canm geçmiş olsun çok..
sağlık herseyden önemli biz neler için üzüyoruz kendimizi..
Allah ın izniyle temiz çıkacak umudundayım..bizi habersiz bırakma olur mu?
ayy bende baktım iddiadasım dün o sortlara xxl vardı alsam mı dedm durdum sonra..
ayy bende hemen gidipte alayım..göbeciklerimi terletsin biraz zaten ben hiç terleyemeyen biriyim..
bir de kilolular cok terler derler ama yok vallahii..ben normal insanlardan az terlerim
yavrum ben hep burdayım ama ara ara:) oaralarda da sen yoksun
bu arada baya kaçamaklarım oluyor..hiç eskisi gibi degilim annem varken bir dagıttı beni hala toparlayamadım..20gün oldu hala yerimde sayıyorum yoksa ben nazaramı geldim diorum
bir de kimseye sölemiyordum tam 10kg gectm bi kaç kişiye söledm onlarda baskalarına tabi bende gizleme gereği duymadım ve ne olduysa sonrasında oldu..artık zayıflayamıyorum..o hızımla gitsem 5 kg daha verirdim ama çok aburcubur yıyorum off
cuma günü dr.a da gitmek istemıyorumkilo almıssam eger hersey biter
ayy yavrum keşkem ben olsaydım da azcık dertlerşseydik..
hem topice bakıon hem ütü yapıon arada form cayı içion demeksana
Nursena canım..gözün aydın..
neşeniz daim olsun
Allah çocuklarını sana bağışlasın.çok güçlüsün maşallah sana.ölümden döndün demk Allah seni çocuklarına eşine ailene bağışlamış ve sende yeniden doğmuşsun ...bu yazdılarınla biççokkişiye örnek oluyorsun canım.biz ufacık şeyleri dert ediyoruz bazen.ben 3 çocuk hengamesi diye sızlanıyorum çoğu zaman ama sağlıklı olsunlarda yaramazlık yapacaklar büyüyecekler işte.sen büyük kzını sağlıklı görmek için nelerini verirdin değilmi?ama inşallah hepiniz mükafatını göreceksiniz inşallah.benim abim de 45 yaşında zihinsel engelli.aramızda 11-12 yaş var yani doğduğımdan 17 me kadar onu gördüm hepaltı alınıyor yediriliyor tüm ihtiyaçları gideriliyor annem tarafından.bugün annem diyorki telefonda iyiki yatalak değil öyle altını almaya denedim bikaç kez bacaklarını kaldıramadım(boyu 180 vardır kiloda 75 -80 tahmnim)buna da şükrettim diyor....saol cnm bu dünya 3 günlük asil hayat cennette ona inaniyorum ondan dayanabiliyorum ilk kizim su an 21 yasina gircek 31martta ,2.cisi 2bucuk ay yasadi,kizim ,3. kazayla oldu ve hep kanama ve düsme tehlikesi vardi ve suyum patladi mecbur dogum yaptirdilar 5bucuk aylikti olum ,4. olandi ve 3 yasinda olcakti 31 marta 12subattmi hatirlamiyorum tam bayramin 2.ci günü vefat etti makinayla yasiyordu , baya bir zaman bayramlari sevmiyordum sevemiyordum ,sonra düsündüm tasindim bu kilolara cözüm bulamiyordum cünkü beynim cocuk istemiyor kalbim istiyordu bu 2arada kalinca bende yemek iyordum durmadan buna cözüm bulmak istedim bir tane daha olsun hasta olursa severim ne yapayim saglikli olursada severim benim cocuklarim 1tane daha olsun istedim sonrada baglattirim ve belki beynimde kalbimde beni rahat birakir dedim ve bende yemem diye düsündüm ve 5. cocugum saglikli dogumdan sonra plazentem cikmati takilmissmi ne ben kan kaybindan ölüyordum bütüm ailem akrabalim bana dua ettiler insallah saglikli cocugun olsun diye ama hic biri bana etmemisti sonradan gelimin diyorki abla sana dua etmedik cocuk saglikli oldu ama sen ölüyordum dedi yani acil amaliyata aldilar beni dedimki dra baglayim bir daha istemiyorum cocuk ama ancak benim hayatimi kurtarmislar az daha ölüyormusum bunu ancak dogum bölümünün primarusu bana söyleyince anladim dün sen bizi cok korkuttun dedi anaaaaaam dedi az daha gidiyormusumsu an prensesim benim hayat isigim gözümün nuru anami aglatiyor ama cok seviyorum papatyami
