- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
kızlarr ben geldimmm , hepinizin yerinede gezdimm , kendime çoook cici bi elbise aldım 42 beden . tabikide lcw den 

buarad elbise 42 beden , birde 42 beden kırmızı pantolon denedim gayet iyi oldu ama almadım ,kendime söz verdim azcık daha zayıflayayım alcam o kırmızı pantolonu hem daha güzel olcak o zaman

bugün sabah kendime tam buğdaydan tost yaptım , Malatyadada iskender yedim

ama sadece etlerinden hatta bi kısmıda eşime yedirdimm 

işte kısa günün özeti , sizler neler yaptınız bakiimm

ooo Elifimm süper bi rüya görmüşsün , hadi bakalımm hepimizin en kısa zamanda 55-60 ları görmesi dileğiylee

evet Özlemcimm gittim memleketine şimdide geri geldik , Malatya güzel bi şehir yaa , seviyorum keratayı

buarad elbise 42 beden , birde 42 beden kırmızı pantolon denedim gayet iyi oldu ama almadım ,kendime söz verdim azcık daha zayıflayayım alcam o kırmızı pantolonu hem daha güzel olcak o zaman

bugün sabah kendime tam buğdaydan tost yaptım , Malatyadada iskender yedim

işte kısa günün özeti , sizler neler yaptınız bakiimm

selam kızlarrrr, herkese çoook güzel bir pazar günü diliyorum
havaların azizliği üstümüzde ama, enberjilerimiz yüksek hissedebiliyorum
buarada dün gece rüyamdaki topikteki kızları gördüm daha doğrusu resmi olanları
hepimiz zayıflamış parti veriyoruz, yena da tahtanın üstüne bir pano yaptırmış, ilk başlangıç kilolarımız ile son kilolarımızı yazmıştır
tüm kilolar 60-55 arası idi süper bir rüyaydı, zayıfken hepimiz daha güzeldik kızlar, süper bir rüyaydı![]()
ooo Elifimm süper bi rüya görmüşsün , hadi bakalımm hepimizin en kısa zamanda 55-60 ları görmesi dileğiylee

Benım memleketıme gıdıyosun demek canım. Benım için de gezzz
evet Özlemcimm gittim memleketine şimdide geri geldik , Malatya güzel bi şehir yaa , seviyorum keratayı

Son düzenleme: