herkese hayırlı cumalar
ilk bildirimler güzel maşallah
ben de tartıldım kalkar kalkmaz düne göre yine artı olmuşum nasılsa biraz sonra tekrar tartılıp bildirim yaparım şişmişim sanırım
mutlu eşine azcık eli sopalı bir hatun lazım sanki
yine de kendisine bişey olmasın da ehliyet gitsin
günaydınlar kızlar uğraşmaktan giremiyorum ne yazıkki
yenacım kilo bildirimi aynı geçersen sevinirim
+ gözüküyorum ama kabızım 6 gündür o yüzden
veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum şimdiden
NEOLDU BEBEM HAYIRLIDIR İNŞALLAH. Haftaya gelicem cerrahpaşaya görüşürüz inşallah yuz yuze.
mutlu ehliyet olayına üzüldüm 2 sene az da değil iş hayatına engel olmaz inşallah... + larada takılma canım çok streslisin bu sıra o bile şişiriyor insanı..benim adam rahat ya 2 sene gitmiş ehliyet, offfff. Neyse darlanmayayım bahaneyle bende tekrar kullanmaya başlayayım en iyisi...
Bravo canımmmmm ne yapıyorsan ben de yapayım velhasıl vermek yerine alıyorum...
.
günaydınlar kızlar uğraşmaktan giremiyorum ne yazıkki
yenacım kilo bildirimi aynı geçersen sevinirim
+ gözüküyorum ama kabızım 6 gündür o yüzden
veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum şimdiden
Selam kızlar bugün ne geçmişi okuyabildim nede gelebildim topiğe :26:
Benim küçük cadı ablasının parmak boyalarını bulup yemiş akşam üzere son anda yakaladım tabi bir kaç parmak atıp kutunun yarısını yemiş :26: o an ödüm koptu ama çok şükür birşey yokmuş.
Bol bol yoğurt yedirdik ama benim ömrümden ömür gitti şu ana kadar.
Neyse eşim laptobu getirmediği için giremedim kızın bilgisayarını tamir etti ama onunda dersi varmış o yüzden ben bugünlük kaçtım ama yarın sabah bildirimi yaparım inşallah
Umarım herkes iyidir artık geçmişide yarın okurum
Öpüldünüz kocaman
GÜNAYDINNNNN....
RABBİM!!!!!HUZURUNA GELDİK ELLERİMİZİ AÇTIK,BİZİ BOYNU BÜKÜK BIRAKMA,GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ BİLİYORSUN,,HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI NASİP ET.KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINDIK,HAKKIMIZI ALAMADIGIMIZ DURUMLARDA BİZE YARDIM ET,HASTALIKLARIMIZA ŞİFA,DERTLERİMİZE ÇARELER,İŞLERİMİZDE KOLAYLIKLAR NASİP ET,HİÇ UMMADIGIMIZ YERLERDEN RIZIK KAPILARI AÇ,BİZİ SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ ETME ALLAHIM,,,,,KULLUGUMUZDA SAYISIZ GÜNAHLAR İŞLEDİK,BİZİ BAĞIŞLA,NEFSİMİZİ ŞEYTANA UYMASINI ENGELLE,HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMAK NASİP EYLE.SANA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAK,RIZANI KAZANMAK İSTİYORUZ,KALPLERİMİZE SENİN SEVGİNLE DOLDUR,,İMANLA KURANLA SANA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAK NASİP ET,,BU DUAYI OKUYAN KARDEŞLERİMİN HER NE NİYETİ VARSA,,,PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) HATIRINA,CUMA GÜNÜNÜN HAYRI HATIRINA İSTEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİR.PEYGAMBER EFENDİMİZ(sav) RUHLARI İÇİN, GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI İÇİN,,ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHLARI İÇİN,,DUALARIMIZIN KABULU İÇİN ( EL FATİHA) AMİNN,....
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
inşallah yaparız en kısa zamanda buluşmamızı
ellerine sağlık merak etmiştim ben de seni güle güle kirletin canım kar kış demeden yapmışın büyük temizliğini
bu seferki buluşmaya sen de gelrisin değil mi
geçmiş olsun banucum küçük cadı fena korkutmuş seni neyseki bişey olmamış
ayşem sen hala kabızsın 6 gün ne demek ya nasıl rahatsızlık verir o sana almadınmı ilaç filan eczaneden hemen çaresine bakman lazım.belki sadece bende etkili olan bir yöntem yinede söyleyim nescafe 3 ü bir arada tatlı ve baya sıcak bende hemen etki yapıyor... Stresten bu hale geldin canım...
cnm bende fayda etmiyo malesef
akşama bekunis içicem eczaneden alıp
o da fayda etmezse yrn lavman yapıcam kendme evde
ayşecim çoook geçmiş olsun
annemde kronik kabızlık var
sinameki denedin mi canım? çok iyi geliyor?
yada melisa çayı?
gel cnm benim görüşürüz tabiki
hocalar birbirini yiyo her biri bana ayrı emir yağdırma peşinde
bugun sabahta atlattım bi badire şimdi rahat çok şükür
sakinledi ortam da bende rahatladım biraz
para hırsı bürümüş hepsini
dünayanın parasını alıyolar gözleri doymuyo yinede
bu arada eşine sor nerdeymiş hesap versin
bizler yapsak aynısını oooo kıyamet kopardı
guzelim ne yapayım artık oldu olan ama çok zorladı sansını sağolsun sever yesin içsin dışarda. e sonunda aldı cezasını. uzuldum ama yapacak birşey yok. bir de yumusak kalpliğim başka bir kadın olsa dağıtırdı ortalığı. uzulmuş zaten ustune gitmeyeyim diyorum hemen.mutlu ehliyet olayına üzüldüm 2 sene az da değil iş hayatına engel olmaz inşallah... + larada takılma canım çok streslisin bu sıra o bile şişiriyor insanı..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?