Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende çkaleden döndüğümden beri toparlayamıyorum.yani çok fena kaçırmıyorum ama diyette de değilim gibi.kilo almasamda korusam bari sporda yapamıyorum yoğun regl den dolayı...ara ara yaşıyoruz hepimiz bu dönemleri.kilo vermek bayanları çok etkiliyor.ablamlar bile ciddi ciddi imrendiler yani görünce.ben döndükten sonra lesliye başladılar fln.bikaç arkadaşımda görüp tebrik etti...nazar da olabilr şımarmada nefis kudurmasıda

Allah çocuklarını sana bağışlasın.çok güçlüsün maşallah sana.ölümden döndün demk Allah seni çocuklarına eşine ailene bağışlamış ve sende yeniden doğmuşsun ...bu yazdılarınla biççokkişiye örnek oluyorsun canım.biz ufacık şeyleri dert ediyoruz bazen.ben 3 çocuk hengamesi diye sızlanıyorum çoğu zaman ama sağlıklı olsunlarda yaramazlık yapacaklar büyüyecekler işte.sen büyük kzını sağlıklı görmek için nelerini verirdin değilmi?ama inşallah hepiniz mükafatını göreceksiniz inşallah.benim abim de 45 yaşında zihinsel engelli.aramızda 11-12 yaş var yani doğduğımdan 17 me kadar onu gördüm hepaltı alınıyor yediriliyor tüm ihtiyaçları gideriliyor annem tarafından.bugün annem diyorki telefonda iyiki yatalak değil öyle altını almaya denedim bikaç kez bacaklarını kaldıramadım(boyu 180 vardır kiloda 75 -80 tahmnim)buna da şükrettim diyor....

aminn cnm cümlemizin cocuklariina uzun saglikli yasamak nasip etsin anne babalariyla senin annenede rabbim sabir versin cnm yatalak cok zor benim kiz cok agir deil allahdan 30 kg felandir yatalak ve hayat destek makinasinda yasamasi daha zor bakim yönünden tabiki servetimi verirdim kizim saglikli olsun diye
az önce kizim anne kuzenimin yas günü bizi yemege götür diyor bende hava soguk olmaz dedim anne giciklik yapma diyor ufaklikta yapcaz diyorrrrrrrr

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN,SEVGİLİ KARDEŞLERİM....

HEPİNİZ SEVDİKLERİNİZLE ,ÇOK MUTLU,ÇOK HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER GÖRÜN İNŞALLAH...

yaaaa valla özendim tadını çıkar bu heyecanlar başka, evlenince de güzel elbet(bazen) ama bu ilk heyecanlar harika. inşallah unutulmayacak bir gün olur.

İnşallah canım sağol valla acayip heyecanlıyım defalarca görüşmemize rağmen sanki ilk defa görcem gibi küt küt kalbim

ayy annen hiç bilmiyor muuu... o zaman iyi bir bahane lazıım....:18:

Annem hiiiiiç bilmiyor hatta bugün diyor ki arkadaşlarına söyle sana koca bulsunlar ablanın evleneceği yok sen kur yuvanı diyor Annem Onuru bilse ne zaman evlencen diye ömrümü yer valla

Sizin hikayede süpermiş

İnşallaaaah tez zamanda kavuşuruz biz de birbirimize

Yenacığım fotolar şahane :))) Şu yeni dizideki Açılay gibi; "objektifine, deklanşörüne sağlık" diyorum sana. Çok da güzel bir gün geçirmişsiniz, belli; ne mutlu :))
bu gün bana bisey olmus baya icimi dökmüsüm aslinda hic burda böyle yazmazdim
...
Canım, bundan sonra çocuklarınla sağlıklı, mutlu, şanslı günler geçirirsin inşallah. Çocukların senin gibi güçlü bir anneleri olduğu için şanslı bence.

HEPİNİZ SEVDİKLERİNİZLE ,ÇOK MUTLU,ÇOK HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER GÖRÜN İNŞALLAH...

