Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün 30 dakika yürüdüm hafif hafif yağan yağmur altında güzeldi farklı bir yürüyüş oldu.:)

Fakat bugün 2 kilo artıdayım..

yaaaa valla özendim tadını çıkar bu heyecanlar başka, evlenince de güzel elbet(bazen) ama bu ilk heyecanlar harika. inşallah unutulmayacak bir gün olur.

ayy annen hiç bilmiyor muuu... o zaman iyi bir bahane lazıım....:18:

Dün 30 dakika yürüdüm hafif hafif yağan yağmur altında güzeldi farklı bir yürüyüş oldu.:)

Fakat bugün 2 kilo artıdayım..

çok faydalı olmuuş....

kurabiye olur,kalp şeklinde janjanlı bişey..

En iyisi yumurta haşla yanına yeşilsoğan puhahaha..hiiç kokmaz..:)
süper fikir yena tuttum bunu

[ı]şöyyle bi sarma yapsan o daakka kalbini fethedersin ben ceeee....[/ı]
sarma tabiki daha yüksek bot alır bence...BAHARCIM RİZELİNİN GÖNLÜNÜ FETHEDERDİN KARA LAHANA İLE...
çok geçmiş olsun ayşem sende migren olmasın sakın çünkü onu normal ağrı kesiciler geçirmez...

günaydın dünya güzelleri,
herkeze güzel enerjik ve sevdikleri ile beraber olacakları bir gün dilerim.
günaydın...

dün 30 dakika yürüdüm hafif hafif yağan yağmur altında güzeldi farklı bir yürüyüş oldu.:)

fakat bugün 2 kilo artıdayım..

yenacım uzun süre spor yapmayınca vücut kendini savunmaya geçip depo yapmış olmasın?

Son düzenleme:
Canım bencede kalpli kurabiyeler yap üstlerinide güzzel süsle.
Evet canım ayça kaya dieti yapıyorum aslında olabilir belki ara öğünlerde kaçırıyorumdur ama dikkat ediyorum.
Keyfim fena değil önümüzdeki ay tedavim başlıcak birazd ondan gerginim.
Ayşecim geçmiş olsun canım uykunudamı alamadın acaba ondamı bu kadar ağrıyor.
Seninde sevgililer günün kutlu olsun.

ah cnm ah bencede zayıflamak lazım bu ara biz doldurup çekmeceleri yiyoruz ztn

migren var cnm sanırım annemde de var çünkü

galiba migren cnm tek taraflı agrıyo ztn ve ışık ses acayip rahatsız ediyo

slm kızlar ayran detox unu bulamıyorum bugün başladım ama henüz bişi yiyemedim çünkü bulamadım lütfen bilen varsa paylaşabilirmi

migren var cnm sanırım annemde de var çünkü

galiba migren cnm tek taraflı agrıyo ztn ve ışık ses acayip rahatsız ediyo

ayyy eşimde de var ve düzensiz uyku düzensiz yemek stres en büyük düşmanı pazar günü bile uyku keyfimiz yoktur bizim eşim erkenden kalkar çok uyursa ağrır az uyursa ağrır...canım düzenli bir yaşam ile dengelersin. ilaç isimlerini bilirsin zaten onlardan kullanman lazım...ağrı çok yerleşmeden..geçmişolsunn...

2 gündür yokum ne kadar çok konuşmuşsunuz şöyle bir bakmaya çalıştım ama kızım uyandı bakamadım burdan devam edeyim artık ne yapayım

ah cnm ah bencede zayıflamak lazım bu ara biz doldurup çekmeceleri yiyoruz ztn

tahmin etmek zor değil. ama bak kendimize yapıyoruz ancak. lütfennnnnn lütfennnnn duralım yoksa sonumuz fena. 10 gündür bebeğimi bile zar zor alıyorum kucağıma elimizde olan sağlığıda yitirmeden bırakalım yemeği .

facebook um bu aralar kapalı, dondurdum. birazcık kilo verince buraya resimlerimi koyucam zaten. bana sorarsan kendimi çirkin bulmuyorum hatta güzelim bile diyebilirim, ama kendime güvensizliğim o kadar arttı ki o yüzden öyle bi izlenim vermiş olabilirim. Hayatımdaki her problemin sebebini kilolarıma bağlamaya başladım. belki de ondan..

Yaşayan bilir işte dediğin gibi özgüvenim o kadar azaldı ki artık.. Umarım yaza kadar toparlayabilirim yoksa kilolarım yüzünden kendinden nefret eden bi insan haline gelicem az kaldı.. oof of

Hem kendini hem bizi yakıcaksın naptın sen ya ağzım sulandı tostu nasıl tarif etmişsin benim de adetim yaklaşıyor kendimize hakim olmalıyızzzzzzzzzzzz!!

biliyorum biliyorum da kendime dur diyemiyorum
akşam anahtarımı evde unutmuşum hoş çokta lazım olmuyodu eşimle gidiyoruz eve diye
şansa onunda dün gaziosmanpaşada işi vardı bu taraftaydı
bende kaldım kapıda emiri de alamadım kreşten üstü başı ince ve pistir diye
gittim beykente perlavistaya dolandım hediye falan baktım eşime
sonra gittim burger kınge aldım koca menü büyük boy patates kola
yedim bi gzl kendime bişey bulamadım giymeye hırsımı gittim yemekten çıkardım
daha kötüsünü yapıyorum ama
bu ara cidden psikolojim hiç iyi değil
yardım almayı düşünüyorum

olabilir bu yeme içme durumu bence çok psikolojik... yani ben gecen yaz suan yediğimin 5 de 1 ile yasayabiliyorsam doyuyorsam demekki sorun mental

kıyamammm yaaa bende su içipp yattımm hemenn..çünkü 2 dk dursammm eşimdee o saatte yemek pilanlarıı yapıyorduuu..onada kızdımm hemen gidip yattımmm...

yaa ütüüü ütüü ütüüüü nefrettt ediyorummm ütüdenn kabusumm benimm hiçç bitmiyorrrr..dünn temizlik yaptımm akşam oldu hiç oturmadımm ütüyü bıraktım bugüneee vee beni boğuyorr onu düşünmekk bileee...hele bizz iki kişiyizz daha ama bitmiyorr..sağolsunn kv oğluna alıştırmışşş çoraplarrr bilee ütüsüzz giyilmiyorr...kaşındırırmışşşş oğlunuu...hele ilk evlendiğimdee o kocaa çarşaflarıı açıkk ütülüyordummşimdi katlıyorumm öyle ütülüyorummm valla dayanamıyorumm...

kızzzz allahh senii netmesinn emiiii10 kere okudum yazdığın mesajııı tost dedin aklıma geldi ölen kıza tost yaptım yazmışsınn...
ayy dedim kötü bişi hatırlattımm diyee üzüldümm hatta msjına cvp olarakda özür dilicektimmm..ama aşağıdaki yazınada baktımm aynısını yazmışsınn...sen öğlenn demek istemişsin heralde komik gelcek belki ama iki cümle arasındaki anlam farkına baksana bir harfne kadar değiştiriyor öğlen kıza tost yaptım.........ölen kıza tost yaptımmm......bu arada afiyett olsunn canımmmm eminimm pideden olan tost daha güzeldir hain köfte yedin tostuu....

tombull kelebekkkk benii nereleregötürdünn....ayyy o heycanlarıı az yaşamadımm bendee ..karalahana sarması yapmışş annemmm akşam yemeğe diyee bende onu gizlidenn saklama kapını doldurmuşum..annem sofrada bi açtı anaaa kimyediibunları diyeee...herkes birbirine bakıyorr...babama kızıyorr kardeşime söyleniyorr sofrayı beklemeyi öğretemedim diyee...sabaha bizz eşimle arabada onları lüpletirkenki halimizzzz....valla değerini bil bu günlerinn..çook tatlı heycanlarrrr.....

bencede anneyi kafala sarma yap yada mercimek köftesi patates salatasıııı...anneyede de yarın kız arkadaşlarla gün var diyee..ama senin orda arkadaş ortamı varmıııı...kermess varmış oraya bi katkımm olsun deeeayyyy bende senaryoo çoookkk çok değil 3 sene oldu kavuşalııı...inş sizde kavuşacaksınızzzz...tuzlu kurabiye yap tatlı sevmiyorsaaa...

