tamam şekerim yazıyorum
sabah 7 de işte
4/3 simit
öğlen
2 dilim kepek ekmeği
1 kaşık kayısı reçeli
1 tk bal
1 bıçak kaymak ( tabir süper ama)
15 gr telli kaşar
3 tane zeytin
arada
1 tane muz
akşam yemeği 16.30 da yedim
1 kase un çorbası
1 tabak yoğurtlu bakla ( Asuman diye diye canım çekti dün aldırdım )
1 tabak bulgur pliavı
21:00
1 tane muz
1 paket krispi ( 225 kalori
hesaplarsan sevnirim canım
kalori sepetinde hesapladım ben
ama krispi 90 gr 420 kaloriymiş
benim yediğim 50 gram
ilk hesp 1600 ondan çıkmış olabilir....
oraya hafta içi sabah gideceksin biz 12 de gittik 14.00 çıktık toriumdan h§m dışında bir yere bakmadık. biz ındırım reyonuna baktık. kimse yoktu. giydik çıkardık. yani kimse olmayınca daha rahat oluyor.
ben 1500 kalorı buldum canım hadı gene ıyısın.)) kafadna hesapladım hemen. artık uzman oldum kız bu konuda:)) fazla degıl bence spor yaptıysan normal ama yapmadıysan 100-150 kal daha az olsa daha ıyı olur
asumanımmm hayatım yemişsin mamalarıııelifcim ellerine sağlık çok güzel örtülerin
bir de şu tavaları suda bekletmek derken ne demek istedin ben anlamadım yıkadım ama henüz kullanmadım ben
bugün 1 saat yürüdüm ama beslenme düzenim gümledi mahallemizden geçen hafta vefat eden teyzemizin 7 si vardı oradaydık kızı çok tatlı bir abla çok severiz orada yedim malesef
menüm şöyle
kalkınca
4 5 gün kurusu 5 badem
kahvaltı yok
öğlen saat 3 gibi
1 pide 1 dilim su böreği ayran 2 dilim baklava hacıbabadandı yemesem ayıp yani
ara 3 gün kurusu
akşam
yoğurt müslimi yesem elmamı yesem hiç mi yemesem napsam akıl verin
bende dinlesem miii batsın bu dünyaaaaaaaaAsuuu, benim canım çok sıkkın bugün.
Şöyle açacaksın orhan babayı -batsın bu dünya -diyecek böğürücen ondan sonra.:)
çok geçmiş olsun örtmenimm Allahım şifa versin inşkızlar nasılsınız ?? benim canım biraz sıkkın , 3 yaşındaki yeğenimi bugün doktora götürdüler , acilen yarın sabah fıtıktan ameliyata alacakmış doktor , dualarınızı esirgemezseniz sevinirimm , herkesi öpüyorumm...
bende öyle ummuştum uçmuşummmmmm
sporum işe gidip gelirken toplamda 25 dk yürümek
artı toplamda 3 saat dikilmek sayılırmı
uçak saati boyunca salonda arz-ı endam ettim
ve dikildim dolandım durdum....
ben de kalori sepeti diyecektim ama çok da yememişsin sadece krispi bozmuş işi ama 1500 kalori iyi benceAynur çok geçmiş olsun yeğenine.....
----------------------------------
Kızlar bir site vardı şimdi adını bir türlü hatırlayamıyorum
günlük yediklerimizi , yaptığımız hareketleri yazıyorduk kaç kalori alıp kaç kolari harcadığımızı hesaplıyordu
o sitenin adını hatırlayan var mı?
asumanımmm hayatım yemişsin mamalarııı
bende dinlesem miii batsın bu dünyaaaaaaaa
çok geçmiş olsun örtmenimm Allahım şifa versin inş
ben de kalori sepeti diyecektim ama çok da yememişsin sadece krispi bozmuş işi ama 1500 kalori iyi bence
yedim canım bugün tek öğün ama sağlam öğün oldu napıyım
Kızlar kız kardesıme cok üzülüyorum. Muglada yasıyo 1.5 senedir. Çok fazla kılo aldı söylemıstım önceden. 3-3.5 senede 30-40 kılo arası aldı tahmınen. Saglıksız beslenıyo tavuk pılavdan baska bısey bılmez. Cok ıckı ıcıyo, sıgara ıcıyo, en son astım çıkmış. Zayıflamasını ıstıyorum ama çok inatcı ve dedıgım dedıktır. Zayıflama konusunu bıle açamıyorum hemen kızıyo. Muglada unıversıte hastanesınde ıyı bı dıyetısten varmıs aslında ama gıtmez. Sız olsanız napardınız. Halınden memnun bir de . Ben mesela ınsan ıcıne cıkmak ıstemezdım pek çok kıloluyken ama onda hıc öle bısey yok. Sanırım memnun oldugu ıcın de çaba harcamak ıstemiyo. Daha da kılo almasından korkuyorum yaa
ben de kalori sepeti diyecektim ama çok da yememişsin sadece krispi bozmuş işi ama 1500 kalori iyi bence
Kızlar kız kardesıme cok üzülüyorum. Muglada yasıyo 1.5 senedir. Çok fazla kılo aldı söylemıstım önceden. 3-3.5 senede 30-40 kılo arası aldı tahmınen. Saglıksız beslenıyo tavuk pılavdan baska bısey bılmez. Cok ıckı ıcıyo, sıgara ıcıyo, en son astım çıkmış. Zayıflamasını ıstıyorum ama çok inatcı ve dedıgım dedıktır. Zayıflama konusunu bıle açamıyorum hemen kızıyo. Muglada unıversıte hastanesınde ıyı bı dıyetısten varmıs aslında ama gıtmez. Sız olsanız napardınız. Halınden memnun bir de . Ben mesela ınsan ıcıne cıkmak ıstemezdım pek çok kıloluyken ama onda hıc öle bısey yok. Sanırım memnun oldugu ıcın de çaba harcamak ıstemiyo. Daha da kılo almasından korkuyorum yaa
mutlu nasıl oldunuz iyileştinizmi bebişin ve sen
işin zor arkadaşım
inatçı ve halinden memnun birini yolundan döndürmek zordur
2 sene öncesine kadar bende kilomdan hiç şikayetçi değildim
kilolusun diyenlere amannn ben böyle iyiyim derdim 95 kiloydum....
taki bir arkadaşımın lafı beni yerle bir etti
o da benim gibi 90 ları görmüştü
ve şu anda 65 lerde
bana şöyle dedi ' 30 lu yaşlarımı kilolu olarak geçirmek istemediğim için zayıfladım "
bu söz bana daha önce söylenen zayıfla , hasta olacaksın vs. den daha etkili oldu
ve sonuç ortada 1 senede 20 kilo verdim.....
kardeşin içinde böyle bir kırılma anı mutlaka vardır
umarım o an çok çabuk gelir......
buraya katılmak için ne yapmak gerekiyor acaba
umarım öyle olur canım. 25 yasına gırıcek yakında. ben saglıgı ıcın üzülüyorum. ben de 30a kadar hep kıloluydum, bır de eskısı gıbı hızlı kılo veremıyor ınsan.
umarım öyle olur canım. 25 yasına gırıcek yakında. ben saglıgı ıcın üzülüyorum. ben de 30a kadar hep kıloluydum, bır de eskısı gıbı hızlı kılo veremıyor ınsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?