- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde ameliyatı atlatır ve en kısa zamanda kendini toparlar
Bütün dualarımız yeğenin ve ailesiyleRabbim şifasını versin sizlerede sabır ... Aminnnnnn
Cnm insallah sorunsuz amaliyat ini geçirir en kısa zamanında iyileşir. Geçmis olsun
aynurcum yeğenine geçmiş olsun canım inşallah kolayca atlatır
evet hatırladım..hatırlamam mı..Allah bağışlasın...benimkide yaramaz mı yaramaz bi haydut
geçmiş olsun aynurcum kısa zaman da iyileşir bebişiniz inşallah...Banucum sağol canım benimm
kaç aylık prensesmi prensmi benimki 24nisanda 2yaşina gircek
Özlemcim sağol canım ,küçük olunca endişelendim zaten:18::18:
canım acı ama gerçek ben 87bile değilim net olarak , 87-88 arası gidiyom
Nurgülcüm sağol canım , yaa sorma ablam diyorki 1 yaşında bebek bile ameliyat olmuş fıtıktan , bizimkide 3 yaşına yeni girdi , çok hareketli nasıl durdururlar bilemiyorum
Günaydınlar, gerçi altıda kalkına bu saatte günaydın demek bir tuhaf geliyor
Ayşe-Beyza-Mutlu kolay gelsin, hem yavrulara hem kendimize bakmak zor oluyor. Yarına sapasağlam olurlar umarım :)
Özlemciğim (ilbatum) hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi. Dün de yazmıştım ama mesajı göndermemişim
Canım, gayet iyi gidiyorsun, moral bozulacak bir durum yok. İki ay bile olmadı 6 kg verdin yanılıyor muyum? Listede seni zorlayan noktaları diyetisyenin ile konuş sana değişim listesi versin. Örneğin canın 1 kase daha çorba istiyorsa onu içer yerine 1 dilim ekmeği azaltabilirsin belki? Bunun gibi neyin neye denk olduğu ve nasıl değiştirilebileceğine dair bilgi versin kendini sıkmazsın o zaman. Diğer yandan da biraz isteklerimize ket vuracağız değil mi? Bu özdisiplin için faydalı oluyor bence.
Ben de senin gibi saldım biraz kendimi geçen 1-2 hafta. Biraz da hedefleri gerçekçi tutmadığımiçin olabilir, bize dayatılan 36-38 beden incelik kavramını benimsediğimiz için olabilir. Yani şöyle bir havaya büründüm; "38 beden fıstık gibi olup, incecik kıyafetlerle bu yazı geçirme şansım kalmadıysa, çaba göstermenin ne anlamı var?" Şu kafaya bak, 2XL giyiyordum geçen sene, neredeyse 42 bedeni beğenmeyeceğim şimdi. Bunu düşününce önce 42 olayım diyorum, çaba gösterirsem kolaylıkla 2-2.5 ayda başarırım bunu da... Sen de öyle, aynı bedendeyiz herhalde aşağı yukarı
AşkolsunGelenler neden geliyor bir onu düşünelim, aynı kilolarda oldukları, ya da gene aldıkları için değil mi? Burada olup, sabır göstermek önemli bence. Hem hedefine ulaşınca da "nasıl sebat edip kilo verdiğini" yeni gelenlere anlatmak için burada olmalısın.
saol banucum...
Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
,,,
Canım Ellerine ve emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ben bile kızlara yapsammı diyorum ama işte yaz geldi kışa doğru inşallah nasılsa örneğini senden yine alırız
Boncuk işide çok güzel olmuş aslında onuda yazın deneyebilirim
Bende önümüzdeki ay kendime malzeme alıp kızlara hatıra seççademi işlesem diye düşünüyorum
...
hoşgeldin o zaman aramıza şimdidenbende 91 kiloyum , ama nasıl bu grupta oluyoruz belli bir programınız var mı yoksa herkes kendine göremi yapıyor diyetini?Beni de alın :) yoksa ben aldım başımı gidiyorum
umutcum, valla onu dusundum bende yani elbette tık tık insin istiyoruz kilolar, gitmeyince tavır bir mutsuz hal.. oysa 10 martta 94 kg idim. daha ne öp de başına koy...
ama bugun h&m deydik ablamla 44 bden elbise denedim. hepsi kötü durdu. ablam streç bir elbise bulmuş 44 beden yok abla olurmu dedim yani vucudun çok dengeli olması lazım 44 de olsan. 10 yakın elbise denedim bayaaa moralim bozuldu. benim popom baçaklarım elbette karnım fena. ama sonra kasaya geldik. aaa dedim geçen sene bakamıyordum bile reyonlara. nasıl olsa bana olmaz diyordum ay gene olmuyor ama artık içlerine giriyorum bu önemli bir gelişme.
of kızlar offfff
bugün fazla birşey yemedim sanıyordum
ama kalorileri bir hesapladım amanınnnnnn
1600 kalori almışımmm
yuhhhh bana
benim gibi hesabını bilmeyenler için kalori hesabı şartttttttt
---------------------------
hala dedğim siteyi bulamadım başka bir yerde hesapladım
benimki 17 mayısta 2 olacak...
canım sen bana söle daha ıyı hesaplarım:)))) ne yedın bakımm sen. hangı sıteymıs ben de bakayım
gecen ben de gıttım oraya canım. ya bana asırı karısık geldi. o karısıklıkta bısey bakamadım dogru durust. arada guzel seyler var ama hem cok kalabalıktı hem de mıllet elbıseyı almıs ordan oraya tasımış karısmı felan hersey:)) buyuk beden kısmı da vardı sanırım ama onlar baya buyuktuler babane işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?