yaaaa valla özendim tadını çıkar bu heyecanlar başka, evlenince de güzel elbet(bazenAminnn inşallaaahhhhh dün akşam zaten msnde konuşurken tutturdu gelmişken yıldırım nikahı kıyalım aradan çıksın diye
Onur da ben de keki sevmiyoruz ya zaten herşeyi yapabilen ben şu keki bir beceremiyorum
yumurta ve yeşilsoğan kesinlikle erzurumda onların yanına haşlanmış patateste doğruyolar güzel oluyor da Onur yemez Kurabiyemi yapsaaammm yaaa :44: Onurun tatlıyla pek arası yok poğaça falan mı yapsam :44:
Ayyyy valla sarma benim aklıma da geldi hem de süper olur yaaa keşke karalahanamız olsa da karalahana sarsam aşkımaaa ama yok Erzurumda karalahana bulmak imkansız gibi birşeyYaprak sarılabilir de anneme ne dicem onu düşünüyorum bunlar nereye gidiyor deyince
Aminnn inşallaaahhhhh dün akşam zaten msnde konuşurken tutturdu gelmişken yıldırım nikahı kıyalım aradan çıksın diye
Onur da ben de keki sevmiyoruz ya zaten herşeyi yapabilen ben şu keki bir beceremiyorum
yumurta ve yeşilsoğan kesinlikle erzurumda onların yanına haşlanmış patateste doğruyolar güzel oluyor da Onur yemez Kurabiyemi yapsaaammm yaaa :44: Onurun tatlıyla pek arası yok poğaça falan mı yapsam :44:
Ayyyy valla sarma benim aklıma da geldi hem de süper olur yaaa keşke karalahanamız olsa da karalahana sarsam aşkımaaa ama yok Erzurumda karalahana bulmak imkansız gibi birşeyYaprak sarılabilir de anneme ne dicem onu düşünüyorum bunlar nereye gidiyor deyince
Dün 30 dakika yürüdüm hafif hafif yağan yağmur altında güzeldi farklı bir yürüyüş oldu.:)
Fakat bugün 2 kilo artıdayım..
süper fikir yena tuttum bunukurabiye olur,kalp şeklinde janjanlı bişey..
En iyisi yumurta haşla yanına yeşilsoğan puhahaha..hiiç kokmaz..:)
sarma tabiki daha yüksek bot alır bence...BAHARCIM RİZELİNİN GÖNLÜNÜ FETHEDERDİN KARA LAHANA İLE...[ı]şöyyle bi sarma yapsan o daakka kalbini fethedersin ben ceeee....[/ı]
çok geçmiş olsun ayşem sende migren olmasın sakın çünkü onu normal ağrı kesiciler geçirmez...günaydınlar herkese
dünden beri 4 çeşit ağrı kesici içtim toplam 7 ilaç ama baş ağrısı bana mısın demiyo
sabah ta geldik yangın çıkıyodu elektrik kontagından az daha
daha yeni hallettiler sorunu çok şükür çözüldü en azından
hepinizin sevgililer gününü kutluyorum
günaydın...günaydın dünya güzelleri,
herkeze güzel enerjik ve sevdikleri ile beraber olacakları bir gün dilerim.
dün 30 dakika yürüdüm hafif hafif yağan yağmur altında güzeldi farklı bir yürüyüş oldu.:)
fakat bugün 2 kilo artıdayım..