Beyzuş, bu ne sempatik, ne güzel resim böyle. :))) Güzel dileğine de amin diyorum :))

Son düzenleme:
Ayyy çok yoruldum ya saatlerdir mutfaktayım çok yavaşım yaaa

Ispanaklı ve peynirli börek yaptım yedim süper olmuş valla yanına da yaş pasta yaptım bozmadan onura götürebilirim umarım

harikalar orda olmak istedim bayılırım hayvanat bahçelerine beni de götürrrrr

ne çok sey atlatmışsın canım çok zor . yazdıklarını okuyunca sana olan saygım ve sevgim arttı. bu kadar zorlukla üzüntüyle başa cıkmak buyuk bir güç gerektirir. kızların çok ama çok şanslı eşinde.

cecoooooo,

aldım şorttan l beden aldım. olur heralde(emin değilim ama) neyse şimdi nasıl kullanıyoruz bi giyiyoruz o kadar mı

Selam kızlar ben geldimmm :122: :122: :122:

Bugün sonunda gölgemin üzerinden atlamayı başardım ve zayıflama şortumuda ayağıma giyip bir güzel 20 Dakika Lesli bacıyla 3mil yaptım :122: :122:
Valla baya bir yoruldum ama şortu çıkardığımda şırp ıslaktım hemen duşumu aldım hatta küçük kuzuyuda yıkadım ondan sonra kendimi kuş gibi hissettim akşamlık yemeğimi bile oturmadan öğlende yapıverdim hazır ayaktayken.
İyiki almışım o şortu ama benimki baya dar kızım ve Nisa ablamın yardımlarıyla giydim yani fermuarını kapattım
Bundan sonra her gün lesli bacımla randevum var 10 dakikalıkda olsa yapmaya kararlıyım ama tabi alt sınır 20 dakika olması için elimden geleni yapacağım
Aslında o şortu bütün gün giysem daha iyi olur belki ama sıkıştığımda lavaboya gittiğim an bir daha tek başına giyemem olmadı korse giyerim diye düşünüyorum sonuçta o bile etlerimi sıkarsa sarkmaları önlemiş olurum onu giyip cıkarmak daha kolay

Allahtan kavga dövüşte olsa idare ediyoruz arada bir isyan ediyorum o zamanda sağ olsun eşim devreye giriyor
O an ablasıyla oynuyorsa hiç sarmıyor bana ama canı sıkılınca anında tepemde. Bilgisayarı elletmezsem bu seferde benim tokamı söküp saçlarımı açıyor oynamak için

günaydınnnn dün eşiminn gelesiyle diyet miyet kalmadı çocuklarımın neşesine diyecek yoktu allah kimsenin yuvasını bozmasın

Canım gözünüz aydın Allah bir daha uzun süreli ayırmasın ve mutluluğunuzu daim etsin... Aminnn

Benden hiç sevmiyorum ütü yapmayı benimde var kaç gündür çıkartıp tekrar dolaba koyuyorum.

Günaydın derincim baya bir erkencisin.

Gözünüz aydın canım.

Canım ben eşime bile hep diyorum zengin olayım sırf ütü yaptırmak için kadın tutacağım diye eşimde gülüyor millet bütün işini yapacak hizmetci tutacağım der sen sadece ütüleri yapsın yeter diyorsun diye
Ne yapayım diğer işleri yine bir derecede ütü hiç mi hiç sevmiyorum.
Geçenlerde 4 - 5 gün su kesintiside olmuştu ya baya bir çamaşır yıkamak zorunda kaldım sular gelince o yüzden zaten okadar birikti. Nerden baksan 4 makina çamaşır ütüledim ama bir daha asla bukadar biriktirmem

Kızlar ben baya ciddi ve güzel bir dieteyim ama anlamadım ben kilo alıyorum sinirlerim bozuldu sabah tartıldım 900 gr fazlayım hadi vermiyim ama almıyımda yani çok sıkıldım ya.

