyanıyordum ağrıdan hemen yürüyüşe gidiyordum öyle açılıyordum en güzeli spor yapabilmek...
aminn..
çok güzel yazmışsın ağzına sağlık sabah sabah unuttuklarımızı hatırlattı biza saol canım...
güle güle kullan topiğin ilk sevgililer günü hediyesi alan arkadaşım bakalım kocalar ne süprizler yapacak
geçmmiiş olsun neren ağrıyosa canı orda oluyo insanın
ayy tv de gördüm pasta bile yaptırmışlarr çok tatlıydı izmir
ster yapar aman bu kaıdınlar hep kendiimize dert ediyoruz herşeyi sonra hüsran erkenden çöküyoruz yada hastalıklar bitmiyoo işte
geçmiş olsun
2 kızda bennde büyük talıkarımı birbirine katıyoo kkızım anne olunca takarsın desemde fırsat buldukca topuklu ayakkabılarım ve takılarım ellerinde oluyoo küçük 1 9 aylık boyu kadar botlarımı oda giymeye uğraşıyoo
amaln benim kaynanamda zayıfff eltim diye tanıştırır ortamkada beni yaşı çıkmasın diye takıntılırda kedileri kiloyu kiloluları sevmez zaten her fırsatta laf sokar eşim bi utandıraadın gitti azmediyosun ver kiloyu yaza bomba git diyo ama bende popoyu kaldırmaya vinç lazım horrr hooorrr kaldırsın
acayip zincir oluşmuş sanah hanerlerindede gçrdüm hepimiz anneyiz allah yardım etsin yavrucuna eşine baüışlasın her alşam oğlunu arayıp masal anlatıyormuş içim parçalandı
haberlerde gördüm naylonla kaplamışlar arabaları çalışmıyo diyeee zor ya karlarla yaşamak nemde denz görmek istiyorum artıkkkk
azmederek vereniliriz alırken nası bu hızla almadıysak verirkende yavaş yavaş verebiliriz hoşgeldinnn
allah daha kötüsünü yaşatmasınn öle öle tecrübeleneceğiz
buraya tain çıktığında gelirken arabayla takkla attık o an sadece yanımmda 20 günlük bebeğim ve 6 yaşındaki kızızmın hayatını düşündüm eşimmde arabadan inince çok ağladı siniri boşaldı size bbişey olsa napardım ben nası yaptım diye ama geçti ama hala ben kazayı yapmasamda etkisibdeyim direksiyona geçtimmi takla anı geliyo aklıma neyse hatırladım gene piskolojim bozuluyo hatırlayınca allah her kezi korusun
bilmiyorum bende nerelerdeyim
iş yoğunluğum vardı bir ara o yüzden takılmayı bıraktım
sonrasındada kilo verme serüvenini bıraktım
buralardan uzak kaldım
ama arkadaşlıkları unutamadım hep aklım buradaydı ama bir türlü gelemedim
artık hasrete dayanamadım geldimmmmm
ay çok özlemişim burayı ben
hediyeni iyi günlerde kullan canıım....teşekkürler kızlar ,daha iyileri sizlerin olsun inşallah ...
tomurcuk geçmiş olsun canım bende çok özeniyorum ama kullanmaya hiç cesaretim yok yoksa eşimhergün arabayı işe götürmüyor çocukta var atla arabaya git sağolsun eşim birşey emez ama bir cesaretlensem...
kızlar yürüyüş yapmanız şart değil bak ben nazdan dolayı yürüyüş yapamıyorum ama hergün leslie yapmayı alışknalık haline getirdim yapmadığım gün çok üzülüyorum..çok hareketli şarkılar aşliğinde oynayarak zıplayarak zevkle yapıyorum leslie bacımla..kızım uyansın birazdan yine ypacağım özellikle 4 mille 5 mille çk terletiyor duşa girmem gerekiyor....
bugün dra gitim tansiyon ilacımı yazdırmak için tiroit taklili istedi benden daha öncede propsil kullanıyordum çünki katiyen kilo veremezsin dedi hemen ilaca başlamalıyız, bende çok zor verdiğimi söyledim yaptığım onca spora rağmen 3 ayda ancak 10 kilo verebildim..çarşamba günü tahlillerim yapılacak bakalım...