(karisik oldu ama )
canım bende çkaleden döndüğümden beri toparlayamıyorum.yani çok fena kaçırmıyorum ama diyette de değilim gibi.kilo almasamda korusam bari sporda yapamıyorum yoğun regl den dolayı...ara ara yaşıyoruz hepimiz bu dönemleri.kilo vermek bayanları çok etkiliyor.ablamlar bile ciddi ciddi imrendiler yani görünce.ben döndükten sonra lesliye başladılar fln.bikaç arkadaşımda görüp tebrik etti...nazar da olabilr şımarmada nefis kudurmasıda
Allah çocuklarını sana bağışlasın.çok güçlüsün maşallah sana.ölümden döndün demk Allah seni çocuklarına eşine ailene bağışlamış ve sende yeniden doğmuşsun ...bu yazdılarınla biççokkişiye örnek oluyorsun canım.biz ufacık şeyleri dert ediyoruz bazen.ben 3 çocuk hengamesi diye sızlanıyorum çoğu zaman ama sağlıklı olsunlarda yaramazlık yapacaklar büyüyecekler işte.sen büyük kzını sağlıklı görmek için nelerini verirdin değilmi?ama inşallah hepiniz mükafatını göreceksiniz inşallah.benim abim de 45 yaşında zihinsel engelli.aramızda 11-12 yaş var yani doğduğımdan 17 me kadar onu gördüm hepaltı alınıyor yediriliyor tüm ihtiyaçları gideriliyor annem tarafından.bugün annem diyorki telefonda iyiki yatalak değil öyle altını almaya denedim bikaç kez bacaklarını kaldıramadım(boyu 180 vardır kiloda 75 -80 tahmnim)buna da şükrettim diyor....
yaaaa valla özendim tadını çıkar bu heyecanlar başka, evlenince de güzel elbet(bazen) ama bu ilk heyecanlar harika. inşallah unutulmayacak bir gün olur.
ayy annen hiç bilmiyor muuu... o zaman iyi bir bahane lazıım....:18:
tombull kelebekkkk benii nereleregötürdünn....ayyy o heycanlarıı az yaşamadımm bendee ..karalahana sarması yapmışş annemmm akşam yemeğe diyee bende onu gizlidenn saklama kapını doldurmuşum..annem sofrada bi açtı anaaa kimyediibunları diyeee...herkes birbirine bakıyorr...babama kızıyorr kardeşime söyleniyorr sofrayı beklemeyi öğretemedim diyee...sabaha bizz eşimle arabada onları lüpletirkenki halimizzzz....valla değerini bil bu günlerinn..çook tatlı heycanlarrrr.....
Yenacığım fotolar şahane :))) Şu yeni dizideki Açılay gibi; "objektifine, deklanşörüne sağlık" diyorum sana. Çok da güzel bir gün geçirmişsiniz, belli; ne mutlu :))Eki Görüntüle 346795
İzmir bebek.:) Sadece 110 kg.doğmuş.
....Daha çok var bır kısmını ekledim..
belki ilginizi çeker.:)
Fotoların üzerine tıklamanız halinde daha büyük görmüş oluyorsunuz..:)
Canım, bundan sonra çocuklarınla sağlıklı, mutlu, şanslı günler geçirirsin inşallah. Çocukların senin gibi güçlü bir anneleri olduğu için şanslı bence.bu gün bana bisey olmus baya icimi dökmüsüm aslinda hic burda böyle yazmazdim
...
harikalar orda olmak istedim bayılırım hayvanat bahçelerine beni de götürrrrrEki Görüntüle 346795
Eki Görüntüle 346796
Eki Görüntüle 346797
Eki Görüntüle 346798
Eki Görüntüle 346799
Büyüksün abii...hörmetler..
Eki Görüntüle 346800
Eki Görüntüle 346801
Eki Görüntüle 346802
Eki Görüntüle 346803
Cinsi gri kurt öyle yazıyordu..
Eki Görüntüle 346804
Kanatlarının açmasını bekledik yaklaşık 1-2 metre genişliğinde oluyormuş..
Çekemediğimiz bir anda uçtu ukala yırtıcı kuş.:))
Tabii kaçırdık.:)
Eki Görüntüle 346805
Eki Görüntüle 346806
Eki Görüntüle 346807
Kızımın ürkerek sevmesi nasıl belli oluyor.:)
Oğlumda anneee kuyruğunu çekelimmi dedi.:))
Eki Görüntüle 346808
Eki Görüntüle 346809
Eki Görüntüle 346810
Eki Görüntüle 346811
Eki Görüntüle 346812
Eki Görüntüle 346813
Beyaz atlı prensini bekler gibi süzüm süzülüyor.:))
Eki Görüntüle 346814
Daha çok var bır kısmını ekledim..