Canım bencede kalpli kurabiyeler yap üstlerinide güzzel süsle.Günaydın Kızlarrr
Yine fikire ihtiyacım varbana fikir verin lütfeeeennn
Şimdi yarın onur geliyor ya ben ona börek yapcam dedim çünkü istanbula gittiğimizde evde yemek yapmadık kaldığım arkadaşlarla ya dışardan söyledik ya da dışarı yemeğe gittik. Onur da bana ordan dönünce laf vurdu dedi bir kap yemek yapmadın ki nasıl ev hanımısın anlıyım elinin tadını biliyim dediben de geldiğinde sana börek yapcam dedim Onur böreği çok seviyor ıspanaklı börek yapcam ona yanına ne yapayım fikir istiyorum :44: böyle akarı kokarı olmayan birşeyler söyleseniz sonuçta çantasında otele sokcak yaptıklarımı
Çoook acil fikir istiyorum :18: Yarın onur geliyor acayip heyecanlıyım yaaaadaha kaş bıyık manikür operasyonuna girişicem saçlarıma maşa yapcam çok işim var çoooooook :18:
Evet canım ayça kaya dieti yapıyorum aslında olabilir belki ara öğünlerde kaçırıyorumdur ama dikkat ediyorum.Banucum ayça kaya diyeti yapıyorsun değilmi.?
Belki yediklerin şişkinlik yapmıştır canım..
Birde 1000 kcal az gibi geldi bana,eğer kaçamak yaptıysan o neden olabilir..
Keyfin nasıl,iyisin değilmi.?
Yağmurumgözüm nasılsın özletiyorsun kendini ama.
Sık sık uğrasan ne güzel olur..
Ayşecim geçmiş olsun canım uykunudamı alamadın acaba ondamı bu kadar ağrıyor.günaydınlar herkese
dünden beri 4 çeşit ağrı kesici içtim toplam 7 ilaç ama baş ağrısı bana mısın demiyo
sabah ta geldik yangın çıkıyodu elektrik kontagından az daha
daha yeni hallettiler sorunu çok şükür çözüldü en azından
hepinizin sevgililer gününü kutluyorum
Afiyet olsun yağmurgözlü Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah çokta güzel çıkmışsın...
geçmiş olsun güzelim
çok acelesinden zayıflıyoruz sıfır kaçamakla. bak çalıştğın yer oldukça kasvetli ben yerin de olsam ne varsa çekmecelere doldurur durmadan yerdim. ama dayanıcaz yemiyecez. şu kilolardan kurtulmak bence tüm rahatsızlıklarına iyi gelecek. ben kilo almaya başladığımdan beri bir sürü hastalık atlattım irili ufaklı.
Canım bencede kalpli kurabiyeler yap üstlerinide güzzel süsle.
Evet canım ayça kaya dieti yapıyorum aslında olabilir belki ara öğünlerde kaçırıyorumdur ama dikkat ediyorum.
Keyfim fena değil önümüzdeki ay tedavim başlıcak birazd ondan gerginim.
Ayşecim geçmiş olsun canım uykunudamı alamadın acaba ondamı bu kadar ağrıyor.
Seninde sevgililer günün kutlu olsun.
süper fikir yena tuttum bunu
sarma tabiki daha yüksek bot alır bence...BAHARCIM RİZELİNİN GÖNLÜNÜ FETHEDERDİN KARA LAHANA İLE...
çok geçmiş olsun ayşem sende migren olmasın sakın çünkü onu normal ağrı kesiciler geçirmez...
günaydın...
yenacım uzun süre spor yapmayınca vücut kendini savunmaya geçip depo yapmış olmasın?
