Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar...

Hafta sonu benim diyet güm güm gümbürdedi :)
Ama çoook güzel bi hafta sonu geçirdim gözüme bile görünmedi kaçamaklar.Babacığım geldi memleketten... :16:

Cumartesi günü erken çıktım işten.Dönüştede babam aradı öylesine gibi.Konuştuk öyle erken çıktım pazara uğrayıp eve geçicem dedim.Meğerse o da otobüsteymiş :) Pazarda eşimle alışveriş yaparken gözlerimi kapattı biri arkamda.Bi dönüm babam...Sürpriiizzz dedi...Nasıl sevidim anlatamam.Göreve gelmiş,annemler ve kardeşler yoktu ama olsun.Neyse gittik eve ablamları da çağırdık.Güzel bir hafta sonu geçirdik gezdik tozduk yedik içtik...Bu sabah da gönderdik hayırlısıyla...

Menümü ve kaçamaklarımı yazmıcam daha doğrusu yazamıcam çünkü baya çok.Tek yazacağım şey beni +500 grama çıkarmış olmaları.Ama dedim ya olsun pişman değilim hiç.Cumaya kadar toparlarım ben onu... :8:

Cnm ne guzel supriz. Yapmış baban artiyida bu hafta halledersin

bende sabah uyandım. Kızarmış ekmek kokuyor eşime diyom yanık ekmek kokuyor benim kız ocaklari mi acdi derken.
mutfağa girdim:53:eşim kahvaltiyi hazırlamış şok oldum hiç yapmadigindan

Merhabalar...

Hafta sonu benim diyet güm güm gümbürdedi :)
Ama çoook güzel bi hafta sonu geçirdim gözüme bile görünmedi kaçamaklar.Babacığım geldi memleketten... :16:

Cumartesi günü erken çıktım işten.Dönüştede babam aradı öylesine gibi.Konuştuk öyle erken çıktım pazara uğrayıp eve geçicem dedim.Meğerse o da otobüsteymiş :) Pazarda eşimle alışveriş yaparken gözlerimi kapattı biri arkamda.Bi dönüm babam...Sürpriiizzz dedi...Nasıl sevidim anlatamam.Göreve gelmiş,annemler ve kardeşler yoktu ama olsun.Neyse gittik eve ablamları da çağırdık.Güzel bir hafta sonu geçirdik gezdik tozduk yedik içtik...Bu sabah da gönderdik hayırlısıyla...

Menümü ve kaçamaklarımı yazmıcam daha doğrusu yazamıcam çünkü baya çok.Tek yazacağım şey beni +500 grama çıkarmış olmaları.Ama dedim ya olsun pişman değilim hiç.Cumaya kadar toparlarım ben onu... :8:

oh ne güzel baban sürpriz yapmış canım sana +500 ü de takma hafta içi gönderirsin ben kaçamak yapmadım nerdeyse ama aynı artı bende de var

Cnm ne guzel supriz. Yapmış baban artiyida bu hafta halledersin

bende sabah uyandım. Kızarmış ekmek kokuyor eşime diyom yanık ekmek kokuyor benim kız ocaklari mi acdi derken.
mutfağa girdim:53:eşim kahvaltiyi hazırlamış şok oldum hiç yapmadigindan

Canım bak ne güzel sana da eşin sürpriz yapmış... Benim eşimde hazırlar ara sıra sağolsun...

oh ne güzel baban sürpriz yapmış canım sana +500 ü de takma hafta içi gönderirsin ben kaçamak yapmadım nerdeyse ama aynı artı bende de var

Gitcek Asuman abla inşallah.Bu ay sonu düz 80 lere inmeliyim ki 27 mayıs evlilik yıldönümümde 75 civarı olmam lazım eşim elbise alcak da :)

semoş ne dondurması o kadar kız 520 kalorilik

üstünde öyle yazıyordu ama eve gidince bakayım şimdi baktım 150 cal mış ama gidince tekrar bakayım içimi rahatlatıı ya ne yedim diye gece rüyalarıma girdiii

merhabalar nasılsınız okuyldayım ana ev ziyareti yapacağım çocuklarla siz hiç gittniz mi 26 çocukla ev gezmesine ben az sonra yapacağımmm kazasız belasız gitmeyi nasip etsin inş herkesi öpüyorum kalorisiz bir gün diliyorum ve huzurunuzdan ayrılıyorum he bu arada aynur örtmenim geçmiş olsun beyza sana da geçmiş olsun çocuk rahat durmamış :54: :54: :54:

