Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yazık ki bu hafta geçen haftaki halimden eser yok üstelik hiç kaçamak yapmadım hatta üstüne spora başladım ama napalım kısmet işte.
geçen hafta:98.6
bu hafta:98.1
giden:500 gramcık :2: :18:

spor:210 dk

Günaydın Kızlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 110
Bu hafta 109.9

100 gr vermişim aman nazar değmesin

Sporda 100 dk.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar herkese...

kilo bildiriimi gecen hafta 105.7

bu hafta 105.5

koca bihfta 200gr.
dikkatte etmstm neden böle olduysa

Allah kolayliklar versin peliss ,hosgeldin
bizdende sana kucak dolusu sevgiler

amannnnnn neyse,
senin adına seviniyorum da benim haller fena ne yapsam diye düşünüyorum şöyle hafta da 1-1.5 verecek bir diyet programım olmalı.

ya sen ne yiyon yazzzzz, ben de aynından yapcammmmm

herkese hayırlı cumalar olsun arkadaşlar
maşallahh diyorum az özde olsa herkes kilo vermiş bu haftaaa
herkese birer nazar boncuguu

buarada sabah kahvaltısı:
-2dilim denege lihgt ekmek
-yağsız beyaz peynir
-6 adet zeytin
-bol yeşil biber
-şekersiz çay
ara öğün:
-şekrsiz türk kahvesi

Son düzenleme:
ohh ohh iddiadasıma bak

sigarayı bırkma kararın beni öyle cok mutlu etti ki..
bu hafta 5kg versen bu kadar anca sevinirdim..
ama insallah sonu gelenlerden olursun..
gerçi biz irademize hükmediyoruz nasılsa e birde sigaraya hükmettkmi tamam işte..

ben hayatmda hiç içmedm ama yine de içene ne sıkıntıları vardır eşimden biliyorum
500gr.da ii bir rakam bu arada.öpüyorummm
günaydın kızlarrrr
doktorda da aynı çıktım

ilk başlangıç kilom:90
bu hafta: 89

buarada diyetisyen değiştirmeye karar verdim
öğleden sonrada onunla görüşmem var
aaa neden degiştiriyosun tatlım diyetsyenini...
neden memnun degilsin?
1hafta da 1kg cok güzel
Benden çok vermişsin merrycimmm bak kıskandım şimdi

ahahha seni 2 ye katladım tombulkelebekim

canım memnunum a artık çok tuzlku geliyor
17 kilo verdim kendisi ile 3 ayda
birde 1 ay burda olmıycak
ara veripte kaçamaklara başlamak yerin
kontrollerim devam etsin istiyorum
belki bu yeni gittiğim yerden memnun kalırsam oraya gidicem
birde hastane içi şimdiki
herkes daha iyi oldugunuda söyledi
bakalım görücezzz
yarına değiştirdim randevuyu umarım iyidir burası
en azından 1 ay denemiş olurum

yenacım canım biliyorsun ben yarın yokum o nedenle bugünden bildiriyorum canım, şimdiden ellerine sağlık

bu hafta kilom: 73.2 :)))

Aman da aman :) Sevsinler seni.Ne güzel 75 altına da düştün Özlemcim.Maşallah sana tu tu tuuu.İnşallah mart sonunda 60 lı kiloları da görür evlilik yıldönümüne ve oğluşunun doğum gününe kadar süpppper olursun arkadaşım...

hayırlı cumalar herkese...

kilo bildiriimi gecen hafta 105.7

bu hafta 105.5

koca bihfta 200gr.
dikkatte etmstm neden böle olduysa

Meryemcim merhaba.Bence sen duraklama evresindesin şu an.Sakın pes etme.Belli bir süre sonra kilo verme duruyordu ya o zamanlardasın sanırım.Bi kaç hafta sonra yine düşüşler başlar.Sanırım spora başlama zamanın geldi.Diyetisyenine bi danış istersen.

Geçmiş olsun canım oğluna.Allah şifasını versin.Umarım şuan daha iyidir...

Valla ben hiç şaşırmadım Meryem :) Dedim ya bekliyordum diye.Çünkü yumurtlama olduğunu hiç hissetmedim ama bi umut işte naparsın.Dün işe gelemedim evde mahsur kaldım.İnemediğim içinde Veyselciğimin yanına gidemedim.Haftaya müsait olunca giderim artık.Hafta sonu yoğunum çünkü.

