Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dr simit gibi minderller var ondan veriyo kuyruk sokumunun ta ucu kıkırdak kemik o kırıldıysa üzerine bi müddet oturmucan dik oturamıyosundur eğer öyleyse

hani pöçük batması derlerya yaşlılar

gogleden pöçük yaz bak istersen

Son düzenleme:
[

ablam olmuştu o dediğinden tabureden düşmüştü ve baya zorlanıyordu kuyruk sokumuydu onunda sorunu yanlış hatırlamıyorsam..sorayım ona nasıl geçti diye.bilmiyorum çünkü nasıl geçti.normalde yanlış yapılan bel çektirme veya kırık çıkıkçı sonrasında daha büyük zararlarda verdiriyor bildiğim kadarıyla.dikkatli olmak lazım.gerçi fizik tedaviye giderkn bi makineye giriyordum adını unuttum ama bel çekme makinesiymiş:)))resmen geriyor sonra bırkaıyordu belimi.

Aaaa çok geçmiş olsun sanada.Büyük kaza atlatmışsın.Allah korusun.Bi daha da toparlanamadın sanırım.Bende de öyle olcaktı ufak bi kaza olmasına rağmen ama eşim sağolsun desteğiyle toparladı beni hemen.
Sanırım sende yazları Altınoluğa gidiyosun.Orda çalışabilirsin bence.Biliyosun yolları müsait.

Sizede çok geçmiş olsun.Zor zamanlar geçirmişsiniz ama Allah korumuş.Bir daha yaşatmasın inşallah.Allah sizlere bağışlasın yavrularınızı...

Teşekkür ederim Nevin'cim.Eşin sinirliyse biraz zor işin.Boşa dememişler kocadan hoca olmaz diye :) Olsun mahalle araları deyip geçme aslında ana yoldan daha tehlikeli çoluk çocuk çıkabiliyor aniden...Sen devam et bırakma...

İyi günlerde zayıf günlerde kullan canım...

teşekkürler kızlar ,daha iyileri sizlerin olsun inşallah ...
tomurcuk geçmiş olsun canım bende çok özeniyorum ama kullanmaya hiç cesaretim yok yoksa eşimhergün arabayı işe götürmüyor çocukta var atla arabaya git sağolsun eşim birşey emez ama bir cesaretlensem...

kızlar yürüyüş yapmanız şart değil bak ben nazdan dolayı yürüyüş yapamıyorum ama hergün leslie yapmayı alışknalık haline getirdim yapmadığım gün çok üzülüyorum..çok hareketli şarkılar aşliğinde oynayarak zıplayarak zevkle yapıyorum leslie bacımla..kızım uyansın birazdan yine ypacağım özellikle 4 mille 5 mille çk terletiyor duşa girmem gerekiyor....
bugün dra gitim tansiyon ilacımı yazdırmak için tiroit taklili istedi benden daha öncede propsil kullanıyordum çünki katiyen kilo veremezsin dedi hemen ilaca başlamalıyız, bende çok zor verdiğimi söyledim yaptığım onca spora rağmen 3 ayda ancak 10 kilo verebildim..çarşamba günü tahlillerim yapılacak bakalım...

lunaa hoşgeldin canıım..hep aklımızdasın..iyi ki geldiin...

hediyeni iyi günlerde kullan canıım....

yrn sevgililer günü ve ben henüz eşime hediye alamadım fırsat bulamadım çünkü
eve gidip biraz dinlendiktn sonra çıkıp avm ye gidip alıcam inşallah :)

Son düzenleme:

Aynen canım ya.Bende almadım daha bişey.Üstelik bi de masraf çıkardım adama kazadan dolayı :) Dün mevzu oldu hatta.Ben istemedim hediye falan.Sevgililer gününe çok önem vermiyorum.Para tuzağı gibi sanki ama bi özür mahiyetinde bişey alıyım diyorum eşime.Sen düşündün mu ne alcan ?Fikir verir misin azcık :)

ayy kızlar ben de eşime dedim bak böle şeylere gerek yok bu yıl hediye filan almıyoruz dedim anlaştık ama illaki alıcak eminim. bende bişe almadım henüz...

ayy kızlar ben de eşime dedim bak böle şeylere gerek yok bu yıl hediye filan almıyoruz dedim anlaştık ama illaki alıcak eminim. bende bişe almadım henüz...

