Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr ben geldimmm , hepinizin yerinede gezdimm , kendime çoook cici bi elbise aldım 42 beden . tabikide lcw den :51::51::51::51:

buarad elbise 42 beden , birde 42 beden kırmızı pantolon denedim gayet iyi oldu ama almadım ,kendime söz verdim azcık daha zayıflayayım alcam o kırmızı pantolonu hem daha güzel olcak o zaman :23::23::23::23:

bugün sabah kendime tam buğdaydan tost yaptım , Malatyadada iskender yedim:17::17::17::17: ama sadece etlerinden hatta bi kısmıda eşime yedirdimm :27::27::27:

işte kısa günün özeti , sizler neler yaptınız bakiimm :40::40::40:

selam kızlarrrr, herkese çoook güzel bir pazar günü diliyorum
havaların azizliği üstümüzde ama, enberjilerimiz yüksek hissedebiliyorum
buarada dün gece rüyamdaki topikteki kızları gördüm daha doğrusu resmi olanları
hepimiz zayıflamış parti veriyoruz, yena da tahtanın üstüne bir pano yaptırmış, ilk başlangıç kilolarımız ile son kilolarımızı yazmıştır
tüm kilolar 60-55 arası idi süper bir rüyaydı, zayıfken hepimiz daha güzeldik kızlar, süper bir rüyaydı :16::16::16:

ooo Elifimm süper bi rüya görmüşsün , hadi bakalımm hepimizin en kısa zamanda 55-60 ları görmesi dileğiylee :16::16::16::16::16:

Benım memleketıme gıdıyosun demek canım. Benım için de gezzz

evet Özlemcimm gittim memleketine şimdide geri geldik , Malatya güzel bi şehir yaa , seviyorum keratayı :27::27::27:

Son düzenleme:
beyza hafta sonu nasıldı kaçamak durumları ben fena sayılmam bakalım yarın tartı ne diyecek
yürüyüşümü de yaptım 70 dk

ben bugünkü kaçamağımı yapmış bulunmaktayım dondurma yidim :30::30::30::30: 520 cal miş aldım alacağımı ama yemek istedimm yedim pişmanmıyım hayırrrr :56::56::56::56:

menümü yazayım
kahvaltı
80gr tam buğday ekmeğiyle yapılmış karışık tost yeşil çay
ara yok
öğle
çeyrek pide 1 kaşık un helvası 1 ısırık su böreği ayran (okumadaydım da)
ara
2 gün kurusu
akşam
kızlarla çarşıya gidince yemek yapamadım kahvaltı yaptık
peynir 5 zeytin çeyrek simit 1 dilim çavdar ekmeği bolca yoğurtlu semizotu salatası
ara çilek yerim belki bilmiyorum

ben bugünkü kaçamağımı yapmış bulunmaktayım dondurma yidim :30::30::30::30: 520 cal miş aldım alacağımı ama yemek istedimm yedim pişmanmıyım hayırrrr :56::56::56::56:

520cal olduguna emınmısın kornet felansa maksımum300 kalorı canım. Ne yedin bakiim sen:)) aslında tek top dondurma 100kaloriymiş ben de bundan sonra yersem dısarı cıktıgımda 2 top yiycem, hazır dondurmalar çikolatalı felan ya daha kalorili

Kızlar yedıklerım

Sabah: 1 dilim tahıllı ekmek
biberli omlet( eşimle ikimize 3 yumurtayla 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yaptım)
1 dilim light beyaz peynir
domates salatalık

Öğlen : 1 çipura(ızgara), semizotlu marullu salata

Ara: 10 fındık 1 yeşil elma, 1/3 paket diet kraker

Akşam: 8yk pırasa, 1/2 bardak light kefir, 3 kaşık yogurt, salata, 1 dilim tahıllı ekmek

Ara: 1/3 paket diet bis 1 yeşil elma yiycem

45 dk 6 hızla yürüdüm yürüyüş bandında

Hayırlı akşamlar herkese :3:

