günaydın topik arkadaşlarım iyi bir hafta diliyorum bol eksili olsun inşallah .kahve molasındayım hemde kanal d doktorum var diyetisyen onu dinliyorum
yenacım nasılsın ogluna çörekotunu ez balla karıştır ver çok iyi gelir bizim burda biri denedi kızı iyleştiGünaydın hanımlar...
Verimli bir hafta geçirelim hep beraber ok..
Haftasonu dağıtanlardanım bende..ÖZellikle dün pek fenaydı.:)
Canımı çok sıkan bazı konular olunca abartmamak kaçıılmaz oluyor benim için..
Onun dışında kızım ve oğlum nezle, ikiside fırk fırk burunlar tıkalı..Oğlum bir huysuz herşeye ağlıor burnu bir türlü açılmıyor.
Ödüm kopuyor tekrar tıkanacak diye..Nasıl stres halindeyim sürekli dinliyorum acaba hırıltılımı rahat nefes alabiliyormu paranoyaya bağladım.
Barış'ta büyüsün alemlere akacağım geceli gündüzlü..dersemde inanmayın o zamanda takacak,üzülecek başka şeyler bulurum.:)
---------
Bizim Mümin abinin tavukları hafiften yumurtlamaya başlamışlar..Bu hafta içi geldiğinde sana ayarlıyayım yumurta dedi. pek bir bahtiyar oldum...)
( okuyanlar diyecekki tavuk-yumurta-mümin abi- zayıflama topiği kel alaka.:)
Esen kalın,sağlıkla ve zayıf kalın
çig karnıbaharı rondodan bulgur büyüklügüne dograyıp içine maydonoz ,dereotu bol limon nar ekşisi azıcık yag koyup salata yaptı
beyaz lahanayı ufak dogradı içine 2 ceviz koydu 1 kırmızı elma rendeledi limon nar ekşisi koydu buda 2.salataydı
yogurdun daha çok yag yaktıgını söylüyor çocuklara süt yerine yogurt verin daha çok kalsiyum varmış diyor sen emire balık yagı ver dr öyle diyordu
yenacım nasılsın ogluna çörekotunu ez balla karıştır ver çok iyi gelir bizim burda biri denedi kızı iyleşti
Günaydın hanımlar...
Verimli bir hafta geçirelim hep beraber ok..
Haftasonu dağıtanlardanım bende..ÖZellikle dün pek fenaydı.:)
Canımı çok sıkan bazı konular olunca abartmamak kaçıılmaz oluyor benim için..
Onun dışında kızım ve oğlum nezle, ikiside fırk fırk burunlar tıkalı..Oğlum bir huysuz herşeye ağlıor burnu bir türlü açılmıyor.
Ödüm kopuyor tekrar tıkanacak diye..Nasıl stres halindeyim sürekli dinliyorum acaba hırıltılımı rahat nefes alabiliyormu paranoyaya bağladım.
Barış'ta büyüsün alemlere akacağım geceli gündüzlü..dersemde inanmayın o zamanda takacak,üzülecek başka şeyler bulurum.:)
---------
Bizim Mümin abinin tavukları hafiften yumurtlamaya başlamışlar..Bu hafta içi geldiğinde sana ayarlıyayım yumurta dedi. pek bir bahtiyar oldum...)
( okuyanlar diyecekki tavuk-yumurta-mümin abi- zayıflama topiği kel alaka.:)
Esen kalın,sağlıkla ve zayıf kalın
çig karnıbaharı rondodan bulgur büyüklügüne dograyıp içine maydonoz ,dereotu bol limon nar ekşisi azıcık yag koyup salata yaptı
beyaz lahanayı ufak dogradı içine 2 ceviz koydu 1 kırmızı elma rendeledi limon nar ekşisi koydu buda 2.salataydı
yogurdun daha çok yag yaktıgını söylüyor çocuklara süt yerine yogurt verin daha çok kalsiyum varmış diyor sen emire balık yagı ver dr öyle diyordu
kızlar yaa benim bi derdim var bi türlü karar veremiyorum
annem geldi biliyosunuz kontrolu vardı çok şükür temiz çıktı
çarşamba günü dönecek orduya
kayınvalideler de orduya taşındılar artık
annem emiri götirim diyo bizde dayanamayız diyoruz daha önce 1 ay kaldı çok kötü olmuştuk
ama böyle de çocuk hep hasta bi türlü düzelemiyo
maddi açıdan da sıkıntı oluyo eşimin işlerinde sıkıntıları var
kayınpederde günde 10 kere arıyo yollayın diye
dün akşam ağladı adam telefonda resmen
çok özledim geldiğime pişman oldum falan dedi
eşimde bende gitme konusu açılınca bile hemen gözlerimiz doluyo napcaz bilmiyoruz
bu akşam bi karar vermek zorundayız
yeam iyiyim.. Sayfa a ik ama ben hep burda diilim.
Kilo islerim iyi gidiyor. Motivasyonum yuksek.. Kendime zugurt tesellisi de buldum... 2 ay oldugum yerde sayip diyet yapicaama yedim ictim iyi oldu, tam motiveyim, binye de sasirdi, simdi kolay verdim ilk kilolari... Nasil ama ...
[sıze=3]canım çocouktan ayrılmak tabiki zordur ama
hem emirin temiz hava alması süper olur
hem annenler ve eşinin aileside özlemiş
bu sefer 2-3 hafta kalır
1 gün ayrılık bile zordu (anne olan bilir diceksin benim olmadığı için anlamam o duyguyu)
ama sizde işleri yoluna koyarsınız inşallahhh[/sıze]
tombulkelebekim hoşgeldin
nasılsın arkadaşım dün yoktun buralardaa
walla merak ettim
nasılsın arkadaşım???
bende aynı şeyle kandırıyorum kendimi ne istediysem yedim içtim
sadece bi mantı yiyemedim :)
çok zor inan ben bi de hemen depresyona bağlıyorum emir yokken
evlat gerçekten bambaşka
ne anne ne baba gibi bişey
bilmiyorum bakalım
akşama bi karar vericez hayırlısı ne ise öyle olsun
bide şimdi düzenine bozucaz o da var ne kadar bırakabilrim orduda
sürekli mi ayrı kalıcam şimdi yollarsam temmuz sonuna kadar orda kalması gerekecek
git gel olcak bilmiyorum kararsızım çok
Günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum moralim bozuk canım sıkkın onurla hala limoni aramız
Bugün psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum dün akşam karar verdim son 4-5 aydır sürekli bir korku var üstümde saçma sapan şeyler düşünüyorum annem ölürse naparım ablam kardeşim ölürse naparım ya da ben ölürsem onlar napar diye ( Allah korusun ) depresyonamı giriyorum acaba diye düşünürken dün akşam panik atak krizine benzer birşey yaşadım annemde panik atak var ordan biliyorum belirtileri benimki çok hafifti ama yine de korktum.
Sürekli kapalı hava Erzurumda onun etkisi çok büyük zaten babamın kaybettiğimde ağır bir depresyon geçirmiştim psikolojim hemen bozulur benim bu kilo verememe süreci onurla mesafe falan hepsi yıprattı beni. Bugün gidip destek almayı düşünüyorum verdiği ilaçları 1 ay kullansam düzelirim yoksa böyle hepten dibe vurmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?