Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sagol benim dr çok ilgisiz bişe sorunca dogru dürüst cevap alamıyorsun .bende gitmiyorum ama listem duruyor ona bakıp uygularım
anladım canım doktoru değiştirsen belki faydasını görürsün, ama elinde liste varsa zaten tahlillerini yaptırdığında doktora listeni de götür o kesin bir yol gösterir. haklısın bazı diyetisyenler nedense çok ilgisiz.
GÜNAYDINNN...HAYIRLI CUMALAR...
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.

yenacım hala listedeysem kilom...96,5
yağmurgözlü hoşgeldin
sanada hayırlı cumalar olsun inşallahh

mutlucum gribin etkisidir diye düşünüyorum ben sonuçta uyguladığın liste yeni ve sen hasta oldun bence ödemdir o haftaya seni listenin başında göreceğime eminim ben arkadaşım sıkma canını. bu hafta yürüyüşte yapamadın bildiim kadarıyla onunda etkisi olabilir, bol bol su tüketmek iyi gelebilir

buarada bizim yaptığımız metabolizma çayını sordum diyetisyene, limon hariç hiç biri yağ yaktırmaz tam tersi şeker depolar dedi, onu yapmak yerine her sabah yarım liomnu 1 bardak su ile iç sana yağ yaktırır dedi

Günaydın... Hayırlı cumalar

Bildirimi yapıp geçmişi öyle okuyayım.Çok sayfa birikmiş...İşler de yoğun zaten geç kalmayım bildirime...
Neyse sadede gelelim

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 83,50
Bu hafta : 83,100
Spor : 180 dk.

Olsun 400gr da olsa inmişim eksilere.Buna şükür.Az yürüyüş yaptım hava şartları malum...
Hepinize iyi bildirimler.Bu hafta süper bildirimler yapılacağına inanıyorum.Hadi bakalım...

sen takma diyetisyeni kafana birçok şeyi biliyoruz biz de zaten ne doğru ne yanlış nerde hatalıyız çok az yediğinde de verilmiyor kilo canım ama ben yine de hastalık ve ilaçların etkisi vardır diye düşünüyorum bu hafta için
moralini bozma sakın vazgeçmeyeceğini zaten biliyorum

Son düzenleme:
Eğer doğru söylüyorsa, haftada 3 defa filansa pek sorun olmaz herhalde. Yaş ilerleyip sosyal ortamı da değişince azaltır veya tümden bırakır inşallah. Gene de sizin gözünüz üzerinde olsun, kabul etmemesi ve erkek arkadaşının uyarıları düşünülünce günlük yaşamını olumsuz etkiliyor olabilir. Senin gibi düşünceli bir ablası olduğu için şanslıymış kardeşin
Özlemciğim sen kilo bildirimi yaptıkça benim keyfim yerine geliyor biliyor musun? Daha 4-5 ay önce aşağı yukarı aynı kilolardaydık (eğer yanlış hatırlamıyorsam). Çaba gösterirsem nasıl inebileceğimi göstereren canlı bir örnek var karşımda

Mutlucuğum, azmini kırmaman çok iyi, moralinin bozulması da normal. Diyetisyene (ya da bu fikre) pek ısınamadığın galiba? Bu hafta bir şans daha versen, en azındna yağdan mı sudan mı artıda olduğunu görürsün, alternatif liste istersin...

kızlar şuanda da çıkmak üzereyiz.kilomu yazıp çıkacağım gerçi yazmasaydım iyiydi durum fena.diyet yok spor yok regl olmak üzereyim ve malesef +1300gr

yena gelen kilo 1300 gr 77,9 um
spor 000000:18::18::18:

kilo veren sabit kalan çabalayan herkesi kutlarım herkesi çok özledim

Elif cim ellerinE SAĞLIK NE GÜZEL OLMUŞLAR ÖRGÜLERİN anadolu yakasına gel gell bekleriz...
umarım önemli bişey yoktur canım görüşmek üzre...

