Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm...amin cümlemizinkini.....üzülmüyorum en azından bi sebebi var almamın...veririm allahın izniyle...çok özledim sizi...sabahladığımız günleri...:))

Kilo bildirimi

Geçen hafta 111.3
Bu hafta 109.7

Pazartesi tartıldığımda da 109.7ydi

Spor 240 dk

cnm antibiyotik başladı dr. oğlan daha iyi. çok sumuklüyduk açıldı hemen. ben iyiyim biraz daha ama 1 haftadır yuruyemedim. yarın inşallah 1 saat yururum. bu haftaya iyi başlarım.
iyileş de yürürsün canım dert etme
ben de başka birşye daha oldu sandım gribi biliyorum cnm geçmedi mi ben de atlatır gibi oluyorum bir hapşuuuuuuuuuuuu diyorum hop geri geliyor sesim soluğum hemen değişiyorrr :26::26::26::26::26:

sana da geçmiş olsun semoş ayakta atlatıyosun demekki

herkese günaydın hayırlı cumalar hayırlı güzel bildirimler olsun inşallah

cnm herşeyde katıkı var artık ztn ona dikkat edemiyoruz malesef

bi sorun yoktur inşallah cnm en kısa zamanda aramıza dönmeni umuyorumm
seni seviyoruzzzz

cnm benim geçmiş olsun bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah

geçmiş olsun cnm allah şifasını versin
en kısa zamanda toparlanır inşallah

kızlar günaydın.bugün acayip yoğun bir gün olacak benim için.hala regl olmadım ama allahtan kilo vermişim.
geçen hafta:114
bugün:113
giden tam 1 kilo
çoksevindim.umarım herkes için bu hafta bol eksili olur.

bu nasıl bir kilo bildirimi bilmiyorum
demirbaşınız artıda yine hemde nasıl bir artıysa bu

geçen hafta: 101.2 kg
bu hafta: 105,7 kg

reglim ama dördüncü günüm bu kadar ödem olması imkansız bence neyse
sabah bi diyetisyene gidelimde hayırlısı ile bakıcaz artık bundan sonrasına
p.tesi tahlil yaptırım bende kendime
insülin ilacımı uzun zamandır kullanmıyorum
ben tam dayaklıgım alım en iyisi bugün eczaneden

günaydın Kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bende bugün sabahın 7sinde kalkanlardanım küçük cadı normalde ben yataktan kalktığım an gözünü açardı ama babasıyla koyun koyuna yatıyorlar ya hala gıkı cıkmadı anam 1 saat daha uyusunda bende biraz keyif yapayım
Kahvaltımıda etmeden bildirimimi yapayım dedim bu arada yine iki gündür bağırsaklarım grev yapıyorlar ama çok şükür fazlada tartıya yansımamış

geçen hafta: 108.3 kg
bu hafta: 108.6 kg

gelen: + 300 grcık bunada çok şükür yarına birşeycik kalmaz inşallah bu gece kurtlarımı dökünce kesin gider oda

Aramıza hoşgeldin inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve eski fıstık halimize döneriz
Bu arada çok geçmiş olsun... Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlı, sağlıklı evlat nasip eder ilerde inşallah ... Aminnnnnnnnn

bende çok seviyorum.....aahhh ah eskiden di o günler......

dur kız daha şimdiden öyle dersen ben yatıp öleyim
İki tane kız çocuğu ve ikiside babalarına aşık artık yanyana bile oturduğumuz anda ufaklık hemen araya giriyor
Aşkımmm gel seni bir öpeyim dediğim anda hemen babasına koşup dudağına yapışıyor hani beni öp onu öpme diye
Bazen sırf muzurluk olsun diye eşime Bacım naber diyorum adam nasıl sinirleniyor birde dalga geçiyorsun görcen sen diye
Ama çocuklar okadar mucizevi bir şey ki inan herşeyde öncelik onlar oluyor
Tabi o eski günleride çok fazla unutmamak ve aradada olsa hatırlamak lazım

canımmm arkadaşlarımmm günnayyyddııınn
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallahhh
bol eksi bildirimli bir gün diliyorum herkeşlere
sabah uyku tutmadı kalktım ders çalışıyım bari öperim her biriciğinizi

günaydın kızlar morelim sıfır dukan diyetiyle başlarda kilo verdim şimdi veremeyip üstüne kilo almam beni çok sinir etti .artık dukan yok düzenli beslenip kilo vermeyi denicem nisanın 17 sinde rendevu aldım gidip bütün tahlilerimi yapıp dr konuşıcam neden ben spor yaptıgım halde yagsız şekersiz unsuz beslenipte niye kilo veremedigimi sorucam
bu hafta kilom 96.8

Son düzenleme:

bana mazide kalmış gibi geliyo...hatırlayabilmek için biraz daha zaman gerekiyo sanırım...

Hadi kızlar bana müsade akşam yine girmeye çalışıcam. Haftasonu onur burda olacağı için biraz kaçamaklarım olabilir. Bursadaydı iş için çikolatalı kestane şekeri getiriyormuş bana çok seviyorum diye 1 tane yerim herhalde Pazarteside dikkat etmeye diyet listeme uymaya devam ederim. Bol bol yürürüz ama o yanıma kar kalır herhalde

Ben kaçıyorum daha kuaföre gidicem 12 gibi burda olacak hadi size iyi günler

Günaydın..

Bol eksili bir gün olur umarım. ben henüz tartılmadım çok korkuyorum.:) Çarşamba tartıldığımda eksiydim. ama bugünden korkuyorum sanki şiş hissediyorum kendimi..Periyodum yaklaştıkça su tutmaya başladım.
Neyse her şekilde bahane bulmaya hazır olmayayım dikkat edilirse kilo almadan hatta verilerekte geçirilir.

Beyzuşum 180 dk. yürüdüm bu hafta..

----

tursari,
demek üniversite sınavına girdin hadi hayırlısı sevindim çok..Umarım iyi geçmiştir...

Son düzenleme:

Hadi iyi hasret gidermeler...
KEstane şekerini sadece 1 adet yersen sen olmuşsun artık tartışmaya bile gerek yok..:)

fadimeciğim boş ver sen dukanı sağlıklı beslenerek vereceğine inanıyorum ben..
Şimdi ne kadar az yersen bir süre kilo vermeyebilirsin alıştırdın bünyeyi tek tipe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…