Canım önerin için sağol.Birazdan araştırcam.Bugün iş çok yoğun geçmiş okumayı ancak bitirdim.Çok birikmiş.Allah razı olsun ben de senin duacınım güzelim...

Canım amin Allah razı olsun.Benim sadece göğüsler değil bütün beden çocuk istiyo ama olmuyo işte :) Nasip. Bende prolaktin süt hormonu yüksek olduğundan da sızlama olabilir galiba.Dün doktora gitcektim ama kardan dolayı ne işe gelebildim ne de doktora gidebildim.Haftaya bakıcam artık hayırlısı herşeyin...

slmlarrr

tomucuk hayırlısı olsun iyiki her türlü sonuca psikolojini hazırlamışsın.demek daha zamanı var.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere

Allah razı olsun canım.Sağol.Psikoloji hazır canım :) Her testten sonra dumur olunca alışıyo insan :)

Mutlucugum. Dukan diyetini biraz incele istersen.

İlk evresi biraz sancili geciyor. Websitesinden kendi kilonu ve atak sureni hesaplatabilirsin. Sonra o sure boyunca ve hatta kilo problemin bitene kadar karbonhidrat ve meyve ypk. Ben bunu kabullenmekte zorlandim birkac hafta. Ve sonucta 1 meyve eklemeye karar verdim. Bebek emziriyorum sayilmaz artik. Gunde bir defa ve 100 cc kadar sut veriyorum. Yani sadece memede uyuyakalsin diye... O nedenle bundan sonra ne zarar olsa kendime dedim, kendimi sadece protein ve sebze bulacagim bir adada mahsur kalmis varsaydim...

Ozetle, hesaplanan sure boyunca sadece protein yiyorsun. Yagsiz.. İkinci fazda sebzeler de ekleniyor..
Benim menum ortalama soyle

Kahvalti: 1 yumurta1 kasik yulaf ezmesi ve az kabartma tozu ile hazirlanmis kreple omlet arasi bisey ve yagsiz beyaz peynir

Oglen sadece peynir veya tavuk gogsu

Ara meyveli yogurt veya kepekten yapilmis yapay tatlandiricili muffin

Aksam peynir veya tavuk ya da kiymali yumurta filan

kilo verenleri,sabit kalanları ,alsalar bile çabalayanları tebrik edrim.yena ve beyza abla şimdiden elleirnize sağlık.

kızlar dün bi komşuma gttim arkadaş 3 ay önce doğum yaptı.bi görseniz göbek fln zaten yok.zaten her gördüğümde çabasız 2-3 kg eksiliyor...dün orda bi güzel arkadaşın yaptığı mamalardan yedim.(valla çok açtım affetmedim öyle saymadım bile ne yedim)..dönüşte bize paket yaptı kalan mamalrı.ben bunları hayatta yiyemem evde bozulur siz çocuk çocuk yersiniz dedi....ben evde mama olunca ertesi güne hepsini hallaetmeden içm rahat etmiyor.ama arkadaşın canı çekmiyormuş.unutuyormuş sonrada bozuluyormuş keza kocasıda aynıymış.o da insan bizde insan:)))bizim neden çekerki dimi?

İlk 3-4 gun acliktan gozum dondu. Ama 4. Gun bulanti hissi ve istahsizlik basladi. Gercekten bu kadar yememe ragmen aclik duymuyorum. Hatta bazen oyle oluyor ki, karnim gurulduyor ama canim yemek istemiyor.

İlk 3-4 gun acliktan gozum dondu. Ama 4. Gun bulanti hissi ve istahsizlik basladi. Gercekten bu kadar yememe ragmen aclik duymuyorum. Hatta bazen oyle oluyor ki, karnim gurulduyor ama canim yemek istemiyor.

sana katılıyorum canım
dukanı bende 1 ay kadar yaptım sonra diyetisyene gitmiştim kilo verdiğimi gördüğümde
kitabını aldım okudum kendime notlar çıkarmıştım
ama çok başarılı bence
gerçi atak devresinde sürekli etmek
"anne yakında yumurtalarım tavuk yemekten" dememe neden olmuştu
ama yaptığım diyetler arasında en başarılı olanı idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…