Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın cnm daima sükrediyorum bende ama bazen insanın aklına gelmiyo böyle şeyler

cnm saol
artık bende ciddi ciddi düşünüyorum
haksızlıga gelemiyorum kimseyle kötü olmak istemiyorum
iş yeri sıkıntılı ztn
ailevi sıkıntılarımızda var ve ben eşimide huzursuz mutsuz hissediyorum
yedikçede yiyorum
ve bende biliyorum ki zayıflasam da hemen her sorunda yine yemeğe vericem kendimi
bilmiyorum kafam karmakarışık
rabbim bi kapı açacak bana biliyorum

Canım, yaşına göre çok olgunsun, kendine güzel ve umut dolu bir yol çizeceğine eminim ben. Hem de mücadeleyi bırakmıyorsun, çözüm üretmeye çalışıyorsun, eninde sonunda feraha çıkacaksın inşallah :)

İzmir bebek.:) Sadece 110 kg.doğmuş.

Büyüksün abii... hörmetler..

Cinsi gri kurt öyle yazıyordu..

Kanatlarının açmasını bekledik yaklaşık 1-2 metre genişliğinde oluyormuş..
Çekemediğimiz bir anda uçtu ukala yırtıcı kuş.:))
Tabii kaçırdık.:)

Kızımın ürkerek sevmesi nasıl belli oluyor.:)

Oğlumda anneee kuyruğunu çekelimmi dedi.:))

Beyaz atlı prensini bekler gibi süzüm süzülüyor.:))

Daha çok var bır kısmını ekledim..
belki ilginizi çeker.:)

Fotoların üzerine tıklamanız halinde daha büyük görmüş oluyorsunuz..:)

inşallah gerçekten zayıf olmayı sağlıklı olmayı çok istiyorum
ama çaba sarf etmem lazım onun içinde

Haftalar sonra oğlum ilk defa uyudu,sızmış bir halde halının üstünde..
Yemek yapıyordum baktım bayağıdır sesi yok gittim yazık uyumuş halının üzerinde..Yanağı hemen kıpkırmızı olmuş,kabarmış.

Yaklaşık bir saat damacanayla oynadı.:) Su bitti kapının yanına koydum sucunun gelmesi için hazır olsun diye..
Oynamak istedi aldı bir kapak birde ip , bir saat aşkın onu bağlıyor ipi geçiriyor kapatmaya çalışıyor..Çok ciddi bir şekilde dilini dışarı çıkarıp işi çok zormuşta zorlanıyor gibi.:))

Son düzenleme:

hepsi çok gzl bayıldım resimlere

emir de bayılır boş damacanalarla oynamaya
içine tekli logolarını atar ya da tahta yapbozların parçalarını eline ne geçerse tıkar içine
sonra da ters çevirip çıkarmaya çalışır babasından gördüğü gibi parmaklarını sokmaya çalışır ama beceremez :)))

Son düzenleme:
günaydınnnn dün eşiminn gelesiyle diyet miyet kalmadı çocuklarımın neşesine diyecek yoktu allah kimsenin yuvasını bozmasın
aminnn cnm senin icinde cocuklar icinde zor her zaman esini beklemek senede 1kere olsa hadi insan özlüyor daha iyi oluyor
gecmis olsun cnm sen herseyi kafana takiyon cnm tokatan baska bisey takma kendine yapiyorsun milletin umrunda deildir
benimde sevgililer günümü kizimin ögretmeni kutladi cok sevindim bana mor menekse getirmis esimede pparfüm aldim bakalim belki aksamada esim bana süpriz eder
cnm tuzlu kek yap tatli sevmiyorsa cok kolay

cnm bazen bende anlamiyorum yazdigimi ilk okudugumda kendimi tam ifade edemiyorum ama oglum yazcagima olum yada ölen böyle yazcagima böle yazmayi seviyorum köylüce konusmayida seviyorum ben laz geliniyim ama beni tanimayan laz saniyor
birde cnm o kadar sey yasadimki artik kalbim taslasmis öyle herseye üzülmem kirilmam 1bucuk aylik kizimi kaybettim ,5bucuk aylik olumu kaybettim ,3yasina girmeden olumu kaybettim ve su an yatalak kas hastasi ve makinayla yasayan kizim var ve her an hersey olabilir ,1tanede saglikli kizim var ve bütün cocuklarimin kuvvetini hareketini almis hic yerinde durmuyor iste benim hayatim kolayina üzülmem cnm ve üzülerek yasamak istemiyorum hayat devam ediyor ve ben hayati yasamak istiyorummmmmmmmmmm