bugün eltimin doğum günü bi yanım msj at kutla diyo diğer yanım salla gitsin
saol cnm bu dünya 3 günlük asil hayat cennette ona inaniyorum ondan dayanabiliyorum ilk kizim su an 21 yasina gircek 31martta ,2.cisi 2bucuk ay yasadi,kizim ,3. kazayla oldu ve hep kanama ve düsme tehlikesi vardi ve suyum patladi mecbur dogum yaptirdilar 5bucuk aylikti olum ,4. olandi ve 3 yasinda olcakti 31 marta 12subattmi hatirlamiyorum tam bayramin 2.ci günü vefat etti makinayla yasiyordu , baya bir zaman bayramlari sevmiyordum sevemiyordum ,sonra düsündüm tasindim bu kilolara cözüm bulamiyordum cünkü beynim cocuk istemiyor kalbim istiyordu bu 2arada kalinca bende yemek iyordum durmadan buna cözüm bulmak istedim bir tane daha olsun hasta olursa severim ne yapayim saglikli olursada severim benim cocuklarim 1tane daha olsun istedim sonrada baglattirim ve belki beynimde kalbimde beni rahat birakir dedim ve bende yemem diye düsündüm ve 5. cocugum saglikli dogumdan sonra plazentem cikmati takilmissmi ne ben kan kaybindan ölüyordum bütüm ailem akrabalim bana dua ettiler insallah saglikli cocugun olsun diye ama hic biri bana etmemisti sonradan gelimin diyorki abla sana dua etmedik cocuk saglikli oldu ama sen ölüyordum dedi yani acil amaliyata aldilar beni dedimki dra baglayim bir daha istemiyorum cocuk ama ancak benim hayatimi kurtarmislar az daha ölüyormusum bunu ancak dogum bölümünün primarusu bana söyleyince anladim dün sen bizi cok korkuttun dedi anaaaaaam dedi az daha gidiyormusumsu an prensesim benim hayat isigim gözümün nuru anami aglatiyor ama cok seviyorum papatyami
(karisik oldu ama )
ne çok sey atlatmışsın canım çok zor . yazdıklarını okuyunca sana olan saygım ve sevgim arttı. bu kadar zorlukla üzüntüyle başa cıkmak buyuk bir güç gerektirir. kızların çok ama çok şanslı eşinde.
banu seni iyi valla geçiriyor ben mümkün değil giremiyorum oturuyor pc masasının üzerine feceboku okuyucam anne diyor mause elletmiyor bana zilli, ancak o uyuyunca bakabiliyorum, bak bu gce açık kalmış tam en sonkimesajı yazıyordum yakalandım odaya geldi hemen ekranı kapattım bozulmuş diye sonra onu uyuturken uyuyakalmışım...o kadar temizliğe rağmen 4 mileyide yaptım ama bir bırakırsam bir daha başlıyamam spora hazır alıştım soğumak istemiyorum ..şortlar inşallah bitmemmiştir bakayım bende......
3 aydır işler çok durgun malum kış adam zamanında (3 sene önceki sevgililer günü)altınınıda aldı şimdi tek taş diye tuttursam zamanı değil ...
günaydınnnn dün eşiminn gelesiyle diyet miyet kalmadı çocuklarımın neşesine diyecek yoktu allah kimsenin yuvasını bozmasın
Benden hiç sevmiyorum ütü yapmayı benimde var kaç gündür çıkartıp tekrar dolaba koyuyorum.
Günaydın derincim baya bir erkencisin.
Gözünüz aydın canım.
Kızlar ben baya ciddi ve güzel bir dieteyim ama anlamadım ben kilo alıyorum sinirlerim bozuldu sabah tartıldım 900 gr fazlayım hadi vermiyim ama almıyımda yani çok sıkıldım ya.
günaydınlar herkese
dünden beri 4 çeşit ağrı kesici içtim toplam 7 ilaç ama baş ağrısı bana mısın demiyo
sabah ta geldik yangın çıkıyodu elektrik kontagından az daha
daha yeni hallettiler sorunu çok şükür çözüldü en azından
hepinizin sevgililer gününü kutluyorum
slm kızlar ayran detox unubulamıyorum bugün başladım ama henüz bişi yiyemedim çünkü bulamadım lütfen bilen varsa paylaşabilirmi
Eki Görüntüle 346795
Eki Görüntüle 346796
Eki Görüntüle 346797
Eki Görüntüle 346798
Eki Görüntüle 346799
Büyüksün abii...hörmetler..
Eki Görüntüle 346800
Eki Görüntüle 346801
Eki Görüntüle 346802
Eki Görüntüle 346803
Cinsi gri kurt öyle yazıyordu..
Eki Görüntüle 346804
Kanatlarının açmasını bekledik yaklaşık 1-2 metre genişliğinde oluyormuş..
