Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 1500 kalorı buldum canım hadı gene ıyısın.)) kafadna hesapladım hemen. artık uzman oldum kız bu konuda:)) fazla degıl bence spor yaptıysan normal ama yapmadıysan 100-150 kal daha az olsa daha ıyı olur

tamam ben de haftaıcı bı gun gıdeyım taksıye atlayıp. ehlıyetım olsaydı keske bu sene alıcam daha( genelde bız cuma ya da cumartesı aksam gıderız esımle. kendım gıdeyım bır de. bakarsınız bı gün denk gelırız

ben 1500 kalorı buldum canım hadı gene ıyısın.)) kafadna hesapladım hemen. artık uzman oldum kız bu konuda:)) fazla degıl bence spor yaptıysan normal ama yapmadıysan 100-150 kal daha az olsa daha ıyı olur

bende öyle ummuştum uçmuşummmmmm

sporum işe gidip gelirken toplamda 25 dk yürümek

artı toplamda 3 saat dikilmek sayılırmı

uçak saati boyunca salonda arz-ı endam ettim

ve dikildim dolandım durdum....

asumanımmm hayatım yemişsin mamalarııı
Asuuu, benim canım çok sıkkın bugün.

Şöyle açacaksın orhan babayı -batsın bu dünya -diyecek böğürücen ondan sonra.:)
bende dinlesem miii batsın bu dünyaaaaaaaa
çok geçmiş olsun örtmenimm Allahım şifa versin inş

Kızlar kız kardesıme cok üzülüyorum. Muglada yasıyo 1.5 senedir. Çok fazla kılo aldı söylemıstım önceden. 3-3.5 senede 30-40 kılo arası aldı tahmınen. Saglıksız beslenıyo tavuk pılavdan baska bısey bılmez. Cok ıckı ıcıyo, sıgara ıcıyo, en son astım çıkmış. Zayıflamasını ıstıyorum ama çok inatcı ve dedıgım dedıktır. Zayıflama konusunu bıle açamıyorum hemen kızıyo. Muglada unıversıte hastanesınde ıyı bı dıyetısten varmıs aslında ama gıtmez. Sız olsanız napardınız. Halınden memnun bir de . Ben mesela ınsan ıcıne cıkmak ıstemezdım pek çok kıloluyken ama onda hıc öle bısey yok. Sanırım memnun oldugu ıcın de çaba harcamak ıstemiyo. Daha da kılo almasından korkuyorum yaa

aslında cok değil de mesela pılav yerıne 2 dılım ekmek yedıgınde dırek 200 kalori cepte olurdu. her zaman bu kadar yemıyosundur emınım. ben de 1300-1400 arası yıyorum daha azını yapamıyorum zaten

uçakla nereye gıttın canım iş için mi

ben de kalori sepeti diyecektim ama çok da yememişsin sadece krispi bozmuş işi ama 1500 kalori iyi bence
asumanımmm hayatım yemişsin mamalarııı

bende dinlesem miii batsın bu dünyaaaaaaaa

çok geçmiş olsun örtmenimm Allahım şifa versin inş

yedim canım bugün tek öğün ama sağlam öğün oldu napıyım

ben de kalori sepeti diyecektim ama çok da yememişsin sadece krispi bozmuş işi ama 1500 kalori iyi bence

yaa ama börek cektı canım yaa. afıyet olsun löp löp et olmasın. 1 yıldır yemedım belkıde börek

işin zor arkadaşım

inatçı ve halinden memnun birini yolundan döndürmek zordur

2 sene öncesine kadar bende kilomdan hiç şikayetçi değildim

kilolusun diyenlere amannn ben böyle iyiyim derdim 95 kiloydum....

taki bir arkadaşımın lafı beni yerle bir etti

o da benim gibi 90 ları görmüştü

ve şu anda 65 lerde

bana şöyle dedi ' 30 lu yaşlarımı kilolu olarak geçirmek istemediğim için zayıfladım "

bu söz bana daha önce söylenen zayıfla , hasta olacaksın vs. den daha etkili oldu

ve sonuç ortada 1 senede 20 kilo verdim.....

kardeşin içinde böyle bir kırılma anı mutlaka vardır

umarım o an çok çabuk gelir......