[sıze=3]günaydınn kızlaarrr , nasılsınız??[/sıze]:16::16::16:
[sıze=3]
ben çoook hastayım
[/sıze]
:53::53::53::53:
[sıze=3]
dün adet oldum malatyadayken , sanırım biraz üşüttüm onun üstünede , şimdi boğazlarım top top olmuş bi şekilde bütün kemiklerim sızlıyor , yerimden bile kalkmak istemiyorumm ,oooff oooffff
[/sıze]
:43::43::43::43::43::43:

wwaaaavvv kötü olmuş çok geçmiş olsun bol bol su için diyor uzmanlar bu gripten en cabık kurtulmanın yolu öylemişş:))
haaaaappşuuuu:)) yahu ne çabuk bulaştırdınn bi msj yazıym demiştimm:53::53::53::53::53:
Topikte bi sağlam ben cıktım dıyordum tamda:52::52::52::52::52::52:

slmm kızlarrr...nasılsınızzz görüşmeyeliiii....dilerimm herkezler iyidir...ben çok şükür sınavı atlattımmm...şimdi yine kilo vermeyi hızlandırmam lazımmm....şuan 88 im...biran önce 85 i görmemmmmm gerekiyorrrrrrrrrrrrrrrr........

Selam canım ya bişey sorabilir miyim?
Bende evde kendim yapıyorum yoğurdumu.Güvendiğimiz bi arkadaştan alıyoruz sütü.Süt pek içmeyiz çocuk da yok malum.Süt tüketimimiz pek yok hamur işleri dışında.Sorum şöyle ki sütü kaç dakika kaynatmam gerekiyor.Çok araştırdım nette farklı farklı süreler vermişler.Ben kaynadıktan sonra taşmak üzereyken altını kısıp 15 dk kadar karıştırarak kaynatıyorum.içerisindeki faydalı bakterileri öldürmemek için bunun ortalama süresi nedir Yenacım.sen daha tecrübelisin...Tavsiyen nedir? yada senin yöntemin?

Canım ben önceden kapıya gelen sütçüden alıyordum o zamanlar 10 dk. kaynatıyordum. bir kaç aydır gidip çiftlikimsi bir yerden kendimiz alıyoruz gözümüzün önünde sağıp veriyor onu 3-5 dk. kaynatıyorum..
Çok kaynatınca sütü sulu oluyor yoğurt, onu öğrendim.:)
Sütü aldığım abi bu mevsimde sütün inceldiğini ve kokusunun, renginin değişeceğini söyledi .taze ot yemeye başladıkları için ineklerin..

Umutt bu konuda daha bilgili gelince söyler muhakak bildiğini ve uyguladığını..

Bu arada gözün aydın baban çok sevindirmiş seni ne güzel...

--

Benimde sana bir sorum olacak.:) epey büyük bir saksım var geçen yıl biber yetiştirdim çok faydalandık turşu bile yaptıydım acı biber.:)
Bu yıl aynı saksı ve toprağa sarımsak ve soğan ektim hemen yeşermeye başladılar bile, birde fesleğende eksem olurmu fidesini alıp...
Yoksa yeni toprakmı almalıyım..

MRB GÜZELLER OKUYUROUM ÇIKIYORUM...İSTEKSİZİM ÇOKKK...HALSİZİM...ADET OLMADIM İŞTAHIM ÇOK AÇIK...KAÇAMAKLAR HAT SAFHADA BUGÜN HAFTASONU FENA DEĞİLDİ...GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ÇİKOLATA ŞELALESİ OLSA AĞZIMI DAYICAM O DERECEDEYİM...

Ebrucum
baban gelmiş gözünaydın ne güzel yaa bende çok özledim anamı babamı kardeşimi...:14::14::14:

Acayip heyacanliyim ortada hiç belli bişey yok ama biz büyük kızla tatil plan proje ciziyoruz hayirlisi olsun
dün kas hastası adamla ilgili programa baktık adamın hali çok kötü ama illa cine gitmek istiyormuş benim kız baktıktan sonra babadina dedi bakalım eğer firma tatil zamanını olaylarsa ihlastatilkoyune gitcez kız Havalarda uçuyor hatta hangi hayat önemli makinalari ilaçları goturcez diye liste yaptı bile
:52:

Canım ben önceden kapıya gelen sütçüden alıyordum o zamanlar 10 dk. kaynatıyordum. bir kaç aydır gidip çiftlikimsi bir yerden kendimiz alıyoruz gözümüzün önünde sağıp veriyor onu 3-5 dk. kaynatıyorum..
Çok kaynatınca sütü sulu oluyor yoğurt, onu öğrendim.:)
Sütü aldığım abi bu mevsimde sütün inceldiğini ve kokusunun, renginin değişeceğini söyledi .taze ot yemeye başladıkları için ineklerin..

Umutt bu konuda daha bilgili gelince söyler muhakak bildiğini ve uyguladığını..

Bu arada gözün aydın baban çok sevindirmiş seni ne güzel...

--

Benimde sana bir sorum olacak.:) epey büyük bir saksım var geçen yıl biber yetiştirdim çok faydalandık turşu bile yaptıydım acı biber.:)
Bu yıl aynı saksı ve toprağa sarımsak ve soğan ektim hemen yeşermeye başladılar bile, birde fesleğende eksem olurmu fidesini alıp...
Yoksa yeni toprakmı almalıyım..

Yena öncelikle teşekkür ederim cevabın için.Bundan sonra daha az sürede kaynatmayı düşünüyorum.Dediğin gibi bi de Umut a danışayım da.Benim yoğurdum çok çok az sulanıyor o konuda sıkıntım yok ama içerisindeki yararlı bakterileri öldürmek istemiyorum fazla kaynatıp.Bende 5 dk kaynatayım o zaman.Sütü eşimin arkadaşının annesinden alıyorum bende.Bazen gidiyorum iş dönüşü gözümün önünde sağıyor temiz titiz gayet iyi yani içim rahat o konuda.Kaymağı falan süper sapsarı tereyağı yapıyorum kendim...

Gelelim senin sorunun cevabına :)
Aynı toprağı kullanabilirsin tabi canım ama açık alan olmayıp saksıda kısıtlı toprak olduğundan besin elementleri zamanla azalabilir.Bitki çeker topraktan haliyle.Ektiklerin hiç çıkmaz diyemem ama en azından istediğin verimi alamayabilirsin.Mesela yeşil yapraklı bitkilerin en çok ihtiyaç duyduğu element azot.Extradan besin elementi veya organik gübre verebilirsin daha iyi sonuç için.Soğan sarımsak yumrulu bitkiler olduğu için daha çok potasyuma ihtiyaç duyuyor.Biberse bol su sever.Elementler yıkanıp gider zamanla topraktan.
Şöyle bi tavsiyedede bulunabilirim yeni bir çiçek toprağı alıp (biz torf diyoruz kendinden besinli) eski topraklarınla harman yapıp saksılara paylaştırıp fesleğen dikimlerini yapabilirsin.Hem yeni besin elementi sağlanmış olur.Hemde eski toprakların değerlenmiş olur :34:

Kususra bakma benim bu konularda çenem düşüyor.Alışkanlık işte :) Daha anlatasım var ama çok başını ve gözünü ağrıtmayım diyorum...

MRB GÜZELLER OKUYUROUM ÇIKIYORUM...İSTEKSİZİM ÇOKKK...HALSİZİM...ADET OLMADIM İŞTAHIM ÇOK AÇIK...KAÇAMAKLAR HAT SAFHADA BUGÜN HAFTASONU FENA DEĞİLDİ...GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ÇİKOLATA ŞELALESİ OLSA AĞZIMI DAYICAM O DERECEDEYİM...

Ebrucum
baban gelmiş gözünaydın ne güzel yaa bende çok özledim anamı babamı kardeşimi...:14::14::14:

Canım yaa kıyamam sana.Özlenmez mi anne baba kardeş.Allah acılarını göstermesin.İnşallah sende kısa zamanda hasretini giderirsin.

Bu arada hala adet olamamana şaşırdım...Neden ki? Doktora gitcem diyodun naptın?

slm kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum bugünki pazartesi sendromunuda bitirmek üzereyim az sonra mesai biticek bende oğluşu alıp doru eve geçicem kurulu robot gibi sabah kalk çocuğu hazırla babaanenye gtür akşam iş çıkışı çocuğu al eve git hep aynı şeyler neyse bugünki diyetimde bitti bu hafta 72 yi görmek istiyorum artık cumartesi diyetisyene gittim 73.8 geldim geçen haftadan bu yana 1kilo 200 gr vermişim ve bunun 1 kilo 100 gramı yağdan gitmiş cok sevindim listeye aynen devam bu haftada 72 yi görürsem ucundan 7 kilom kalıyo hedefime 70 kilo olsam bile benim için çok çok iyi en azından yağ seviyem normale dönmüş olucak 65 e yavaş yavaşta düşsem olur ama ben en geç haziran 15 e kadar bu işi bitirmek istiyorum bugünki menüme gelince
sabah 1 dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
ara 2 hurma
ögle salatalık domates ve biber doradım 1 dilim tam bugday ekmeğiyle yedim 2 parça greyfurt ve yarım elmada yedim
ara kalan yarım elmamı yedim
akşam kapuska yemeği yoğurt ve 1 dilim tam bugday ekmeğimi yemeyi düşünüyorum
bugünüde böyle bitirmiş olucam

Canım yaa kıyamam sana.Özlenmez mi anne baba kardeş.Allah acılarını göstermesin.İnşallah sende kısa zamanda hasretini giderirsin.

