Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm allah razı olsun
hakkımızda hayırlısı olsun

Yok emin ol güçlü biri değilim herşeyden çok çabuk etkilenen hemen psikolojisi bozulan biriyim bitkisel çözümü nedir bilemiyorum ama panikatak başlangıcı varsa onun bi bitkisel çözümü yok annem için araştırmıştım şimdiden gidip erken teşhis daha yararlı olur benim için diye düşünüyorum.

Selam herkese günaydın...

banu valla senin yazdıklarını okuyup baya güldüm insan nasılda tanıyor değil mi yıllar geçtikçe..

Dün kız istemeye gittik eşimin kardeşine bende büyük elti oluyorum bu arada..sözü kestik iki hafta sonra nişan var.
Kız çirozun teki valla kompleske girdim boyu uzun zaten iyice ince gözüküyor taş çatlasa 50 kilodur yanı benım yarım kadarya çok sinir bozucu...iki haftaya biraz daha incelsem hiçç fena olmaz yani

Kız pekte sıcak değil ne bileyim ilkkez karsılastık ama yok yani. Ee millet alışmış benim gibi güleryüzlü hep sırıtık tipe onlarda yadırgadılar anladım pek hoşlanmadılar eee bişeyde diyemiyorlar sonuçta oğulları sevmiş istemiş yani..birde altkatımızda oturacaklar hayırlısı...

Neyse 11 gibi çok az kahvaltı yani ne yediğimi bile hatırlamıyorum son dk alışveriş merkezine uğradık çorap almaya ordan dön hazırlan filan ordaki ikramları geri çevirmedim ne yalan söyleyim hepsini yemesemde sütlü tatlı küçük dilim 3 tane yaprak sarma. Yarım dilim börek yedim...
Zaten onlarda boğazıma dizildi yani ordaki kadınlar saolsunlar beni süzüp durdular malum eltiyimya.hani güzelde olmuştum bide zayıf olsam süper olucak...

Akşam geldk eve 2 tane kadar kabak dolması yoğurt 1 dilim ekmek yedim bu kadar. Akşamda çayla biraz çekirdek çitledim. Spora gidemedim saat 3 e kadardı sabah erkende eşim yollamadı yorulma şimdi diye soalsun

Benim görümceler kp kv ye işimiz var deyip erkenden kaçıp bize ugradılar tabi günün kritiğini yapmaya öyle günü bitirdik...
Kilomda hiç bi düşüş yok kızlar hatta sabah yüzüğümün sıktığınıda farkettim vücudum şişmiş neden bilmiyorum. Dün giydiğim kıyafeti eşim gördünce sen incelmişsin eskiden böle olmuyordu dedi..ama kilo eksilmiyor malesef.
Bi gayretle 2 haftaya biraz daha incelsem ne olurdu ki... Sözü atlattık nişana yeni kıyafet almak istiyorum.tabi incelirsem kendimi ödüllensiricem yoksa eskilere talim edip kendimi cezalandırmayı düşünüyorum..

ayşe sen iyi geçirmişsin sevindim canım ben yarışı kaybedicem sanırım..vazgeçmek yok tabikide..

saol cnm allah razı olsun
hakkımızda hayırlısı olsun

ne demek canım Allah sizden de razı olsun
hepimizin hakkına hayırlısı olsun inşallah

şuanda star tv de panik atak anlatılıyor onu izle canım
benim annemde de vardı ama ilaç kullanmak yerine
benim ve kendi telkinleri ile yendi
birazda papatya çayı vs sakinlştiren çaylar içti ben sana tam isimlerini bulmaya çalışıcam
ama psikiyatırdan önce psikologa gitmeni tavsiye ederim
hepimiz çok çabuk etkileniyoruz herşeyden en güçlümüz bile
insanız sonuçta
ama sana bol dua etmeni ve seni deşarj edicek kitaplar okumanı tavsiye ederim
kendini kötü şeyler düşündüğünde hemen YASİN oku ya da bildiğin tüm sureleri oku
dn bir yerde dinledim
"BİSMİLLAHİRRRAHMANİRAHİM dediğinizde Rabbim yardımımıza koşar"
bence sen içindeki gücün farkında değilsin
eminim başarıcaksın

tünaydınnnnnn kızlar.....

tünaydııııınnnnn

Hayırlı olsun.:)) geçmişimi hatırladım yazdıklarını ookuyunca..
Ben küçük gelinim.:) minicik.:) eltim sadece 1 yaş büyük benden ama o erken evlenmiş tabii o yüzden büyük elti sıfatını almış..:))
Bende ortamlarda hemen sırıtamıyorum..soğuk nevale gibi oluyorum sonra kabak çiçeği gibi açılıyorum..