Çekemediğimiz bir anda uçtu ukala yırtıcı kuş.:))
Tabii kaçırdık.:)
Eki Görüntüle 346805
Eki Görüntüle 346806
Eki Görüntüle 346807
Kızımın ürkerek sevmesi nasıl belli oluyor.:)
Oğlumda anneee kuyruğunu çekelimmi dedi.:))
Eki Görüntüle 346808
Eki Görüntüle 346809
Eki Görüntüle 346810
Eki Görüntüle 346811
Eki Görüntüle 346812
Eki Görüntüle 346813
Beyaz atlı prensini bekler gibi süzüm süzülüyor.:))
Eki Görüntüle 346814
Daha çok var bır kısmını ekledim..
aminnn cnm senin icinde cocuklar icinde zor her zaman esini beklemek senede 1kere olsa hadi insan özlüyor daha iyi oluyor
gecmis olsun cnm sen herseyi kafana takiyon cnm tokatan baska bisey takma kendine yapiyorsun milletin umrunda deildir
benimde sevgililer günümü kizimin ögretmeni kutladi cok sevindim bana mor menekse getirmis esimede pparfüm aldim bakalim belki aksamada esim bana süpriz eder
cnm tuzlu kek yap tatli sevmiyorsa cok kolay
cnm bazen bende anlamiyorum yazdigimi ilk okudugumda kendimi tam ifade edemiyorum ama oglum yazcagima olum yada ölen böyle yazcagima böle yazmayi seviyorum köylüce konusmayida seviyorum ben laz geliniyim ama beni tanimayan laz saniyor
birde cnm o kadar sey yasadimki artik kalbim taslasmis öyle herseye üzülmem kirilmam 1bucuk aylik kizimi kaybettim ,5bucuk aylik olumu kaybettim ,3yasina girmeden olumu kaybettim ve su an yatalak kas hastasi ve makinayla yasayan kizim var ve her an hersey olabilir ,1tanede saglikli kizim var ve bütün cocuklarimin kuvvetini hareketini almis hic yerinde durmuyor iste benim hayatim kolayina üzülmem cnm ve üzülerek yasamak istemiyorum hayat devam ediyor ve ben hayati yasamak istiyorummmmmmmmmmm
ilknurum kaç gündür aklımdaydın hep..merak ediyoruz seni tatlım..
evet kötüsün biliyorum ama yok henüz yigenimizin bişeyi..yapma böyle..üzme kendini de çocuklarını da..
hem kötüyü çagırıyorsun böle düşünerek..hiç bişe olmuyacak allah ın izniyle..
sen olmayacak bişe için kendini böyle üzmeye hakkın yok ne bilelim yarın düşüp ölmüyecegimizi..
Annesin..anne yüreği..dayanması zordur belliki..
ama sen iyi olacaksın ki yavrularında iyi olsun..daha ne denir bilemedim
canm geçmiş olsun çok..
sağlık herseyden önemli biz neler için üzüyoruz kendimizi..
Allah ın izniyle temiz çıkacak umudundayım..bizi habersiz bırakma olur mu?
ayy bende baktım iddiadasım dün o sortlara xxl vardı alsam mı dedm durdum sonra..
ayy bende hemen gidipte alayım..göbeciklerimi terletsin biraz zaten ben hiç terleyemeyen biriyim..
bir de kilolular cok terler derler ama yok vallahii..ben normal insanlardan az terlerim
yavrum ben hep burdayım ama ara ara:) oaralarda da sen yoksun
bu arada baya kaçamaklarım oluyor..hiç eskisi gibi degilim annem varken bir dagıttı beni hala toparlayamadım..20gün oldu hala yerimde sayıyorum yoksa ben nazaramı geldim diorum
bir de kimseye sölemiyordum tam 10kg gectm bi kaç kişiye söledm onlarda baskalarına tabi bende gizleme gereği duymadım ve ne olduysa sonrasında oldu..artık zayıflayamıyorum..o hızımla gitsem 5 kg daha verirdim ama çok aburcubur yıyorum off
cuma günü dr.a da gitmek istemıyorumkilo almıssam eger hersey biter
ayy yavrum keşkem ben olsaydım da azcık dertlerşseydik..
hem topice bakıon hem ütü yapıon arada form cayı içion demeksana
Nursena canım..gözün aydın..
neşeniz daim olsun
cecoooooo,
aldım şorttan l beden aldım. olur heralde(emin değilim ama) neyse şimdi nasıl kullanıyoruz bi giyiyoruz o kadar mı
inşallah öyle bollaşacak ki hediye vereceksin zayıflamak isteyen bir arkadaşına buna zar zor giriyordum inanırmısın diyeceksin verirken de...
slm kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun .
ceco
cecom yarın ilk önce öl cül sonra esofmanla spor Yap 1ay yada 2hafta sonra tekrar ölçü l bak ne kadar cm kaybetmissin çok büyük fark göreceksin cnm tabi bol sporla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?