Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum sağol canım benimm

Kocacigim 3 gundur azerbaycan'da. Ortanca da onu mu ariyor nedir, bu saatlere kadar yatmio sipa.. Ormalde 9 gormeden sizan cocuk, imanimi gevretti....

ayyy yavrum benim ya rabbim acil şifalar versin inşalla birazdan yasin okuyacam bebiş için:)))
allahım bi daha yaşatmasın:)

Aynur çok geçmiş olsun yeğenine.....

----------------------------------

Kızlar bir site vardı şimdi adını bir türlü hatırlayamıyorum

günlük yediklerimizi , yaptığımız hareketleri yazıyorduk kaç kalori alıp kaç kolari harcadığımızı hesaplıyordu

o sitenin adını hatırlayan var mı?

bende 91 kiloyum , ama nasıl bu grupta oluyoruz belli bir programınız var mı yoksa herkes kendine göremi yapıyor diyetini?Beni de alın :) yoksa ben aldım başımı gidiyorum

umutcum, valla onu dusundum bende yani elbette tık tık insin istiyoruz kilolar, gitmeyince tavır bir mutsuz hal.. oysa 10 martta 94 kg idim. daha ne öp de başına koy...
ama bugun h&m deydik ablamla 44 bden elbise denedim. hepsi kötü durdu. ablam streç bir elbise bulmuş 44 beden yok abla olurmu dedim yani vucudun çok dengeli olması lazım 44 de olsan. 10 yakın elbise denedim bayaaa moralim bozuldu. benim popom baçaklarım elbette karnım fena. ama sonra kasaya geldik. aaa dedim geçen sene bakamıyordum bile reyonlara. nasıl olsa bana olmaz diyordum ay gene olmuyor ama artık içlerine giriyorum bu önemli bir gelişme.

saol banucum çeyiz yapıyorum işte elimden geldiğinde
bende 91 kiloyum , ama nasıl bu grupta oluyoruz belli bir programınız var mı yoksa herkes kendine göremi yapıyor diyetini?Beni de alın :) yoksa ben aldım başımı gidiyorum
hoşgeldin o zaman aramıza şimdiden

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar...

Ben ay sonuna kadar memlekette kalmaya devam edeceğim..Annemin Trakya tıp ta KBB kontrolü var.Onu da halledip öyle dönerim diyorum...

Bu arada diyetime dikkat ediyorum;salmış değilim.Önceki salmamda tam 5 kilo geri gelip yerleşmişti bir güzel.Ben onlara mülteci gözüyle bakıyorum.Yavaş yavaş göndereceğim...

Geçen hafta çok güzel kilolar verilmişti;umarım yarın çok daha güzel haberler gelir hepimizden...

Bugün ham yaptıklarımı yazayım.

SABAH:1 küçük dilim ekmek,1/4 simit,1 haşlanmış yumurta,beyaz ve kaşar peynir,3 ince dilim salam,domates, salatalık....

Evet haklısınız kahvaltıya davetliydim.Liseden arkadaşlar buluştuk yine...Börekleri,kekleri yemedim şükür....

İKİNDİ: Haşlanmış tavuk ve 1 bardak ayran......

AKŞAM: Haşlanmış tavuğun devamı,bol salata,light cola.

ARA: Yine meyvalı yoğurt yerim herhalde....

Son düzenleme:
of kızlar offfff

bugün fazla birşey yemedim sanıyordum

ama kalorileri bir hesapladım amanınnnnnn

1600 kalori almışımmm

yuhhhh bana

benim gibi hesabını bilmeyenler için kalori hesabı şartttttttt

---------------------------

hala dedğim siteyi bulamadım başka bir yerde hesapladım

gecen ben de gıttım oraya canım. ya bana asırı karısık geldi. o karısıklıkta bısey bakamadım dogru durust. arada guzel seyler var ama hem cok kalabalıktı hem de mıllet elbıseyı almıs ordan oraya tasımış karısmı felan hersey:)) buyuk beden kısmı da vardı sanırım ama onlar baya buyuktuler babane işi.

canım sen bana söle daha ıyı hesaplarım:)))) ne yedın bakımm sen. hangı sıteymıs ben de bakayım

benimki 17 mayısta 2 olacak...

Cnm biz yaş gunumuzu eltimin yigeniyle beraber kutlucaz oda 1mayista doğdu cumartesi 28 nisanda akrabalar arası kutlicaz
Seninkiyle benimkinin arasında 24 gün var
partiye yedilmercimek köftesi yapcam panda kurabiye pastamizida eltim Yapcak geçen sene yaptımistik çok güzel olmuştu gelinlerede rica ettim biri kısır biri börek Yapcak ben. İlaç kullanmıyorum diye çok sınırlı oluyorum yaramaz çocukla yapamam gelenler eli dolu gelecek

İyi akşamlar kızlar ancak gelebildim valla çok yorgunum bir gözüm yatağa bakıyor valla size yazıp çıkıcam.

Öncelikle menümü yazayım ama öğleden sonra dışardaydım pek birşey yiyemedim.
Uyanınca
3 günkurusu,2 ceviz
Sabah
1 salatalık,1 kk peynir,5 zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği,yeşilçay
ara
ceviz,ablama yaptığım kurabiyeden 1 tane ( göz hakkı )
öğle
mücver,yoğurt
Ara
yok
Akşam
1 kk peynir , 1 kk örgü peynir,5 zeytin,2 dilim tam tahıl ekmeği,kocaman bir bardak süt ( eve geç geldim bana uygun yemek yoktu kahvaltılıklara dadandım )
Ara
3 günkurusu bol su ( WC çıkamadım da ondan yedim kayısıları )

ablamla alışverişe gittik akşam kendine birsürü ciciler aldı bana da kıytırıktan bir bluz aldık ama eve gelince beğenmediğimi farkettim en kısa sürede değiştircem

Yarın Onur geliyor sabah kilo bildirimi yapıcam ama pazartesi akşamına kadar çok sık gelemem sanırım. Elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıcam
Öpüyorum iyi geceler

canım sen bana söle daha ıyı hesaplarım:)))) ne yedın bakımm sen. hangı sıteymıs ben de bakayım

tamam şekerim yazıyorum

sabah 7 de işte

4/3 simit

öğlen

2 dilim kepek ekmeği

1 kaşık kayısı reçeli

1 tk bal

1 bıçak kaymak ( tabir süper ama )

15 gr telli kaşar

3 tane zeytin

arada

1 tane muz

akşam yemeği 16.30 da yedim

1 kase un çorbası

1 tabak yoğurtlu bakla ( Asuman diye diye canım çekti dün aldırdım )

1 tabak bulgur pliavı

21:00

1 tane muz

1 paket krispi ( 225 kalori

hesaplarsan sevnirim canım

kalori sepetinde hesapladım ben

ama krispi 90 gr 420 kaloriymiş

benim yediğim 50 gram

ilk hesp 1600 ondan çıkmış olabilir....

oraya hafta içi sabah gideceksin biz 12 de gittik 14.00 çıktık toriumdan h§m dışında bir yere bakmadık. biz ındırım reyonuna baktık. kimse yoktu. giydik çıkardık. yani kimse olmayınca daha rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…