evet evet gönderme bence de kalsın sizin yanınızda hem onun için zor hem sizin için artık o herşeyin farkındadır nasıl dayanacak
inşallah cnm hepimizin ağız tadı yerinde olsun
evet yaa yaparken yere yığılcaktım annem bırakmak yok die bağırdı arkamdan
eminim çok fayadasını görücem
çok sevindim senin adına
bak bu hafta her açıdan güzel olcak demektirrr
eşimle konuştuk şimdi telefonda
emiri gönderme işini
dediki sen dayanamazsın ömrümü yersin :)
bende dayanamam dedi boşver dedi
haziranda annemin kontrolü var o zmn yollarız dedi 10 haziran gibi
ztn bizde temmuzda gidecez 6sında
dönüşte oğlumuzu da alır geliriz dedi
ohh beee rahatladım
günaydınnnnnnnnnnnnn( senin gibi yazıyım dedimslmmm kızlarrrr nasılsınızzzz......dilerim herkezz bomba gibidirrrr....ben nötr üm..hava kapalı burdaa banada o dokundu galiba silkelenip kalkmam lazımmm....yeni hafta başıı herkese diyette başarılarr diliyorummm....öpüyorum hepinizi yanaklardannnn
bende çoook sevindim
eşimin annesi babası sonuçta yollamak isterse çokta itiraz edemicektim ama saolsun eşim önce beni ve emiri düşündü:)
aynen cnm geçen sefer neler çekmiştim
o yüzden gözüm yemiyo ztn
bi de şimdi daha sevimli hiç dayanamam o uyurken bile ev bomboş oluyo bi garip
günaydınnnnnnnnnnnnn( senin gibi yazıyım dedim)
allah ayırmasın yavrundan..sen istemiyormussun zaten eşinin karaını beklemişsin..
günaydınnnnnnnnnnnnn( senin gibi yazıyım dedim)
allah seni netmesinnnYaa sesim duyulmuyor yaaa böle yazınca sanki ses tonumuda eklemiş gibi hissediyorummm eltii almışsınızz hayırlııı olsunnnn...pekde zayıfmışşşş...benim alt katta oturan eltimdee çook zayıff elinden cips kola düşmezzz ama zayıffffff....napammmm hiçde takmıyorumm hıhhh....kilo bi yere kadar sorunn...zerafett önemlii olan ondan çok kiloluyumm ama bu konuda mutevazi olamıcammm..
hoşgeldiiinnnnnnn
burdada öyle her yer kapalı havaya kaptırmış kendini yineee
mart kapıdan baktırı hesabı sanırımm
walla bomba gibi başladık haftayaa inşallah böyle devam ederrr
hepimiz için güzel bi hafta olcak inşallahh şnanıyorum bennn
benide inandırrrrr bunaaa....diliyorum öyle geçerr sen yapmışsın lesliyi ben de yapıcam hala dahaa...yapmam lazımm bu çıtayı kırmam lazım 8 li rakamları görsemm gerisi gelirr gibi geliyorrr...ama takıldımm burdaa...
günün ilk öğününü tükettim bir saat önce
1 domates bir salatalık acık nane doğradım 2 kaşık yoğurt 6 7 tane küçük bim galetesinden yedimm...gündüzzz sorun değildee akşamları zor geçiyor benimm..akşamları tatlı krizlerim oluyorr...bide eşime hazırlayınca bişiler çekiyor işte canım
eşimle konuştuk şimdi telefonda
emiri gönderme işini
dediki sen dayanamazsın ömrümü yersin :)
bende dayanamam dedi boşver dedi
haziranda annemin kontrolü var o zmn yollarız dedi 10 haziran gibi
ztn bizde temmuzda gidecez 6sında
dönüşte oğlumuzu da alır geliriz dedi
ohh beee rahatladım
Merhaba bayanlar,
Geçmişi şöööyle bi okudum ancak bitti.Cumartesi erken çıktım işten.Pazarda izinli olunca baya birikmiş.Cecoyle bizim Meryem kaynatmışlaz zaten maşallah :)
Benim yine gün vardı dün.2 tane lahmacunu yuvarladım.Akşam bişey yemedim ama.Sadece azcık kabak çekirdeğiyle geçiştirdim.Hamile haberleri aldım yine dün günde ve yine içim buruldu.Neden dedim kendi kendime nedennnn ben kalamıyorum.Nefret ediyorum pkodannnn
Eşim araba kullandırdı yine dün 1 saat kadar ve tam not aldım artık.Yokuşta bile araba kaldırabiliyorum ya bende inanamıyorum kendime.Maşallahım var.Yaza ehliyetlenirim artıkın :)
Saçlarım çok döküldü kızlar.Hormonlardan mı pko dan mı bilemiyorum ama artık kafamın derisini görüyorum üstten baktığımda.Forumda bişey okumuştum.500 ml suyun için 1 avuç karanfil koyup 24 saat bekletiyorsun.Haftada 3-4 gün saç diplerine masaj yapıyorsun.Saçları gürleştirip yenilerini çıkarıyormuş güya.Dün akşam bu karışımı hazırladım.Bugün uygulayacağım nasipse.Başka bi önerisi olan var mı yeni saç çıkması için?Çoook ihtiyacım var.