migren var cnm sanırım annemde de var çünkü
galiba migren cnm tek taraflı agrıyo ztn ve ışık ses acayip rahatsız ediyo
ah cnm ah bencede zayıflamak lazım bu ara biz doldurup çekmeceleri yiyoruz ztn
facebook um bu aralar kapalı, dondurdum. birazcık kilo verince buraya resimlerimi koyucam zaten. bana sorarsan kendimi çirkin bulmuyorum hatta güzelim bile diyebilirim, ama kendime güvensizliğim o kadar arttı ki o yüzden öyle bi izlenim vermiş olabilirim. Hayatımdaki her problemin sebebini kilolarıma bağlamaya başladım. belki de ondan..Okudum bu yazını da ve okurken aklımda acaba nasıl birisin diye kocaman bir soru işareti oluştu ? Burda albümün var mı ? Ya da facebook kullanıyormusun ben seni çok merak ettim görmek istiyorum :26: Burda çooook fazla kilolu arkadaşlarıımız oldu ben de çooooooook kiloluydum ama senin 92-93 kilodayken bu şekilde düşünmen beni çok düşündürdü seni görmek istiyorummmm tabi müsaden olursa
Yaşayan bilir işte dediğin gibi özgüvenim o kadar azaldı ki artık.. Umarım yaza kadar toparlayabilirim yoksa kilolarım yüzünden kendinden nefret eden bi insan haline gelicem az kaldı.. oof ofokudum yazını herkezin başına kilolu olsun olmasın güvensizlikten gelebilir yazdığın esas kızın kankası esas olayların figuranı olma durumu ben de yaşadım universitedeyken kilo sorunumda yoktu tamamen güvensizlik, kendini tanımamaktan sevmemekten.
komik olma durumunu anlatışın da çok dokunaklı, çogumuz için fiks söylenen sey zaten çirkin(şişman) ama çok sevimli/komik, yuzun çok güzel aslında... devamı gelmez. neyse sen onu bunu bırak savaşmaya başla bakalım ama öyle 3 gün 5 gün değil böyle bir 4 ay 5 ay için neler olacak çok gençsin herşeyi duzeltme sansın var.
Hem kendini hem bizi yakıcaksın naptın sen yaşimdiii canımm nasıll bi tostt çekiyorrr..bayat beyazz ekmektennn kaşarlı tosttt....minik minik ısırıklarla yemek onuu.....offffff benn yine küçük emrahh modundayımm....adet olucam bugun yarınn....vee şeker krizlerimm varrr...ayyy unuttumm bugunn jelibonnn yedimm bennnn..buda kaçamağımmdııı... sanırım benim uyumam gerekk yoksa acayipp planlar var beynimdeeee şeytana uyabilirimm.....
tahmin etmek zor değil. ama bak kendimize yapıyoruz ancak. lütfennnnnn lütfennnnn duralım yoksa sonumuz fena. 10 gündür bebeğimi bile zar zor alıyorum kucağıma elimizde olan sağlığıda yitirmeden bırakalım yemeği .
Afiyet olsun yağmurgözlü Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah çokta güzel çıkmışsın...
olabilir bu yeme içme durumu bence çok psikolojik... yani ben gecen yaz suan yediğimin 5 de 1 ile yasayabiliyorsam doyuyorsam demekki sorun mentalbiliyorum biliyorum da kendime dur diyemiyorum
akşam anahtarımı evde unutmuşum hoş çokta lazım olmuyodu eşimle gidiyoruz eve diye
şansa onunda dün gaziosmanpaşada işi vardı bu taraftaydı
bende kaldım kapıda emiri de alamadım kreşten üstü başı ince ve pistir diye
gittim beykente perlavistaya dolandım hediye falan baktım eşime
sonra gittim burger kınge aldım koca menü büyük boy patates kola
yedim bi gzl kendime bişey bulamadım giymeye hırsımı gittim yemekten çıkardım
daha kötüsünü yapıyorum ama
bu ara cidden psikolojim hiç iyi değil
yardım almayı düşünüyorum
olabilir bu yeme içme durumu bence çok psikolojik... yani ben gecen yaz suan yediğimin 5 de 1 ile yasayabiliyorsam doyuyorsam demekki sorun mental
Amannn diyeyim sakın o şeytana uyma
Bende bekliyorum bizimkiler ( eşim ve küçük mercimek ) yatsınlarda bende kalan ütümü yapayım
Aslında bende çok açım ama birazdan olmadı bir yeşil çay içerim içim buruşsunsonuçta nerden baksan en az 1 saat den fazla sürer ütü faslım. Olmadı Şaban moduna devam yani bol bol su içme
cnm tost dedinde aklıma geldi ölen kıza tost yaptim bitirmedi azıcık ucundan yedim yok olmadı bende tamtahil ekmekten yaptim ama pideden yaptığım tost gibi deildi tadı tatsız tatsız yedim sonrada pisman oldum ama pideden olan tostu yemeseydim tamtahil da güzel olurdu
Hem kendini hem bizi yakıcaksın naptın sen yaağzım sulandı tostu nasıl tarif etmişsin benim de adetim yaklaşıyor kendimize hakim olmalıyızzzzzzzzzzzz!!