Canım çok fazla takılma o 900 grma inan ben genelde cuma bildirimlerinden bir gün sonra 2 kilo bile fazla gördüğüm oluyordu ama yapıp kaldığım yerden devam ediyorum ve genelde gerçekten sadece ödem olmuş oluyor ve cumaya kadar gitmiş oluyor
Pes etmek yok kaldığın yerden devam kaçamaksız

Canım çok geçmiş olsun inşallah başının ağrısı geçmiştir.
Çalıştığın yer biraz havasız ise de baş ağrısı yapabilir. Birde kaç gündür KVnin gidişi falan derken üzüldün o yüzden de olabilir.
Umarım bir daha o kadar şiddetli bir baş ağrısı çekmezsin

Seninde sevgililer günün kutlu olsun canım umarım çok güzel bir gün geçirmişsindir.

Ablacığım çok güzel cıkmışsınız Allah ağzınızın tadını asla bozmasın ... Aminnnn

slm kızlar ayran detox unu bulamıyorum bugün başladım ama henüz bişi yiyemedim çünkü bulamadım lütfen bilen varsa paylaşabilirmi

Bende var birazdan bulur tekrar paylaşırım
Biraz geç oldu ama ben akşamcılardanım

Çok güzel resimler gerçekten... Eminim süper vakit geçirmişsinizdir. Paylaştığın için teşekkür ederiz

Yüreği güzel ve bir okadar güçlü olan Anne Rabbim senin gibi insanları çoğaltsın ki hayat hepimiz için daha yaşanır hale gelsin RAbbim bu dünyadaki tüm güzellikleri senin önüne altın tepside sunar inşallah... Aminnnn
En ufak şeyde mızmızlanıp bencilce davranıp etrafına hayatı zehir eden insanlara ( benim KV ) müthiş bir örneksin bence.
Bir sen birde Zeynep ablam

Canım pes etmek yok kaçamak yapmakta yok bak bizler zaten bir kereden birşey olmaz diye diye bu hale geldik :26:
Bencede hemen o şorttan sende al bir tane kendine inanılmaz terletiyor azda spor yaptıkmı yemede yanında yat
Ben bu ara aklıma kaçamak gelse bile inat ediyorum yemiyeceğim diye. Geçenlerde dışarı cıktığımızda kızkardeşimin ailesiyle birlikte bir an şeytan MC yada BUrger gibi bir yere gidelim dedi hatta başta kendimi kandıracaktım az daha çocuklar sevinsin hesabı sonra bir kendime geldim gidince nasılsa dayanamıyacak dana gibi yiyecektim o yüzden daha dile getirmeden direk vazgeçtim ve eve dönünce daha hafif birşeyler yedik o an şeytana uysaydım yine ipin uçu kaçacaktı bunu hissettim ve şükür dayanabildim

Aminnnnnnn :) Umarım herkes için çok güzel geçer

cecoooooo,

aldım şorttan l beden aldım. olur heralde(emin değilim ama) neyse şimdi nasıl kullanıyoruz bi giyiyoruz o kadar mı

Valla bana kalsa bütün gün giyerimde tuvalete girince bir daha tek giyemiyorum ama en azından spor yaparken giymek en güzeli

inşallah öyle bollaşacak ki hediye vereceksin zayıflamak isteyen bir arkadaşına buna zar zor giriyordum inanırmısın diyeceksin verirken de...

inşallah öyle bollaşacak ki hediye vereceksin zayıflamak isteyen bir arkadaşına buna zar zor giriyordum inanırmısın diyeceksin verirken de...

İnşallah canım yaa zaten eğer okadar bol gelirse eşimin yengesine hediye etmeyi düşünüyorum hatun ciddi ciddi benden kilolu olduğu halde kendini 99 kilo ilan etmişti en son kiloyla ilgili konuştuğumuzda eşimde hadisin ordan o 99 kiloysa sen 85 kilosun demişti
İnsanlar nasıl bayılıyor kendinlerini görmeyerek başkalarına akıl vermeye. Hatta benim 10 kilo verdiğimi duyduğunda oda hesapta eski diyet listelerine dönecekti ama kaç hafta oldu daha gram vermemiş hatta almış bile.
Eşimde diyor zayıflada şunlara gereken cevabi dilediğin gibi güzel giyinerek ver diye

slm kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun .

