anladım canım doktoru değiştirsen belki faydasını görürsün, ama elinde liste varsa zaten tahlillerini yaptırdığında doktora listeni de götür o kesin bir yol gösterir. haklısın bazı diyetisyenler nedense çok ilgisiz.canım sagol benim dr çok ilgisiz bişe sorunca dogru dürüst cevap alamıyorsun .bende gitmiyorum ama listem duruyor ona bakıp uygularım
yağmurgözlü hoşgeldinGÜNAYDINNN...HAYIRLI CUMALAR...
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
yenacım hala listedeysem kilom...96,5
mutlucum gribin etkisidir diye düşünüyorum ben sonuçta uyguladığın liste yeni ve sen hasta oldun bence ödemdir o haftaya seni listenin başında göreceğime eminim ben arkadaşım sıkma canını. bu hafta yürüyüşte yapamadın bildiim kadarıyla onunda etkisi olabilir, bol bol su tüketmek iyi gelebilirgünaydın güzeller,
neyazıkki ben de durumlar biraz iç sıkıcı. dikkat etmeme rağmen (2-3 kaçamak dışında) başarılı olamadım değil kilo vermek almışım ustune. bana diyetisyen pek yaradı(!).
özetle;
geçen hafta 90.5
bu hafta 90.9
8ler başka haftaya kaldı...
bilemiyorum hiç yuruyemedim. cuma bir tek yururdum. hastalık vardı. ilaç aldım. bilemiyorum. gidip yürüyeceğim şimdi. bu hafta 8 leri yakalayacağım. durup uzulecek bir durumum da yok diyetten kopmaya da. yemeden 400 gr fazlam olduğuna göre 1 hafta da alırım 1 ay da verdiğim kiloyu.
moralim bozuk. harbiden az yiyorum. ama böyle napayım hala diyetisyen verirsiniz neolacak diyor acaip kızdım hatırrladıkça sırıtkan halini daha fazla uzuluyorum.
Eğer doğru söylüyorsa, haftada 3 defa filansa pek sorun olmaz herhalde. Yaş ilerleyip sosyal ortamı da değişince azaltır veya tümden bırakır inşallah. Gene de sizin gözünüz üzerinde olsun, kabul etmemesi ve erkek arkadaşının uyarıları düşünülünce günlük yaşamını olumsuz etkiliyor olabilir. Senin gibi düşünceli bir ablası olduğu için şanslıymış kardeşinCanım evham yapıyorum sanıyorum ama erkek arkadası var aynı sehırde degıller,arada esımı arar dertlesır. o söyledı cok ıctıgını. yazın tatılden sonra ugramıstık yanına o zaman evde bılmem kactane boş şarap şişesini görünce süpelenmiştim ama arkadaslarım getırdı koleksıyon yapıyorum dıyordu. gunduzlerı ıcmıyor ama haftada en az 3 kez oluyor sanırm. saglıgını etkıledıgı ıcın uzuluyorum ben. en sonunda astım olmuş sıgarayı kesın bırakması lazım. ıckıyı cok ıctıgını kabul etmıyor zaten sorun da orda. bıey dedıgımde üff ablaa dıyor gecıstırıyor.ınsallah dedıgın gıbı gecıcıdır canım
Özlemciğim sen kilo bildirimi yaptıkça benim keyfim yerine geliyor biliyor musun? Daha 4-5 ay önce aşağı yukarı aynı kilolardaydık (eğer yanlış hatırlamıyorsam). Çaba gösterirsem nasıl inebileceğimi göstereren canlı bir örnek var karşımdaÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYDINNNNNN :)))
erkenden kalktım yine okula hazırlanmak için ve aklıma bugünün cuma olduğu geldi az kalsın unutuyordum valla :)
bu hafta kilom: 68.5
allah'a şükür almamışım reglimde bitmek üzere :) ve giden 1 kilo...
günaydın güzeller,
neyazıkki ben de durumlar biraz iç sıkıcı. dikkat etmeme rağmen (2-3 kaçamak dışında) başarılı olamadım değil kilo vermek almışım ustune. bana diyetisyen pek yaradı(!).