Hem kendini hem bizi yakıcaksın naptın sen ya ağzım sulandı tostu nasıl tarif etmişsin benim de adetim yaklaşıyor kendimize hakim olmalıyızzzzzzzzzzzz!!

özürrr dilerimmm ama akşamlarıı ben kötüü oluyorummm acıkıyorummm dayanamıyorummmm....onun hayalini kura kura uyudumm umarımm düşünmektee kilo aldırmıyordurrr...

arkadaşımmmmm yapmaa bölee yaaaa...burayıı aksatmaa burası iyi geliyorr inan banaa....hırsını yemekten çıkarmaaa bu dahada dibe iterr biziii...bende aynı durumdayımmm kafayı yicekmişimm gibi geliyorr bu aralarrr amaa avutuyorumm kendimii avutmaktann çook şükree döndümmm...herşeyinn daha kötüsünü düşünüppp şükrediyorumm...arkadaşımmın 2 oğlu varrr eşi işe gitti patlama oldu iş yerinde yandıı...ağırdı durumuu..şimdi vefat etti kızz kala kaldı bi başınaaa...dedimm sen kendini sorunlu sanıyorsun bak neler varrr...çocuğumm olmuyorr diyee bunalımlara giriyorummm..eşimmde baba olamıyor benim yüzümden diye aglıyorumm sonra baktımm...benim en azından umudumm varrr...yaa hiç olmayacak diyenlerr napıyorrr....vee şükre yöneldimm...dedim şükürler olsun rabiim...sende elinde olanlara bi göz gezdirreminim bişiler bulacaksınn tutunup çıkacakkkk...allah yardımcın olsunn...

umatcum sakın bırakma ben 1 kilo 2 kilo nolcak derken aldım 10 kilo durmamak sart.
Dünden beri iyi toparladım canım. Çok dikkatliyim, bir suyu artırsam süper olacak. Tekrar geçmiş olsun sana da, bebekli kadına büyük eziyet bu tip rahatsızlıklar, hiçbir işi yapamıyor insan

Büyük kaza atlatmışsınız canım, geçmiş olsun. Ve de gözünüz aydın, eşin gelmiş :)
Özlemciğim, geriye dönüp okuyamıyorsun anladığım adarıyla, gene de geçmiş doğum gününü kutlamak istedim. Yeni yaşın mutlu, sağlıklı ve de incecik geçer inşallah :)
Ayşeciğim imkanın varsa yardım almak, en azından denemek çok iyi fikir ben de. Hatta geçen haftalarda seni sıkıntılı görünce, pes etmeye yaklaştığını okuyunca yazmak istedim, belki yanlış anlaşılırım diye vazgeçtim. Senin gibi aklı başında, bilinçli bir kızın yanlış anlamayacağını biliyorum aslında ama gene de vazgeçtim.
Ben buraya da defalarca yazdım, çevremde de belirtiyorum, yeme bozukluğu bence bir sonuç. Asıl bizi bu sonuca götüren sebepleri çözmemiz gerekiyor, ben de niyetlendim bir danışman bulmaya bir ara. Çevremde güvenilecek, etik değerlere saygılı bir uzman bulsam hala niyetim var. Bir kere gidip tanışsam bile yeter diye düşünüyorum, başa çıkmakta orluk çektiğim bir durumda elimin altında güvendiğim biri olur en azından...
teşekkür ederim canım kuzenlerle bir akşam yemeği...menüde hamsili pilav...:)))
Hepiniz nefis görünüyorsunuz, başta da hamsili pilav :)) Ellerine sağlık :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…