Bende öyle hissediyorum valla.Alcak gibi kafaya koymuş.Halbuki hep söylerim.Bu sevgililer gününe sinir oluyorum diye.Para tuzağı.Ben doğum günü ve evlilik yıldönümüne önem veriyorum sadece.Ama hediye alınsın diye değil hatırlansın ve güzel bi yemek yensin diye.Yada sadece bi çiçek bi öpücük ne biliyim işte.Eşim yarın için hediye alacakmış gibi duruyor.Bende elim boş olmak istemiyorum.Napcaz Nevin ne düşünüyosun?

bişeyde düşünmedim kii kıyafet alamk istemiyorum zaten düzenli heray bişi alırım...erkeğede ne alınırki..
parfümmü alsam yaa çok beğendiğim bir parfüm var paraya kıyıp almamıştım ama doğum gününe saklasm onu daha iyi
bilmiyorum?? fikir istiyorum bende..

hoşgeldin canım...daha yasımız genç bence operasyon olmadan da basarabiliriz bu işi..
bak tek eksigimiz beynimizde bitirmek..ama sen ki daha önce 22kg vermişsin şimdi neden olmasın?
hımmmm bundan snra birinciliği kaptırmaya niyetin yok demek:18::18::18:
ama bende eskıden birinci olurdum hep...braz motivasyonum düşmüiştü ama bak hırslandım yine
bu arada seni tebrik ederim arkadasım..
Amin ebrucum...Allah ım bir daha göstermesin..
bende çalısma sırasında öyle bir kaza yasadım korktum...
gerci ehliyetimi aldım ama 1 yıldır direksiyon basına geçemedim..
sen kıvırdın sanırım bu işi..darısı benmde basıma
arkadaşımmm çookkk geçmişşş olsunnn....eşin güsel demişşşş kullanmasannn hep tırsardınn..bundan sonrada kazasızz belasızz kullan inşallahhh....

wawwwwww nerdesn sen yaf...tatil girdi kardeşin geldi aksattın bizleri..
bayadır azaldı paylaşımların vallahi artık göremıorum seni

Valla param yok diye bende öyle pahalı birşey almadım sadece sweat aldım o da daha gelmedi trendyoldan almıştım gelmesi 3-4 gün daha sürecek sanırım. Onurda 15inde gelecek ya işte hediyeyi biliyorum ya hiç heyecan yok bende tektaş yani ne ki bir de 2. telefonunu bana verecek onur benim sürekli şarjım bitiyo telefonum kapanıyor diye kızıyor. Kendisine de şu AVEA kampanya çıkarmışya tarifeye ek 1 TL verip nokia asha 303 alacak ay ben çok sevdim o telefonu biraz kullansın onur hevesini alsın onu alırım artık ondan
Parfüm, saat, çakmak, eşofman takımı, spor yelek, mont, kazak, pantolon, eldiven-atkı aklıma gelenler

canım arkadaşlarım ya sizi nasıl özledim bir bilseniz, inanın hiç zamanım olmuyor artık. şu an öyle uykum var ki bebişte uyudu zaman buldum gireyim dedim :) çok yorulyuorum malesef yol uzun, işimiz yorucu, evde allahtan kv var yemek derdim falan yok yoksa ne olurdu halim. zaten eve gelene kadar pestilim çıkıyor
siz neler yaptınız bakalım ,nasıl gidiyor diyetler?
benim regl bugün son .
dün doğum günümdü bu arada :)
yedim pastadan tabi doğal olarak bugün dikkat ettim sözde ama akşama kadar aç kalınca eve geldim baktım yemek mis gibi kokuyor yedim valla, yüksük çorbası ve kabak yemeği yapmış kv 1er tabak yedim 1 kase yoğurt ve 1 dilimde ekmek yedim
bakalım perşembeye ne olacak inşalah veririm şu 2 kilo yapışmadan

EBRUMMMM canım benim nasılsın bakalım?
ay desene sen benim aşkım yandı, dün doğum günümdü yarın sevgililer günü :)))
ama bende sevgililer gününe önem vermem benim için en önemli olanı doğum günüm :))))

aynen dik yamuk hertürlü sert yere oturamıyorum

Hoşbuldukk:) Daha 19 yaşındayım gencim evet:) Blog daha çok yeni ama faydası olur umarım, buranın faydası olacağına eminim zaten.. Bi kurtulsak şu kilolardan ah bi kurtulsak!

allah bozmasın mutluluğunuzu ne güzel hala sevgililer gününde özel bişeyler yapmanız. Nazar değmesin

sırf şu kilolar yüzünden bu 14 şubatta da yalnızım ben.. bazen bu kiloları hiç veremicem ve hiç doğru düzgün bi sevgilim olmicak gibi geliyo.. oof of.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…