kıyamammm yaaa bende su içipp yattımm hemenn..çünkü 2 dk dursammm eşimdee o saatte yemek pilanlarıı yapıyorduuu..onada kızdımm hemen gidip yattımmm...
yaa ütüüü ütüü ütüüüü nefrettt ediyorummm ütüdenn kabusumm benimm hiçç bitmiyorrrr..dünn temizlik yaptımm akşam oldu hiç oturmadımm ütüyü bıraktım bugüneee vee beni boğuyorr onu düşünmekk bileee...hele bizz iki kişiyizz daha ama bitmiyorr..sağolsunn kv oğluna alıştırmışşş çoraplarrr bilee ütüsüzz giyilmiyorr...kaşındırırmışşşş oğlunuu...hele ilk evlendiğimdee o kocaa çarşaflarıı açıkk ütülüyordummşimdi katlıyorumm öyle ütülüyorummm valla dayanamıyorumm...
kızzzz allahh senii netmesinn emiiii10 kere okudum yazdığın mesajıııtost dedin aklıma geldi ölen kıza tost yaptım yazmışsınn...
ayy dedim kötü bişi hatırlattımm diyee üzüldümm hatta msjına cvp olarakda özür dilicektimmm..ama aşağıdaki yazınada baktımm aynısını yazmışsınn...sen öğlenn demek istemişsin heraldekomik gelcek belki ama iki cümle arasındaki anlam farkına baksana bir harfne kadar değiştiriyor öğlen kıza tost yaptım.........ölen kıza tost yaptımmm......bu arada afiyett olsunn canımmmm eminimm pideden olan tost daha güzeldir hain köfte yedin tostuu....
tombull kelebekkkk benii nereleregötürdünn....ayyy o heycanlarıı az yaşamadımm bendee ..karalahana sarması yapmışş annemmm akşam yemeğe diyee bende onu gizlidenn saklama kapını doldurmuşum..annem sofrada bi açtı anaaa kimyediibunları diyeee...herkes birbirine bakıyorr...babama kızıyorr kardeşime söyleniyorr sofrayı beklemeyi öğretemedim diyee...sabaha bizz eşimle arabada onları lüpletirkenki halimizzzz....valla değerini bil bu günlerinn..çook tatlı heycanlarrrr.....
bencede anneyi kafala sarma yap yada mercimek köftesi patates salatasıııı...anneyede de yarın kız arkadaşlarla gün var diyee..ama senin orda arkadaş ortamı varmıııı...kermess varmış oraya bi katkımm olsun deeeayyyy bende senaryoo çoookkk çok değil 3 sene oldu kavuşalııı...inş sizde kavuşacaksınızzzz...tuzlu kurabiye yap tatlı sevmiyorsaaa...
özürrr dilerimmmama akşamlarıı ben kötüü oluyorummm acıkıyorummm dayanamıyorummmm....onun hayalini kura kura uyudumm umarımm düşünmektee kilo aldırmıyordurrr...
arkadaşımmmmm yapmaa bölee yaaaa...burayıı aksatmaa burası iyi geliyorr inan banaa....hırsını yemekten çıkarmaaa bu dahada dibe iterr biziii...bende aynı durumdayımmm kafayı yicekmişimm gibi geliyorr bu aralarrr amaa avutuyorumm kendimii avutmaktann çook şükree döndümmm...herşeyinn daha kötüsünü düşünüppp şükrediyorumm...arkadaşımmın 2 oğlu varrr eşi işe gitti patlama oldu iş yerinde yandıı...ağırdı durumuu..şimdi vefat etti kızz kala kaldı bi başınaaa...dedimm sen kendini sorunlu sanıyorsun bak neler varrr...çocuğumm olmuyorr diyee bunalımlara giriyorummm..eşimmde baba olamıyor benim yüzümden diye aglıyorumm sonra baktımm...benim en azından umudumm varrr...yaa hiç olmayacak diyenlerr napıyorrr....vee şükre yöneldimm...dedim şükürler olsun rabiim...sende elinde olanlara bi göz gezdirreminim bişiler bulacaksınn tutunup çıkacakkkk...allah yardımcın olsunn...
haklısın cnm daima sükrediyorum bende ama bazen insanın aklına gelmiyo böyle şeyler
Dünden beri iyi toparladım canım. Çok dikkatliyim, bir suyu artırsam süper olacak. Tekrar geçmiş olsun sana da, bebekli kadına büyük eziyet bu tip rahatsızlıklar, hiçbir işi yapamıyor insan
Büyük kaza atlatmışsınız canım, geçmiş olsun. Ve de gözünüz aydın, eşin gelmiş :)
Özlemciğim, geriye dönüp okuyamıyorsun anladığım adarıyla, gene de geçmiş doğum gününü kutlamak istedim. Yeni yaşın mutlu, sağlıklı ve de incecik geçer inşallah :)
Ayşeciğim imkanın varsa yardım almak, en azından denemek çok iyi fikir ben de. Hatta geçen haftalarda seni sıkıntılı görünce, pes etmeye yaklaştığını okuyunca yazmak istedim, belki yanlış anlaşılırım diye vazgeçtim. Senin gibi aklı başında, bilinçli bir kızın yanlış anlamayacağını biliyorum aslında ama gene de vazgeçtim.
Ben buraya da defalarca yazdım, çevremde de belirtiyorum, yeme bozukluğu bence bir sonuç. Asıl bizi bu sonuca götüren sebepleri çözmemiz gerekiyor, ben de niyetlendim bir danışman bulmaya bir ara. Çevremde güvenilecek, etik değerlere saygılı bir uzman bulsam hala niyetim var. Bir kere gidip tanışsam bile yeter diye düşünüyorum, başa çıkmakta orluk çektiğim bir durumda elimin altında güvendiğim biri olur en azından...
Hepiniz nefis görünüyorsunuz, başta da hamsili pilav :)) Ellerine sağlık :)
cnm saol
artık bende ciddi ciddi düşünüyorum
haksızlıga gelemiyorum kimseyle kötü olmak istemiyorum
iş yeri sıkıntılı ztn
ailevi sıkıntılarımızda var ve ben eşimide huzursuz mutsuz hissediyorum
yedikçede yiyorum
ve bende biliyorum ki zayıflasam da hemen her sorunda yine yemeğe vericem kendimi
bilmiyorum kafam karmakarışık
rabbim bi kapı açacak bana biliyorum