özetle;
geçen hafta 90.5
bu hafta 90.9
8ler başka haftaya kaldı...
Elif cim ellerinE SAĞLIK NE GÜZEL OLMUŞLAR ÖRGÜLERİNmeryemcim çok kolay aslında ve çok çabuk bitiyor ama burdan nasıl tarif etsem ki bilemedim canım yaaannem eve geldiğinde ona soruyumda onun alattığı gibi yazıyım sana, ben şimdi zincir çek şöyle yapcan falan diye anlatırım o terimleri biliyor, zaten yünü alcağın yerden de böyle bişey yapcam diyince gösterirler sana biri varsa, hem ipin modelinide veririm, bende krem-pembe-gri yapmayı düşündüm çok güsel duruyor
ben zaten anadolu yakasına geline gidicem canım süper olur walla, isminide buluruz bende aynı şeyi düşünüyorum kpss den bir sonuç çıkmazsa gelir araştırırım orda bence daha kolay olur sınava hazırlanmaktan
saol akabecim, çok kolay gerçekten ve çok zevkli örmesi
bizde sabah annemle döktük benim çeyizleri süper havlu kenarları vardı, şimdi yeni moda, havluların boş kısmına dantel geçirip boncuk işi yapıyorlarannem kafayı yedi bizim kız örgüyle boncukla diyor herkese, aman napıyım stres atıyorum en azından
umarım önemli bişey yoktur canım görüşmek üzre...merhaba kızlarrr nasılsınızz
yenacımm uzuuuun bir süree buralarda olmıcamm beni listeden çıkarabiirsinn cnmm inş. işler yoluna girdiğinde tekrar dönerimm hepinizi çok seviyorumm kızlarr kendinize iyi bakınn
istanbul beni boğuyor..canım ıstanbul benım ıcın gezmelık:) yasamıyacaksın gezmeye geleceksın. ben ankarada bunalıyodum havası kapalı sureklı dıye ama mumla arıyorum sımdı:) sakaryada ıs cıkısı mercan balıkta balık corbası ıcerdım superdı balık corbası cok özledım. sonra yıne sakaryada turku dınlerdık can dostlarda:))
kız sen en güzel yerlere gitmişsin ciks semtlere...üsküdarı ebn çok seviyorumm...avrupa yakasında tarabya da ve şişlide kaldım canım
genelde anadolu yakasıydayım ben anadoluyu daha çok seviyorum çünkühele moda ahh moda ahh orda yaşamayı çoook istiyorumm çooook
ya moda ya kadıköy istiyorum ama üsküdarda yaşayacağım önce, sonrasına da hayırlısı diyelim
çok geçmiş olsun canım şimdiden. Şifa versin Rabbim..kızlar nasılsınız ?? benim canım biraz sıkkın , 3 yaşındaki yeğenimi bugün doktora götürdüler , acilen yarın sabah fıtıktan ameliyata alacakmış doktor , dualarınızı esirgemezseniz sevinirimm , herkesi öpüyorumm...
kalori sepeti de güzel...of kızlar offfff
bugün fazla birşey yemedim sanıyordum
ama kalorileri bir hesapladım amanınnnnnn
1600 kalori almışımmm
yuhhhh bana
benim gibi hesabını bilmeyenler için kalori hesabı şartttttttt
---------------------------
hala dedğim siteyi bulamadım başka bir yerde hesapladım
ödemdir başka bişey olmaz ki böle tahlillerini ihmal etme...bu nasıl bir kilo bildirimi bilmiyorum
demirbaşınız artıda yine hemde nasıl bir artıysa bu
geçen hafta: 101.2 kg
bu hafta: 105,7 kg
reglim ama dördüncü günüm bu kadar ödem olması imkansız bence neyse
sabah bi diyetisyene gidelimde hayırlısı ile bakıcaz artık bundan sonrasına
p.tesi tahlil yaptırım bende kendime
insülin ilacımı uzun zamandır kullanmıyorum
ben tam dayaklıgım alım en iyisi bugün eczaneden
kızlar şuanda da çıkmak üzereyiz.kilomu yazıp çıkacağım gerçi yazmasaydım iyiydi durum fena.diyet yok spor yok regl olmak üzereyim ve malesef +1300gr
yena gelen kilo 1300 gr 77,9 um
spor 000000:18::18::18:
kilo veren sabit kalan çabalayan herkesi kutlarım herkesi çok özledim
cnm çok özlüyoruz sohbetini nerdesin sen yaGÜNAYDINNN...HAYIRLI CUMALAR...
