--------
Mutlu,şuan oğlanın hastalığı senin inancını yitirmene sebeb..İyileşince tekrar savaşçı kimliğine bürünürsün..bürün muhakak.:)
Çünkü sen iyi bir başlangıç yapmamıza neden oldun...
buarada sabahki menüm:
kahvaltı öncesi:
-3 kuru erik
-2 büyük bardak su
kahvaltı:
-yağsız tavada 3 dilim sucuklu yumurta
-yağsız beyaz peynir
-2 dilim denge light kepekli ekmek
-bol yeşillik (özellikle biber demir ihtiyacım var çünkü)
-şekersiz 3 bardak çay
dışarıa olcağım için leslie yapabilir miyim bilmiyorum ama
eve gelince yapmaya çalışıcam
canımm çok geçmiş olsun acil şifalar olsun
afferim kuzumaaa alkıışşşşş
günaydınlar kızlar
moralim sıfırın altında eksilerde
dünden beri işle ilgili sıkıntılar var
üsttekilerin sürtüşmesi benim ağzıma etti
ve bugün daha kötü bi gün olacak
belki hiç giremeyebilirim
kendinize iyi bakın
teşekkürler şekerimmm
sen napıyosun?? nasılsın??
iyiyim canım çook şükür, hastalıktan kurtuldum sayılır , sabaha kalktım okul için hazırlandım , tatil haberi geldi
bende kalkmışken geri uyumadım , ders çalıştım , sonrada kocacımla güzeel bi kahvaltı yaptık , şimdi yine ders çalışacam
walla karlı hava sana yaradı desene şekerim
az kaldı güzelde bir haber alınca şu ders çalışmalarının karşılığını alırsın inşallaahh
buarada da baya kar var ama açtı güneş
bende kafamı bi dışarı çıkarayım artıkk
ev kuşu olduk çıktık
evet yaa kar bana yaradı en çok
inşallah 9 gün sonra bitcek bu ders çalışma olayı sonrasında Allahın izniyle istediğim olacak diye umuyorum , olmassada napiim ben elimden geleni yaptım
burdada hava açtı , eşim dışarı çıktı ama ben ders çalışiim diye çıkmadım , akşama sinemaya gitces , onu telafi etmem lazım
sende azcık çık hava al tatlım , iyi olurr , hadi görüşürükk , öppttüümmm
cnm sağol kısmen daha iyiyiztünaydınnn kızlar....
baharcım kilo konusunda onurla paylaşım yaparak seni kırmasına izin verme bu konuda nevinin yazdıklarına katılıyorum...bilerek veya bilmeyerek en hassas olduğumuz yerden kırıyorlar...
ayşecim Allah kolaylık versin canım...sıkma canını inş kısa zamanda düzelir herşey...
yenacım geçmiş olsun...
mutlu oğluşa acil şifalar çok geçmiş olsun...
nursenacım şansına ankara kar kıyamet...iyi gezmeler...:)
tünaydınnn kızlar....
baharcım kilo konusunda onurla paylaşım yaparak seni kırmasına izin verme bu konuda nevinin yazdıklarına katılıyorum...bilerek veya bilmeyerek en hassas olduğumuz yerden kırıyorlar...
ayşecim Allah kolaylık versin canım...sıkma canını inş kısa zamanda düzelir herşey...
yenacım geçmiş olsun...
mutlu oğluşa acil şifalar çok geçmiş olsun...
nursenacım şansına ankara kar kıyamet...iyi gezmeler...:)
istanbullu güzeller kimlerdi bir buluşma yapalım bahara merhaba partisi baabında,
bol resim çekiniriz yaz partisinde farkımıza bakarız güzeller.
beni de 2 arkadaş ayrı ayrı çağırdı hiç gidesim yok kızlar gitmek istiyor ama yarın da evde olmayacağım bugün evde olmak işimi gücümü yapmak istiyorum dün de misafir vardı işler çok yani
burası da soğuk kar durdu
büyük kızım gözümün içine bakıyor laptopu alacak elimden
ben de bugün bildirim kiloma geldim şükür mutluyum pazartesi 82 yi görünce fena olmuştum valla ama ödemmiş sanırsam şu 7lere kesin dönüş yapmam lazım artık yaaaa
sen nasılsın canım pek fazla muhabbet edemiyoruz bu ara
güzel bir tarih ayarlarız. çok harran gürren geçiyor ama çok da eğlenceli. işin komıği bin senedir tanışıyormusuz gibi hissediyoruz. ben ilk beyza ile buluştuğumda heycan bile yaptım. ama sonraaa aaa ya her hafta bulussak kıvamına geldim.
istanbulda olduğum tarihe denk gelirse seve seve gelirim
ama ankara grubu da burada bişey yapabilirizz
dalokaysmom kıskandırdı bizi wallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?