herkesi kocaman öptm çıkıyorum artık hazırlanayım değilmi okula gidecemmm
yavruslar resim çektim berbat görünüyorum belki koyarım gece,
şimdi gidip yuriim. artıst artıst çekiniyordum gecen sene 86 iken offfff offffff.
Günaydın Kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 110
Bu hafta 109.9
100 gr vermişim aman nazar değmesin
Sporda 100 dk.
merhaba kizlar popom benden ayri bir organizma gibi davranmaya basladigindan olsa gerek rejime basladim ve 2009 dan beri ilk defa tartildim 99'5 cikti e o 500 gramin hatri kaldi ama 100 olmayayim dedim ne de olsa psikolojik bi sinir var di mi? neyse bu 40 kilo bana 2 yil dunya tatlisi bir bebek ve hipotiroidinin armagani.bugun 4. gunum su 61a6nda 96,400 oldum daha coook uzun bir yol var sonunu goremiyorum bile..ama sunu soylemeliyim bu site ve sizler cesaretimi toplamamin en onemli nedenisiniz. umarim hepimiz basaririz,sevgiler...
hayırlı cumalar herkese...
kilo bildiriimi gecen hafta 105.7
bu hafta 105.5
koca bihfta 200gr.
dikkatte etmstm neden böle olduysa
amannnnnn neyse,Umut, mutl, semos... Canlarim valla ben de nese icerisindeyim. Diyetim simdilik ise yariyor, umarim toslamam...
Mutlu, ehliyet olayi hakkaten kotu ama bir de dusunki o kafayla kaza yapsaydi???
Oglanlari asiya goturdum. Mahvetti beni ortanca... Bagira cagira yuvanin kapisindan iceri atip eve geldim...
ohh ohh iddiadasıma bakGünaydın Kızlarrrrrrrrr :122:
Bugün benim için dönüm noktasıtam 13 saattir sigara içmiyorum bundan sonrada Allahın izniyle içmekte istemiyorum sağlıklı yaşayacaksam tam yaşayayım değilmi
Hemen bildirimimi yapıp cıkmam lazım hem etrafı toplayıp hemde kahvaltımı ediceğim daha
Artık akşama uzun uzun konuşuruz inşallah.
Geçen hafta: 109.7 kg
Bu hafta: 109.2 kg
Giden 500 grUmarım bundan sonra her hafta en az bu kadar giderde hazirana kadar 3lü rakamları çoktannnnnnnnn terk etmiş olurum
aaa neden degiştiriyosun tatlım diyetsyenini...günaydın kızlarrrr
doktorda da aynı çıktım
ilk başlangıç kilom:90
bu hafta: 89
buarada diyetisyen değiştirmeye karar verdim
öğleden sonrada onunla görüşmem var
Benden çok vermişsin merrycimmm bak kıskandım şimdi
ohh ohh iddiadasıma bak
sigarayı bırkma kararın beni öyle cok mutlu etti ki..
bu hafta 5kg versen bu kadar anca sevinirdim..
ama insallah sonu gelenlerden olursun..
gerçi biz irademize hükmediyoruz nasılsa e birde sigaraya hükmettkmi tamam işte..
ben hayatmda hiç içmedm ama yine de içene ne sıkıntıları vardır eşimden biliyorum
500gr.da ii bir rakam bu arada.öpüyorummm
aaa neden degiştiriyosun tatlım diyetsyenini...
neden memnun degilsin?
1hafta da 1kg cok güzel
ahahha seni 2 ye katladım tombulkelebekim
yenacım canım biliyorsun ben yarın yokum o nedenle bugünden bildiriyorum canım, şimdiden ellerine sağlık
bu hafta kilom: 73.2 :)))
hayırlı cumalar herkese...
kilo bildiriimi gecen hafta 105.7
bu hafta 105.5
koca bihfta 200gr.
dikkatte etmstm neden böle olduysa
dalko dün gece fene ateslendi saat 6 da düşürebildim. 10 da başladı tekrar. yine ilaç verdim 13 gibi dr götürdüm. dr fena dedi boğazı şişmiş, bronşit başlangıcı dedi. akciyere akıntı var dedi, iğneyi yazdı. neyse vurdurdum, ateş düşürücüsü, öksürük şurubu bir de soğuk algınlığı ilacımız var. umarım bu gece daha iyi olur. uyuyor şimdi.
aaa sasırdım ebrum aslında belirtiler aynıydı ama kısmet sanırım..daha zamanı gelmemiş.senin iyi olup moralini bozmamana sevndm ama evet yazın 60larında olunca daha güsel olur
sanırım yarın Veyselcigimin yolunu tutacaksın...ayyy beni sölesen tanır...
10kilo verdigimi sölemiştim gecen ay gittigimde adam benim için çok mutlu oldu vallahi.
yok bitanem ya boş değilimde kar nedeniyle okullar tatil oldu :) bende oğluşuma 1 gün daha ayırabildim ilaç gibi geldi valla.
sağol canım kaldık valla :) dün çok kötüydü burası korku filmi gibiydi resmen ya. hatta memur servisi orada kalmış gelememiş hepsi orada tanıdklarının evlerinde kalmış. jandarma çıkışa izin vermemiş.
yazında serin olacakmış diye duydum bende ama bilemiyorum ay ne çok sıcağı ne de soğuğu seviyorum ,hep ılık olsa hava ne güzel olur ya :)
canım sen umudunu yitirme asla rabbim sanada nasip edecek zaman sadece zaman. kimler hamile kaldı ya . prolaktin sorunu olan bir arkadaşım vardı o da kalmıştı meraklanma . bir jel vardı onu kullanmıştı adını hatırlayamıyorum ama sorarım presed gibi birşeydi. araştır belki tam adını bulursun bir sonraki ay yumurtlamadan önce kullanmaya başla tamam mı tatlım. inşallah güzel sonuçlarla gelirsin dualarım seninle ebrum.
Canım Rabbim hayırlısını versindediğin gibi en güzeli biraz daha kilo verip çıtır anne olmak hamileliktede sağlıklı beslenince en fazla alacağın 10 kilodur. Hatta ben kilo bile vermiştim ve doktorum bile şaşırmıştı okadar yemek yiyorsun beni artık vinçle doğuma götürürsünüz diyordun ama kilo bile verdin diye
İnşallah göğsündeki ağrıda önemli bir şey değildir. Benim de bir ara vardı doktor süt bezlerin şişmiş demişti meğer vucut yavaş yavaş bebek isteğini hissettirdiğinde öyle olabiliyormuş ( ben doktorun yalancısıyım ) ama sen önce cıtır olda Güzel Allahım sanada sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah ... Aminnnn
slmlarrr
tomucuk hayırlısı olsun iyiki her türlü sonuca psikolojini hazırlamışsın.demek daha zamanı var.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere
İlk 3-4 gun acliktan gozum dondu. Ama 4. Gun bulanti hissi ve istahsizlik basladi. Gercekten bu kadar yememe ragmen aclik duymuyorum. Hatta bazen oyle oluyor ki, karnim gurulduyor ama canim yemek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?