evet gelinse super olur ama bakarsınız çoğunluk bir tarih belirler, ankara subesi de boş durmasın tabiiii
ayşe,ceco
mutlu,banu,
beyza,beyzuş
umutt, yamurgözlü
varmı başka istanbul güzelleri.
tünaydınnn kızlar....
baharcım kilo konusunda onurla paylaşım yaparak seni kırmasına izin verme bu konuda nevinin yazdıklarına katılıyorum...bilerek veya bilmeyerek en hassas olduğumuz yerden kırıyorlar...
ayşe,ceco
mutlu,banu,
beyza,beyzuş
umutt, yamurgözlü
bende gelmek istiyorum canım çok görmek istiyorum sizi. Pazar günü olsa ortak bir noktada buluşsak eşimi kandırım getirir beniayşe,ceco
mutlu,banu,
beyza,beyzuş
umutt, yamurgözlü
merhabalar 26 bebeden fırsat buldum geldim sabahta giremedim dünde uğrayamadım geçmişi okurken zaman geçti 1 saatir burdayım ancak yazıyorumm soğuk bir kış gününde ama karsız bir samsundan merhabalar nasılsınız hatunlar ben iyiyim serbest oyundalar çocuklar sınıfı bir görseniz savaş alanı gibi bütün oyuncaklar yerlerde boğuşuyolar resmenBende yazı yazıyorum bu hengamede mutlum canım geçmiş olsun dalokiye iyi bakk öptüm sizi asumanım canım görüşemiyoz ayşem üzme kendini herşey yoluna girer su akar yatağını bulur yena leah(beyza) beyzuş abla sizi de özledimmmmm yağmurgözlüm ablacım seni facede görüyorumm herkesi çok öpüyorum adını yazmadığım herkesi de öpüyorum kimseyi ayırt etmiyorum....
unutmadan menümü paylaşayım...
sabah
1 mandalina
kahvaltı
tam bugday ekmek yağsız kaşarlı tost,zeytin,çay
sade türk kahvesi
öğle
tarhana çorbası,köfte
acıkırsam...1 armut
akşam
tavuk,salata
aralarda çay,yeşilçay,rezene,sarı kantaron çayı...:)
merhabalar 26 bebeden fırsat buldum geldim sabahta giremedim dünde uğrayamadım geçmişi okurken zaman geçti 1 saatir burdayım ancak yazıyorumm soğuk bir kış gününde ama karsız bir samsundan merhabalar nasılsınız hatunlar ben iyiyim serbest oyundalar çocuklar sınıfı bir görseniz savaş alanı gibi bütün oyuncaklar yerlerde boğuşuyolar resmenbende yazı yazıyorum bu hengamede MUTLUM canım geçmiş olsun dalokiye iyi bakk öptüm sizi ASUMANIM canım görüşemiyoz AYŞEM üzme kendini herşey yoluna girer su akar yatağını bulur YENA LEAH(BEYZA) BEYZUŞ ABLA sizi de özledimmmmm YAĞMURGÖZLÜM ablacım seni facede görüyorumm herkesi çok öpüyorum adını yazmadığım herkesi de öpüyorum kimseyi ayırt etmiyorum....
benimde yaşa isteğim azaldı derler ya çok isteksizim. düğün müğün azcık heves yaptım ama umrumda bbile değil elimde olsa sen git ben gelmiycem derim.ya iştah degil derdim inancım azaldı ne hikmetse
nevin çok bunaldım arkadaşım düşmüyormu yolun bu taraflara görüşsek yaageşmiş olsun hoş geldin tekrardan...
canım sıkılma hersey olacağına varıyor çektiğim stres sana kalıyor...
baharcım bana kızmada ya onur kendine aşırı derecede güveniyor ya da sen çok fazla paylaşımcısın kilo konusunda onunla...kilo meselesini hayatının merkezine koyduğunu çok belli ediyorsun ona yahu ben eşimle bile girmiyorum bu konulara ne gerek var beni neden diline dolasın ki potansiyel var...