biliyorum biliyorum da kendime dur diyemiyorum
akşam anahtarımı evde unutmuşum hoş çokta lazım olmuyodu eşimle gidiyoruz eve diye
şansa onunda dün gaziosmanpaşada işi vardı bu taraftaydı
bende kaldım kapıda emiri de alamadım kreşten üstü başı ince ve pistir diye
gittim beykente perlavistaya dolandım hediye falan baktım eşime
sonra gittim burger kınge aldım koca menü büyük boy patates kola
yedim bi gzl kendime bişey bulamadım giymeye hırsımı gittim yemekten çıkardım
daha kötüsünü yapıyorum ama
bu ara cidden psikolojim hiç iyi değil
Dünden beri iyi toparladım canım. Çok dikkatliyim, bir suyu artırsam süper olacak. Tekrar geçmiş olsun sana da, bebekli kadına büyük eziyet bu tip rahatsızlıklar, hiçbir işi yapamıyor insanumatcum sakın bırakma ben 1 kilo 2 kilo nolcak derken aldım 10 kilo durmamak sart.
Büyük kaza atlatmışsınız canım, geçmiş olsun. Ve de gözünüz aydın, eşin gelmiş :)....allah daha kötüsünü yaşatmasınn öle öle tecrübeleneceğiz
buraya tain çıktığında gelirken arabayla takkla attık o an sadece yanımmda 20 günlük bebeğim ve 6 yaşındaki kızızmın hayatını düşündüm eşimmde arabadan inince çok ağladı siniri boşaldı size bbişey olsa napardım ben nası yaptım diye ama geçti ama hala ben kazayı yapmasamda etkisibdeyim direksiyona geçtimmi takla anı geliyo aklıma neyse hatırladım gene piskolojim bozuluyo hatırlayınca allah her kezi korusun
Özlemciğim, geriye dönüp okuyamıyorsun anladığım adarıyla, gene de geçmiş doğum gününü kutlamak istedim. Yeni yaşın mutlu, sağlıklı ve de incecik geçer inşallah :)canım arkadaşlarım ya sizi nasıl özledim bir bilseniz, inanın hiç zamanım olmuyor artık. şu an öyle uykum var ki bebişte uyudu zaman buldum gireyim dedim :) çok yorulyuorum malesef yol uzun, işimiz yorucu, evde allahtan kv var yemek derdim falan yok yoksa ne olurdu halim. zaten eve gelene kadar pestilim çıkıyor
..dün doğum günümdü bu arada :)...
Ayşeciğim imkanın varsa yardım almak, en azından denemek çok iyi fikir ben de. Hatta geçen haftalarda seni sıkıntılı görünce, pes etmeye yaklaştığını okuyunca yazmak istedim, belki yanlış anlaşılırım diye vazgeçtim. Senin gibi aklı başında, bilinçli bir kızın yanlış anlamayacağını biliyorum aslında ama gene de vazgeçtim.biliyorum biliyorum da kendime dur diyemiyorum
...sonra gittim burger kınge aldım koca menü büyük boy patates kola
..bu ara cidden psikolojim hiç iyi değil
Hepiniz nefis görünüyorsunuz, başta da hamsili pilav :)) Ellerine sağlık :)teşekkür ederim canım kuzenlerle bir akşam yemeği...menüde hamsili pilav...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?