yrn sevgililer günü ve ben henüz eşime hediye alamadım fırsat bulamadım çünkü
eve gidip biraz dinlendiktn sonra çıkıp avm ye gidip alıcam inşallah :)
Aynen canım ya.Bende almadım daha bişey.Üstelik bi de masraf çıkardım adama kazadan dolayı :) Dün mevzu oldu hatta.Ben istemedim hediye falan.Sevgililer gününe çok önem vermiyorum.Para tuzağı gibi sanki ama bi özür mahiyetinde bişey alıyım diyorum eşime.Sen düşündün mu ne alcan ?Fikir verir misin azcık :)
ayy kızlar ben de eşime dedim bak böle şeylere gerek yok bu yıl hediye filan almıyoruz dedim anlaştık ama illaki alıcak eminim. bende bişe almadım henüz...
Bende öyle hissediyorum valla.Alcak gibi kafaya koymuş.Halbuki hep söylerim.Bu sevgililer gününe sinir oluyorum diye.Para tuzağı.Ben doğum günü ve evlilik yıldönümüne önem veriyorum sadece.Ama hediye alınsın diye değil hatırlansın ve güzel bi yemek yensin diye.Yada sadece bi çiçek bi öpücük ne biliyim işte.Eşim yarın için hediye alacakmış gibi duruyor.Bende elim boş olmak istemiyorum.Napcaz Nevin ne düşünüyosun?
hoşgeldin canım...daha yasımız genç bence operasyon olmadan da basarabiliriz bu işi..Merhaba arkadaşlar; bu gun 93 kılo olduğumu gordumÇOk üzgünüm.Bir çok zayıflama hapı,yöntemi,kremi,otu kullanıp,5-10 hatta 22 kılo verip 6 ay geçmeden yenıden,yenıden almış ve psikolojık olarakta artık bu i,şi tek başıma halledemeyeceğimi düşünen biriyim.Tükendim artık.Motıvem kalmadı."nasılsa yenıden aynı şeyleri yaşayacağım "fikri hep aklımda.Son zamanlarda gastricbypass okuyorum ama ameliyat olmaya korkuyorum.kendim halledemiyorum,kıyafet bulamıyorum ,çabuk yoruluyorum,canım bir şey yapmak istemıyor,vs vs.
hımmmm bundan snra birinciliği kaptırmaya niyetin yok demek:18::18::18:pazartesi sendromuna giren hastalardan dolayı çok yoğundum ancak girebildim siteye....kilo veren herkesi tebrik ediyorum..1.olmuşum çok sevindim..bundan sonra birinciliği kaptırmaya niyetim yoq söliim =) büyük bir azimle devam ediyorum...tebrikleriniz için teşekkür ediyorum...hepimize kolaylıklar diliyorum...
Amin ebrucum...Allah ım bir daha göstermesin..Merhaba hanımlar,
Yorgun ve üzücü bir pazar gününden sonra başladım haftaya.
Bayadır direksiyon çalışıyorum eşimle.Yaza kısmetse alıcam ehliyetimi.Dün misafirim gelcekti.Eşimin yeğeni ve kız arkadaşı.Eşim hava güzel hadi misafirler gelmeden biraz araba kullan dedi bana.Tamam dedim bende giyindim çıktık.Yaklaşık yarım saat kullandıktan sonra eşimin yeğeni aradı geliyoruz diye.Bizde yakındık onların evine eşim hadi gidip alalım dedi.Gitti aldık evden.O zamana kadar sıkıntısız kullandım arabayı.Sonra yeğenin kız arkadaşını almak için durağa inicektik.Eşime dedim ki sen indir oralar işlek ben panik yaparım dedim.Eşim hadi bak böyle böyle öğrencen devam et dedi.Durağa inen yolda sağa dönerken arabayı bankete çıkarttım.Dar bi yolduBi ses bi gürültü.İndik hemen.Çok korkmuştum.Elim ayağım titriyor.Lastik yarılmış jant yamulmuş baya ama arabada bişey yoktu şükür.Yinede 150 tl civarı masraf çıkmış.Rot-Rotiller mi ne zarar görmüş.Biraz ileri çekti eşim lastiği değiştirdi.Sonra aldık kızı eve doğru giderken bi baktım eşim arabayı durdurdu.Bagajdan bişey alcak zannettim.Baktım benim kapıyı açmış hadi bakalım direksiyona diyo. :18: Ya canım dedim zaten üzgünüm gerginim hala toparlanamadım sen araba kullan diyosun dedim.O da pes edersen şimdi bi daha öğrenemezsin binemezsin.Korkularının üzerine git dedi.Allah korusun büyük bi kaza yapmadık kimseye bişey olmadı böyle böyle öğrencen dedi.Destek oldu.
