Canım senin onun yanına gitme gibi bir durum oluşabilirmi :44:
Eğer bir ara onun yanına birkaç günlüğünede olsa gitme şansın varsa bence ona o diyetisyene gitmek istediğini söyle eee muğlayıda o senden iyi bilirSana eşlik etme bahanesiyle oda diyetisyene gitmiş olur ve belki o bahaneyle sağlıklı beslenmeye ikna olur
Yada devamlı tavuk pilav yiyorsa ona tavukların yetiştirilmesiyle ilgili geçenlerde yayınlanan o uzunnnn yazıyı yolla belki okuyunca tiksinir tavuktan
Olmadı ona ara ara bak şunu yeni öğrendim mutlaka dene gibilerinden sağlıklı salata yada yemek tarifleri vareğer damak tadına uyarsa eminim daha sık yapar ve böylece azda olsa yeme düzeni değişir
Gerekirse onun hayır diyemiyeceği bir kişiyi araya sokonun daha çok genç olduğunu ve şu üzerimizde taşıdığımız onca kilonun ömrümüzden aldığını izah edicek birini. Sonuçta hayatı çok seven biri ölümle karşı karşıya geldimi bir duraksıyor aman Allah korusun hesabı
İnşallah kardeşinde doğruyu anlar ve az da olsa kendi için beslenme düzenini değiştirir
özlem cnm o bir kırılma noktası yaşayacak sonra sen ne dersen de şimdi anlayamaz ama ole bir an gelir ki ufacık bir söz birinin yaptığı bir hareket onun bunu anlamasını sağlayacak biraz canı yanabilir ama anlar inş yoksa sen ne dersen de halimden memnunum dyecektir ole oluyor çünkü kırılma noktası gerekiyor bu tip durumlarda anlatabildim mi
dogru soyluyosun canım, aslında ben saglıgı ıcın uzuluyorum. Çok fazla ıckı ıctıgı ıcın kılo aldı cunku. lısede unıversıtede ılk zamanlar zayıftı. ne zamankı duzensız yeme ıcme ıckı gırdı hayatına almaya basladı. benım gıcı cok ıstahlı degıldır ama haftada 3 gun ıcen bır ınsan yanında mutlaka bıseyler yer yani. o aslında hayatından memnun yani ıckısını sosyal ortamını bırakmak ıstemıyo. bunu ıstemedıgı ıcın de zayıflama gıbı bır düşüncesi yok.
Zayıfken o kadar cok alısverı yapardıki, tonlarca kıyafet ınanamazsınız. alısverıs hastalıgı vardı. onların hepsını dagıtmıs saga sola. sımdı de asırı sekılde alısverı yapıyo. kac kere dedım bak kılo verdıgınde hıcbırı olmayacak ne gerek var bu kadar seye. cunku aldıkca bulundugu durumu kanıksayacak ondan korkuyorum. bana abla sen şişman degılsın obezsın derdi. azıcık göbegı cıktı dıye kıyafet degıstırırdı. sımdı ne hale geldi. bakalım ınsallah dank eder bır gun
merhaba kızlar bugunku menumle baslıyorum
sabah domates salatalık maydanoz 2 dilim çavdar ekmegi ve biraz peynir ve 1 yumurta yedim (sanırım dunun acısını cıkardım )
arada 1 elma yedim
öglen 1 kase yogurt ve 4 köfte yedim (nasıl yedim siz bana sorun nefret ederim etten yutcam diye canım cıktı hala midem berbat)
arada 4 kuruüzüm ve 1 bardak soda
akşam 1 kase mercimek corbası 2 dilim ekmek ve bol salata yedim (ki öglen yediklerimi unutmak için)
az öncede 2 badem yedim
sporum 1 saat yurudum 20 mekik
mutlu nasıl oldunuz iyileştinizmi bebişin ve sen
özlemcim (özka), kardeşin istemediği sürece sen hiç bir şey yapamazsın canım
önemli olan ona nasıl zayıflama duygusunu aşılamak, buda çok zor sanırım. ya sevdiği bir erkek arkadaşı sölicek, ya da biri onu küçümsiycek.. iki çözüm var gibi geliyor aklıma :44::44::44:
İşte kızlar kardesımın 3 yıllık degişimi.
cnm antibiyotik başladı dr. oğlan daha iyi. çok sumuklüyduk açıldı hemen. ben iyiyim biraz daha ama 1 haftadır yuruyemedim. yarın inşallah 1 saat yururum. bu haftaya iyi başlarım.
yaaa et yenmez mi yaa et manyağıyım et oburum hattaa ne olursa olsun hepsini severim
umarım öyle olur canım. 25 yasına gırıcek yakında. ben saglıgı ıcın üzülüyorum. ben de 30a kadar hep kıloluydum, bır de eskısı gıbı hızlı kılo veremıyor ınsan.
1.67 felan canım. ınsallah zaten ben goruntu ıcın degıl saglık ıcın üzülüyorumçokta güzelmiş Allah sahibine bağışlasın verir özlemcm sıkma canını inş boyu uzun sanırım
Kızlar kız kardesıme cok üzülüyorum. Muglada yasıyo 1.5 senedir. Çok fazla kılo aldı söylemıstım önceden. 3-3.5 senede 30-40 kılo arası aldı tahmınen. Saglıksız beslenıyo tavuk pılavdan baska bısey bılmez. Cok ıckı ıcıyo, sıgara ıcıyo, en son astım çıkmış. Zayıflamasını ıstıyorum ama çok inatcı ve dedıgım dedıktır. Zayıflama konusunu bıle açamıyorum hemen kızıyo. Muglada unıversıte hastanesınde ıyı bı dıyetısten varmıs aslında ama gıtmez. Sız olsanız napardınız. Halınden memnun bir de . Ben mesela ınsan ıcıne cıkmak ıstemezdım pek çok kıloluyken ama onda hıc öle bısey yok. Sanırım memnun oldugu ıcın de çaba harcamak ıstemiyo. Daha da kılo almasından korkuyorum yaa
özlemcim, siz kardeşler olarak çok güzelsiniz maşallaahİşte kızlar kardesımın 3 yıllık degişimi.
özlemcim (özka), kardeşin istemediği sürece sen hiç bir şey yapamazsın canım
önemli olan ona nasıl zayıflama duygusunu aşılamak, buda çok zor sanırım. ya sevdiği bir erkek arkadaşı sölicek, ya da biri onu küçümsiycek.. iki çözüm var gibi geliyor aklıma :44::44::44:
ben de başka birşye daha oldu sandım gribi biliyorum cnm geçmedi mi ben de atlatır gibi oluyorum bir hapşuuuuuuuuuuuu diyorum hop geri geliyor sesim soluğum hemen değişiyorrr :26::26::26::26::26:
özlemcim, siz kardeşler olarak çok güzelsiniz maşallaahtam tersine dönmüşsünüz arkadaşım, umarım en kısa sürede ikna olur ya da kafasına dank eder bir şeyler.. ama sürekli söylemekte bir şeyleri geri tepebilir. keşke yakınında olsa ve zayıflamanın nasıl güzel bir duygu olduğunu göstersen, eski resimlerine bakınca da mı feyz almıyor ya da özlemiyor o günleri, 60 ı gördükten sonra bir daha 61 dahi olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?