doktorlarrrr, gayet iyi anlıyorum seni. özeldekiler x 100 kat paracı. sakin sakin atlatmaya çalış. adam off ki of eve 2 dakka uzaklıkta kaptırmış.
atlatıcaz cnm başka yolu yok ztn
ama bu kadar paracı olunmaz yazık diyorum
hiç insan sağlığı düşünen yok artık herkes nasıl daha çok para kazanırım derdinde
performans yasası ile daha da kötüleşti sağlık sektörü ne yazık ki
senin ehliyetin var mı cnm
bu arada dolakaya da çok geçmiş olsun
iğne falan yazık zor valla çocukların hastalıkları ya
var var da bayadır kulanmıyorum 99 da aldım.
yavruslar resim çektim berbat görünüyorum belki koyarım gece,
şimdi gidip yuriim. artıst artıst çekiniyordum gecen sene 86 iken offfff offffff.
merhabalar günaydın kızlarr bildirimimi yapayım
geçen hafta 92.700
bu hafta 92.700
spor 100 dk malesef şimdi kahvaltımı edip okula hazırlanacağım herkesin cuması mübarek olsun Allahım herkesin kalbine göre versin hayırlısıyla inş
cnm hiç bu kadar uzun sürmezdi en fazla 3 gün olurdum kabız
bitki çayları da içtim bi sürü ama banamısın demedi malesef
en kolay yolu lavman olucak sanırım
merhaba kizlar popom benden ayri bir organizma gibi davranmaya basladigindan olsa gerek rejime basladim ve 2009 dan beri ilk defa tartildim 99'5 cikti e o 500 gramin hatri kaldi ama 100 olmayayim dedim ne de olsa psikolojik bi sinir var di mi? neyse bu 40 kilo bana 2 yil dunya tatlisi bir bebek ve hipotiroidinin armagani.bugun 4. gunum su 61a6nda 96,400 oldum daha coook uzun bir yol var sonunu goremiyorum bile..ama sunu soylemeliyim bu site ve sizler cesaretimi toplamamin en onemli nedenisiniz. umarim hepimiz basaririz,sevgiler...
eyooooooooooooo valla süpersinnn alkışşşşşşşKilom 85,8
Gecen hafta 87,5 idi...
Eyoooooo
geçmiş olsun cnm iyi ki daha kötü bişi olmamış eşine bunda da vardır bir hayır de sakin olmaya çalışayyyyy çıldır gece gece, herkez suclu bi benim adam suçsuz. Allah ım sabır...
banuuu geçmiş olsun çocuğuna canım benim dikkat et sigarayı bıraktığını da çok sevindim Allah sabır versin canım sana bu konuda abimde bıraktı çok ama çok içerdi 6 ay oldu inş bir daha içmez sende sabırlı ol ama sakın yemek yemeye verme kendini olur muGünaydın Kızlarrrrrrrrr :122:
Bugün benim için dönüm noktasıtam 13 saattir sigara içmiyorum bundan sonrada Allahın izniyle içmekte istemiyorum sağlıklı yaşayacaksam tam yaşayayım değilmi
Hemen bildirimimi yapıp cıkmam lazım hem etrafı toplayıp hemde kahvaltımı ediceğim daha
Artık akşama uzun uzun konuşuruz inşallah.
Geçen hafta: 109.7 kg
Bu hafta: 109.2 kg
Giden 500 grUmarım bundan sonra her hafta en az bu kadar giderde hazirana kadar 3lü rakamları çoktannnnnnnnn terk etmiş olurum
YOk o anki panikle komşuma koştum o yoğurt yedirelim dedi. Hani genelde zehirlenme olaylarında yoğurt yada ayran verirlermiş ya eskiden o bakımdan. İki tane hastaneyi aradım direk devlet hastanesine götürün eğer durumunda bir farklılık olursa dediler ama şükür bir şey olmadı
merhaba kizlar popom benden ayri bir organizma gibi davranmaya basladigindan olsa gerek rejime basladim ve 2009 dan beri ilk defa tartildim 99'5 cikti e o 500 gramin hatri kaldi ama 100 olmayayim dedim ne de olsa psikolojik bi sinir var di mi? neyse bu 40 kilo bana 2 yil dunya tatlisi bir bebek ve hipotiroidinin armagani.bugun 4. gunum su 61a6nda 96,400 oldum daha coook uzun bir yol var sonunu goremiyorum bile..ama sunu soylemeliyim bu site ve sizler cesaretimi toplamamin en onemli nedenisiniz. umarim hepimiz basaririz,sevgiler...
dr gittim geldim dr ilaçlarımı degiştirip azaltı yavaş yavaş kesicekmiş ilaçları .sarı kantoronu sordum önermedi ilacına devam et sen agır hastasın artık tedavini başlatmışsın yarım bırakma .kendi huzurun ailen için dedi .benim bu halime çocuklarım çok üzülüyorlardı ama ben iyi olunca onlarda iyi oluyorlar
Umut, mutl, semos... Canlarim valla ben de nese icerisindeyim. Diyetim simdilik ise yariyor, umarim toslamam...
Mutlu, ehliyet olayi hakkaten kotu ama bir de dusunki o kafayla kaza yapsaydi???
Oglanlari asiya goturdum. Mahvetti beni ortanca... Bagira cagira yuvanin kapisindan iceri atip eve geldim...
iyi olucaksan yapcanım dahada ilerlemesin..
cnm bende fayda etmiyo malesef
akşama bekunis içicem eczaneden alıp
o da fayda etmezse yrn lavman yapıcam kendme evde
boşver gitme dediğin gibi olan olmuş sağlık olsun...guzelim ne yapayım artık oldu olan ama çok zorladı sansını sağolsun sever yesin içsin dışarda. e sonunda aldı cezasını. uzuldum ama yapacak birşey yok. bir de yumusak kalpliğim başka bir kadın olsa dağıtırdı ortalığı. uzulmuş zaten ustune gitmeyeyim diyorum hemen.
fadime abla inşallah bir an önce daha da iyi olursun. bu tür rahatsızlık çok zor annem hep der bu başka bişeye benzemiyor diye...dr gittim geldim dr ilaçlarımı degiştirip azaltı yavaş yavaş kesicekmiş ilaçları .sarı kantoronu sordum önermedi ilacına devam et sen agır hastasın artık tedavini başlatmışsın yarım bırakma .kendi huzurun ailen için dedi .benim bu halime çocuklarım çok üzülüyorlardı ama ben iyi olunca onlarda iyi oluyorlar
bu arada hepinize hayırlı cumalardiliyorum bayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?