Yok canım 7-8 Dakika
Demleme usulü yapılıyor otun üstüne sıcak suyu koy üstünü kapat 7-8 dk demlesin sonra süz iç
merhabalar 26 bebeden fırsat buldum geldim sabahta giremedim dünde uğrayamadım geçmişi okurken zaman geçti 1 saatir burdayım ancak yazıyorumm soğuk bir kış gününde ama karsız bir samsundan merhabalar nasılsınız hatunlar ben iyiyim serbest oyundalar çocuklar sınıfı bir görseniz savaş alanı gibi bütün oyuncaklar yerlerde boğuşuyolar resmenbende yazı yazıyorum bu hengamede MUTLUM canım geçmiş olsun dalokiye iyi bakk öptüm sizi ASUMANIM canım görüşemiyoz AYŞEM üzme kendini herşey yoluna girer su akar yatağını bulur YENA LEAH(BEYZA) BEYZUŞ ABLA sizi de özledimmmmm YAĞMURGÖZLÜM ablacım seni facede görüyorumm herkesi çok öpüyorum adını yazmadığım herkesi de öpüyorum kimseyi ayırt etmiyorum....
baharcım boşver hiç ilgilenme benden sana abla tavsiyesi...:)) sana değer veriyorsa arar özür diler..çok şükür sağlığım iyi canım karaciğer sonuçlarım iyi çıktı midem iyi Allahıma bin şükür ama duygusal olarak berbat durumdayım canım...Yok zaten bundan sonra hiçbirşey söylemem. Şu saat oldu hiçbirşey yazmadım o da yazmadı. 135 kiloluk halimi görse ne diyecekti çok merak ediyorum. Bulmuşta buluşturuyor
Sen nasılsın yağmurgözlüm. Sağlığın nasıl duygusal anlamda nasılsın :26:
Beeeeeeeeen beeeen
Eğer istanbulda işim olurda oraya gelirsem mutlaka gelirim Allah zeval vermezsee
slm canım nasılsın menün çok güzel dr tavsiyesimi kendinmi hazırlıyorsun ..birşey sorucam sarı kantoron içiyorsun faydası varmı ben depresyon ilaçlarımı bırakırım belki .yarın dr gidip iyleştigimi söylicem azaltarak yada sarı kantoron içerek devam ederim bakalım dr ne dicek
Kizlar,
Yaslilik zor. Annemin bir parasi var, cekmeye gittik sabah. 3 sube dolastik, hatirlamiyor..neyse hallettik ama saat 12 oldu. Eve geldim yardimcimin kanamasi varmis. Gunlerdir hamile mi degil mi diye mevzuesu vardi.. Ezigim benim diyor ki sabah erken doktors gidebilir miyim... Aldim bunu acile foturdum. Netekim disgebelik geciriyormus.
Ben de gecirdim bilirim. Tehlikelidir de.. Neyse esi geldi hastanede teslim ettim.
Aksama da kizi goz dr a randevum vardi. Yarina da oglanlari asiya goturuyodum... Esim de Azerbaycan'da. Kayinvaldeyi aradim geliyor. Simdi kiciminustune oturdum.. Evde yemek de yok ve 15 dakkaya cikip kizimi alip dra gitmem gerek...
Bu nebicim gun ya...
berbat bi gündü moralim berbat
böyle ortamda stres altında çalışmaktan
üstümüzdeki yöneticilerin kendi çatışmalarını bizim burnumuzdan getirmesinden nefret ediyorum
paraya bu kadar değer veren insanlardan da nefret ediyorum
eve gidip dinlenmek istiyorum ama emir dün yine başladı öksürmeye , yine sümüklendi off offf
Banane, banane, benim ismimi yazmamışsın ben küstüm
...
Canım, okula başlama yaşı zaten 6 değil mi? burada herkes 6 yaşında ilköğretime başlıyor. İlkokul yaşı 5'e çekilecek diye okumuştum gazetelerde :44:
semiranıcm canım kolay geldin 26 çocuk düşünmesi bile zor valla
bu ara ben de pek sık gelemiyorum canım gelen giden oluyor görüşemiyoruz ama gönüller bir tabii
görüşelim canım malum pazar günleri boş oluyorum gebze center a uğrarım arada yani gebzede bildiğim yer orası canım havalar biraz düzelsinde ayarlayalım bizde birgün...nevin çok bunaldım arkadaşım düşmüyormu yolun bu taraflara görüşsek yaa
.
umutttt cumartesi daha mantıklı gibi sanki
pazar günü eşleri evde olanlar için sıkıntı olabilir
mutlucum 14-15 nisanda yapalım buluşma demiştim ben ama çoğunluğa uyar mı bu tarih bilmiyorum
Bende artan yemekleri kapalı kaplara,görünmeyen kaplara koyuyorumki dolabı açtığımda canım çekmesin yemeyeyim diye..Bu seferde unutuyorum günler geçiyor hadi bakayım diyorum yemek.:)) Çok sık olur bu...
