Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umutcum ben de aynı senin düşündüğün gibi gitmedim bir yere evdeyim
zaten daha dün beraberdik arkadaşlarla evde vakit geçirmem lazımdı bugün hem de kaçamaktan kaçtım geçen cumaki kiloyu ancak bugün gördüm artıya geçmeyim değil mi daha çizelgemi yakalamam lazım haftaya o da olur inşallah

Banane, banane, benim ismimi yazmamışsın ben küstüm

...

Canım, okula başlama yaşı zaten 6 değil mi? burada herkes 6 yaşında ilköğretime başlıyor. İlkokul yaşı 5'e çekilecek diye okumuştum gazetelerde :44:

semiranıcm canım kolay geldin 26 çocuk düşünmesi bile zor valla
bu ara ben de pek sık gelemiyorum canım gelen giden oluyor görüşemiyoruz ama gönüller bir tabii

Kizlar,

Yaslilik zor. Annemin bir parasi var, cekmeye gittik sabah. 3 sube dolastik, hatirlamiyor..neyse hallettik ama saat 12 oldu. Eve geldim yardimcimin kanamasi varmis. Gunlerdir hamile mi degil mi diye mevzuesu vardi.. Ezigim benim diyor ki sabah erken doktors gidebilir miyim... Aldim bunu acile foturdum. Netekim disgebelik geciriyormus.
Ben de gecirdim bilirim. Tehlikelidir de.. Neyse esi geldi hastanede teslim ettim.
Aksama da kizi goz dr a randevum vardi. Yarina da oglanlari asiya goturuyodum... Esim de Azerbaycan'da. Kayinvaldeyi aradim geliyor. Simdi kiciminustune oturdum.. Evde yemek de yok ve 15 dakkaya cikip kizimi alip dra gitmem gerek...

Bu nebicim gun ya...

berbat bi gündü moralim berbat
böyle ortamda stres altında çalışmaktan
üstümüzdeki yöneticilerin kendi çatışmalarını bizim burnumuzdan getirmesinden nefret ediyorum
paraya bu kadar değer veren insanlardan da nefret ediyorum
eve gidip dinlenmek istiyorum ama emir dün yine başladı öksürmeye , yine sümüklendi off offf

baharcım boşver hiç ilgilenme benden sana abla tavsiyesi...:)) sana değer veriyorsa arar özür diler..çok şükür sağlığım iyi canım karaciğer sonuçlarım iyi çıktı midem iyi Allahıma bin şükür ama duygusal olarak berbat durumdayım canım...((

fadimecim ben daha önce montignac diyeti yapmıştım ve o diyet sayesinde ikili rakamları görmüştüm şimdi tekrar başladım ama bu yaptığım tam monti değil ...:)
kk da topiği var incele istersen...
sarı kantaron otunu bana aktar tavsiye etti midemden çok çektiğim dönemde kudret narı sormak için gittim mide rahatsızlıkları genelde stresten kaynaklanıyor dedi... bunu endoskopi doktorumda söylemişti ne derdin var neye üzüldün de miden bu hale geldi demişti...( neyse aktar kudret narı tabletinin yanında sarı kantaron otu verdi günde iki kupa iç antidepresan etkisi vardır rahatlatır kafana bişey takmassın dedi...:) bunlarmı iyi geldi yoksa 2,3 seans gittiğim bioenerji uzmanımı iyi geldi bilmiyorum iyiyim çok şükür...:))

Kızlar ayrı ayrı kötü bir gün geçirmişsiniz, ikinize de kolay gelsin, ne denir ki

*Beyza, demek dış gebelik geçiriyormuş. Geçmiş olsun kızcağıza da, bu kadar saklayacağına erkenden doktora gitseymiş keşke demeden de geçemeyeceğim. Allahtan durumu iyi anladığım kadarıyla..

**Ayşe şu anda 14-15 Nisan bana uyuyor. Öncesindeki ya da sonrasındaki başka tarihlere de uymaya çalışırım :) Sadece Pazar günleri katılma ihtimalim azalır.

umutttt cumartesi daha mantıklı gibi sanki
pazar günü eşleri evde olanlar için sıkıntı olabilir

evet umuttt nasılsınnn yok hayatım hepiniz aklımdasınız nasılsınnn hayır okula başlama yaşı 7 den gün alan çocuklara idi şimdi 6 dan gün alanlara oldu senin dediğinde doğru da 6 yaşının içinde olanları okul öncesine kayıt alıyorduk şimdi alamayacağız onlar 1. sınıf a gidecekler ki vay geldi 1. sınıf öğretmeninin haline bizim gibi uğraşacaklar iki günde bir birisi altına kaçırır üstüne bişiler döker birisi döver oy oyyyy bizim gibi sınıflarda koruma da yok ne olur bilemem vallaaa

yenacım canım biliyorsun ben yarın yokum o nedenle bugünden bildiriyorum canım, şimdiden ellerine sağlık

bu hafta kilom: 73.2 :)))

nevin çok bunaldım arkadaşım düşmüyormu yolun bu taraflara görüşsek yaa

.
görüşelim canım malum pazar günleri boş oluyorum gebze center a uğrarım arada yani gebzede bildiğim yer orası canım havalar biraz düzelsinde ayarlayalım bizde birgün...

kurban olayımm yalnız degılsın valla bende nebuldum cığ patates yesl fasülyee vb gece tezgaın uzerıne bır şey koymuyorum gece mama yapmaya kalkınca hıpnoz olmuş gbi nme varsa yıyıp yatıyorum eşimede söyledım oda kaldırıyoer artık

hafifiiimm ben hafifiiimm hafifiiimm hafifiiiimm , hoplarım , zıplarım , uçarım , kaçarım :

Son düzenleme:
En güzelini yapmışsın :) Haftaya çizelgeyi yakalarsın da, geçersin de inşallah
Evet ben de onu düşündüm. Cumartesi çalışan arkadaşlarımız varsa öğleden sonra da buluşabiliriz belki? Nasılsa havalar geç kararır o tarihte? (Genelde Cumartesi yarım gün mesai oluyor diye...) Ben hafta içi de uygunum, çoğunluğa uyarım aslında...
İyiyim canım, takıldım sana azıcık :))) Şu gün alma meselesinden dolayı 6 yaş deniyor demek... Gerçekten zor öğretmenlerin durumu Biz bütün gün 2 tanesini idare edemiyoruz yahu..
yenacım canım biliyorsun ben yarın yokum o nedenle bugünden bildiriyorum canım, şimdiden ellerine sağlık

bu hafta kilom: 73.2 :)))

Maşallah Özlemciğim

görüşelim canım malum pazar günleri boş oluyorum gebze center a uğrarım arada yani gebzede bildiğim yer orası canım havalar biraz düzelsinde ayarlayalım bizde birgün...
pazarlarımı uygunsun canım. olur valla. eşimin işte olcağı hafta ayarlayalım ama 15 marttan öce olsun. annemler gelcek tıkışıp kalırım dört duvar içinde.

ay kızlar yarın sizin için yeni bir gün diliyorum

Kizlar esim haftasonu calismiyor. Bana haftasonu uymaz dolayisiyla...yine haftaici yapalim. Calisan yagmurgozlu ve ayse var. Onlara uyan bir saat ve yer bulalim mesela oglen gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…