Son düzenleme:

güle güle kullansın cnm eşin eminim çok begenecektir

saat 4 e geldi kızlar ben çıkıcam birazdan iyi bakın kendinize mutlu bi gün geçirin sevdiklerinizle birlikte inşallah
yrn görüşürüz allaha emanet olun

arkadaşımmmmm yapmaa bölee yaaaa...burayıı aksatmaa burası iyi geliyorr inan banaa....hırsını yemekten çıkarmaaa bu dahada dibe iterr biziii...bende aynı durumdayımmm kafayı yicekmişimm gibi geliyorr bu aralarrr amaa avutuyorumm kendimii avutmaktann çook şükree döndümmm...herşeyinn daha kötüsünü düşünüppp şükrediyorumm...arkadaşımmın 2 oğlu varrr eşi işe gitti patlama oldu iş yerinde yandıı...ağırdı durumuu..şimdi vefat etti kızz kala kaldı bi başınaaa...dedimm sen kendini sorunlu sanıyorsun bak neler varrr...çocuğumm olmuyorr diyee bunalımlara giriyorummm..eşimmde baba olamıyor benim yüzümden diye aglıyorumm sonra baktımm...benim en azından umudumm varrr...yaa hiç olmayacak diyenlerr napıyorrr....vee şükre yöneldimm...dedim şükürler olsun rabiim...sende elinde olanlara bi göz gezdirreminim bişiler bulacaksınn tutunup çıkacakkkk...allah yardımcın olsunn...[/QUOTE]

cnm rabbim geride kaLANLARA sabir versin o cocuklar yetim kaldi simdi adamin da mekani cennet olsun rabbim günahlarini af etsin
cnm benim saglikli kizim 20 sene sonra oldu ve drlar olmaz dediler hatta kizim saglikli dogdu ve bana diyorki senin saglikli cocugun olcagina ben inanmiyordum dedi yüzüme bende dedimki bende size inanmiyordum ben rabbime inaniyorum ve güveniyorum dedim rabbim ol dedimi olur yani daha zamani var demek cocugunun olmasina herseyin en iyisini rabbim bilir

Son düzenleme:

toksin((Allah yardımcın olsun canım ben bilmiyordum bu kadar peşpeşe ölümler...sen ne kadar ruhu yüksek dayanıklı birisin maşallah sana ve inşallah cennette bi sürü yavrun olacak .orda herkes aynı yaştayken senin bebeklerin ve çocukların olacak ve bu muhteşem duyguyu sonsuza dek yaşayacaksın inşallah.bu dünyada çok zordur eminim.Allah sana güç versin,sabır versin...dayanma gücü versin.sıkıntılandığında yaz ben anlıyorum seni çoğumuzda anlıyoruz anlamadığımızda da sorarız..bebekler karnında mı öldü,?doğduktan sonramı öldüler?hele biri 3 yaşına gelmiş...birçok derde deva var da ölüm acısına yokRabbm hepimizi ve çocuklarımızı korusun(amin)

saol cnm bu dünya 3 günlük asil hayat cennette ona inaniyorum ondan dayanabiliyorum ilk kizim su an 21 yasina gircek 31martta ,2.cisi 2bucuk ay yasadi,kizim ,3. kazayla oldu ve hep kanama ve düsme tehlikesi vardi ve suyum patladi mecbur dogum yaptirdilar 5bucuk aylikti olum ,4. olandi ve 3 yasinda olcakti 31 marta 12subattmi hatirlamiyorum tam bayramin 2.ci günü vefat etti makinayla yasiyordu , baya bir zaman bayramlari sevmiyordum sevemiyordum ,sonra düsündüm tasindim bu kilolara cözüm bulamiyordum cünkü beynim cocuk istemiyor kalbim istiyordu bu 2arada kalinca bende yemek iyordum durmadan buna cözüm bulmak istedim bir tane daha olsun hasta olursa severim ne yapayim saglikli olursada severim benim cocuklarim 1tane daha olsun istedim sonrada baglattirim ve belki beynimde kalbimde beni rahat birakir dedim ve bende yemem diye düsündüm ve 5. cocugum saglikli dogumdan sonra plazentem cikmati takilmissmi ne ben kan kaybindan ölüyordum bütüm ailem akrabalim bana dua ettiler insallah saglikli cocugun olsun diye ama hic biri bana etmemisti sonradan gelimin diyorki abla sana dua etmedik cocuk saglikli oldu ama sen ölüyordum dedi yani acil amaliyata aldilar beni dedimki dra baglayim bir daha istemiyorum cocuk ama ancak benim hayatimi kurtarmislar az daha ölüyormusum bunu ancak dogum bölümünün primarusu bana söyleyince anladim dün sen bizi cok korkuttun dedi anaaaaaam dedi az daha gidiyormusum su an prensesim benim hayat isigim gözümün nuru anami aglatiyor ama cok seviyorum papatyami

(karisik oldu ama )

bu gün bana bisey olmus baya icimi dökmüsüm aslinda hic burda böyle yazmazdim

sabah 25dakk dans ettim +45dakk yürüdüm toplam 70dakkk

yenacim ne guzel gezmissin hayvanat bahcesini bende bu gün esime dedim ilk baharda gidelim benim papatyam ne heyacanlanir baba bak anne bak der bu sene ailecek gidelim dedim benim büyük kiz kuzenini istiyor bir kuzene raziyim hepsini götürdükmü ben bisey anlamiyorum bu nerde o nerde derken, benim kücük kiz cok seviyor hayvanlari tv deki banka reklami ni görüyor anne bak essek diyor