Neyse geçtim direksiyona ve tam 1 saat hatasız araba kullandım.Viteslerde devirlerde hiç sorun yaşamadan.Üstelik arka koltukta 3 kişi.Yanımda eşim.Müziği de açtık.Baya bi kullandım.Eşimin sayesinde tekrar tutundum.
Ama hala aklıma geldikçe dizlerim titriyor.Kötü bir tecrübe oldu benim için.Bizim evin oralar müsaitti araba kullanmak için yollar çift yön ve 2-3 şeritli.Zaten sürücü kursları da bizim oralarda çalıştırıyor öğrencilerini.Biraz aşağılara inince trafik çoğalınca panik yaptım sanırım.Eşimden Allah razı olsun yine de desteği sayesinde toparlandım.Onu çok ama çok seviyorum
Allah beterinden korusun.Kimseye kaza bela vermesin.Bana da böyle kötü tecrübeler yaşatmasın inşallah...
arkadaşımmm çookkk geçmişşş olsunnn....eşin güsel demişşşş kullanmasannn hep tırsardınn..bundan sonrada kazasızz belasızz kullan inşallahhh....
Canım panik atak falan mı var sende?Baksana düşününce bile heyecanlanıyorsun.Direksiyondayken daha çok panik yaparsın sen.Bence yanında Onur varken kullanabilirsin.Destek oluyosa madem bi düşün bence.
Teşekkür ederim desteğin için.Allah razı olsun...
bişeyde düşünmedim kii kıyafet alamk istemiyorum zaten düzenli heray bişi alırım...erkeğede ne alınırki..
parfümmü alsam yaa çok beğendiğim bir parfüm var paraya kıyıp almamıştım ama doğum gününe saklasm onu daha iyi
bilmiyorum?? fikir istiyorum bende..
Bende öyle hissediyorum valla.Alcak gibi kafaya koymuş.Halbuki hep söylerim.Bu sevgililer gününe sinir oluyorum diye.Para tuzağı.Ben doğum günü ve evlilik yıldönümüne önem veriyorum sadece.Ama hediye alınsın diye değil hatırlansın ve güzel bi yemek yensin diye.Yada sadece bi çiçek bi öpücük ne biliyim işte.Eşim yarın için hediye alacakmış gibi duruyor.Bende elim boş olmak istemiyorum.Napcaz Nevin ne düşünüyosun?
kız aklını başına topla kırıkçıyla çıkıkçıyla ne işin olur sakatlatcan biyerlerini delimisin sen aman diyim.
eşimde öyle dedi dehsetle karşıladı
dr simit gibi minderller var ondan veriyo kuyruk sokumunun ta ucu kıkırdak kemik o kırıldıysa üzerine bi müddet oturmucan dik oturamıyosundur eğer öyleyse
hani pöçük batması derlerya yaşlılar
gogleden pöçük yaz bak istersen
Merhabalar, hoşgeldin :) Grubu zaten tanıyormuşsun, dilerim kalıcı olur iyi kilo verirsin. Yazmamışsın ama anladığım kadarıyla yaşın genç, kararlı olursan kolayca gidecektir kilolar. Blogun da hayırlı olsun, umarım devamlı yazar, motivasyonunu artırır, hem de diyet yolculuğunu belgelersin.
Bir ara ben de birkaç blog yazıyordum biri de diyet günlüğüydü, diyeti olduğu gibi onu yazmayı da tavsattım, öylece bıraktım sonra. Az önce baktım Mart-Temmuz 2010 döneminde yazmışım. Adresi aşağıda, o blog bana birşeyleri fark ettirdi, özellikle "acı gerçek" başlıklı yazıdaki yaşadıklarım vücudumun durumunu fark ettirdi, burası ise yol almamı sağladı :))
Bir Diyet Hikayesi
allah bozmasın mutluluğunuzu ne güzel hala sevgililer gününde özel bişeyler yapmanız. Nazar değmesinyrn sevgililer günü ve ben henüz eşime hediye alamadım fırsat bulamadım çünkü
eve gidip biraz dinlendiktn sonra çıkıp avm ye gidip alıcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?