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
bilemiyorum hiç yuruyemedim. cuma bir tek yururdum. hastalık vardı. ilaç aldım. bilemiyorum. gidip yürüyeceğim şimdi. bu hafta 8 leri yakalayacağım. durup uzulecek bir durumum da yok diyetten kopmaya da. yemeden 400 gr fazlam olduğuna göre 1 hafta da alırım 1 ay da verdiğim kiloyu.
moralim bozuk. harbiden az yiyorum. ama böyle napayım hala diyetisyen verirsiniz neolacak diyor acaip kızdım hatırrladıkça sırıtkan halini daha fazla uzuluyorum.
Elif cim ellerinE SAĞLIK NE GÜZEL OLMUŞLAR ÖRGÜLERİNanadolu yakasına gel gell bekleriz...
umarım önemli bişey yoktur canım görüşmek üzre...
istanbul beni boğuyor..
kız sen en güzel yerlere gitmişsin ciks semtlere...üsküdarı ebn çok seviyorumm...
çok geçmiş olsun canım şimdiden. Şifa versin Rabbim..
kalori sepeti de güzel...
ödemdir başka bişey olmaz ki böle tahlillerini ihmal etme...
arayı açtın gidiyosun maşşallahselam kızlarrr...
kilom 94,2
spor 70 dk(çok astım sporu yaa ) toparlanmam lazım temmuza ne kaldııki...)
hala regl olmadım tüm belirtilerim var ama olmuyorum bekledikçe stres yapıyorum olmuyor yaa...
ödem imkansız cnm yaa
arayı açtın gidiyosun maşşallah
canım aslında dün menümü utancımdan paylaşamadım neler yemedimki. Yalnız yardımcım 3 gündür yok işyerinde sürekli hareket halindeydim sanırım ondan gitti yoksa göbek şişti davul gibiyaa...iyice asılmamız laım bu işe ramazana kadar malum o zaman alınıyor genelde. Rabbim sağlık versinde olacak inşallah...
yenacım çok haklısın kilo verince mutlu oldum ama şimdi morelim çok bozuk bugün halıları balkona attıp sinirimi yemekten degil evi temizliyerek çıkarıcam
GÜNAYDINNN...HAYIRLI CUMALAR...
Eveeeet gelelim benim için zurnanın zırt dediği yere
Keyfim gıcır arkadaşlar, sevinmek için çok erken olduğunun farkındayım ama Pazartesi +700 gördüğüm için umutsuzdum bu hafta. O 700'ü vermişim, üzerine 800 gr. daha vermişim :))) Şişmanlık için küçük ama benim için büyük bir adım bu
Geçen hafta; 80.6 kg
Bu hafta; 79.8 kg
Spor; 200 dk yürüyüş
70'leri gördüm diye hiç sevinmiyorum, alıp vermelerimden dilim yandı, ne zaman 78.5 altını görürüm o zaman seinirim işteeeee
Şimdi kaçıyorum herkese keyifli bir gün, iyi bildirimler, hafif öğünler diliyorum.
GÜNAYDINNN...HAYIRLI CUMALAR...
yenacım benide yazarsın önümüzdeki listeye...110 olarak yaz
yena keyifler nasıl bugün orhan baba isteğin devam etmiyordur inşallah
benim bugün günüm var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?