Çİğ karnıbahar yemem artık oburlukta nasıl zirve yaptığımı gösteriyor..:) Keza çiğ patlıcan.
Dışarıda otlandığımı yazarsam şaşırmayın.:))
yenacım canım biliyorsun ben yarın yokum o nedenle bugünden bildiriyorum canım, şimdiden ellerine sağlık
bu hafta kilom: 73.2 :)))
En güzelini yapmışsın :) Haftaya çizelgeyi yakalarsın da, geçersin de inşallahumutcum ben de aynı senin düşündüğün gibi gitmedim bir yere evdeyim
zaten daha dün beraberdik arkadaşlarla evde vakit geçirmem lazımdı bugün hem de kaçamaktan kaçtım geçen cumaki kiloyu ancak bugün gördüm artıya geçmeyim değil mi daha çizelgemi yakalamam lazım haftaya o da olur inşallah
Evet ben de onu düşündüm. Cumartesi çalışan arkadaşlarımız varsa öğleden sonra da buluşabiliriz belki? Nasılsa havalar geç kararır o tarihte? (Genelde Cumartesi yarım gün mesai oluyor diye...) Ben hafta içi de uygunum, çoğunluğa uyarım aslında...umutttt cumartesi daha mantıklı gibi sanki
pazar günü eşleri evde olanlar için sıkıntı olabilir
İyiyim canım, takıldım sana azıcık :))) Şu gün alma meselesinden dolayı 6 yaş deniyor demek... Gerçekten zor öğretmenlerin durumuevet umuttt nasılsınnn yok hayatım hepiniz aklımdasınız nasılsınnn hayır okula başlama yaşı 7 den gün alan çocuklara idi şimdi 6 dan gün alanlara oldu senin dediğinde doğru da 6 yaşının içinde olanları okul öncesine kayıt alıyorduk şimdi alamayacağız onlar 1. sınıf a gidecekler ki vay geldi 1. sınıf öğretmeninin haline bizim gibi uğraşacaklar iki günde bir birisi altına kaçırır üstüne bişiler döker birisi döver oy oyyyy bizim gibi sınıflarda koruma da yok ne olur bilemem vallaaa
yenacım canım biliyorsun ben yarın yokum o nedenle bugünden bildiriyorum canım, şimdiden ellerine sağlık
bu hafta kilom: 73.2 :)))
pazarlarımı uygunsun canım. olur valla. eşimin işte olcağı hafta ayarlayalım ama 15 marttan öce olsun. annemler gelcek tıkışıp kalırım dört duvar içinde.görüşelim canım malum pazar günleri boş oluyorum gebze center a uğrarım arada yani gebzede bildiğim yer orası canım havalar biraz düzelsinde ayarlayalım bizde birgün...
Kizlar,
Yaslilik zor. Annemin bir parasi var, cekmeye gittik sabah. 3 sube dolastik, hatirlamiyor..neyse hallettik ama saat 12 oldu. Eve geldim yardimcimin kanamasi varmis. Gunlerdir hamile mi degil mi diye mevzuesu vardi.. Ezigim benim diyor ki sabah erken doktors gidebilir miyim... Aldim bunu acile foturdum. Netekim disgebelik geciriyormus.
Ben de gecirdim bilirim. Tehlikelidir de.. Neyse esi geldi hastanede teslim ettim.
Aksama da kizi goz dr a randevum vardi. Yarina da oglanlari asiya goturuyodum... Esim de Azerbaycan'da. Kayinvaldeyi aradim geliyor. Simdi kiciminustune oturdum.. Evde yemek de yok ve 15 dakkaya cikip kizimi alip dra gitmem gerek...
Bu nebicim gun ya...
ay kızlar yarın sizin için yeni bir gün diliyorumberbat bi gündü moralim berbat
böyle ortamda stres altında çalışmaktan
üstümüzdeki yöneticilerin kendi çatışmalarını bizim burnumuzdan getirmesinden nefret ediyorum
paraya bu kadar değer veren insanlardan da nefret ediyorum
eve gidip dinlenmek istiyorum ama emir dün yine başladı öksürmeye , yine sümüklendi off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?