Aynen dediğin gibi görümcemle her seferinde fiskos halinde yakalardım onları ve acaip üzülürdüm..
eşime hep derlermiş ne kadar suratsız diye..eşimde aksine güler yüzlüdür..Bizimki iş aşkı zaten.. benim üstüm derdi acıyorum şu çocuğa seninle ömürmü geçer hiiç gülmüyorsun diye..:)))

Son düzenleme:
tünaydınnnnnn kızlar.....

tünaydın cnm

hayırlı olsun sözünüz tatlım
valla biz eltimle çok çok iyi idik bir zamanlar
ta ki eşlerimizin arasında işle ilgili sorun yaşanana kadar
şidi bizde konuşmuyoruz nedeni olmadan bi küslük var işte
aman boşver seni sevsinler :)

selam nevv

hayırlı olsun inaşşlaahhh darısı başımaa inşşşaaalllaaahhh

haftaya zinde başlamak için bende leslie yaptım snrada anacığımın hazırladığı güzel sebzeli bir yumurta ile 2 dilim kepek ekmek ve peynir çayla gayet doyurucu ve hafif bir kahvaltı yaptımm

Yena cım zaten ben pek yorum yapmadım bende sert görünürüm ama matrağımdır.bende hep dedim ilkkez girdiği ortam zamanla tanırız öle düşünmeyin dedim...ben kaç yıldır tanıyorum bu aileyi 4 yıl görüştük 1,5 yıl nişanlı kaldık 2 yıl evlik oho ben baya eskimişim..ben hep derim eşiyle evinde mutlu olsunlarda ne olursa olsun zaten aile kendi rasında konussada allah razı olsun yansıtmazlar...heleki kaynıma tek kelime edilmez erkek milleti malum gider eşine söler oda not eder kafasında.

ben ilk tanıştığımda küçük bekar bir halası var.o görmüştü beni yakıştırmadıgını sölemişti sanki yeğeni dnya yakışıklısıymış gibi... tombiklğimden dolayı ki o zaman 85 kiloydum...eşimde bana sölemişti asla unutulmuyor...

saol canım allah razı olsun..ya ben çok iyi olma telaşında olmam kimseyle anlaşmak güzel olur bana 1 geirse 10 giderim ama istemezse de kendimi yıpratmam yani.. zaten eşimle kardeşi zıt kutup aynı ortamda kesin sıcaklık yükselmesi oluyor evlendikten sonrada çok farklı olmazlar malesef...

hoşgeldin bu arada yazışmaları okuyorum ama iş yerinde fırsat olmuyor.. amin darısı başına bunlar güzel heyecanlar...yeterki ağız tadı bozulmasın. ne güzel leslie çok faydalı verdiğim bu azcık kiloyu ona borçluyum sonra aylarca iyice koptum şimdi spora başladım yeniden hayırlısı...

eşimle konuştuk şimdi telefonda
emiri gönderme işini
dediki sen dayanamazsın ömrümü yersin :)
bende dayanamam dedi boşver dedi
haziranda annemin kontrolü var o zmn yollarız dedi 10 haziran gibi
ztn bizde temmuzda gidecez 6sında
dönüşte oğlumuzu da alır geliriz dedi
ohh beee rahatladım

senin adına sevindim canım..

merhabalar güzel hanımlar nasılsınız geçmişi okuyorum diye 1 saattir topikteyim ama slm bile veremeden saatim geldi kalkıp hazırlanmalıyım maalesef ben iyiyim okula gidince de açarım fırsatım olursa sizede yazarım malum o kadar bebe den nefes alamıyorum diyet hafta sonu biraz kaydı( epeyce kaydı amaaa devam) AYŞECİM ben de sizi özledim ama işte ancak yazabildim okula gitme saatim geldi maalesef okudum emiri gönderme işini ben gönderme derdim geçen gönderince çok üzüldün ya gönder çabuk geri gelsin ya da gönderme yanınızda kalsın bu seferde onun sıkıntısnı yaşıyorsunuz geçen de olmuştu değil mi öyle yanlış mı hatırlıyorum canım benim neyse semiran kaçar herkesi kocaman öpüyorum byeeee

Aysecim minicik bebek anne babadan ayrilir mi, durumunuz zor ama emir tarafindan da bakin o ozledi bu Ozlerle olmaz emirin gozuyle deyerlendir birazda ben ilkokulda bile annemden ayrilamazdin 1 gun bile

cnm çok haklısın
akşamları bana yapışır yılışır babayada öyle
bi konuşmalar bi hareketler görmen lazım
ama hep hasta işte
o yüzden yollayalım dedik
ama vazgeçtik o olmadan yapamayız biz

evet evet gönderme bence de kalsın sizin yanınızda hem onun için zor hem sizin için artık o herşeyin farkındadır nasıl dayanacak

inşallah cnm hepimizin ağız tadı yerinde olsun
evet yaa yaparken yere yığılcaktım annem bırakmak yok die bağırdı arkamdan
eminim çok fayadasını görücem

çok sevindim senin adına
bak bu hafta her açıdan güzel olcak demektirrr

slmmm kızlarrrr nasılsınızzzz......dilerim herkezz bomba gibidirrrr....ben nötr üm..hava kapalı burdaa banada o dokundu galiba silkelenip kalkmam lazımmm....yeni hafta başıı herkese diyette başarılarr diliyorummm....öpüyorum hepinizi yanaklardannnn

hoşgeldiiinnnnnnn
burdada öyle her yer kapalı havaya kaptırmış kendini yineee
mart kapıdan baktırı hesabı sanırımm

walla bomba gibi başladık haftayaa inşallah böyle devam ederrr
hepimiz için güzel bi hafta olcak inşallahh şnanıyorum bennn

senin adına sevindim canım..
bende çoook sevindim
eşimin annesi babası sonuçta yollamak isterse çokta itiraz edemicektim ama saolsun eşim önce beni ve emiri düşündü:)

aynen cnm geçen sefer neler çekmiştim
o yüzden gözüm yemiyo ztn
bi de şimdi daha sevimli hiç dayanamam o uyurken bile ev bomboş oluyo bi garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…