cimcimeeee çok sevindimmm Allah analı babalı büyütsün inşallah kilocuklarına üzülme sakın gene verirsin şahanesin zaten çok almamışsın emziriyosun değilmi ozaman çok daha rahat verirsin kilonu bana gelincezaten belli olduğum yerde sayıyorummm bee senin adına çok sevindirik oldum ama buna inan
cimcime nin avatarı da pek hoşuma gitti.
iyileş de yürürsün canım dert etmecnm antibiyotik başladı dr. oğlan daha iyi. çok sumuklüyduk açıldı hemen. ben iyiyim biraz daha ama 1 haftadır yuruyemedim. yarın inşallah 1 saat yururum. bu haftaya iyi başlarım.
ben de başka birşye daha oldu sandım gribi biliyorum cnm geçmedi mi ben de atlatır gibi oluyorum bir hapşuuuuuuuuuuuu diyorum hop geri geliyor sesim soluğum hemen değişiyorrr :26::26::26::26::26:
Kilo bildirimi
Geçen hafta 111.3
Bu hafta 109.7
Pazartesi tartıldığımda da 109.7ydi
Spor 240 dk
kız sende mı fora zeytın yıyon. ben de ondan alıyorum. tuzu felan da az ya normalde zeytın yıyemem ben sevmem ama bunu sevıyorum. yalnız gecen gıda muh bı arkadas geldı kahvaltıya, bu zeytınler ıcın asırı derecede renklendırıcı var dedı ıcınde. dumduz aynı boy zeytın mı olur almayın bunu felan dedı kafam karıstı:))
merhaba kızlarrr nasılsınızz
yenacımm uzuuuun bir süree buralarda olmıcamm beni listeden çıkarabiirsinn cnmm inş. işler yoluna girdiğinde tekrar dönerimm hepinizi çok seviyorumm kızlarr kendinize iyi bakınn
cecosum gelmiş hoşgelmiş
nasılsın bakalım?
ben tahlil sonuçlarımı aldm iddiadasımseni bekledim yazmak için.
.glukoz chollesterol,trıgliserid,hdl,ldl,ast,vldl,f3,f4
hepsi normal,,
bir alt yüksek azcık oda içorganlarımın yaglanmasndan olurmus.zayfladıkça gececek.
birde tsh yüksekmiş.yani troid.hemde normal bi insanın olmsı gerekeninden 2 kat fazla.
dr. bu zayflamana ve gebelige engel bi durum olusturur dedi.
hemen kadındogum dr. ma gittim ilaç yazdırdım.
bakalım insallah daha güsel olur artık hersey
sana da yazdıgıma göre...şimdi sahile gidiyoruz kocişler aksam yürüyüşümü yapacagım
kızlar nasılsınız ?? benim canım biraz sıkkın , 3 yaşındaki yeğenimi bugün doktora götürdüler , acilen yarın sabah fıtıktan ameliyata alacakmış doktor , dualarınızı esirgemezseniz sevinirimm , herkesi öpüyorumm...
Slm arkadslar bn 23yasinda 1.68boyunda 115,900 kilodayim gecnhafta c.tesi akupunktur taktirdim istahimi baya kesti cok uzuluyorum ama yolum cok uzun araniza katilabilirmiyim 2 yillik evliyim 1ay once bebegimin2 aylikken kalp atislari durdu ve kurtaj oldum ondan dolayi ve polikist oldugu icin doktorum zor kilo verecegimi soyluyo ama cok calisiyorm ins. basaricam
bende çok seviyorum.....aahhh ah eskiden di o günler......
yok canım ben kpss ye hazırlanıyorum, öğrenci sayılırızne dersi canım sende sınavamı girdin yoksaöğrencimisinne çok sordumm beaaa
günaydın Kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
dur kız daha şimdiden öyle dersen ben yatıp öleyim
İki tane kız çocuğu ve ikiside babalarına aşıkartık yanyana bile oturduğumuz anda ufaklık hemen araya giriyor
Aşkımmm gel seni bir öpeyim dediğim anda hemen babasına koşup dudağına yapışıyor hani beni öp onu öpme diye
Bazen sırf muzurluk olsun diye eşime Bacım naber diyorumadam nasıl sinirleniyor birde dalga geçiyorsun görcen sen diye
Ama çocuklar okadar mucizevi bir şey ki inan herşeyde öncelik onlar oluyor
Tabi o eski günleride çok fazla unutmamak ve aradada olsa hatırlamak lazım
Hadi kızlar bana müsade akşam yine girmeye çalışıcam. Haftasonu onur burda olacağı için biraz kaçamaklarım olabilir. Bursadaydı iş için çikolatalı kestane şekeri getiriyormuş banaçok seviyorum diye 1 tane yerim herhalde Pazarteside dikkat etmeye diyet listeme uymaya devam ederim. Bol bol yürürüz ama o yanıma kar kalır herhalde
Ben kaçıyorum daha kuaföre gidicem 12 gibi burda olacak hadi size iyi günler
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.8
giden 500 gr
sporum da 340 dk
günaydın kızlar morelim sıfır dukan diyetiyle başlarda kilo verdim şimdi veremeyip üstüne kilo almam beni çok sinir etti .artık dukan yok düzenli beslenip kilo vermeyi denicem nisanın 17 sinde rendevu aldım gidip bütün tahlilerimi yapıp dr konuşıcam neden ben spor yaptıgım halde yagsız şekersiz unsuz beslenipte niye kilo veremedigimi sorucam
bu hafta kilom 96.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?