merhabalar ben geldimm listemi yazacağm sabah yazdım ama yine yazayım gerçekten yedim diye
sabah: ılık su
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 tane yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
domates biber marul ve çay
öğlen: 5 köfte (küçüklerdi)patates yedim
1 bardak ayran
ara: bitki çayı
akşam: 1.5 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
soğan yedim yanında canım istedi
gece: 1 galeta 1 yulaflı bisküvi çay
2.5 litre su 45 dk yürüyüş işte boleeeee

1500 çok değil gibi ama

geçen sene kilo verirken 1300- 1400 aralığında kilo verdim

bilmiyorum kendimi spora adamalıyım artık...

Canım senin onun yanına gitme gibi bir durum oluşabilirmi :44:
Eğer bir ara onun yanına birkaç günlüğünede olsa gitme şansın varsa bence ona o diyetisyene gitmek istediğini söyle eee muğlayıda o senden iyi bilir Sana eşlik etme bahanesiyle oda diyetisyene gitmiş olur ve belki o bahaneyle sağlıklı beslenmeye ikna olur
Yada devamlı tavuk pilav yiyorsa ona tavukların yetiştirilmesiyle ilgili geçenlerde yayınlanan o uzunnnn yazıyı yolla belki okuyunca tiksinir tavuktan
Olmadı ona ara ara bak şunu yeni öğrendim mutlaka dene gibilerinden sağlıklı salata yada yemek tarifleri var eğer damak tadına uyarsa eminim daha sık yapar ve böylece azda olsa yeme düzeni değişir
Gerekirse onun hayır diyemiyeceği bir kişiyi araya sok onun daha çok genç olduğunu ve şu üzerimizde taşıdığımız onca kilonun ömrümüzden aldığını izah edicek birini. Sonuçta hayatı çok seven biri ölümle karşı karşıya geldimi bir duraksıyor aman Allah korusun hesabı

İnşallah kardeşinde doğruyu anlar ve az da olsa kendi için beslenme düzenini değiştirir

umarım öyle olur canım. 25 yasına gırıcek yakında. ben saglıgı ıcın üzülüyorum. ben de 30a kadar hep kıloluydum, bır de eskısı gıbı hızlı kılo veremıyor ınsan.

buraya katılmak için ne yapmak gerekiyor acaba

Aslında yapmam gerek pek bir şey yok Aramıza hoşgeldin
Düzenli olarak paylaşım şart çünkü buradan kopanlar maalesef eccükte olsa kilo alıyorlar.
Her cuma bizde tartı günüdür yani öğlene kadar herkes başlangıç kilosunu ve haftanın sonunda geldiği kiloyu yazıyor ( bir haftada kaç kilo gitmiş hesabı )
Yena da her hafta bunları liste haline getirip o hafta en çok kilo veren ilk 3ü ilan ediyor.
Listeye girmek için tek şart 2 hafta üst üste cuma günü bildirim yapmak

Umarım sende en kısa zamanda hedefine ulaşır sağlıklı ve daha kaliteli bir hayata kavuşursun

Bu arada biraz kendini tanıtırmısın neredensin, kaç kilosun, çoluk çombalak varmı falan
Hazır sormuşken bende kafadan söylim
Adım Banu, 32 yaşındayım, 2 kız evladım var ( 11 yaşında, 19 aylık ), evhanımıyım ve istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlarada başarılar diliyorum

umarım öyle olur canım. 25 yasına gırıcek yakında. ben saglıgı ıcın üzülüyorum. ben de 30a kadar hep kıloluydum, bır de eskısı gıbı hızlı kılo veremıyor ınsan.

Umarım en kısa zamanda herşeyin farkına varır...

kilo verme hızımız yavaşlamış olsa bile

irademiz daha iyi gibi geliyor bana ....

özlem cnm o bir kırılma noktası yaşayacak sonra sen ne dersen de şimdi anlayamaz ama ole bir an gelir ki ufacık bir söz birinin yaptığı bir hareket onun bunu anlamasını sağlayacak biraz canı yanabilir ama anlar inş yoksa sen ne dersen de halimden memnunum dyecektir ole oluyor çünkü kırılma noktası gerekiyor bu tip durumlarda anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…