Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yanına gıdıcem ama yemez onu:)) benım ıstanbulda dıyetısyene gıttıgımı bılıyo. hıc sormuyo kac kılo verdın vs. sorsa ısın kendıne dönecegını bılıyo. ben sureklı ona yemek konusunda akıl vermeye calısıyorum ama tek basına dıye cok ugrasmak ıstemıyo. arada sebze yapıyomus ama cok nadir. bir de canım aşırı inatçı. dıyet zayıflama dedıgım an ses tonu degısıyor. bir de sanırım bu durumdan rahatsız ama rahtsız oldugunun farkında değil. neden dersen mesela bize geldıgınde kendı kendıne onun kılosuna bakıyormusum gibi bir hisse kapılıyo. ne oldu çok mu şişmanım ona mı bakıyosun dıyo mesela.

ben ne desem de içkiyi sıgarayı bırakmadıktan sonra kılo vermesı cok zor canım. ankarada basladı ıckıye muglaya gıdınce arkadas ortamı degısır dıyoduk muglada tam keyıf yerıymıs daha cok ıcmeye basladı. umarım dank eder kafasına

dogru soyluyosun canım, aslında ben saglıgı ıcın uzuluyorum. Çok fazla ıckı ıctıgı ıcın kılo aldı cunku. lısede unıversıtede ılk zamanlar zayıftı. ne zamankı duzensız yeme ıcme ıckı gırdı hayatına almaya basladı. benım gıcı cok ıstahlı degıldır ama haftada 3 gun ıcen bır ınsan yanında mutlaka bıseyler yer yani. o aslında hayatından memnun yani ıckısını sosyal ortamını bırakmak ıstemıyo. bunu ıstemedıgı ıcın de zayıflama gıbı bır düşüncesi yok.

Zayıfken o kadar cok alısverı yapardıki, tonlarca kıyafet ınanamazsınız. alısverıs hastalıgı vardı. onların hepsını dagıtmıs saga sola. sımdı de asırı sekılde alısverı yapıyo. kac kere dedım bak kılo verdıgınde hıcbırı olmayacak ne gerek var bu kadar seye. cunku aldıkca bulundugu durumu kanıksayacak ondan korkuyorum. bana abla sen şişman degılsın obezsın derdi. azıcık göbegı cıktı dıye kıyafet degıstırırdı. sımdı ne hale geldi. bakalım ınsallah dank eder bır gun

özlemcim (özka), kardeşin istemediği sürece sen hiç bir şey yapamazsın canım
önemli olan ona nasıl zayıflama duygusunu aşılamak, buda çok zor sanırım. ya sevdiği bir erkek arkadaşı sölicek, ya da biri onu küçümsiycek.. iki çözüm var gibi geliyor aklıma :44::44::44:

merhaba kızlar bugunku menumle baslıyorum
sabah domates salatalık maydanoz 2 dilim çavdar ekmegi ve biraz peynir ve 1 yumurta yedim (sanırım dunun acısını cıkardım )
arada 1 elma yedim
öglen 1 kase yogurt ve 4 köfte yedim (nasıl yedim siz bana sorun nefret ederim etten yutcam diye canım cıktı hala midem berbat)
arada 4 kuruüzüm ve 1 bardak soda
akşam 1 kase mercimek corbası 2 dilim ekmek ve bol salata yedim (ki öglen yediklerimi unutmak için)
az öncede 2 badem yedim
sporum 1 saat yurudum 20 mekik

eder eder inş ama tabiki sağlık önemli işin içinden çıkılmaz duruma gelince gelmese aklına iyi olur olmasında inş Allah korusun bişiler :26::26::26:

İşte kızlar kardesımın 3 yıllık degişimi.