Bu arada hala adet olamamana şaşırdım...Neden ki? Doktora gitcem diyodun naptın?

inşallah biraz daha kilo atıyımde mayısta gitmek istiyorum...

bilmiyorum neden olmadığımı hala daha sanırım kendim test alıp yapıcam çünkü soğan suyu içmeyi planlıyorum.. Olmaz ama test yapmadan içmeyim dedim..doktora çarşamba perşembe düşünüyorum ya hiç sevmiyorum jinekoloğa gitmeyi...:18::18: nette yılda birkez uzun geceikmeler olabilir diyor...aşırı stres yaptı.. neyse sağlığımız olsunda herşey olur Allahın izniyle. kpss başvurumu yaptım bugün...biraz derse bakarım kafam dağılır..

haftasonu 93,9 u görmüştüm ama bugün aşırı cozuttummm + olmaktan korkuyorum..2 kattaki komşumu bu sabah gördüm bayadır görmemiştim sen baya süzülmüşsün dediii çok sevindirik oldum...:16::16::16::16::52::52::52:

selam kızlar nasılsınız ,ben iyice ipleri kopardım ne bulsam yiyorum hiç diyete adapte olamıyorum inşallah bugün itibarı ile başlıyorum yine iki gün sonra bırakmam inşallah...şu bir aydır çok yoğundum ,kendime vakit ayıramadım sizlere bile,geçmiş birikmiştir iyice,buraya giremeyince topalayamıyorsun zaten kendini frenleyemiyorsun...

yenacım ben cuma sabahı bildirim yapmadan çıktım evden bir moral bozukluğu ile gece yatmaya geldim...sonrada fırsat bulup giremedim bir türlü ,diet yapmadığım için kilo aldığım için çok sinirli oldum herşeye alınıyorum, herşey batıyor bana, yemenin sonu yok yedikçe mutsuz oluyorum ama kilo verdikçe mutlu oluyordum...
yani kilom 114.5 yenacım istersen ekle listeye...

bugün ilk iş olarak( teyzemin kızı yeni yürüyüş bandı aldı) oraya gitmekle başladım....aman allahım nasıl güzel bir olay her yerimden sular aktı yarım saat 5 hızında bindim ...inşallah hergün oraya gidip yapmak istiyorum birde akşamları leslie,inşallah bu hevesim geçmez....

geçen pazartesi doktor kontrolünde diyete başladım kahvaltı ara öğün öğlen yemeği ara öğün akşam yemeği ve 9 civarı 1 elma şeklinde ayarlanmıştı
bugun biryerde tartıldım 1 gr verememişim çok üzüldüm çook yaaa birde hergün 45 dk kadar yürüyorum aralarda 2-3 bardak kadar yeşilçay yiyorum
herşey az yağlı falan filan ama neden veremiyorum metabolizmam hızlı normalde 600 700 en az vermiş olmalıydım:19:

Benim kız Havalarda uçuyor neymis foto cekcekmis. ....... Hiç susmuyor anlatıyor bana

Merhaba canım

Tatilin olanı bile heyecanlandırıyo insanı demi

Tvdeki kas hastası adam çin'emi gitcekmiş anlamadım tam. Sanırım senin kızında kas hastası yanlışmı anladım bilmiyorum. Fotoğraf çekmeye merakı varsa iyi bir makine edinsin derim. Gerçekten çok zevkli bir hobi.

Merhaba canım

Tatilin olanı bile heyecanlandırıyo insanı demi

Tvdeki kas hastası adam çin'emi gitcekmiş anlamadım tam. Sanırım senin kızında kas hastası yanlışmı anladım bilmiyorum. Fotoğraf çekmeye merakı varsa iyi bir makine edinsin derim. Gerçekten çok zevkli bir hobi.
cnm evet kas hastası tv deki adam eriyen kas hastasiydi yemek bile yiyemiyirdu. Programa baştan bakmadık isralliydi. Çok gezmiş zaten ama hayali çin. Miş illa gitmek istiyordu benim kızda görünce anne bende parise amerikaya istiyom dedi jastin biber hayranı Bende illa istiyorsan ailecek tr izni yapalım deniz kenari istiyor bende tatil köyü ne gidelim dedim ok dedi foto makinası vardı 2tane ikisinide düşürdü teli var ordan cekecekmis hobisi jastin biber eğer wiyanaya gelirse gitcekmis
onun için ıngilizce yazmayı okumayı öğrendi twitterden:53:

Son düzenleme:
Back
X