Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fadimecim çok doğru bir karar vermişsin arkadaşım. bende il dukanla başlayıp 5 kilo vermiştim daha sonra almaya başladığımı hissettiğim anda diyetisyenin kapısında buldum kendimi dr la yürütmek ya da en azından düzenli tartılmak ve birine sorular sormak kafasını rahatlatıyor insanın, inşallah tekrardan gidicek kilocuklar

Kızlar ben kaçtım yoksa size bakmaktan iş yapamıyacağım

Hepinize müthiş güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum şimdiden
İnşallah yarın bende yine sizlerle bol bol sohbet etme fırsatı bulurum

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

ÖPÜLDÜNÜZ

Anaaa az daha unutuyordum Herkese hayırlı cumalar ... Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda önünüze sunsun ve tüm dualarınızı kabul etsin Aminnnnn

Son düzenleme:

canım sagol benim dr çok ilgisiz bişe sorunca dogru dürüst cevap alamıyorsun .bende gitmiyorum ama listem duruyor ona bakıp uygularım

günaydınnn kızllar toparlanmam lazımm dağıldım bugünlerde iyice
yena

kilom aynı dünki turşu sanırım su topladı adette olmam lazımm ama olamadım daha
spor 1saat anca yaptım u hafta

Son düzenleme:
fadimeciğim boş ver sen dukanı sağlıklı beslenerek vereceğine inanıyorum ben..
Şimdi ne kadar az yersen bir süre kilo vermeyebilirsin alıştırdın bünyeyi tek tipe..

yenacım çok haklısın kilo verince mutlu oldum ama şimdi morelim çok bozuk bugün halıları balkona attıp sinirimi yemekten degil evi temizliyerek çıkarıcam

GÜNAYDINNN...HAYIRLI CUMALAR...
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.

yenacım hala listedeysem kilom...96,5

merhabalarr ben geldim bildirimimi yapıp kaçyorum çünkü çarşıya gidip kostüm bakacağım bebelere ordan okula geç bile kalmışım uyanamadım herkese hayırlı cumalar diliyorum inş
geçen hafta : 92.400
bu hafta : 91.300
sporum:290 dk kilo veren alan almayan yerinde kalan herkesi tebrik ediyorum bugün sabah uyandım sanki tartı gününün heyecanımıdır nedir elim ayağım vücudum şişmiş gibi ödem oldu ne yaptı onuda bilmiyorum bugün bitki çayına yükleneyim bakayım biraz da fazla yürüyüm geçer inş ben kaçtım byeee

günaydın güzeller,

neyazıkki ben de durumlar biraz iç sıkıcı. dikkat etmeme rağmen (2-3 kaçamak dışında) başarılı olamadım değil kilo vermek almışım ustune. bana diyetisyen pek yaradı(!).

özetle;

geçen hafta 90.5
bu hafta 90.9

8ler başka haftaya kaldı...

mutlu mutlaka vardır bir sebebi canım acaba suyumu az içtin ödemmi oldu hastasın da bu hafta ya ondan şişlik mi var acaba
haftaya görürsün inşallah düşürme motivasyonunu canım

slmmm kızlarrr kardeşimden yazıyorummm...net yok bende hala alıcam inşş...

kilo bildirimi:.88.3

spor yok

herkezi öpüyorummm hayırlı cumalarrr......

Günaydın kızlar çok mutluyum kilolar gitmişş:)
sabah uyandım hemen wc ye sonrada tartımı aldım baktım
92 den 87 ye düşmüşüm kuzenim uyuyodu üstüne atladım çığlık atıyorum falan
yok ya bu kadar kilo imkansız dedim tekrar düz bir yere koyup baktım ((
şaka yapmış tartı bana ama yinede çok sevindim sarıldımm öptüüm tartımı:)))
geçen hafta:92
bu haftaa aynurcuuuum duy duuuuyy:89.3
giden kilo:2.700
Spor :145dk:)))
hepiniziiii çok öpüyorumm verenler vermeyenler yerinde sayanlarrr tebrikkler
not:hiç bir şeyi aksatmadımda abartmadımda kurallarınıza uyduum tiyolar aldım tşklerr:)))

mutlu mutlaka vardır bir sebebi canım acaba suyumu az içtin ödemmi oldu hastasın da bu hafta ya ondan şişlik mi var acaba
haftaya görürsün inşallah düşürme motivasyonunu canım

bilemiyorum hiç yuruyemedim. cuma bir tek yururdum. hastalık vardı. ilaç aldım. bilemiyorum. gidip yürüyeceğim şimdi. bu hafta 8 leri yakalayacağım. durup uzulecek bir durumum da yok diyetten kopmaya da. yemeden 400 gr fazlam olduğuna göre 1 hafta da alırım 1 ay da verdiğim kiloyu.

moralim bozuk. harbiden az yiyorum. ama böyle napayım hala diyetisyen verirsiniz neolacak diyor acaip kızdım hatırrladıkça sırıtkan halini daha fazla uzuluyorum.

selamun aleyküm kizlar

kilo bilrimim ayniyim veremedim 132 kg
spor da yok maalesef

kilo verenleri benim gibi ugrasip veremeyinleri tebrik ediyorum :)

pazara kadar akrabalarimizda kalacagiz ,pazartesi görüsürüz insallah

Rahman ve Rahim olan Allaha emanetsiniz

selam ve dua ile..

yazdığım mesaj çıkmamış.
tekrar hayırlı cumalar..
Yenacığım kilom 95.1
kızlar 10 gün kadar yokum.bu akşam bursaya,cumartesi altınoluğa gideceğiz.pazar eşimin doğum günü mezarını ziyaret edeceğiz.
hepinize hayırlı günler..

herkeslerden bol eksilir bildirimler gelsin inşallah da benim ve veremeyen herkesin morali de düzelsin ,

sizi seviyorum, öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…