Ay bugünde çok yoğundum ve dünden beri ancak şimdi gelebildim :34:
Sabah biraz geç uyandım aksilik olucak ya ondan sonra koştur koştur kahvaltı et, küçük kızı hazırla, büyük kızı giyinsin diye dürtükle, eşimin kıyafetlerini hazırla, saçlarıma maşa yap ve nikah için hazırlan derken saat oldu neredeyse 2 ondan sonra eşimin halalarınıda alıp düğün evine gittik zaten. Gelinimizide şükür sonunda alabildik ( çakma eltim :1: ) tabi nikahtan sonra tekrar Damat evine döndüm ben misafirlerden önce ki çay onlar gelene kadar demlenmiş olsun :34:
Anlıyacağınız bugün totoşum daha yeni yer gördü :1:
Doğru dürüst yemekte yiyemedim bulaşıktan ve servisten ama aralarda 1 - 2 Sarma atım ağzıma :34: çok fazla olmadığına eminim çünkü eve geldiğimde hala açtım :1:
İnanılmaz kalabalıktı nikah ve yine bir kaç kişi bana zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyince ben nikahta ayaklarım yere bastımı hatırlayamiyorum :1: ama doğrusu iyi gaz oldu bana :34: bu hafta az da olsa artı cıktım ama kesin fazlasını bu hafta veririm tabi regl olmazsam :34:

Şimdi bir de geçmişe göz atayım bari yoksa merak ederim ben yokken kızçeler ne yapmış diye :1:

iii akşamlarr güzelllerr:)
yediklerimi yazıym artıkın
AÇ KARNINA
ılık su elma sirkeli
KAHVALTI
kepekli ekmekle peynirli tost
2 bardak çay 2 şeker(şekerden vazgemedim hala)
5 yeşil zeytin
10 dilim kızarmış patates
ARA
10 adet leblebi bir hurma
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık yoğurt
ARA
elma
AKŞAM
bir tabak erişte
1 kase havuç ve kara lahana salatası bol limonlu
veeee 2.5 LT SU :))) BUGÜNÜDE KAZASIZ BELASIZ ATLATTIK

merhaba kızlar benim menuyu yazayım

sabah yarım galeta

Geç kahvaltı; sebzeli omlet 2 yumurta ile yarım simit 3 zeytin salatalık biber 30 gr peynir

ara 1; 1 elma,
ara2; 2 galeta 2bardak ayran

akşam: 1 adet çupra, yeşil salata, 1 enginar.

abuk sabuk olsa da en azından kaçamak yok...

2.5 litre su 1 saat yuruyuş. yeşil çay

herkese iyi akşamlar kızlar umarım güzel bi hafta sonu olmuştur herkes için benim içinde idare ediyodu dün hava cok güzeldi ama bugün kapalıydı tüm gün evde pinekledim
menüme gelince
sabah 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği 1 dlm peynir 1 domates
ögle çeyrek açma 1 adet bisküvi 1 elma
akşam pazı kavurması yumurtalı 7 yk kadar salatalık domates bir dilim tam bugday ekmeği
öglen canım çorba felan çekmedi hamur işi çekti bende dün oğlandan kalan ufak bir parça açmayla nefsimi köreltmeye çalıştım yanındada bi bisküvi ile nescafede içtim

sabah 1 bardak su
kahvaltı peynir zeytin domates salatalık ,1b çay 1 ekşi elma 1 omega3
1 baradak kefir
ögle salata çorba haşlanmış tavuk yogurt,türk kahvesi 1 omega 3
akşam köyden gelen otları kavurup yanında yogurt yemeyi düşünüyorum
1 omega 3
3 lt suyun bitmesine az kaldı 2 kupa yeşil çay içtim
spor 30 dakika
akşam 4 mil yapmayı planlıyorum

Kizlarrr survivora baktinizmi milka ciko kazandilar Abo ne biçim yediler iştahlı iştahlı kendimi zor tuttum
bu reklamlarda yasaklansa. İnsanın canını cektiriyorlar

Kizlarrr survivora baktinizmi milka ciko kazandilar Abo ne biçim yediler iştahlı iştahlı kendimi zor tuttum
bu reklamlarda yasaklansa. İnsanın canını cektiriyorlar

İyi geceler herkese...

Ben de aynı durumdayım tatlım...Geçen gün de ekmek arası mangal sucuk yediler.Yutkun yutkun boğazım şişti valla...

Bugün yediklerim...

SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,beyaz ve kaşar peynir,domates ve biber..

ÖĞLE. 1 Tabak yoğurtlu taze bakla...

ARA: 4 bisküvi,1 galeta, 1 yudum kek...

AKŞAM: Haşlanmış tavuk,bol yeşil salata,1 bardak ayran

ARA: Meyvalı yoğurt yiyeceğim...

Back
X