Eklentiler

• $229476_6647243287_690463287_257501_1020_n.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $295377_10150680867093288_690463287_9406425_545778592_n.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 56

yaaa et yenmez mi yaa et manyağıyım et oburum hattaa ne olursa olsun hepsini severim

çok dogru sölemişsin canım ben hep zayıftım sonra üniden sonra kilo aldım 2 yılda hızlı bir şekilde ve komik tarafı farknda bile degildim sonra cok sevdigim bir arkadasım hastanede sen bu kiloya ii saglıklısın deyince sok oldum eve gelip bir tartıldım inanamadım sonra en yakın arkadasım eski eteklerini ya bana ver yada onlaratekrar sığmaya basla deyince bende ampul yandı birden eminin özlem kardesindede böle olur
ailem hergun sölemesine ragmen hiç dinlememişim onu farkettim bide

cnm antibiyotik başladı dr. oğlan daha iyi. çok sumuklüyduk açıldı hemen. ben iyiyim biraz daha ama 1 haftadır yuruyemedim. yarın inşallah 1 saat yururum. bu haftaya iyi başlarım.

ben de başka birşye daha oldu sandım gribi biliyorum cnm geçmedi mi ben de atlatır gibi oluyorum bir hapşuuuuuuuuuuuu diyorum hop geri geliyor sesim soluğum hemen değişiyorrr :26::26::26::26::26:

yaaa et yenmez mi yaa et manyağıyım et oburum hattaa ne olursa olsun hepsini severim

sen birde bana sor bogazımdan gecene kadar canım cıkıyor ama mecburum yemeye haftada en az bir kere kırmızı et ah ah balık ve kırmızı etin kokusuna dayanamıyorum
resmen suyla yuttum bugun

umarım öyle olur canım. 25 yasına gırıcek yakında. ben saglıgı ıcın üzülüyorum. ben de 30a kadar hep kıloluydum, bır de eskısı gıbı hızlı kılo veremıyor ınsan.

üstüne git ama emin ol pat diye işe yaramaz, bence tek tek cümlelerle olmuyor o donum noktası. bilinç altına tum duyduğumuz gördüğümüz şeyler doluyor ve bir gün tek bir bakış dahi yetiyor yeni bir insan olma yoluna girivermeye. yani ablam bana bir sürü şey soyluyordu ban de 2000 tane bahane buluyordum ne oldu bilmiyorum herşey birleşti ve ben 1 gün aburcuburu kestim.

Özlemciğim kardeşin gerçekten çok güzelmiş inşallah Rabbim aklını başına getirirde en azından çaba sarf eder
Dediğin gibi içkide çok kilo yapar onu en azından haftada 1e bile indirse eminim fark olacaktır.
Allah yardımcınız olsun ve onada akıl fikir versin sağlığı için zayıflaması gerektiğini anlaması için ... Aminnnnnnn

bir anda beni anlatıyorsun sandım sigara içki kısmı hariç (sigaraya alerjim var).aradaki fark ben 2 yılda aldım 50 kiloyu bide cok zor kilo alırım dusun artık ne yaptıysam bende halimden memnundum ama ben sıkıntıdan yemeye basladım bide hareketim kesilince tam oldu bence caktırmadan neden yedigini arastır
bence ustune gitme canım cunku bende ters eti, yaptı tavsiyeler ve sonuc ortada.

İşte kızlar kardesımın 3 yıllık degişimi.
özlemcim, siz kardeşler olarak çok güzelsiniz maşallaah tam tersine dönmüşsünüz arkadaşım, umarım en kısa sürede ikna olur ya da kafasına dank eder bir şeyler.. ama sürekli söylemekte bir şeyleri geri tepebilir. keşke yakınında olsa ve zayıflamanın nasıl güzel bir duygu olduğunu göstersen, eski resimlerine bakınca da mı feyz almıyor ya da özlemiyor o günleri, 60 ı gördükten sonra bir daha 61 dahi olmak istemem

elif eline sağlık ne güzel seyler yapmışsın çok özendim. ceyizin çok güzel olacak kesin.

canım iltifatın için tesekkürler ama neremız güzel kız koca burunluyuz:))

canım valla işte dedıgım gibi sosyal ortamında vazgecmıyo, eskı resımlerı duruyo valla facebookta hıc kaldırmıyo. muglada kalıcı değil seneye ya öğretmen olcak ya da baska unıversıteye gecmeye calıscak. aslında turkce ogretmenı ama gecıcı kadroyla muglada arastırma gorevlısı. bu sene kadrosu bıtıyo dırek olarak kpss olmadan atanma hakları varmıs sanırım bakalım ne yapcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…