Hoşgeldin canım Seninde sevgililer günün kutlu olsun

Bu arada kızlar bugün eşim beni inanılmaz şaşırttı Aslında Sevgililer Günü mevzu olunca hep derdi senelerdir biz sevgilimiz ki benden hediye bekliyorsun diye ( ilk evlendiğimiz 3 sene ancak hediye almıştır ) hatta o gün çiçeklerin bile iki misline satılmasına kızar banada senin gül fiyatlarından haberin yok herhalde o gün hayatta işim olmaz derdi
Anlıyacağınız yontulmamış odun tavırlarına girerdi o gün
Bu düşüncelerini ve tavırlarını senelerdir bildiğim için hiç birşey beklemezdim ki nitekim bu günde beklemedim
İnanılmaz ama eşim bu gün işten gelirken bana bir tane gül almış :122: gözlerime inanamadım. Tabiki çok mutlu oldum ve yemeğimizi yedikten sonra laptobun başına oturup KKya girecekken baktım yanıma oturdu ( ki normalde ben laptob başındayken o hemen TV kumandasına el koyar dünyayla bağlantısını keserdi ) Onun face adresinden kardeşimle de görüşürüm diye faceine de girdim o arada da geçmişe bir bakayım kimler ne yayınlamış dedim. Yavaş yavaş aşağı doğru giderken bir de ne göreyim :122: :122: :122:

Benim mavişim kendi duvarına kocaman bir yazı yazmış ;

Canımdan çok sevdiğim hayat arkadaşım canım eşime sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum.)

diye :122: :122: Nasıl şaşırdığımı mutlu olduğumu anlatamam resmen ağlamaya başladım çünkü gerçekten eşimden bekleyeceğim son şeydi öyle bir yazı

İnşallah hep böyle devam eder diye dua ettim resmen
Rabbim herkesin mutluluğunu ve huzurunu daim etsin ... Aminnnn

ceco
cecom yarın ilk önce öl cül sonra esofmanla spor Yap 1ay yada 2hafta sonra tekrar ölçü l bak ne kadar cm kaybetmissin çok büyük fark göreceksin cnm tabi bol sporla

ceco
cecom yarın ilk önce öl cül sonra esofmanla spor Yap 1ay yada 2hafta sonra tekrar ölçü l bak ne kadar cm kaybetmissin çok büyük fark göreceksin cnm tabi bol sporla

İyi fikir canım bundan sonra bir aksilik olmazsa her gün en azından 20 dakika da olsa leslie 3mil yapacağım. Bakalım ne kadar fark olucak bende çok merak ettim.
Bugün sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp biraz alman kanallarını izleyeyim dedim bir baktım kiloları yüzünden piskolojisi bozulmuş bir bayanın hayatını anlattıkları bir program yapmışlar :26: kadın 160 kiloyken azmedip bir şekilde 50 kilo vermiş ama hiç spor yapmadığı için vucudunda her yeri sarkmış ve artık kendinden hiç memnun olmadığı için sokağa bile çıkamayacak hale gelmiş.
Kiloluyken kendine güvenen ve o kiloya rağmen devamlı dışarda bir faaliyete katılan kadın o 50 kiloyu verdikten sonra bakkala ekmek almaya bile gidemez olmuş. Piskolojiside bozulduğu için ne ev işi nede yemek yapabilecek hali kalmiş.
O kadının halini gördükten sonra okadar etkilendim ki kesin kararımı verdim her gün az da olsa sporumu yapacağım aynı sarkmaları bende istemiyorum doğal olarak. En halsiz halimde bile kendimi zorlayıp bir 10dakika da olsa tempolu sporu hayatıma dahil edeceğim

İnşallah hem kilolardan kurtulur hemde sıkı bir vucuda sahip oluruz üstelik spor sadece görüntü için değil sağlık içinde şart
Rabbim utandırmasın bizleride hedeflerimize bir an önce ulaşırız... Amimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…