ona kızma bu zemini sen hazırlıyorsun oda yorum yapıyor kendince seni gaza getirmye çalışıyor tabiki bunuda kırıcı yapıyor farkında değil galiba...üzülme canım sen çok güzel bir kızsın
akıl vermek değil niyetim ama ben olsam kilo meselesini konuşmazdım onunla. hatta ufak tefek artı eksileri söylemezdim. sen azmet görüştüğünüzde anlasın farkı en büyük ders bu olucak...
günaydınnnn...bizde bembeyaz bir sabah uyandık.. bende yarını merakla bekliyorumm..
aman canım çocukla çok zor allah sabır versin.sağol canım ates yuzunden ağladığı için extra ağlamasına gerek kalmadı. ilaçlar iyi geldi ama biz de antibiotik dunyasına bu iğnelerle hızlı bir giriş yapmış olduk.
Haklısın ondan söylüyor bu kadar hassas olmama rağmen bu konuda gereğini yapmadığım için söylüyor
Evet ya ben kilo konusunu çok paylaşıyorum tartılıyorum ona msj atıyorum 300 gr vermişim 500 gr almışım falan diyeEvet artık kiloyla alakalı hiçbirşey söylemiycem ona Böylece beni üzemeyecek
slm canım nasılsın menün çok güzel dr tavsiyesimi kendinmi hazırlıyorsun ..birşey sorucam sarı kantoron içiyorsun faydası varmı ben depresyon ilaçlarımı bırakırım belki .yarın dr gidip iyleştigimi söylicem azaltarak yada sarı kantoron içerek devam ederim bakalım dr ne dicek
canım ben de içiyorum son 3-4 gündür sarı kantaron ve şerbetçiotunu karıştırarak eğer anksiyete bozukluğun varsa kesinlikle tavsiye ederim benim içimdeki huzursuzluğu korkuyu aldı çok şükür 10 gün olsun hiçbirşeyim kalmaz diye düşünüyorumSabah akşam büyük bir kupa içiyorum dr. Danış bakalım ne diycek :26:
canım ben de içiyorum son 3-4 gündür sarı kantaron ve şerbetçiotunu karıştırarak eğer anksiyete bozukluğun varsa kesinlikle tavsiye ederim benim içimdeki huzursuzluğu korkuyu aldı çok şükür 10 gün olsun hiçbirşeyim kalmaz diye düşünüyorumSabah akşam büyük bir kupa içiyorum dr. Danış bakalım ne diycek :26:
1 kupaya nekadar koyuyorsun herbirinden onların yan etkisi olmadımı
Yok canım ben Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercana sordum durumumu anlattım o önerdi bu bitkileri bana bir yan etkisi olmadı :26: silme çay kaşığı koyuyorum ikisinden de 1 fincan için
aa beklerim vallaa gell ne zaman istersenbende gelmek istiyorum canım çok görmek istiyorum sizi. Pazar günü olsa ortak bir noktada buluşsak eşimi kandırım getirir beni
mrb canım sık göremiyoruz seni özledim valla. Ahh samsunu öyle özledimki...gitmekyi istiyorum ama diyorum şöle 2-3 kilo veriyimde biraz fark etsin 1-aya dayanamaz gelirim bu sefer napıp ne edip görüşürüz allahın izniyle okuluna gelirim valla
canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN KUTSAL MESLEGİNDE .TEK HAYALİM ÖGRETMEN OLMAKTI AMA OLMADI .ÖGRETMENLERE AYRI BİR SAYGIM VAR .AMA KÜÇÜK KIZIM EDEBİYAT ÖGRETMENİ OLUCAKMIŞ ŞİMDİ LİSE 3DE OKUYOR BENDE SENİ ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OL
Derin, görmeden çıkmışım canım. Ben çıkarken kimse yoktu galiba :) Akşam açık oluyor, gidip gelip okuyor ya da cevap yazıyorum, sonra yollamayı unutup yatmadan kapatırken yolluyorum. Bu aralar benim de sabah saltanatım sona erdi, önce kızımı okula yolluyorum (06.30 kalkıyorum, kız 7.30'da gidiyor) sonra oğlumun kahvaltısı, uyanması, giyinmesi vb. var, yeniden yatamıyorum tabii. Geceleri de sürüne sürüne yatağa gidiyorum :))umutcum nasılsın canım sadece ikimiz varız... ben bu saatte burda olmazdım ama akşamüzeri naz uyuyunca 1 saat bende uyudum şimdide uykum gelmiyor...
üzüldüm canının sıkılmasınagünaydınlar kızlar
moralim sıfırın altında eksilerde
dünden beri işle ilgili sıkıntılar var
üsttekilerin sürtüşmesi benim ağzıma etti
ve bugün daha kötü bi gün olacak
belki hiç giremeyebilirim
kendinize iyi bakın
Evet, çok haklısın. Geçiyor ama biraz delip de geçiyor :)) Umarım bizde de Barış gibi vurma davranışı düzelir bir süre sonra, gerçi okulda vurma çok azaldı. Barış yaş itibarıyla da tam zamanında başlayacak, bence sıkılma da yaşamaz. Çok sıcakkanlı bir çocuk olduğunu düşünüyorum hiç görmesem de :)) Geceleri içtiği iki bardak da hiiiç takıntı değil bence annesi, her çocuğun vardır böyle ritüelleri. Obsesyon biz yaşadık, insanı bezdiren bir şey. beyza'ya mesajımda yazdım uzun uzun, sadece 1-2 örnek. İnsanın tüm hayatı böyle geçince delirmenin eşiğine geliyor gerçekten :))))Sende bayağı zor dönemler atlatmışsın.
Delipte geçmesine rağmen geçiyor bir şekilde sağlıklı olsunlarda.En önemlisi o çünkü...
Oğlum okula rahat alışır gibi geliyor banada..tek sıkıntım kalabalıktan hoşlanmıyor 1-2 arkadaş istiyor sadece..
Kalabalık ve gürültü olunca hemen ortamı bırakıyor sıkıldım deyip uzaklaşıyor..
vurma bizdede vardı o yaşta 3 yaşından sonra düzelmişti sizinde öyle olur..
----------
LEahçığım sabır diliyorum sana bizim bu kadar değildi şimdi haksızlık etmeyeyim kıza..
Şimdilerde dikkatimi çeken bir şey var..Özellikle geçen yıldan beri evimize taşındığımızdan beri.. kıza ve eşime göre normal ama bana takıntı gelen bişey yapıyor.. her gece yatmadan önce iki bardak su içiyor..
Niye 1 değilde 2 :26: Böyle işte...
--------
Mutlu,şuan oğlanın hastalığı senin inancını yitirmene sebeb..İyileşince tekrar savaşçı kimliğine bürünürsün..bürün muhakak.:)
Çünkü sen iyi bir başlangıç yapmamıza neden oldun...
Asuman, yerinde olsam bildirim öncesinde hiç çıkmam canım, mutlaka bir şey ikram ediliyor, mutlaka ucundan alınıyor vb. Zaten işin de varmış; soğukta benim bile canım istemedi :))beni de 2 arkadaş ayrı ayrı çağırdı hiç gidesim yok kızlar gitmek istiyor ama yarın da evde olmayacağım bugün evde olmak işimi gücümü yapmak istiyorum dün de misafir vardı işler çok yani
burası da soğuk kar durdu
büyük kızım gözümün içine bakıyor laptopu alacak elimden
ben de bugün bildirim kiloma geldim şükür mutluyum pazartesi 82 yi görünce fena olmuştum valla ama ödemmiş sanırsam şu 7lere kesin dönüş yapmam lazım artık yaaaa
sen nasılsın canım pek fazla muhabbet edemiyoruz bu ara
1 kupaya nekadar koyuyorsun herbirinden onların yan etkisi olmadımı
demleme süresi 3 dakika yetermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?