istanbul beni boğuyor..
kız sen en güzel yerlere gitmişsin ciks semtlere...üsküdarı ebn çok seviyorumm...
çok geçmiş olsun canım şimdiden. Şifa versin Rabbim..
kalori sepeti de güzel...
ödemdir başka bişey olmaz ki böle tahlillerini ihmal etme...

biz de seni özledik canım
gelenleri göndeririz merak etme sen

Eveeeet gelelim benim için zurnanın zırt dediği yere

Keyfim gıcır arkadaşlar, sevinmek için çok erken olduğunun farkındayım ama Pazartesi +700 gördüğüm için umutsuzdum bu hafta. O 700'ü vermişim, üzerine 800 gr. daha vermişim :))) Şişmanlık için küçük ama benim için büyük bir adım bu

Geçen hafta; 80.6 kg
Bu hafta; 79.8 kg

Spor; 200 dk yürüyüş

70'leri gördüm diye hiç sevinmiyorum, alıp vermelerimden dilim yandı, ne zaman 78.5 altını görürüm o zaman seinirim işteeeee

Şimdi kaçıyorum herkese keyifli bir gün, iyi bildirimler, hafif öğünler diliyorum.

Son düzenleme:
selam kızlarrr...

kilom 94,2
spor 70 dk (çok astım sporu yaa ) toparlanmam lazım temmuza ne kaldııki...)

hala regl olmadım tüm belirtilerim var ama olmuyorum bekledikçe stres yapıyorum olmuyor yaa...

YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.

cnm çok özlüyoruz sohbetini nerdesin sen ya

ne desem bilemedim memnun kalmadınmı sen gülşenden

bu kadar ödem imkansız cnm yaa

selam kızlarrr...

kilom 94,2
spor 70 dk (çok astım sporu yaa ) toparlanmam lazım temmuza ne kaldııki...)

hala regl olmadım tüm belirtilerim var ama olmuyorum bekledikçe stres yapıyorum olmuyor yaa...
arayı açtın gidiyosun maşşallah

ödem imkansız cnm yaa

arayı açtın gidiyosun maşşallah

canım aslında dün menümü utancımdan paylaşamadım neler yemedimki. Yalnız yardımcım 3 gündür yok işyerinde sürekli hareket halindeydim sanırım ondan gitti yoksa göbek şişti davul gibiyaa...iyice asılmamız laım bu işe ramazana kadar malum o zaman alınıyor genelde. Rabbim sağlık versinde olacak inşallah...

bilmiyorum cnm bende çekirdek kuruyemiş çok çok yedim bugunden itibaren bakıcaz artık yemim en iyisi

yenacım çok haklısın kilo verince mutlu oldum ama şimdi morelim çok bozuk bugün halıları balkona attıp sinirimi yemekten degil evi temizliyerek çıkarıcam

Bravo sana ben olsam direk mutfakta kendime yiyecek ler hazırlardım...
Hadi kolay gelsin..

Yağmurumgözüm, yetti gayrı ayrılık.

Umuttçuğum gözün aydın 70 leri gördün.
Darısı 60 lara..

hepinize hayırlı cumalar. kızlar özlüyorum sizi ama evrak işleri çok ne yazıkki. çok vakit ayıramıyorum size. kusuruma bakmayın. her cuma yağmurgözlünün yazdığı güzel msj lar aklıma gelir. oda buralardamı acaba? gören olursa slm söylesin.

siteye daldım msj yazım. aa baktımki sende burdasın. kulaklarını çınlatmıştım.

eveeet kilo bildirimine gelelim.geçen cumadan başlayıp salı gününe kadar uzanan diyeti ve sporu savsaklamanın ardından son 2 günde yaptığım (aslında dün de az bi kaçamağım oldu) diyetimle 1 kilo vermiş durumdayım
geçen hafta:92.8
bu hafta:91.8
giden:1 kilo

sporum dediğim gibi sadece 1 gün yapabildim o yüzden bayağı az 105 dk

kilo veren aynı kalan veremese bile çabalayan herkesi tebrik ederim haftaya daha güzel sonuçlar elde etmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…