tabiki rabbim sağlık versin. Evet büyük gelin oldum kıdem atladım artıkınSorma bea ya takmak değilde ister itemez canım sıkılıyor bu konuya...kilo güzelliğinde önüne geçebiliyor...
canın çok tatlı istediğinde elme üzerine tarçın hemen
ilk lokmada kesiyor emin ol
birde çok acıkırsan 200 ml sütün içine tarçin+zencefil koy şekersiz iç
ilk başlarda zorlandım ben içerken ama
özellikle akşam daha rahat uyuyorum
Merhaba bayanlar,
Geçmişi şöööyle bi okudum ancak bitti.Cumartesi erken çıktım işten.Pazarda izinli olunca baya birikmiş.Cecoyle bizim Meryem kaynatmışlar zaten maşallah :)
Benim yine gün vardı dün.2 tane lahmacunu yuvarladım.Akşam bişey yemedim ama.Sadece azcık kabak çekirdeğiyle geçiştirdim.Hamile haberleri aldım yine dün günde ve yine içim buruldu.Neden dedim kendi kendime nedennnn ben kalamıyorum.Nefret ediyorum pkodannnn
Eşim araba kullandırdı yine dün 1 saat kadar ve tam not aldım artık.Yokuşta bile araba kaldırabiliyorum ya bende inanamıyorum kendime.Maşallahım var.Yaza ehliyetlenirim artıkın :)
Saçlarım çok döküldü kızlar.Hormonlardan mı pko dan mı bilemiyorum ama artık kafamın derisini görüyorum üstten baktığımda.Forumda bişey okumuştum.500 ml suyun için 1 avuç karanfil koyup 24 saat bekletiyorsun.Haftada 3-4 gün saç diplerine masaj yapıyorsun.Saçları gürleştirip yenilerini çıkarıyormuş güya.Dün akşam bu karışımı hazırladım.Bugün uygulayacağım nasipse.Başka bi önerisi olan var mı yeni saç çıkması için?Çoook ihtiyacım var.
Merhaba bayanlar,
Geçmişi şöööyle bi okudum ancak bitti.Cumartesi erken çıktım işten.Pazarda izinli olunca baya birikmiş.Cecoyle bizim Meryem kaynatmışlar zaten maşallah :)
bende nefret ediyorum bu pko dan çok yıpratıyor beni
Merhaba bayanlar,
yaaa tabikii öyleee yoksa neden uğraşalımmm...sağlıgada zararlıı...ama bazı zayıflarr var ne giyinemiyorlar bazen giyiniyorr ve giyindiğini taşıyamıyorrr..dilerim kafa dengin olurr sanada komşu olacakmışşşş...kafa dengi olursa güsel olurr...kilo konusuda evet takılırr belki ama aşmamız lazım belkidee..bende 2 sene oldu evleneli aynı sofradayken hep kötü hissetmişimdir kendimii..özgüven sorunum var bu konudaa...kilomu söyleyememm..bişi dense kendi üstüme çekerim kilo konusundaa...ama büyük eltimmde kiloludur o aşmıştır bu konuyu..ben daha aşamadımminşallah aşamadann kilo sorunundan kurtulurummm
tarçınlı sütü denemiştimdee tarçınlı elmayı denemedimm bunuda denicemmm...hadi bakalımmm inşallah 8 li rakamlarıda görürüzz hatta 7 lileri de hep beraberrr...
aysecim senin adına sevindim canım geçenki yolladığında üzüntüden mahvolmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?