Son düzenleme:

ne demeliyimm bilmiyorummm sen rabbimin sevgili kuluymuşsunn demekki sana bu kadar yaşatmış acıyııkendinden ayrı koymamışşşş...yüreğinn ne acılarr çekmişşşş...çekemiceğimizz yüküü vermesinn kimseyeee...ben çocuğum olmuyorr diya ağlıyorumm...çocugu ölüp olanlar ve evlat acısı çekenlerr varrr....rabbimm bundan sonraa yüzünü güldürsünnn...hasta evladınaa şifaaaaaa..diğer evladınada uzun ömürler versinnnn...

bu gün bana bisey olmus baya icimi dökmüsüm aslinda hic burda böyle yazmazdim

demekkii bugünn burdaa bunlarıı duyması gerekenlerr varmışşş ve sen bugün içini döküppp buraya yazmışsınn...herşeyin bi zamanı ve bi sebebi varrrr...ben alacaklarımıı aldımm...sanada sabırr..güçç ve sağlıkk diliyorum rabbimdennn...iyi bak kendinee...bu kiloyu ne kadar zamanda verdinn??maşallahh onuda başarmışsınn....

ilknurum kaç gündür aklımdaydın hep..merak ediyoruz seni tatlım..
evet kötüsün biliyorum ama yok henüz yigenimizin bişeyi..yapma böyle..üzme kendini de çocuklarını da..
hem kötüyü çagırıyorsun böle düşünerek..hiç bişe olmuyacak allah ın izniyle..
sen olmayacak bişe için kendini böyle üzmeye hakkın yok ne bilelim yarın düşüp ölmüyecegimizi..
Annesin..anne yüreği..dayanması zordur belliki..
ama sen iyi olacaksın ki yavrularında iyi olsun..daha ne denir bilemedim
canm geçmiş olsun çok..
sağlık herseyden önemli biz neler için üzüyoruz kendimizi..
Allah ın izniyle temiz çıkacak umudundayım..bizi habersiz bırakma olur mu?
ayy bende baktım iddiadasım dün o sortlara xxl vardı alsam mı dedm durdum sonra..
ayy bende hemen gidipte alayım..göbeciklerimi terletsin biraz zaten ben hiç terleyemeyen biriyim..
bir de kilolular cok terler derler ama yok vallahii..ben normal insanlardan az terlerim
İddadaşımmmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn
Kaç gündür bir türlü deng gelip iki sohbet edemedik
Umarım bir yaramazlık yoktur.
yavrum ben hep burdayım ama ara ara:) oaralarda da sen yoksun
bu arada baya kaçamaklarım oluyor..hiç eskisi gibi degilim annem varken bir dagıttı beni hala toparlayamadım..20gün oldu hala yerimde sayıyorum yoksa ben nazaramı geldim diorum
bir de kimseye sölemiyordum tam 10kg gectm bi kaç kişiye söledm onlarda baskalarına tabi bende gizleme gereği duymadım ve ne olduysa sonrasında oldu..artık zayıflayamıyorum..o hızımla gitsem 5 kg daha verirdim ama çok aburcubur yıyorum off
cuma günü dr.a da gitmek istemıyorumkilo almıssam eger hersey biter

ayy yavrum keşkem ben olsaydım da azcık dertlerşseydik..
hem topice bakıon hem ütü yapıon arada form cayı içion demek sana
günaydınnnn dün eşiminn gelesiyle diyet miyet kalmadı çocuklarımın neşesine diyecek yoktu allah kimsenin yuvasını bozmasın

Nursena canım..gözün aydın..
neşeniz daim olsun

kızlar sevgililer gününüzü kutlamak için bi uğrayayım dedim, oğlum da ben de çok iyiyiz ve sizleri kocaman kocaman öpüyoruz
sen güçlü bir kadınsın ortim, ben gittikten sonra kilo ibresi hep yukarı gitmiş gibi neyse ben de doğumu yapayım allahın izniyle yazın yavaş yavaş katılırım aranıza devam ederiz kaldığımız yerden

demekkii bugünn burdaa bunlarıı duyması gerekenlerr varmışşş ve sen bugün içini döküppp buraya yazmışsınn...herşeyin bi zamanı ve bi sebebi varrrr...ben alacaklarımıı aldımm...sanada sabırr..güçç ve sağlıkk diliyorum rabbimdennn...iyi bak kendinee...bu kiloyu ne kadar zamanda verdinn??maşallahh onuda başarmışsınn....[/QUOTE]

cnm ben 2010in kasimin 10da felan baslamistim ama emzirdigimden cok SIKI yapmadim ama kilolar gittikce daha azimlendim ve spora basladim verdim aldim verdim aldim verdim iste simdi hedefe ulasmak icin daha SIKI tutuyom emzirmeyide biraktim havalar isinsin her gun yürümeyi dusunuyorum tabiki esim evde oldugunda

cnm saol gel gel gelde yine spor yarisi yapalim senle sende bu kilolari verirsin olunun pesinden kosmak icin bende kizin pesinden kosmak icin veriyorum nasil hizli kosuyorlarrrrrrrrrrrrrrrr
olununve senin iyi olmasina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…