fadimecim çok doğru bir karar vermişsin arkadaşım. bende il dukanla başlayıp 5 kilo vermiştim daha sonra almaya başladığımı hissettiğim anda diyetisyenin kapısında buldum kendimigünaydın kızlar morelim sıfır dukan diyetiyle başlarda kilo verdim şimdi veremeyip üstüne kilo almam beni çok sinir etti .artık dukan yok düzenli beslenip kilo vermeyi denicem nisanın 17 sinde rendevu aldım gidip bütün tahlilerimi yapıp dr konuşıcam neden ben spor yaptıgım halde yagsız şekersiz unsuz beslenipte niye kilo veremedigimi sorucam
bu hafta kilom 96.8
günaydın Kızlarrrrrrrrrr :122: :122:
Aramıza hoşgeldiallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve eski fıstık halimize döneriz
Bu arada çok geçmiş olsun... Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlı, sağlıklı evlat nasip eder ilerde inşallah ... Aminnnnnnnnn
Hosbulduk ins. Canim cok saol amin ins.
fadimecim çok doğru bir karar vermişsin arkadaşım. bende il dukanla başlayıp 5 kilo vermiştim daha sonra almaya başladığımı hissettiğim anda diyetisyenin kapısında buldum kendimidr la yürütmek ya da en azından düzenli tartılmak ve birine sorular sormak kafasını rahatlatıyor insanın, inşallah tekrardan gidicek kilocuklar
fadimeciğim boş ver sen dukanı sağlıklı beslenerek vereceğine inanıyorum ben..
Şimdi ne kadar az yersen bir süre kilo vermeyebilirsin alıştırdın bünyeyi tek tipe..
günaydın güzeller,
neyazıkki ben de durumlar biraz iç sıkıcı. dikkat etmeme rağmen (2-3 kaçamak dışında) başarılı olamadım değil kilo vermek almışım ustune. bana diyetisyen pek yaradı(!).
özetle;
geçen hafta 90.5
bu hafta 90.9
8ler başka haftaya kaldı...
mutlu mutlaka vardır bir sebebi canım acaba suyumu az içtin ödemmi oldu hastasın da bu hafta ya ondan şişlik mi var acaba
haftaya görürsün inşallah düşürme motivasyonunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?